Yes!! Äntligen kommer dom till Sverige och jag ska dit, jag MÅSTE dit! Och det roligaste är att dom har med sej Distrubeds gamla sångare med hans nya band Device (som jag aldrig har hört, men kan inte tänka mej att dom är dåliga).

Det här var mycket glada nyheter för mej på fredagsmorgonen:) Nu ska jag upp och slå på ett vänner-avsnitt och käka frukost.

Idag är det brännbollsyran för hela slanten! Jag har sagt det förr, och jag säger det igen; jag älskar den här helgen!

Puss på er!

Jag ser på tv4as nya program: Hundens sämsta vän. Handlar om hundar som har blivit vanvårdade av sina ägare och har blivit omhändertagna av Hundstallet. Usch, jag mår så dåligt av att se hur illa vissa människor behandlar sina hundar. Ledsen blir jag. 

Sen tänkte jag att jag skulle gå in på deras hemsida och drömma mej bort lite, (som jag gör ibland) men hemsidan fungerar inte :O Mycket märkligt. Annars hade ju det här programmet varit skit bra reklam för hundstallet... under förutsättning att man kan gå in på hemsidan. 


Strax ska jag gå i säng. Imorgon väntar en låååång dag. Ska döma brännbollsmatcher från kl 11 till kl 17. Och sen börjar Festen kl 18, så det blir snabbt hem och byta om och få i mej någon mat, sen vidare till Campus där Festen-området är. Det ska bli strålande sol imorgon, så det kommer bli en fantastisk dag. Ska ladda upp med mycket solskyddsfaktor!

Puss på er!
Jag var uppe kl 7 i morse för att sätta igång och tvätta... redan då var det fruktansvärt varmt, för att inte tala om hur galet varmt det är nu. Tur att vi har bestämt oss för att sitta inne och plugga idag, man måste vila upp sej från solen lite grann.

För en stund sedan ringde jag till chefen på förlossningen och undrade vart mitt schema hade tagit vägen. Det visade sej att det hade kommit bort på posten. Sicken tur att jag ringde. Men nu skulle hon iaf skicka ett nytt, å maila schemat för dom första två veckorna. Skönt att få ha lite framförhållning tycker jag.

Nu blire frukost framför nyhetsmorgon.

Puss på er!

Här sitter jag i min nyinförskaffade brasse-stol. Bättra på brännan lite och bättra på kunskaperna om "den multisjuka äldre".

Puss på er!

Det känns overkligt, men jag ska verkligen till Thailand över jul å nyår. Igår satt jag i telefon med Emy i 2,5 timme för att boka resa. Efter mycket letande fram och tillbaka så blev det en utresa den 22 december och hemresa den 9 januari. Så nu gäller det att lägga pengar under madrassen fram tills dess. Jag är dålig på att spara, men när jag har ngt att se framemot så ska det nog gå bra.


Thailand, vi ses igen! :D

Men nu; åter till vardagen! Tentaplugg idag, såklart. Igår var vi i Norrmjöle och idag ska vi sitta vid älven. Allt detta solande har verkligen visat sej, jag är jättebrun:) men det är bäst att passa på medans jag kan, för snart är det dags för heltidsarbete och då kommer jag inte ha möjligheten att pressa.

Hörni, ha en fin dag.

Puss på er!

I söndags skrev Emy å frågade om jag ville hänka till Thailand över nyår. Och egentligen, behövde hon ens fråga? - KLART jag vill! Nu, två dagar senare så är jag typ på vippen till att boka. Känns konstigt, men ändå rätt. Tydligen så är det ett helt gäng som funderar på att åka, men vilka som bestämmer sej för att verkligen boka återstår att se, men så länge jag har Emy och Kaowe så klarar jag mej långt ;) 


Thailand, ses vi igen kanske? :)

Puss på er!

Jag börjar mitt sommarjobb om mindre än 2 veckor och jag har fortfarande inte fått mitt schema. Under all kritik! Vill ju ha möjlighet att kunna planera lite och ha lite framförhållning inför sommarens lediga dagar. Nåja, det kommer väl snart.

Har just varit och lämnat pappas mini cooper på service och står nu och väntar på bussen tillbaka hem.
Strax kommer Jennie och hämtar mej och Sandra. Idag ska vi plugga ute i Norrmjöle, i det fina vädret. Det blir helfestligt;) (gillar det uttrycket).

Gammal bild...

Jag har inget att skriva känner jag, inget flow alls i bloggandet. Kanske ska jag ge upp den här bloggen en gång för alla? Men nää, jag är som fäst vid den på något konstigt sätt. 

I helgen har jag varit i stugan och hjälpt mamma att göra sommarsnyggt. Bland annat så har jag rensat jordgubbslandet, något som har gett mej enorm respekt för mormor och mamma som har hållt på med det där när vi var små... Vilket helvete det var! Ogräs överallt, jordgubbsplantor till höger och vänster... jordgubbar är ett jävla ogräs alltså! Det är skott överallt där dom inte ska vara. Jag slet hårt. Haha, är väldigt ovan vid kroppsarbete kände jag... Hade träningvärk i benen dagen efter ;) efter att ha hukat och böjt mej ner över jordgubbslandet.

När jag var med mamma så passade jag på att köpa mej lite sommarläsning. Dan Brown - Inferno. Jag älskar Dan Brown, men boken får som sagt väntar tills studierna är över för terminen.


Sommarläsning :)

Nu ska jag lämna in min cykel på verkstan, sen ska jag till MB och plugga med Sandra och Jennie.

Puss på er!
 
Solen skiner fortfarande, trots att vädernissarna hade lovat mulet idag. Men idag ska jag inte pressa, hinner inte med det, och det är dessutom ganska blåsigt ute... Hinner inte för idag är det opponering hela eftermiddagen och nu på förmiddagen har jag suttit och gått igenom alla arbeten. 

Zandry idag: 




Puss på er!

En nyfunnen goding = frappe. Jag har just skapat en egen med mjölk, vaniljglass och kallt kaffe. Vem behöver ett café när man kan göra sina egna godsaker minst lika bra?;)

Sen sist jag skrev så har Sverige vunnit VMguld! Så jävla coolt. Jag önskar jag var i Sthlm under vinsten, för jäklar vad folk firade. Vi såg matchen på allstars och där applåderade folk och hurrade åt vinsten, men sen så gick alla hem till sitt, tråååk!

Sjukt overkligt att vi tog hem hela skiten, när vi började så knaggligt i gruppspelet. Men vi behövde tydligen bara lite spelarförstärkning för att vända spelet till det bästa i VM.

En ny vecka har börjat, mja, nästan halva har redan gått och det är tentaplugg på gång för fullt. Det har varit strålande väder sedan i torsdags och jag har suttit ute och pressat varje dag, även idag. Sitter med mitt pluggkompendium och nöter sjukdomar. Livet är härligt som student ibland, observera IBLAND! ;)

Varför är mitt ena ben brunt å det andra blekare än blekast? -Jo, för det bruna är ett låtsasben;) (för dom som inte visste)

Lite solning på balkongen innan det är dag att fara ill farmor och farfar och käka smörgåstårta. Det blir lite mer firning av Rickard idag och så ska vi kolla på bilder och film från egypten-resan som vi gjorde för ett år sedan. Jag vet inte vad tanken är... om det är att vi ska minnas hur trevligt vi hade, eller om det är för att farmor och farfar inte har sett bilderna än, jag tror på det sistnämnda faktiskt.. Men det blir trevligt.
 
Synd dock är att jag missar hockeyn... Men jag ska nog se till att jag får se matchen på plats, jag lär väl inte vara den enda som är intresserad av att se Sverige spela semifinal mot största rivalen genom tiderna, Finland ;)
 
My outfit ;)
 
Nya shorts från Gina, gammal t-shirt från Gina :P Och på högra benet syns omplåstringen av brännskadan som jag drog på mej i höstas. Läkaren som kollade på det när det nyss hade hänt rekomenderade noll solning under ett års tid... Jag får se hur länge jag står ut.. ;)

Puss på er!

Gårdagen var en fantastisk sommardag. Jag, Sandra och Jennie skulle plugga, men det blev inte jättemycket gjort, vi njöt mest av solen. Och jag brände mej nanting! Nästa vecka får vi hårdstarta med tentaplugget istället:)

Röd som en kräfta gjorde jag mej i ordning för middag på le garage, på umedalen. Vi satt på deras uteservering i solen och avnjöt en underbar trerätters middag. Vi skålade för den nyexaminerade byggarbetsledaren Rickard. Senare på kvällen gick vi på olearys och tog en öl på uteserveringen där. 17 maj var verkligen som en sommardag när den är som bäst. Och det strålande värdet verkar fortsätta idag :) idag har jag t-shirt för att täcka mina rödbrända axlar.


Se på tusiken, mamma kan visst bli fin på bild... :)


Härlig stund i vårsolen.

Puss på er!

Ryssvärmen är här. Jag har just varit på en cykeltur till sjukhuset. Jag trodde att det skulle vara såhär morgonkallt som det kan vara på våren, men ohh nej, jag höll på att svettas ihjäl i min skinnjacka och halsduk. Nu kanske det är färdigt med att svettas in våren Zandra?

Vad gjorde jag på sjukhuset? Jo, tog vaccin mot hepatit A och B, spruta nr 2. Det var en läkarstudent som gav sprutan, åh det gjorde oooont! Dom fråga om det var okej att han skulle ge den och jag kunde ju inte direkt säga nej eftersom att jag också är student och också vill få varje tillfälle jag får till att öva. Så det var bara att bita ihop och hålla andan ;)

Strax ska jag fara till Sandra och plugga och soooola. En helt underbar tid att tentaplugga, då man får sitta å lapa sol samtidigt. Lovely.
 

Vyn från sjukhuset.
 
Puss på er!
Nu börjar det dra ihop sig, en dryg timme kvar till Sverige - Kanada. Det är vinna eller försvinna, och jag är dock rädd att det blir det sistnämnda. Men hoppet är det sista som lämnar människan, så jag tänker åtminstone Hoppas att Sverige kammar hem det här.
 
Asså det är kanske det underbaraste vädret ute nu, det är nästan skam att sitta inne (men äre hockey, så äre). Jag funderar om jag ska dra till ICA och handla lite hockeysnacks och lunchmat till imorgon... Jo, jag tror jag gör det innan Sverigematchen börjar.
 
HAHA, jag ska visa en grej, sjukt skrattretande. Jag har kollat på klippet flera gånger idag och skrattar bara mer och mer för varje gång. HAHA.

 
Nu förstår jag att det lät som att jag trodde att jag var på tjocken i förra inlägget, det kan jag försäkra att det är jag inte, så  no need to worry ;P Men det är ju nog jobbigt att vara illamående utan att veta varför. Nåja, ville bara klargöra det, nu går vi vidare.
 
En ny strålande dag står framför mej, solen skiner och björken utanför balkongen har börjat slå ut. Härliga tider. Å juste, Sverige vann igår, men det satt långt inne som vanligt. Kvartsfinal på torsdag mot Kanada, vad kommer vi att få se? Jag hoppas att Sverige visar upp sin bästa sida, gott defensivt spel och inte bjuda på några onödiga giveaways som i förra matchen mot Danmark, men då tror jag att det kan gå ganska bra ändå. Men en rejäl skärpning krävs!
 
Idag ska jag... tvätta, skriva klart VFU-uppgift och simma. 
 
 
Björken med knopparna :)
 
Puss på er!
Jag har drabbats av ett kroniskt illamående. Jag försöker förstå vad det beror på, men jag hittar ingen källa till problemet. Känns oroväckande.
 
Ishockey VM... Sverige vs Danmark. Efter en period spelad så står det 0-1 till Danmark!! VA? Vad gör Sverige? Det här är skämskudde för det svenska laget. Wikegård säger att laget kräver ett starkare ledarskap och jag är nog benägen att hålla med, för vi har många bra spelare, så det borde inte vara så trögt som det är... KOM IGEN SVERIGE! Kör hårt de resterande perioderna!

Puss på er!
Jag ser att det fortfarande är några tappra själar som tittar in här varje dag, det glädjer mej :) Jag har haft ett långt upphåll, väldigt långt och jag känner nu att jag saknar att skriva. Jag saknar att lätta hjärtat. Så därför gör jag ett försök igen. Tänker dock inte ge en resumé om vad som hänt sen senast, utan börjar från idag.
 
BLÄÄ! Jag skriver, suddar, skriver på nytt, suddar... osv osv. Har kommit ur mitt skriv-flow. Vet inte alls vad jag ska skriva om. Nä. Usch. Ska jag verkligen blogga?

Hur som haver så ska jag pallra mej till IKSU nu och träna lite innan jag ska se bröderna Sedin entra rinken i Globen, längta! Men innan dess fördriver jag tiden med ett benpass.
 
Puss på er!