Äntligen är resan bokad. Imorgon åker vi. Ospecificerat till Rhodos. Det blir verkligen spännande och se vart vi hamnar. Man kan ha skit tur och hämna på världens lyxhotell, men man kan också ha nedrans otur och hamna två mil från stranden på ett sumphotell, men jag håller tummarna och hoppas på det bästa.

I morgon lämnar vi umeå 06.35 för att bege oss ut på spännande äventyr. Det ska bli riktigt intressant att resa med Julia. Inget illa menat eller så, men hon är lite virrig i bollen och hon har ingen turbo inmonterad heller, men den har resan kanske trimmar upp henne lite, jag får hoppas :)

Packningen blev avklarad igår med sällskap av Julia, det är så himla mycket lättare att packa när man får smakråd. Nu är det bara handbagaget, kudden, tandborsten och hårborsten som ska packas ner sen är jag färdig för fina sandstränder och underbar mat.

Det blir nog ingen mer uppdatering här förrens vi kommer hem. Vi har inte tid att sitta vid datorn och blogga heller. Och sen när jag kommer hem sätter jag igång med stor-bak. Mamma ska ha 50års kalas den 10 Juli, och jag står för tilltugget, så jag lär ha fullt upp när jag kommer hem också.

Ha det så bra hemma i Sveriget, så ska vi ha det helt underbart i Greklandet.
Idag är en dålig dag. Solen skiner, det är varmt ute, Julia är påväg hit och vi ska boka en sista minuten, trots det är det en dålig dag idag. Jag har ångest men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, det känns inte bra helt enkelt.

Jag har som en klump i halsen och känner obehag i hela kroppen. WHY?! :( Jag har bara lust att lägga mej ner i sängen där hemma och inte vakna förrens jag mår bättre. Det är piss att känna såhär när man inte vet vad man ska göra åt det. USCH!

När jag kom till jobbet imorse så kände jag bara: tviii va tråkigt det här jobbet är!! Hade det inte varit för att jag är så snäll och tänker på andra osv osv, så hade jag gått härifrån och aldrig kommit tillbaka. Men jag vet att jag sätter föreningen i en besvärlig sits om jag gör det, därför är jag kvar och fortsätter spy över det. Dom har ändå ställt upp för mej och haft tålamod med min ungdomliga hjärna som inte kan någonting om administrativt arbete därför kan jag ite bara ta mitt pick och pack och gå.

Näää, uschanimej, detta är ingen bra dag just nu. Jag hoppas den blir bättre. Som sagt så ska jag och Julia boka en sista minuten resa. Vi hittade en igår, till Rhodos, men när man skulle klicka på den så var den borta? Surt sa räven, det blev inget lyxhotell på stranden med havsutsikt och hiss. :( Vi får se om vi kan hitta något som vi nöjer oss med istället. Det lutar åt Rhodos i alla fall, men det kan bli något annat också.
Som ni alla vet så sa jag upp min lägenhet i slutet på maj. Nu har jag fått besked om att från och med den 29 juli så är den inte min längre. Det känns tungt ska ni veta. Har bott där 1,8 år och jag minns så tydligt hur jag sa till Julia att jag aldrig skulle flytta därifrån. Men nu pga ekonomiska skäl och eventuell flytt så tar jag mitt pick och pack och flyttar från Renmarkstorget 11.

Jag kommer verkligen att sakna att bo mitt-i-stan. Att inte kunna gå upp och gå på toa när man gör sina stadsbesök, eller att inte kunna lämna jackan hemma när man går på krogen för det bara är cirka 100 meter dit, eller att inte få spontanbesök av folk som gör ärenden i stan. Listan kan göras lång med fördelar att bo i stan! Jag fäller en tår för min älskade lägenhet i skrivandes stund.

Alltså den 29 Juli lämnar jag över mina tre nycklar till takvåningen på Renmarkstorget. Innan dess kommer dagarna fyllas med packning och städning. En sak som är positivt med att flytta det är att få rensa ut lite grejer, slänga en massa skräp som aldrig ha blivit använt och få ordning på röran. Man ser redan att det börjar försvinna saker, bordet är redan borta och även akvariet. Det jag kommer ha kvar från mitt hushåll (möbler) är tv-bänk, soffbord, hatthylla, skohylla och tv. Det är allt jag äger av möblerna som står där nu, men ack så bra jag har trivts med mina lånade möbler :)

Det är 5 veckor kvar i min lägenhet, passa på och kom förbi och säg farväl av min älskling. Se dess underbara charm och all glädje som har spridits där :)

Kronprinsessan och Daniel Westlings bröllopsdag, ingen som har missat det va? :) Men dagen höjdpunkt var Julias födelsedag, hon hade minsann dagen före vårat kronprinsess-par.

Dagen började med mitt fruktansvärda skavsår på protes-benet som jag fick när jag gick hem från Lenita i fredags. Jag kunde inte gå på lördagen. Pappa ringde och skulle hämta akvariet, så han fick köpa med sej skavsårsplåster och jag fick spräcka hål på vattenblåsan som hade blivit, så efter det gick det bättre.

Jag for till jobbet, på systemet och köpte skor och present till Julia. Har ingen bild på skorna men det är gladiatorskor, APsnygga!! :)

Några 100 kronor fattigare satt jag mej i soffan och käkade en sen lunch medans jag kollade på bröllopet, som för övrigt var väldigt fint, men jag är besviken över att vi inte fick se hela vigseln. Man blev ju sjukt less på att höra dom snacka om oväsentliga saker som vem som hade gjort buketten och vilka blommor det var vid altaret, jag bryr mej inte! Jag ska hålla mej kortfattad, det var fint iaf :)

Sen åkte jag till Julia för att uppvakta på födelsedagen. Lenita och Madde kom dit också. Jag hade såklart gjort ett kort till henne som såg ut såhär:


Vi skålade för henne och drack mousserande vin och åt jordgubbar doppade i choklad. Fantastiskt. Efter detta begav vi oss iväg in till stan där vi hade bokat bord på Tappas, en spansk restaurang som ingen utav oss hade varit på förut. Det var ganska dyrt men det var väldigt god mat, man måste få lyxa till det ibland.

Efter den trevliga middagen som avslutades efter 23.00 så gick vi hem till mej och drack te och pratade och sjöng några singstar-låtar. Det var den korta sammanfattningen av dagen. Jag hade mycket trevligt och jag hoppas att Julia fick den födelsedagen hon hade tänkt sej.

Jaa, det var det igår. Sommarsolståndet, alltså den dag på året då solen är uppe som längst (jag förklarar om det är någon som inte har koll)
Tro mej att det märkte Zandra när det var läggdags. Eftersom att Norrland är känt för att vara ljust dygnet runt på sommar så kanske det inte är så stor skillnad, men faktum är att jag var typ halvvaken hela natten, sov skit dåligt!

Idag är jag trött, tur jag inte har så långa arbetsdagar så jag kan gå hem och vila vid 13.00 :) Ikväll ska jag på kalas. Rickard fyller 24 år dagen till ära och vi ska fara och fika hemma hos han och Sara. Jag gjorde ett kort till Rickard igår, jag tog mest och slängde ihop något av det jag hade hemma. Han ska få lite fiskegrejer från sina syskon, därav fiskarna på kortet :)

Nu ska jag äntligen publicera det som jag och Julia satt och slet med en hel vecka, nämligen inbjudningskorten till min mammas bröllop.

Såhär blev dom:


Gjorde 23 styckna och det tog tid, och vilket pyssel det var. Till slut kom man in i metoden så då gick det snabbare, men det var ju tvunget att vara perfekt så jag fick inte slarva.
Kostnaden för detta blev över 700 kronor, men det var inte så mycket ändå om man slog ut det på alla 23 kort, det blev typ bara 31 kr/st.

Jag har faktiskt sedan länge tänkt att jag borde ha en hobby.. nu har jag en, för det här är verkligen skit kul. Jag fick hem panduros katalog i förrgår, nu finns den på toaletten så varje gång jag går på toa för att kissa så blir jag sittande ett tag tack vare den fantastiskt fängslande pysselboken.
Dagen till ära ska jag passa på att dissa Darin lite. Jag medger att det hade inte varit i närheten av lika roligt att dissa honom om det inte vore för att Julia är totalt besatt av pojken. Men sen måste jag erkänna att den här videon är fantastiskt rolig. Jag vet att den är gammal och säkert uttjatad också, men dock, sjukt rolig!

Igår satt jag och funderade på vad jag skulle blogga om, det blev ett tråkigt inlägg om blommor. Idag behöver jag inte fundera en sekund på vad jag ska blogga om för igårkväll hände något som man inte är med om varje dag kan man säga, det var en jordbävning, en jordbävning!! Fatta så coolt.

Jag insåg det inte direkt, men jag låg i sängen och läste bok när det hände, och plötsligt så rör hela rummet på sej och garderoberna knakar. Jag funderade länge på vad i hela fridens namn det kunde vara. Så ringer Jonas och jag säger "det har nog varit en jordbävning här" men självklart säger jag det på skoj, jag trodde inte ens att det kunde bli jordbävningar här.

Tydligen så har det känts ändå till Finland och nordligast till Boden. Men centrum av jordbävningen var 3 mil söder om skellefteå, så vi kände den nog inte så tydligt som skellefteborna.
Läste om det i aftonbladet och det verkar som att det var en rätt stor jordbävning, men inga skadade. Jag tänkte direkt på det här flervåningshuset i sydamerika som hade svalts av ett gigantiskt hål under en storm, och jag såg det framför mej hur det skulle hända med mitt hus, men huset står kvar idag och jag lever, ni behöver inte vara oroliga.

Är inte det här dom allra vackraste blommorna ni har skådat på länge? Jag har aldrig riktigt lagt märke till dom förut, och jag vet verkligen inte vad dom heter... Har vi sånna i Norrland? För i sånna fall skulle jag vilja ha en buske ;P Det verkar som att alla har sånna i södra sverige, dom är överallt, växer som ogräs typ. Här är allt vi har Björkar, fast igår såg jag att vi hade en syrénbuske utanför grindarna på gården, så jag tog saxen och klippte mej några. Idag är dom dööaa :(

... Jag flyger söderut :D

Åker till ängelholm imorgon. Är framme klockan 15.55 då ska jag gå till Emys jobb och få mej en liten klippning. Blir kul att se hur hon har det på jobbet :) Sen ska vi promenera mot tåget som går mot halmstad 18.13 och väl i halmstad så kommer Jonas och hämtar mej sen ska vi fara till High Chaparall, spännande :)

Nu ska jag snart åka hem och pyssla med Julet. Vi håller på med scrapbooking. För er som inte har hört talas om det så är det typ när man gör egna födelsedagskort eller tackkort eller dylikt. Det är fantastiskt roligt. Hela projektet påbörjades i tisdags när vi gick till konstnärsshoppen och skulle välja ut grejer till korten, 1,5 timme senare och 300 kronor fattigare så kom vi ut ur butiken. Fanns ju sjukt mycket att välja på och det var skit kul :D Så i framtiden kan ni vänta er fina födelsedagskort från mej :)

Hejsvejs. Vi ses efter helgen :)


Askungen:
[ ] En av dina föräldrar är döda
[x] Du gör många sysslor hemma
[x] Du älskar att klä upp dig
[x] Du älskar djur
[ ] Du väntar på din drömprins
[ ] Din mamma är väldigt sträng
[ ] Du har systrar som är avundsjuka på dig
[ ] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[x] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[x] You have blonde hair
TOTAL: 5 av 10

Belle:
[x] Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[x] Du har gått vilse i skogen
[x] Du älskar att läsa
[/]Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[ ] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[x] Du har jobbat frivilligt någon gång
[x] Du har en vild fantasi
[x]Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[x]Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[x]Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
TOTAL: 8,5 av 10

Jasmine:
[ ] Din pappa är väldigt rik
[ ] Du är väldigt smart
[x]Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[x] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra
[x] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik
[x] Du har många mål i ditt liv
[x] Du har inte så många vänner
[x] Du är självständig
[ ] Du är förmögen
[ ] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
TOTAL: 6 av 10

Ariel;
[/] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[ ] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det
[ ] Du är lite av en trubbelmakare
[x] Du är yngst i din familj
[ ] Du har många systrar(2 eller fler)
[x] Du samlar på nånting
[x] Du har/har haft långt hår
[x] Du har/har haft en fisk som husdjur
[x] Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
TOTAL: 6,5 av 10

Snövit;
[x] Du vet att du är vacker
[ ]Ibland verkar det som att din mamma är avundas dig
[ ] Du har nästan blivit dödad
[x] Du har minst 7 bra kompisar
[ ] Du har blivit matförgiftad
[x] Du har/haft kort hår
[x] Du kommer överens med nästan alla
[x] Alla dina kompisar är olika
[x] Du älskar att ha kul
[ ] Du är gladare när du inte är hemma
TOTAL: 6 av 10

Mulan;
[x] Du är lite av en pojkflicka
[ ] Många önskar att du var lite tjejigare
[ ] Du har låsats vara någon du inte är
[x] Du har haft en fysisk fight med någon
[x] Du har rymt hemifrån
[ ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[ ] Du har många killkompisar
[x] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[x] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
TOTAL: 5 av 9


Törnrosa;
[x] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar
[x] Du dog nästan vid tidig ålder

[x] Du är vänlig, älskande och tankfull
[ ] Du har en fin sångröst
[x] Du gillar att sova sent på helgerna
[x] Du är mycket ute
[ ] Du är adopterad
[x] Du är väldigt romantisk
[ ] Rosa är en av dina favoritfärger
TOTAL: 6 av 9

Pocahontas;
[x] Du älskar att utforska stora städer
[ ] Du är mer andlig än religös
[ ] Du har haft ett omöjligt förhållande
[x] Någon i din familj är död
[x] Dina föräldrar bryr sig mycket om dig
[x] Någon du känner har varit med i något krig
[x] Du älskar naturen
[x] Du har/har haft svart hår
[x] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[x] Du är väldigt äventyrlig
Total:  8 av 10

Den här lilla prinsessan är jag mest lik.
 

Hjälp mej, snälla någon! Jag behöver akut städhjälp känner jag. Det är stökigt som satan i min lägenhet, disk överallt, obäddad säng, säkert ligger det trosor på golvet och badkaret är fullt med grejer från akvariet och utöver det är det någon konstig lukt som man möts av när man kliver in i min lya. (Kan bero på fiskgrejerna)

Varför har jag sånn panik? För att hyresvärden ringde just och det ska komma en brud och titta på min lägenhet idag. SHIIIT! En sak kan jag då säga såhär med facit i hand, att det lönar sej att plocka undan efter sej direkt, men lat som man är så får det gärna ligga och vila ett tag innan man tar tag i det.

Vet ni va? Jag tror jag tar en kompromiss med jobbet här.. jag slutar en timme tidigare idag också kan jag jobba extra imorgon. Ja-a, det måste bli så. Jag vill inte bjuda in okänt folk till en ostädad lägenhet, det är ju pinsamt!

Mitt akvarium läker fortfarande och jag måste göra mej av med det. Pappa erbjöd sej att komma och hjälpa till. Tanken var att Daniel skulle ta tillbaka det (eftersom att det är han som har tvingat på mej det från första början) men då säger han: "Vi känner att vi som redan har gjort det där en gång" Med andra ord så lämnar han ansvaret till mej. Eftersom att min lägenhet är uppsagd så tyckte jag att det var mycket jobb för att ha kvar dom någon månad, då sa pappa att vi skulle spola ner dom stackarna?!

Sånna här fina fiskar har jag i mitt akvarium. Ska deras öde bli att simma nere i kloakerna bland kiss, bajs och tamponger?



Nej!! Dom kan verka obetydliga, och många skulle ha gjort det utan att tveka, men den goda sidan hos mej tittade fram igår och jag vägrade.
Jag frågade om man kunde lämna tillbaka dom på affären? Men pappa skulle kolla på jobbet om det var någon som ville ta hand om dom. Så idag kommer deras nya ägare och hämtar dom. Känns som en sten har lyfts från mitt hjärta. Nu kan jag leva gott med mej själv :) 
Va kul att dom som hann kommentera förra inlägget höll med mej om modellen :) Så jag inte är helt bakom flötet iaf. Men killar tycker säkert att hon är skit snygg ;P

Och Annie, Jag gillar inte heller nya gina tricot modellen, förra var mycket bättre, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var, men hon såg nog fräschare ut kanske.

Ikväll ska vi se SEX and The CITY :D Det blir kanonkul. Med tanke på att förra filmen var skit bra så har man höga förhoppningar på denna också, dock är det några som har sagt att den var tråkig, men jag har svårt att tro att en film med Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes Samantha Jones och Charlotte York kan vara tråkig. Min favorit är nog Charlotte, hon är så kul för att hon är så jävla pryd. Hahaha, jag skrattar för mej själv när jag tänker på förra filmen "I curse the day you were borne" Så roligt.

Innan biobesöket hade jag tänkt mej att köra lite vattengympa. Jag har kommit igång med träningen nu och det är skit kul att köra grupp-pass, tiden går så fort och det är verkligen roligt, varför har jag inte kommit på det här förut?

Men påtal om vatten så upptäckte jag igår till min fasa att mitt akvarium läker!! Vilka fasansfulla konsevenser det kan få. Jag gjorde ingenting åt det direkt utan ringde pappa och tala om situationen sen åkte jag på träningen och direkt efter det så for jag till mormor och morfar. På vägen hem därifrån så hade jag skräckbilder framför mej hur jag kom hem och det låg 200 liter vatten över golvet i hela lägenheten och fiskar som sprattlade runt på parketten. Lyckligtvis hända det ingenting och när jag väl var hemma så tömde jag ut hälften av vattnet i väntan på reparation. Så imorse när jag vaknade hade det inte sipprat ut något vatten alls, så jag får hoppas att det håller.

Nog för idag. Ha en trevlig helg :D


Vag sägs om denna söta sommarklänning till alla festligheter under juli och augusti? Den kanske är för söt för mej? För jag har kommit fram till att jag ser ut som ett pucko i "söta"kläder. Julia trodde att det var för att jag är mer snygg än söt, sa hon :P

Ni kan passa på att svara på en till fråga. Tycker ni att modellen är snygg?
Det tycker verkligen inte jag. Alldels för mycket smink och bilden är för retuscherad. Det ska ju fortfarande se naturligt ut tycker jag.

Klänningen finns här, och för övrigt har dom skit snygga kläder(och skitfula, översminkade och retuscherade modeller).

Idag ser Zandra ut såhär:


Som ni ser så är jag sliten som aldrig förr. Blå under ögonen för att jag är dödligt trött hela tiden. Jag försöker dölja det med smink, men det verkar vara ett mission imposible.

Jag funderade här om dagen på om jag skulle bli blodgivare, skulle vara kul och kännas meningsfullt. Men med närmare eftertanke så kanske det inte är så bra för mej själv. Om jag nu lider av ständig trötthet så är det troligtvis järn det är brist på och då blir det ju knappast bättre av att ge blod. Hhhmmm, det tåls att fundera på.

Idag skippar jag simningen och kör bodypump istället, kändes mycket roligare än att simma mellan kakelplattorna. Det ska vara roligt att träna eller hur?!

Gomaten på en salladsrestaurang i stan. Minns aldrig vad den heter, men vi kallar den sallad :)





Jag provade lyckan på triss. Och jävlar 25 kr *2 :D Jag blev glad. Jag och Julia satt som småbarn när jag skrapade. Jag kunde ha tjänat ihop storkovan men jag nöjer mej med 50 kronor.