Mormor fyller år idag(eller igår, eftersom kl är efter tolv). Jag skulle ringa och gratta henne i vanlig ordning, men när jag ringer så går det fram alldeles för många signaler och hinner bli lite fundersam varför dom inte är hemma. Men efter ett bra tag så svarar morfar i nattmössan. Han lät sträng på rösten och berättade att mormor låg på sjukhuset, men sa inte så mycket mer...

Jag ringde till mamma, som frågade om hon kunde ringa upp på en stund, jag sa NEJ! Blev så himla orolig för mormor så jag var tvungen att få veta direkt. Det visade sej att hon hade varit "magsjuk" och dom misstänkte att det var blindtarmen... Men hon ligger ju under uppsikt på lasarettet så det borde inte vara något att oroa sej för. Jag är ändå rädd, lilla mormor, på födelsedagen å allt. Ska åka och hälsa på hon imorgon när jag är klar med skolan.


FANFANFAN! Jag gråter a-l-d-r-i-g, men senaste två veckorna har tårarna bara forssat(lätt överdrift). Diverse karla-bekymmer och nu det här med mormor. Alltså jag vet inte, men något fel måste det ju vara på mej, obviously! Inom loppet av ett år har jag blivit dissad av tre killar som jag brytt mej mycket om. Är jag inte flickvänsmaterial eller what's the problem? Jag försöker förstå, men tyvärr så gör jag det i ensamhet genom att grubbla och inte genom att ta upp det med den berörda personen. Jag borde bli bättre på den fronten (det säger jag alltid, men det blir aldrig någon skillnad).

Jag borde nog definitivt inte skriva om sånna här saker här. Men det är mitt i natten och jag har ingen att ventilera min sorg med, därför tog jag till bloggen. Dåligt? Ja, kanske, det lär visa sej.

Hur ska jag runda av... det går inte... skulle kunna fortsätta skriva hela natten lång, men vissa saker är inte till för att bli sagda och i synnerhet inte här. Det här få duga helt enkelt:

Puss på er!
Igår det var det girls night out! Och temat på förfesten var träning. Vi körde med armhävningar, någon typ av show-off föreställning där man skulle visa sej på styva linan vem som klarade göra flest armhävningar. Att Ulrika vann den tävlingen kom inte som någon chock direkt, men vi utmanade oss alla att klara lite fler än det personliga rekordet.
Efter armhävningarna så var fitnesspasset igång, det följdes utav plankan, armbrytning och rörelser till bodycombat. Självklart så blev det lite singstar och dans också :)
Sen blev det krogen, jag körde med high-heels och ramlade inte en enda gång *stolt* Galen utekväll och jävligt roligt!


Idag vaknade jag klockan 7 och hade ont i huvudet som få! "Uschabuscha" tänkte jag när jag visste att vi skulle ut med skotrarna lite senare, så det var bara att försöka få i sig lite vatten och mat. När jag vaknade sen klockan 9 så var jag faktiskt ganska pigg och kände mej inte alls bakis när jag väl satt på skotern. Vilken underbar dag vi har haft i solen! Daniel och Jenni fick försmak för skoter-livet och blev sugna på att ta skoterkortet och skaffa en egen skoter. Jag håller tummarna att det blir så så jag har någon att köra med :D

Jag har haft en kanonhärlig helg och har faktiskt inte plugga något alls, trots att jag egentligen borde ha suttit djupt insjuken i anatomiboken. Men nu har jag laddat krafterna inför en ny skolvecka och nu jävla ska jag sitta från morgon till kväll i böckerna! Vill klara omtentan nästa lördag!


Hoppas ni har haft en bra helg!


Puss på er!
Ikväll blir det spel, wiiin och utgång med Schtina, Brullan och Ulrika. Kvällen till ära så passade jag på att klippa lugg... med köksax! Det är inte att rekomendera, va fan ska man göra om det inte blir bra liksom?! Låta det växa ut, jaaa, men det är ju inte gjort på en kafferast direkt.

Jaja, det blev helt okej iaf. Jag är nöjd.

För att vara med en köksax, fullt dugligt eller hur? ;)

Vi ses i dimman ikväll.

Puss på er!
Jag tyckte när jag hörde den här låten första gången att det var väldigt likt Magnus Uggla. När jag ser videon till den så förstår jag varför... Kolla!



Nu är Brullan här och vi ska snart fara och käka middag på pastabaren, jag har nämligen fått gratisbiljetter till den restaurangen så jag passade att bjuda min kära vän på en fredagsmiddag.

Puss på er!
Den senaste veckan har jag sett två filmer med Justin Timberlake, sen när blev han skådespelare? och sen när blev han en bra skådespelare? Jag gillar han faktiskt, han är trovärdig i sina roller och att han är godis för ögonen drar ju knappast ner betyget heller ;P

Filmerna med han i huvudrollen är: In time & Friends wirth benefits. Jättebra filmer båda två som rekomenderas!


Ur Friends with benefits


Från actionfilmen In time

Nu ska jag dra mej ur filmens värld och få på mej nå kläder och traska in till stan.

Puss på er!
Äntligen färdig med hemtentan. Fyfan vad det tog på krafterna att skriva den. Frågeställningarna var rå knepiga och alla verkade ha tolkat olika. Pust, suck och stööön! Men nu är det klart, blev egentligen klar igår kväll, men skickade in idag. Tack till Annie-Bannie som korrekturläste och tack till Schtina som hjälpte mej med referenserna. Hoppas nu bara att det räcker till ett godkänt!

Idag har jag sökt sommarjobb. Helst av allt vill jag åka till Norge och jobba, men om det inte blir av så har jag sökt till kvinnokliniken, dvs. förlossningen, BB och gyn. Räknas mödravården också in där, tro? När jag ringde till personalansvarig på kvinnokliniken så sa hon att jag var i senaste laget, ansökningarna ska vara inne i morgon!! Shiiiiit, vilken tur att jag tog tag i det just idag! När jag ändå höll på sökte jag till medicin, akuten och barn också. Har hört av mej till Arbetsförmedlingen också, min kontakt som jag har där är skit bra och jag tror hon kan hjälpa mej med jobb i Norge.

Ikväll blir det lugna gatan, tänkte poppa popcorn och se film i min ensamhet, ladda inför helgen ;)


Puss på er!
I söndags beställde jag finaste klänningen från Nelly.com blev även en somrig losefit-tröja när jag ändå höll på. Dom är snabba på att leverera på Nelly måste jag påstå, för igår hade paketet kommit till posten. Så jag hämtade ut det i morse och upptäckte till min stora besvikelse att dom hade skickat fel klänning, BUMMER!

Den här klänningen hade jag beställt..


Men fick den här: (lite dålig bild, men....)
Båda är ju röda och i sammet, så jag förstår att det blev fel. Min tanke är att jag ska utnyttja detta tillfälle och använda den här klänningen i helgen och sedan skicka tillbaka den på måndag. JAA, så får man göra! Något positivt ska jag väl kunna få ut av att dom slarvade i min beställning?!
Den här tokrosa tröjan beställde jag också, Blir skitsnygg i sommar!


Nu ska jag skriva klart min hemtenta sen ska den skickas till Annie-Bannie för korrekturläsning, känner att det kan bli svårt för henne att ändra innehållet, men språkmässigt kan hon nog vara till hjälp då jag inte har något rättstavningsprogram inlagt i Word.


Puss på er!
Nu har jag precis tävlat om en kenza9 på Jofamas blogg. Alltså alltså alltså, fatta hur överlycklig jag skulle bli om jag vann. Från den dagen jag såg den nya röda biker jackan så har jag varit frälst, jag vet att jag MÅSTE köpte den, men som fattig student så får jag spara några månader innan jag har råd. Håll tummarna att jag vinner!



Igår satt jag uppe till klockan elva och skrev på hemtentan om människans livsvillkor. Jag måste säga att när jag väl kom in i det så hade jag flyt och skrev på riktigt bra, så därför ville jag inte gå och lägga mej för jag vet hur lång tid det tar att komma till det där flytet. Idag blir det fortsättning följer på hemtentamen, ska träffa en klasskompis och diskutera frågorna lite, för vissa frågeställningar är så kluriga och kan uppfattas på många sätt...


Nu frukost!


Puss på er!
Så jävla typiskt, helgen är över, jag har varit ledig och det har varit sämsta tänkabara väder. Nu är pluggveckan igång igen, jag måste sitta inne framför datorn och skriva hemtenta, och nu är det minsann strålande solsken och inte en tillstymelse till snö eller storm. Typiskt!
Ville bara kika in och ventilera det, nu ska jag återgå till hemtenta.
Puss på er!
Trots snöstormen igår så vågade jag och brorsan oss ut med skotrarna. Första åket i år, egentligen är det fy skäms att jag inte har farit ut tidgare, men det har varit annat på tapeten också är det inte så lätt att fara ut i vischan med 25 liter bensin utan bil... Men nog med bortförklaringarna, nu är första åket gjort och fler blir det förhoppningsvis redan nästa helg.

I och med att jag inte har kört skoter på cirka 1 år så är jag rätt ovan och tro mej det känns idag. Träningsvärk i ryggen, benet och rumpan. Sjukt va jobbigt det kan vara att köra skoter. Blev en kort tur igår dock, pga vädret, men lika bra det för jag hade nog inte orkat en meter längre ;)


Grilla korv, det är det bästa!
Rickard körde skotern till höger och jag körde min röda älsklingspluttegulligull ;)

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och vika tvätt, kul.


Puss på er!
Har inte haft varken tid eller lust att skriva något men nu ligger jag vaken och kan inte sova, så jag passar på att berätta om min födelsedag som var för en vecka sedan.

Det hela började med seminarium på dagen. Låt mej sammafatta det hela med att mina grupp gjorde sej till åtlöje, ett fiasko vart det och det är ingen underdrift. Vi hade missuppfattat uppgiften totalt, men vi lyckades ändå snacka oss till 3 poäng av 4, så helt bortkastat var det inte.

Julia kom förbi med en fin bukett blommor och några nya teer, dock hade hon missberäknat tiden nå hemskt, så jag var tvungen att stressa iväg på nästa event för dagen som var middag på Shanghai med Mamma, Åke, Mormor, Morfar och Lenita. Åt en underbar trerättersmiddag och avslutade det hela med chokladtårta hemma hos mej. Fick massvis med presenter och bara användbara grejer.

På födelsedagen fick jag miljontals med grattishälsningar och jag misstänker att inte ens hälften utav dom hade kommit ihåg det om det inte vore för att det står på facebook att man fyller år, men men, jag blev glad ändå för alla hälsningar.

På lördagen hade jag födelsedagsfest. Knytmiddag, då alla fick bidra med en liten del, dels för att jag har inte pengar till att bjuda 13-14 pers på middag och dels för att jag hade ingen lust att stå en hel dag att laga mat åt så många, så jag tyckte det var väldigt smidigt att göra på detta viset.

Vi åt middag, efterrätt och spelade sällskapsspel, under tiden intogs det en del alkohol och senare på kvällen gick vi till CoverClub och dansade och hade roligt. En helt fantastiskt kväll!

På söndagen fanns det minsann ingen tid för att vara bakis (men vilken tur att jag knappt var det då) klockan 14 var det dags att möta upp kursarna och plugga. Sen kom Gunilla och hämtade mej för det var middag i Röbäck med farmor, farfar och Janne och Linda. Blev även där firad för att jag hade fyllt år, mycket trevligt.

Då den här födelsedagen började närma sej för två veckor sen, så hade jag ångest ångest ångest! Jag ville inte fylla år och jag orkade inte ställa till med något kalas. Men allting ordnade sej till det BÄSTA! Jag måste nog säga att jag har haft bland dom bästa födelsedagarna i mitt liv, Lovley! Tack alla som firade med mej :D

Lite bilder:

Zandry på festdagen :)
Lite utav folket som trängdes in i min lilla lägenhet. Det dök upp några till efter middagen.
Min fina tårta ;)
HAHAHA, Julia med sina underbara tolkningar av bilder. (var ordet Apelsinjuice? egentligen)
Rökarna på ballan. John, Rickard och Daniel.
Jaa, okej! Jag erkänner, lite rund om fötterna blev jag, lite!
Karaoke är ett MÅSTE! Sen om det låter Hemskligt dåligt, det skit jag i! :P Kul äre.
GulleRickard tyckte nog att det såg farligt ut för Sara att stå och dansa där uppe (det var jag som lura dit hon såklart)


Slut på bildvisningen. Hoppas ni alla sover gott i era sängar, jag ska försöka få en dejt med John Blund innan klockan ringer.

Godnatt

Puss på er!
Och Hej träningsvärk. Känner ni till känslan när man är halvvaken på morgonen och kan inte för sitt liv förstå varför man har ont, i mitt fall i axlarna?! Den känslan hade jag innan hjärnan kom ikapp och förstod att det beror såklart på att jag tränade igår. No way?! ;)

Idag är det dan före dopparedan för mej kan man säga. Imorgon äre nämligen min födelsedag. Man kan ju tänka sej att efter snart 24 år längtar man inte till att fylla år igen, men det här året gör jag det faktiskt. Längtar inte till att bli äldre, men till att det ska bli Min dag :) Känner mej som en liten barnunge på nytt, men det beror nog på att mina förra födelsedag var det värsta tänkbara pga skäl ni nog kan dra er till minnes...

Hörni, jag tänkte bara tillägga en sak så ni vet hur jag känner: Att skriva grattis på facebook gills INTE. Facebook är så opersonligt så man kan lika gärna skita i det tycker jag. Min åsikt.

Nu ska jag ta mej upp ur sängen och få i mej lite frukost och sen påbörja läsningen. Vidare på agendan idag står jobb på kansliet, träning i form av gym, stan och systemet, baka tårta, sen blir jag bjuden på en tidig födelsedagsmiddag :)

Ha en bra dag.

Puss på er!
Igår var Julia här på en kopp te. Hon är alltid så himla frågvis och ibland kan man tycka att det är aningens påfrestande (för jag lovar, frågorna tar Aldrig slut!) Men igår var det bra, hon fick mej att börja prata om hur mina pluggdagar såg ut och när jag räknade upp steg för steg hur dagen såg ut så insåg jag att en förändring krävs. Då frågade hon hur en dag Borde se ut. Och jag la upp det för henne, timme för timme.

Idag satte jag förändringen i verket.
07:50 Frukost
08:00 Plugg
09:30 Buss till universitetet
09:45 Plugg med kursarna
11:30 Hem och käka lunch.

Helt otroligt vad bra det känns. Har gjort hur mycket som helst och klockan är bara 12. Fan va värt! Tack Julia för att dina oändliga frågor fick mej att stanna upp och tänka.

Nu ska jag käka lunch, sen blir det lite mer läsning i omvårdnadsorienterad kommunikation och sen vidare till gym och simning.

Puss på er!
Vilken färg gillas bäst på läpparna, röd eller beige?

 

Har haft en grymt tråkig kväll, men har inte orkat ta mej ut ur lägenheten pga kylan. Så jag har sett på melodifestivalen till Julias förtjusning. Måste lägga en liten snabb kommentar om kvällens bidrag: Värdelöst! Den ena var sämre än den andra, så hemskt! Men om jag skulle bli tvingad att lyssna på någon utav låtarna igen så skulle jag välja Euphoria med Loreen. Sen så gillade jag att Dead by april gick vidare bara för att det är hårdrock :) men låten var sådär tycker jag.
 
Tänkte kolla lite på Million Dollar Baby, sen blir det tidig kväll och ännu tidigare morgon imorgon bitti, börjar nämligen jobba kl 7. Blir spännande och se om jag vaknar när klockan ringer.

God natt

Puss på er!
Som ni kanske har märkt så ändras designen flitigt på min blogg. Försöker hitta ngn som passar mej och ändra lite smågrejer, men blir ändå aldrig nöjd. Önskar jag kände ngn som är duktig med koder som kunde hjälpa mej, för jag har inget tålamod.

Kylan håller i sej i Sverige och idag stannar jag inne. Sitter och leker med mina nya, fina dator. Räddar bilder från min gamla burk. Vill börja ladda hem filmer och serier, men jag vågar inte, vågar inte använda piratebay pga virus-risken. Men om ngn vecka eller två så lär jag inte vara lika rädd om datorn längre, så då kan jag ju börja förstöra den succesivt ;P

Har nu äntligen lagt in bilderna från jul och nyår på datorn, så jag tänkte visa några:


Julmaten. Åt inte så mycket för jag hade precis blivit frisk från magsjukan som jag låg i två dagar innan jul.


Rickard och Daniel leker med ngt tändstål.


Julgranen. Som tagen från ett vykort.  Jättefin.


Får ni inte lite julstämning igen ;)


Jag och Eemy på nyårsafton i Stockholm. Det nyårsfirandet som inte blev riktigt som jag tänkt mej...


Vi bytte byxor med varandra :) Funny story.


Haha, vilka snyggingar.


Fler snyggingar ;P

Sådär, då vare slut på det bildspelet. Nu ska jag faktiskt slita mej från datorn och sätta mej med skolarbetet.

Puss på er!
Gör ett nytt försök, fungerar det att kommentera nu?

Förra veckan beställde jag en dator. Jag hade hoppats på att leveransen skulle vara snabb, men det var den inte för datorn jag hade beställt att utgått ur sortimentet så dom erbjöd mej skyltexemplaret. Jag ville ju verkligen ha den datorn så jag tog den och fick 300 kronor rabatt (jag försökte med 500, men datorn var redan nersatt så det kunde dom inte gå med på) idag så har jag i alla fall tagit reda på att paketet befinner sej i Umeå, förhoppningsvis kan jag hämta det idag :)


Idag är det typ rekordkallt i hela Sverige. Vännäs hade 29 minus, Umeå hade 23 i morse, Jokkmokk hade 39 minus. Gud i hela himmelen, snoret fryser till is så fort man visar sej utanför dörren. Huvva! Idag blir det inomhus (helst hela dagen) tyvärr ska jag och jobba ikväll, men då får jag sitta i en varm bil iaf. Hade velat köra skoter imorgon, men jag ställer nog in det, inge roligt att köra i 20 minus.


Trevlig helg!
Puss på er!

Inte så het bild men jag hade inget tålamod. Det var 5 månader sen sist jag gjorde något med mitt hår... Såhär blev det efter klipp och färg hos Lenitas kompis Sandra. Jag är rånöjd, kul förändring och att jag äntligen fick bli blond på riktigt.


Tydligen så går det inte att kommentera min blogg, I wonder why?! Provar nu att skriva via internet istället för blogg-appen, så får vi se om det funkar.

Stina kommenterade mitt förra inlägg via telefon. Hon undrade varför jag inte kunde börja med träningen på en gång.. Ja, det är en bra fråga. Jag tycker att det är mycket lättare att börja en ny vana på måndag, eller första dagen på månaden (vilket är idag, så jag skulle ju absolut kunna börja idag men jag vill inte)
Men nog tjatat om träning. Jag åt på subway igår och köpte en fantastisk subway-cookie, visst är dom gudomligt goda? Jag tycker det. Så det slog mej att man skulle prova baka sånna hemma, så jag googlade fram ett recept som jag ska prova imorgon. Mumsfillibabba! Återkommer imorgon med resultat.
Puss på er!