Men det verkar inte vara någon som läser min blogg mera, men jag kan ju skriva ut i cyberrymden då att jag lever faktiskt.

Nu är julen avverkad, snart även nyår, då är den värsta tiden på året överstökad, så skönt det ska bli. Men jag har haft en ovanligt bra jul iår, nog för att den inte är slut än, så peppar peppar...

Fick många bra grejer igår, bland annat en Blender som jag hade önskat mej. En rosa?! Hade önskat mej en jätte fin mintgrön och sa till pappa att jag absolut INTE ville ha rosa, men han är som småbarna, så det han är är att jag absolut VILLL ha en rosa. Ska kolla om den går att byta.
ABBA singstar fick jag även, gissa om jag ska sjunga på mellandagarna :D
Knivar, kläder, handdukar, bäddset, smycken mm. En bra skörd iår.

Som förra året slapp jag julstressen, i och med att jag valde att inte köpa några julklappar iår heller. Riktigt skönt när jag gick på stan med kompisar som hade panik inför vad dom skulle köpa och var ute i sista sekund, snacka om skönt att slippa.
Angelica, pappas sambos dotter, åkte till Malaysia på självaste julafton, får jag med mej någon nästa år, så skulle jag lätt fly landet. 5000 kronor tjänade hon på att åka på julafton istället för dagarna innan eller efter. Snacka om värt! Så om det är någon som känner sej manad redan nu?! ;)

Nu ska jag ägna resten av året till att komma på några bra nyårslöften. Höll mitt förra, käkade inte godis på ett helt år! :D Det är många som undrar hur jag klarade mej, men har man bara en stark viljekraft så går det mesta.

Ska snart åka med Storebror min in till stan och träffa mina kusiner.

Hoppas ni har haft en bra jul och får en kanoon bra nyårsafton.

Seeya!