Iksu ska få tillökning i sin lilla familj, 2 ska nämligen bli 3. Iksu plus is about to be born.
Jag har hört rykterna länge, men aldrig tagit reda på om det faktiskt stämmer, men det har jag gjort nu.

Iksu håller i detta nu på att bygga nya träningslokaler öst på stan (där jag bor) som kommer invigas i början på september. Om jag är taggad?! HELL YEAH!
Jag har länge undrat exakt vart dom bygger, nu vet jag. Det är i samma lokaler som konsthögskolan bygger, alltså den där fula byggnaden vid kyrkbron/kajen som inte alls passar in i Umeå. Tja, den är väl snygg egentligen, men passar inte in som sagt (man vänjer sej nog med tiden).

Hur som helst så kommer dom ha ett fullutrustat gym på 264 kvm och dom kommer även ha gruppass som indoor walking, yoga, total training, zumba, bodystep och mitt älsklingspass BODYPUMP. Dock saknar jag Core i utbudet, men det kanske kommer så småningom. AWESOME! I know!! Fatta, jag kommer bara bo ett stenkast från gymmet. Jag kommer hänga där jämt! (säger jag nu iaf ;)) Varför flytta till Ålidhöjd när det är häääär det händer?! 


En del av det nya gymmet...


Såhär ser byggnaden ut utifrån, för er som inte förstod min beskrivning ;)


Nu när jag har släppt dom fenomenala nyheterna så ska jag gå till sängs, sova några timmar och sen upp 05:50 för att påbörja en ny jobbdag.

Puss på er!
Snälla, jag ber, kan den inte bara ta slut?!

Det har regnat konstant sedan 07:30 och jag vet det för jag har varit uppe och ute sedan dess... Hade två promenader på eftermiddagen, men det var ju lönlöst att försöka få ut nå gamlingar på promenad i det här vädret. Vädret känner av mitt humör... eller med närmare eftertanke så kanske mitt humör kommer utav vädret, who knows.

Blir inge wheels idag, nej. Ska ringa brorsan och kolla om vi ska hitta på ngt ändå. Men vet ni va?! Nästa vecka ska vi på Festival! åå då minsann, då äre fint väder! Sanna mina ord!

Puss på er!
Skriver på ett dåligt tangentbord på jobbet, så om det saknas bokstäver lite här och där så förstår ni varför. Jobb idag, som sagt. Igår vr en dålig dag, blev utskälld av en person som förstörde hela min kväll kan man säga. Var på extremt dåligt humör hela gårkvällen. Hoppas det blir en bättre dag idag. Jobbar till 16, sen vet jag inte vad som händer.

Det är iaf Wheels idag/kväll. Jg vill ju dit och kolla på fiina bilar, meeeen, det är sämst väder idg så det lär inte vara värt att åka dit över huvud taget. Börjar dessutom jobba imorgon kl 7, så det kan bli en lugn kväll om vädret fortsätter i den här stilen, det är nämligen ORKAN i Umeå kan man säga... Suck. Det borde vara LAG på att det ska vra bra väder på Wheels, det är alltid det och borde alltid vara det!

Jaja, nu ska jag börja jobba.

Puss på er!
Jag ska operera mej....... IDAG!

Det straffar sej att inte betala tevelicens. För om jag hade gjort det så hade jag inte behövt vara skriven i Norrmjöle och då hade jag fått min post hit och inte missat alla jävla kallelser som jag får från sjukahuset.

Ooooh, i skrivandes stund så ringer dom upp från operation och talar om att det finns den tid den 9 juli istället. Jag tar den, tack och bock! Pappa ska få sej en avhyvling efter det här, tro mej! För dealen är att han får öppna all post som kommer från lanstinget, tja, den dealen verkar inte följas till punkt och pricka för det här är andra gången som jag missar en sjukhus-tid.

Skönt att jag slapp stressa iväg på OP nu och kan istället fara och jobba mina pass som det var tänkt.

Tack för mej.

Puss på er!
När jag går och handlar så tillhör jag en utav dom som inte kollar på priser och jämnför mellan varor, vilket märke som är billigast. Nej, jag köper det jag vill ha. Och jag är lite kräsen på vissa saker, som smör tex det MÅSTE vara bregott (nu har jag dock bytt till Norrgott, men det smakar likadant) köper jag falukorv måste det vara scan och om jag köper skinka så måste det vara Pärsons osv osv osv...

Jag får nog tänka om när det gäller skinkan insåg jag idag. Ett packet rökt skinka från Pärsons kostar 32 spänn, 32 JÄVLA SPÄNN!!! Herregud i himmelen! Det är ju för fan rena rånet. Skinka för rika. Huum, tråkigt, jag gillade pärsons. Nu måste jag hitta en skinka för fattiga och den lär ju knappast vara lika bra....



Dagens I-landsproblem :)

Puss på er!
Godmorgon! Jag är vaken såhär tidigt, helt otroligt. Men jag ligger fortfarande i sängen och filosoferar, myspys. Jag ska snart ta mej upp och påbörja den här dagen.
 
Dagens planer var egentligen att dinera med Lenita och sen åka och träna, men det blev inställt för jag blev inringd på jobb. Nu börjar min jobbvecka; onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Bra med jobb såhär i slutet på månaden, ooooom jag behöver pengarna, oja!
 
Sådär ja, nu äre upp å hoppa. Ska slänga in en tvätt, betala räkningar, åka och handla och röja undan liten här hemma. 
 
Puss på er!
Hemkommen från ett trevligt kalas på lijansberget.

 
Tunika från Manhattan (sthlm), gammal kofta från Bikbok och leggins från Lindex. 


Fiiina halsbandet från Pilgrim.


Löning imorgon. Vad kul det ska bli, eller inte! Jag kommer inkassera NOLL kronor. Jaja, det blir att leva på tonfisk och nudlar resten av sommarn ;P

Puss på er!
Jag ville jobba den här helgen, egentligen. Anledning? Jag gillar inte storhelger, dels för att det är så höga förväntningar att man MÅSTE göra något spektakulärt och dels för att jag är singel. Storhelger är inget för singlar :P Inte för singel-zandry iaf. Meeeen men, såhär i efterhand är jag glad att jag inte fick jobba för den här midsommarhelgen var alldeles förträfflig. Jag hade det jättebra.

Det började med att Rickard och Sara hämtade upp mej, dom hade med sej sin kompis André också. Vi for till Nyland och käkade smörgåstårta, dock ingen dansning runt stången (som vi alltid brukar bli tvingade till) inga midsommarkransar heller (som vi även det blir tvingade till). Därifrån åkte vi vidare till stugan. Påvägen stannade vi till efter vägkanten och plockade blommor. André var så nöjd att han fick gå i "skog och mark" och klev vackert ner i en myr på jakt efter dom finaste blommarna, HAHA. Man kunde inte annat än gapflabba.

Sen blev det att skapa midsommarkransar och så småningom sätta igång med maten. Rickard fyllde år så han fick uppvaktande med mousserande, paket och sång. Vi käkade grillat älgkött, njammiii. Till efterrätt blev det pablova(?) och halloncupcakes.

När jag kollade på klockan var den 22:40?!?! shiiit, vart tog tiden vägen? Och man blir så himla lurad när det fortfarande är skitljust ute, så det ser ut som mitt på blanka dagen. Tja, hur som helst så bestämde vi oss för att ta båten ut i midnattssolen och grilla på ett skär. Sagt och gjort, mycket mysigt var det. Då vi kom tillbaka till stugan så badade vi i poolen och i havet, som för övrigt var tooookigt kallt. När det började bli för mycket russin på fingrarna klev vi upp och satte oss på altanen och pratade. Solen hade vid det här laget börjat skina ganska starkt och morgonkvittret från fåglarna var i full gång, klockan var 4:30 när vi gick och la oss.

På lördagen blev det solning, strålande väder. Sen ville André så gärna fiska, så vi letade upp lite mask och riggade metspöna och for ut med båten. Mycket fisk fanns det, men små små rackare, så vi fick inge mat ;P Kvällen avslutades med korvgrillning och mashmallowsgrillning. 


















NUU ska jag fara till Madde på födelsedagskallas. Ååå ursäkta för dålig uppdatering på¨senaste, har helt enkelt inte gjort något som är värt att skriva om :P

Puss på er!

Kalasbra jobbat idag Zandry. Jag klarade av allt som stod på listan, men massvis med tid tillgodo dessutom. Nu inväntar jag bara att BP-passet ska börja. Sen blire duschning på IKSU och därifrån bär det iväg till Lenita och se på Vampire Diaries. Tyvärr blir det en tidig kväll då jag ska vara på jobbet kl 7 imorgon. Går det några bussar så tidigt på lördagar?? Eller måste jag cykla?! 

Protienpulvret som jag inhandlade idag. Lemon Yogurt, blir spännande att smaka.

 

Ååå förresten. nytt utseende på blogg.se. Man kan tidsinställa inlägg, en funktion som jag länge har saknat. Får se om jag blir vän med det här nya, det brukar alltid vara lite drygt i början när det inte ser ut som man är van vid.

Puss på er!

 

Med bristande karaktär och disciplin så måste man göra listor för att få något gjort. Så här ser min lista ut för morgondagen och jag SKA genomföra den! Nu är det fan dags att få ordning på det är "sommarlovet".

image description

*Kliva upp kl 8!!!
*Jobba med pappa
*Köpa proteinpulver & blomjord
*TRÄNA
*Dinera med Lenita och Emma

Blir nog inga större problem att göra det som står på listan, men den största utmaningen är att ta sej upp i tid, hela dagen är liksom beroende av det. Ja, det ska gå!

Nu ska jag se på lite How i met yuor mother, sen äre läggdags.

Puss på er!

Nädå, inte riktigt... men nästan. Faktum är att jag har gjort noll vettigt idag. Tanken har slagit mej att jag skulle kunna träna, hänga med Madde, fara och köpa blomjord, jobba med pappa.... Madde var inte i stan förvisso, men resterande planer fanns det helt enkelt ingen motivation till. Usch, dessa dagar måste få sitt slut. Ta dej i kragen zäta och gör något för faaaan!!!

Sitter på ballan och lyssnar på musik. Väntar på att klockan ska slå halv fem då jag ska cykla till jobbet och jobba tre timmar, sen återgår jag nog till att rulla tummarna och pilla naveln. Men imorgon minsann, då har jag storartade planer ;)

Puss på er!

Musklerna skakar, svetten rinner och pulsen är på 160-170 slag/min. Det är bodypump det! Jag älskar det. Jag har dock inte fått in kontinuiteten på träningen, blir mer sporadiskt när jag har tid och lust. Men jag tycker att jag kämpar på bra när jag är där ändå. Fast för att man ska kunna öka vikterna så måste man nog vara där och köra lite oftare. Tja, vi får se hur det blir med den saken.

Körde iaf ikväll med Julia och Lenita. Vi körde på bra allihopa. Nu skakar armarna, skön känsla. Ska gå och ta en protienshake för att ge musklerna det dom behöver :) Måste förresten fara och köpa mer pulver, vet dock inte vilken smak jag ska tänkas välja... Har choklad nu, den är god, men det kan ju vara kul att variera. Något annat som jag har börjat med innan träning som är extremt effektfullt är Creatin, jag tar det innan träning för att musklerna ska orka mer och längre. Jag vet inte om det är tankens kraft som gör det, men det känns faktiskt som att jag får lite extra energi av det där pulvret. Tumme upp!

Vad jag ska göra resten av kvällen det vet jag inte, får väl bli en film eller någon serie kanske. Joo, också ska jag vika tvätten och diska undan.

Puss på er!
Är det något som jag är riktigt jävla bra på så är det att sova. Igår släcktes lyset 23:30 jag somnade ganska direkt och sov till, hör och häpna, 11:50!! Va faan hände?! Seriöst, över tolv timmar, det är inte okej. Jag trodde jag skulle komma ut dom här tonårs-sov-vanorna, då man kunde sova när som helst, var som helst och hur länge som helst. Men icket! Jag fortsätter sova bort dagarna.

Nåja, några dagar till tänker jag njuta av att vakna när jag vill, men sen är det minsann dags att börja ställa väckarn och ta sej upp då det faktiskt fortfarande är morgon. 

Nu håller jag på att tvätta för fullt. Fyra maskiner blev det, jag har samlat på mej :P Sen ska jag dra mej till ortopedtekniska och fixa lite grejer. Och efter det så far jag hem och lagar mat och laddar inför BP ikväll. Det är min dag, tråkig?! Jaa, kanske, men ändå skönt att ta det lugnt.

Puss på er!
Ikväll har jag en övernattningsgäst på sjukagatan. Min mamma sover över för hon ska med flyget i morgonbitti. Vi har sett film och myst. Jag trivs med å ha sällskap har jag kommit underfund med, blir så rastlös annars. Om jag hade sagt det typp 20åriga jag, så hade jag skrattat och hävdat att det inte alls var sant... men folk förändras väl.

Min mamma skulle i alla fall berätta om en bok som hon läser. "Den är knäpp, men rolig, den handlar om en kvinna som tar självmord" HUUUR kan en bok vara rolig om den handlar om ett självmord?? Mycket märkligt utlåtande om en bok. När kritikerna har skrivit "en roman som kryper under huden på mej" så säger mamma "en rolig bok om självmord" HAHA, rolig mamma. Hon tyckte för övrigt inte att det var okej att jag skulle citera henne här, men det sket jag i :)

Godnatt

Puss på er!
Vem behöver egentligen gelenaglar när man har sånna här fina naturliga naglar :P Jag väljer bort gelenaglarna i sommar och läggar dom extra hundralapparna på något roligare istället!

image description

Är precis hemkommen från stan efter att ha strosat runt lite med Madde. Nu ska jag ställa mej och laga lite mat, från Linasmatkasse. Passar på att göra lite reklam för det:

Med Linas Originalkasse får man 5 middagar för 4 personer. Det är en nötkött-, fisk-, vegitarisk-, fågel- och en fläskkötträtt. Det är jättebra råvaror som är roliga och lätta att använda. Kassen kostar 769:- men med min rabattkod: K896852 så får man prova på för 499:- och då får man dessutom en fruktkasse med 4,5 kilo frukt på köpet (fruktkassen är värd 109:-)

Nämen nu måste jag gå och laga lite mat.

Puss på er!

Hejsvejs! I stugan är det strålande solsken idag. Jag varvar med att vara inomhus och dammsuga och utomhus och måla fönster. Har även torkat fönster, vilket jag gav upp med pga massvis med spindlar. Jag är inte alls rädd för spindlar egentligen, men jag kan inte hjälpa att känna ett extremt obehag när dom hoppar på mej för att jag dödar deras bo. Usssch! Det kryper på kroppen bara jag tänker på det.

Såhär är jag klädd idag... Om det inte vore för att jag reda har valt karriär, så skulle jag nog vilja prova på något hantverksyrke, baaara för att få ha sånna här brallor. I love them!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/342461/images/2012/pic_206355087.jpg" class="image">

Är och hälsar på pappa och Gunilla i norrmjöle. Kollar på lite bilder från Egypten. Hittade några fina delfin-bilder som jag tänkte visa:




Sådär nära var vi, näääästan så att det gick att ta i dom :) 


Zandra i täten i jakten på att klappa delfinen. Dock blev jag tillbaka dragen av våran guide som säkert inte tyckte att det var sån bra idé att hetsa delfinerna allt för mycket.


Snorkel-Zäta :)


Nu ska jag få skjuts av pappa till Nordmaling där jag blir upphämtad av mammsi. Har haft så lite tid över på sistonde att åka och hälsa på folk, så nu när jag har sommarlov så passar jag på :)

Puss på er!

Nu äre verkligen dags att kliva upp ur sängen. Jobb om 50 minuter, juäk! Jag är inte i jobbmood idag. Skulle helst bara vilja ligga i sängen och pilla naveln och kolla på serier. Nåja, det blir inte alltid som man vill. Nu äre ba att ta sej upp ur denna ljuvliga sänghalm och laga ihop någon mat!

Hoppas ni alla får en finfin lördag!

Puss på er!

Nyfått sommarlov och det firas med jobb på Attendo. Jag har inte jobbat där på 1,5 månad, så det ska bli kul ändå. Känns skönt att jobba också, för annars skulle jag nog bli tokig på att inte ha något att göra.

Jag och Stina prata igår om våra nattvanor, hur många gånger man vaknar om natten och om man går på toa osv osv. Jag vaknade tydligen aldrig under natten, sa jag. Minsann?! I natt vaknade jag kl 2 och fick panik över att jag hade missat tentan. Sen vaknade jag kl 5 och var kissnödig. Vart kom detta ifrån? Kanske nervositet inför tentan som jag nyss har skrivit.

Jag har blandade känslor från den där tenta-jäveln. Jag skrev på alla frågor och det kändes som att jag visste det mesta som efterfrågades meeeen.. Mina svar är väldigt ytliga, jag går liksom inte på djupet i problemet och sen på kryssfrågorna var det flersvars-alternativ och om man svarar fel på en fråga, så får man minus. Det gör ju att man inte kan kryssa i ett svar som man är 85% säker att det är rätt, för då riskerar man att få minus och det kanske det inte är värt. 

Tja, nu är den sista tenta skriven för terminen. Känns otroligt skönt. Nu är det sommarlov! Om man nu får säga att man har det då man går på Uni, JOO det får man! Jag har sommarlov! Det ska firas med jobb som börjar om två timmar ;P 

Och Stina som har lämnat mej... :( Hon åker direkt efter hennes tenta idag, söderut. Det är så tomt utan tältsängen i hörnet. Och det kommer kännas konstigt att inte ha någon att säga godnatt till ikväll. Kommer sakna dej Schaijna!!

YEEES! Sommarlov!!!

Puss på er!
image description
En droppformad klänning från Nelly.com. Lyckades inte göra den till rättvisa med bilden, den är mycket snyggare i verkligheten.

image description
Fick den här finaste klänning av Gullegulle-Stina. Som tack för att hon fick bo här... men inte hade hon behövt köpa något, har varit så trevligt att ha någon att rå om ;) Blev ändå otroligt glad och överraskad. Kul också att hon hittade en klänning som passade mej perfekt i stil och storlek.

Tack Stina!!

Nu ska jag åka iväg och simma.

Puss på er!
I den här kursen som jag läser nu, vård vid specifika sjukdomstillstånd, behandlas hjärt- och kärlsjukdomar, lungsjukdomar, diabetes och metabola syndromet. Jag känner att jag har hyffsat bra grepp om medicinering, behandling och patofysiologi.

Den här bääästa boken har verkligen hjälpt mej genom alla svåra tider. Den har med allt. Varför ska man lägga ner tusentals kronor på kurslitteratur när man kan hitta EN bok som går igenom allt man behöver veta?? 

image description

Tråkigt vetande för er kanske? Men jag är åtminstone glad att jag har hittat en bra bok.

Puss på er!
Visst är det märkligt att det finns så mycket att göra precis just exakt när man ska plugga?? Idag booorde jag har suttit djupt nersjunken i böckerna men istället kollade jag på lägenhet med Julia och Stina, for till stan en stund, åt på favvo-kina med Julia. Väl hemkommen så var jag trött som ett as pga dålig sömn i natt, så jag tog mej en powernap som dessvärre varade i två timmar....

Lite plugg idag... Not goood! Nu blev jag akut sugen på sockerkaka, så jag slängde ihop ingredienserna som nu står i ugnen och goar till sej. Samtidigt som kakan gräddas skulle jag kunna PLUGGA, men nej nej nej, det är ju The big bang theory på teve, som jag för övrigt ALDRIG har sett förut, eller? :P

För övrigt så har jag kommit igång bra med träningen och jag ser tusan redan resultat. Jag har en BRA kropp som har lätt att bygga muskler har det visat sej, Kulkul! Känner redan att mina axlar och överarmar är fastare ;) Lovley!

Något mer som är Lovley det är att det är endast två dagar, japp två stycken, kvar på den här terminen. Nästa vecka ska jag tusan njuta! Släppa alla tankar på plugg, kommer bli sååå skönt.

Snart så... snart! Vänta bara ;)

Puss på er!


Bristande uppdatering, jajjemensan!

I fredags mötte jag och Stina upp brorsan i stan och käkade lyxmiddag på REX. Vädret var fint så vi kunde sitta på uteserveringen. Drack vin och åt underbart god mat. Sen drog Stina hem och pluggade och jag och Daniel gick vidare till megazone och spelade biljard. Daniel lärde mej hur ett riktigt proffs spelar och även bordsgrannen blev involverad i upplärandet :) Efter en timmes spel gick vi vidare till bion och hämtade ut biljetter till Avengers! och innan bion började tog vi ett glas öl på en uteservering vid kajen. När bion började så hade även Rickard och Sara anslutit sej till sällskapet. Filmen var AWESOME! Hade jättehöga förväntningar och den levde upp till alla och lite till.

På lördag var jag hurtig och åkte och tränade, trots att det blåste orkan typ. Det var en jobbig cykeltur till gymmet. Sen kom jag hem, gjorde iordning middag till Stina och Julia. Julia kom hit, jag sminkade henne och hjälpte henne med håret. Sen var det dags för fest... Förfest på berghem hos Carro och Ulrika med god bål och en underbar charadlek. Jag hatar charader i vanliga fall, men det här var speciellt. Lite inspererat av brädspelet cluedo, ni vet där man ska gissa mordvapen, plats och person. Fast här skulle man göra charader för att gissa vilket yrke, vilket mordvapen och vilken plats. Skit skoj och alla var jätteduktiga.

När klockan började lida mot elva, halv tolv-snåret så begav vi oss ut i stormen igen för att styra kosan mot krogen. Allstars blev det. Träffade Lenita av en slump på toaletten, om hon var glad att se mej! ;) Och bruden var kärleksfull naanting, skit roligt när fammo är på det humöret :) Efter krogens stängning käkade vi på frasses och började traska hemåt. Kl: 04:30 sa jag och Stina godnatt till varandra.

Söndag var tillägnad att vara bakis, så därför var det precis det vi var: Bakis. Fast egentligen inte så mycket illamående, ont i huvudet, utan bara det moodet helt enkelt. Jag och Stina satt och kollade på Revenge, sen kom Julia och hämtade lite left-overs från lördagen, också tog vi en cykeltur till Maxi och handlade. Sen på kvällen var det BB-finalen, ääääntligen är skiten över!!!

Japp, det var min helg i stora drag. Tyvärr blev det inga bilder tagna, trååååk!

Nu ska jag tentaPLUGGA!

Puss på er!