Fredag 24/10
Dagen började med att jag klev upp ur sängen och gick ut i vardagsrummet och möttes av ett fönster som var öppet och en toadörr som också var öppen?! Trots att jag är bombsäker på att jag hade lämnat de båda stängda innan jag gick och la mej. Vilket mysterium. Har jag gått i sömnen? Eller rättare sagt Hoppat i sömnen? Eller hade någon varit inne i min lägenhet? Det lär jag få undra.

Jag var till arbetsförmedlingen och gick till biblioteket för att sitta vid datorn en stund. Sen kom pappa och hämtade mej, vi for på Expo och Rimi och handlade lite grejer. Det som jag for för att köpa glömdes totalt bort, får åka någon annan gång då.

Träning 17.30. Världens hemskaste träningstid, den resulterar till att man aldrig kan käka en trevlig fredagsmiddag med familjen eller kompisar, men men, vill man ligga på topp så måste man vara beredd att lägga ner tid också.

Efter träningen åkte jag hem och träffade min snygga granne i hissen, vi bytte några ord och frågade va han skulle göra på kvällen. Det var fest för hela slanten, vilket inte kom  som en överraskning (min granne tycker om att festa har jag märkt) Jag och Julia skulle också ''festa'', dock nykter men vi skulle ju och kolla på E.M.D. Jag gick för första gången på krogen sen jag flyttat in i min lägenhet :) Det var grymt skönt för vi kunde lämna jackorna hemma vilket innebar att vi slapp betala garderoben, sweeet!
E.M.D var bättre än jag trodde. Är inget jätte stort fan av dom, men jag är grymt kändisKåt, så jag fick mej en kram av Mattias och Danny, men Snygg-Erik hann försvinna ur sikte innan jag hann fram.

Det var kul att kolla på dem, men nyktra som vi var så var vi rätt nöjd efter två timmar på O'learys så vi traskade hem till mej igen. Sjöng lite singstar och skulle just avsluta kvällen med ''Imagen'' när det ringer på dörren. Jag kollar på klockan: 03.10, vem fan kommer nu?!
Det visar sej vara min grannes fyllon till kompisar som kommit på besök. Efter ett tag kom även min granne in och joinade dom, då tog jag tillfället i akt och gick och kollade på hans lägenhet, precis likadan som min, fast spegelvänd, lite större sovrum också.

Dom var roliga, som vi skrattade jag och Julia. Sjöng singstar gjorde dom, provade min kjol, ''lagade'' ventillationen, spillde ut en massa öl och stal min kruka. Det roligaste var ändå när en kille frågade om jag var blond för två dagar sen. Faktum var att det var EXAKT två dagar sen jag färgade håret då, så jag frågade hur han visste det. Då var det hans momor som hade sagt att det bodde en söt blond tjej på 3:e våningen som hade färgat håret svart, vilket hon tyckte var hemskt onödigt. Jag har mina aningar att det var dels därför, plus att jag hade pratat med min granne tidigare, som gjorde att dom plingade på klockan 3 på natten.

Till slut slängde jag ut dom, för dom blev för jobbiga. En hotade jag med att ringa polisen om han kom in i min lägenhet en gång till, då hade han redan knuffat till mitt bord så det var stearin överallt, tappat ner mina singstar-mickar i golvet otaliga gånger och spillt öl över halva golvet typ, därför ville jag inte riskera att mer skulle förstöras, så han blev portad.

Zandra ''Jag känner mej som en jävla småbarns mamma''
Grannen ''Jaha, är jag småbarnspappan då?!''

Men i det stora hela så var dom roliga, så jag gick och la mej med ett flin på läpparna. Det kändes lite som att bo på kollektiv igen, för till slut plingade dom inte ens på dörren och tjavade bara in i lägenheten, trots att dörren var stängd.

Nu har ni fått läsa lite om min fredag, nu ska jag gå och vara social med min pappa.
Seeya!

Jahapp, då har man varit hos frissan i 3 timmar. Reslutatet blev en halv decimeter kortare hår och nyansen är nästan svart för tillfället. Jag vet inte om jag är nöjd eller inte. Blev så stort steg från jätteblont till jättesvart?! Vet att ni blir nyfikna på att se resultatet, men det får bli när jag tar mej till bibblan och använder internet.

Sitter hemma hos mamma nu och väntar på att hon och Åke ska komma hem, har nämligen gjort mat åt dem, vilket verkar vara återkommande varje onsdag. Jag har ändå ingenting att göra, så varför inte åka och hjälpa mamma lite, plus att jag får lite sällskap till maten.

Vill berätta om helgen, men vet inte vart jag ska börja? Någon klok människa sa någon gång ''från början'' Så det får väl bli så.
Kom till Örebro vid ett tiden i fredags, då kom Emy och Stina och mötte mej på järntorget. Dom såg ut precis som jag minns dom, förutom att Stina hade mycket längre hår. Samtalet mellan oss flöt på som vanligt, det märktes inte att vi hade varit ifrån varandra i 4 månader.
Vi gick omkring lite i affärer för jag skulle ha benvärmare och Stina skulle ha foundation. Sen när dom ärendena var uträttade så satte vi oss på La Baguette och avnjöt en efterlängtad kycklingmacka. Den är saknad! Vi satt och pratade en ganska lång stund, sen tog vi farväl av Stina och åkte till Hjälmaren.

Väl på mitt gamla kollektiv så fick jag träffa Nils ;) Mitt gossedjur som jag lämnade där i våras. Han var förstörd, hål överallt. Stackarn! Hehehe.
Jag och Emy sminkade oss och fixade frillorna, för sen var det dags för utgång. Än en gång skulle vi göra Örebro osäkert ;) Jag hade sagt att jag inte skulle dricka så mycket. Tyvärr höll jag inte det ;)

Förfesten var lite seg, men vi hade kul ändå och det var jätte trevligt att träffa Mia och Annie igen. På förfesten var även Emil, Sandra, Jocke, Kalle och Johan där. Kul att träffa alla dom igen. De skulle inte gå till Klaras sa dom, men jag snodde Kalle och Johans mössor, så domvar tvungna att komma dit sen. Moaooahahaha.

Väl på klaras köade vi ett tag sen fick vi komma in, fast vakterna var griniga som vanligt, denna gång på Annie. Vakten var extra noga med att kolla om Annie var för full, haha, sen när är Annie För full? :P Så Emma fick på lotten att ta hand om Annie, det var nog ingen svår uppgift :P
Vi skulle även hinna beställa en drink för halva priset, men bartendern var sämst och hoppade över mej för att jag råkade beställa en drink som dom inte gjorde?! Men hallå? Då ska man erbjuda något annat, inte bara gå vidare! Så jag blev arg. Emy hade hittat barchefen där uppe, så jag gick och tog mej ett snack med honom och beställde min drink, fick lite extra sprit också för att bartendern där nere dissade mej :)

Orkar inte skriva mer detaljerat om kvällen, hade sjukt roligt iaf och längtar redan till mitt nästa besök :D

På lördagen vaknade jag med världens huvudvärk! Emy ville gå på stan och de andra också. Då tyckte hon att jag kunde stanna hemma om jag inte orkade följa med, men vafan! Jag har inte åkt 80 mil för att stanna hemma när dom andra roar sej på stan, därför tog jag tag i mej själv och traskade med Emy till stan. Halvvägs in till stan så kände jag inte av huvudvärken och mådde hur bra som helst. Det gjorde susen att komma ut en stund.
Vi anslöt oss till Stina och Mia, gick till farbror Melkers och fikade, satt och snackade om allt möjligt, sen kom Annie och joinade oss. Vi gick runt lite på stan efter det, sen for vi och inhandlade det som vi skulle ha till tacos, som vi gjorde sen på kvällen.

Orkar verkligen inte skriva mer om helgen nu :P Men jag hade det underbart roligt. Tack Emy för att jag fick sova på din hårda soffa :P Jag bokar den någon gång till våren också och eventuellt till studenten om du vill ha mej då ;)

Det här inlägget tog mej tre dagar att skriva, på tre olika ställen, så ha överseende med att det inte är så bra uppbyggt. Sitter på biblioteket nu och nördar mej, eftersom att jag inte har något internet hemma.

Bild på min nya hårfärg kommer snart, men jag är inte nöjd. Så till sommarn är jag förhoppningsvis blond igen, eller så kanske jag färgar till min hårfärg, vi får se :P

Seeya!
Har 7 minuter på mej att skriva och publicera, så det blir ett extremt kort inlägg idag.

Var på tävling i helgen, lördag, söndag. Det gick hyffsat, fast jag hade förväntat mej bättre tider och bättre simning. Min tränare tyckte att jag skulle vara nöjd, men jag var ändå lite besviken över mina prestationer. I Alla fall personligt rekord på 100 fritt med 8 hundradelar. WOooow! Taggar nu inför Stockholm Games i november där jag ska göra mycket bättre ifrån mej.

Till helgen ska jag och besöka töserna i Örebro! Längtar skit mycket och det ska bli skit skoj!

Nu ska jag gå till arbetsförmedlingen.

See ya!
Dagen D. Idag fick jag alltså nyckeln till min lägenhet, den var till och med ännu finare än jag minns, dock lite mindre =/ Idag har jag haft fullt upp. La in en annons på blocket: Piano skänkes. Snacka om att telefonen har ringt, en från Ungern till och med. Slutade med att det var så många intresserade så att nu är pianot uppe i 800 kronor. Jag borde få pengarna med tanke hur mycket av min tid idag som jag har lagt ner på att prata i telefon när jag istället kunde ha packat.

La ner mycket tid på att laga middag idag också. Trodde att det skulle gå snabbt att göra en paj, men icket sa nicke. Tog mej nästan två timmar att få hela middagen klar, fast då får man räkna in mina teve-pauser också ;)
Daniel och Jenni kom vid 5 tiden och blev bjudna på paj enligt Daniels beställning. Sen blev det flytt för hela slanten.

Flytten gick bra, ingenting gick sönder :D Nu befinner sej alla mina grejer i mitt nya place. Fick en liten ångest-attack när jag kom hem till mamma igen. Jag har ju bott själv förut, men då hade jag Emy och Stina som man kunde springa över till om man hade tråkigt eller behövde hjälp med något. Nu är jag verkligen all alone. Jag tror att det kommer gå över det som jag känner nu, men känns så konstigt eftersom att jag har längtat till den här dagen sen i Juni.

Nu ska jag gå och lägga mej. Fakir-träningen imorgon klockan 06.30 då måste man vara fit for fight ;D
Sitter här, mitt i natten och funderar på lite smått och gott. Det som mest cirkulerar i mitt huvud just nu är hur det kommer vara att låsa upp låset till min egen lägenhet imorgon, hur det kommer att se ut när allt är klart, vad jag ska köpa på IKEA i helgen. Det kommer bli så spännande. Verkligen skit kul :) 

Anledningen till dagens inlägg är inte för att jag är särskilt mycket att skriva utan av den enkla anledningen att jag vill tacka alla förstående människor som kommenterade mitt förra inlägg. Nog för att jag tror att ni är förstående för att ni själva antingen vet hur det är att bli annorluna behandlad pga handikapp eller att ni lever nära inpå någon som är handikappad. Det är synd tycker jag att det bara är dom som utsätts för sånt som förstår. 

Vad ska man göra för att få folk som inte är drabbade att förstå? Hur ska man få handikappade att framstå som vilken människa som helst? När ska de runt omkring oss i samhället inse att vi är minst lika mycket värda och har precis samma känslor?

Jag tycker att det är "onormalheten" hos en människa som gör den intressant. Det är inte hur den ser ut, vad den har för kläder på sej eller hur bra den sjunger. Vi vanliga "dödliga" människor jämför oss allt för mycket med det idealet som teve och internet sänder ut. För att vara ärlig och nu får ni ursäkta mej, men jag finner inte tex Blondinbella särskilt intressant. Hon har ett liv som typ enbart kretsar kring hennes utseende. Kollar man på top-tio på bloggarna här på blogg.se så är det väl klart som faan att hälften av dem skrivs av fotomodeller. Vad är det för intressant med att se bra ut, det har absolut ingenting med hur man är som person att göra.

Jag tycker att det ska vara sakerna man åstakommer med livet som folk borde tycka är intressant. De verkliga prestationerna borde intressera folk så mycket mer. Deras bloggar borde ligga på top-tio, men istället väljer vi att läsa om mode, vilka kläder blondinbella har på sej idag och vart hon har köpt dem, så alla hennes läsare kan gå och köpa likadana och vara blondinbella-look-a-like allihopa.

HAHA, jag ska aldrig börja skriva sånna här inlägg. Det slutar alltid med att jag kan skriva en hel novell om ämnet, men med risk för att tråka ut mina få läsare så väljer jag att säga godnatt nu. Men erkänn att det är ett rätt så intressant ämne?