Jag var på vårdcentralen och gjorde cellprov. För er som inte vet så blir alla nyfyllda 23 åringar kallade på ett rutinbesök hos barnmorska för att göra ett så kallat cellprov, alltså kolla om man har livmoderhalscancer. Vilket jag absolut inte har för jag är immun mot cancer då jag redan har haft det en gång ;) (jo, hoppas går ju) Men hur som helst så vet väl alla att det inte är särskilt bekvämt att fläka ut underlivet för en främmande person och i mitt fall var det TVÅ främmande personer då en elev fick vara med under provtagningen, inte vilken elev som helst utan en manlig sådan :P

När jag klär av mej på underkroppen så får barnmorskan syn på mitt (som hon utryckte det) "konstiga ben" och där sitter jag på britsen, spritt språngandes naken och berättar om mitt livs historia. Hallå? Vadå konstigt sätt att lätta upp stämningen (för det var säkert det hon trodde att hon gjorde) men istället sitter jag där, obekväm som aldrig förr och bara önskar att hon ska sätta igång med undersökningen. Shit alltså, vissa får ju verkligen välja sina stunder, jag har aldrig något emot att man frågar, men herregud man kan väl ta det när människan har kläder på sej? :P

I övrigt så har jag varit på utförsäljning av VILA kläder idag, det blev billigare den här gången, 240 kronor och kom hem med två tröjor och ett par leggins. Sen fick jag chokladtårta hemma hos Lelle som hennes karl hade varit så duktig att baka, Lelle fyller år idag så därav tårtan :)

Jag ska bara tillägga innan jag går och lägger mej att jag älskar min Jofama-skinnjacka :)


God natt! Pusspuss
Nu är måttet rågat! Jag blir så less på allt det här som har strulat på jobbet. I fredags var det ju löning som alla vet, men fick Zandra någon lön? Nej. Nu har jag inte ens pengar till att betala räkningarna. Fan, hur kan dom göra såhär och komma undan med då? För det är ju självklart ingens fel *ironisk* men ändå får jag lida. Tur, säger jag bara, att jag inte har någon hyra som jag måste betala för då hade det ju inte gått. Men men. Nästa månad får jag väl en och en halv lön och Jävlar om det inte blir så då är det jag som ska ställa till med bråk! Ha en trevlig dag;)
Jag hade skrivit värsta långa inlägget, sen råkade jag klicka bort sidan =/ Typiskt!

Ni får nöja er med den korta versionen då:
Jag och mamma har precis bokat klart våran londonresa. Hotell+flyg gick på 5500 kr för två personen, vadå billigt? Sen har vi kollat lite mer på vad man kan göra där och jag har fått uppdraget att göra schemat för vistelsen :)

Nu ska jag åka till min goda vän Madde och hälsa på hon och hennes nya familjemedlem, Isou, en Soft coated wheaten terrier som hon hämtade hem igår. Här i Umeå snöar det på tvären idag och det är världens största snöflingor så jag får köra försiktigt idag.

Kram på er.
Jippi vad skönt med helg. Jag har verkligen jobbat häcken av mej i veckan och det är något helt nytt för Zandra Lindgren, det ska sägas. Förut har jag typ inte jobbat mer än halvtid, så att jobba mer än 100% är slitsamt för mej, men jag har verkligen roligt under tiden så jag klagar absolut inte, sen kommer jag ha roligt för alla pengar jag tjänar in :)

Oh vad ska vi skriva om ikväll då? Jo, jag längtar faktiskt lite till sommaren. Lite komiskt faktiskt för en vinterälskare att säga så, men det har varit en konstig vinter på många sätt. En rolig sak är att jag minns att jag sa i duschen, i början på det här året, till Madde att jag skulle ha en platt mage till sommaren. Så jag kan komma i alla mina fina sommarkläder. Jag ska inte säga att jag är nöjd över hur jag uppnådde målet, men jag gjorde det i alla fall. Så jag är glad och det har firats med lite nya klänningar och ny bikini lär det ju bli också. Det är liksom inte en komplett sommar utan en ny bikini för fröken Lindgren :)

I morgon ska jag umågs med min älskade mamma. Vi har beställt på vårsol så vi får lite färg i våra bleka, skandinaviska ansikten. Sen är det earth hour i morgon, glöm för tusan inte att släcka all ström mellan 20.30 och 21.30. Stäng av teven och umgås med familj, kompisar, det tänker åtminstonde jag göra.

Puss och kram och godnatt
Jag har ooont. Ajaj. Vi åkte skrana/madrass ner för ett fjäll och det var blåsigt och dimmigt så man såg typ ingenting. När jag åkte ner för det enorma fjället så åker jag över ett gupp och tappar andan och ryggraden komprimerades typ 1-2 dm kändes det som. Oh, det gjorde ont. Låg och grina en stund och vred och vända på mej för jag visste inte vart jag skulle ta vägen, man blir så rädd när man skadar ryggen för man vet hur jävla viktig den är. Nu, en vecka senare gör det fortfarande ont i vissa ställningar. Jag ber till gud att det går över, jag har dåliga erfarenheter av ryggont och dåliga humör :P



Nu är jag hemkommen från jobbet. Har börjat jobba inom hemtjänsten, så nu jobbar jag alltså halvtid på polisen och strötimmar på hemtjänsten. Idag har jag jobbat från kl 8.00 i morse, sen har jag haft break mellan 12.00 och 15.30 och då började nästa jobb som höll på till 21.30. Alltså 10 timmars arbetsdag, men jag är nöjd och jag har kul och njuter av tiden.

Har även fått en lägenhet, så nu ska jag flytta ifrån pappsen snart. 1 juni får jag flytta in i min etta, öst på stan, 45 kvadratmeter och en hyra på 4100. Kulkul :) Jag längtar enormt mycket att få börja inreda igen och laga mat. Kort sagt så saknar jag alla mina rutiner.

I övrigt så har jag ju varit i fjällen, det var blandade känslor där kan jag säga.

Jag har gått vidare också. Jag mår bra och jag är glad. Jag har roliga jobb och jag trivs med människorna i min krets.


Nog talat om det nu. Jag tänkte ta lite semester i sommar trots allt och min plan är att åka och hälsa på alla som man bor alldeles för långt ifrån. Anniebannie, Lina och Emy. Vad säger ni om att jag kommer och våldgästar i juli? ;)

Ne, nu ska jag gå och lägga mej. Men sist men inte minst så ska jag lägga ut en bild på min röda fara som ska säljas nu.


Hejsvejs och godnatt på er!

Nu har vi tillbringat två dagar här i fjällen. Vädret är kanonfint, fast idag har det varit aningens kallt. 19 minus var det när vi vaknade imorse men det blev varmare framemot dagen så vi satt och grillade korv och njöt av solens värmande strålar. Det är verkligen underbart här, vilka fantastiska vyer det är uppe på fjällen. Och imorgon ska det köras mer, åka skrana och grilla korv. Glada besked har jag fått idag från två håll som jag ska berätta om lite senare, men det kommer bli kalas kan jag säga iaf:) Sen så vill jag tala om att Zandry.blogg.se kommer att lösenordsskyddas så ge er till känna så ska jag se om ni gör er förtjänt av lösenordet;) jag vet att jag har tillhört en utav dom som hatar skyddade bloggar, men det får bli såhär under en period nu. Ha tålamod. Puss på er

Igår, för exakt ett år sedan regnade det i Umeå. Igår, det här året, snöade det 2 dm på en natt. Unbelievable! Gårdagen börja med att skotta fram bilen så jag blev lite sen på jobbet. Sen följde en stressig dag, med löne-förhandling, delegering, nagelfix, systemet, packa, tvätta, samordning av släpet =/ Ja, kort sagt så hade jag en stressig dag, så efter middagen däckade jag i soffan framför teven, jag har inte sett på teven på en hel vecka, så jag förtjänade det igår :)

Idag gör jag lasagne och har packat det sista till fjällen. Sover hos broder Daniel i natt sen möts vi upp i Vännäsby imorgon bitti, men innan dess ska jag jobba och prova skidor.

Tror inte att bloggen kommer uppdateras under veckan som kommer för jag ska fylla dagarna med skoter, skidor och mys ute i dom snöiga fjällen :) Vi ska få kanonväder hela veckan enligt YR, hoppas dom håller vad dom lovar för jag vill inte vara med om en snöstorm igen som kunde ha kostat oss livet :P

Gudarna ska veta att jag har gått igenom en tuff period, men jag har kommit ur den och känner mej starkare än någonsin. Jag trivs som fisken i vattnet på mitt jobb och jag lyssnar nu på en ljudbok när jag gör fram och tillbaka till jobbet: Munken som sålde sin ferrari, en berättelse om att uppfylla sina drömmar och förverkliga sej själv. Den är verkligen kanon bra och jag lär mej mycket om hur jag ska bli en bättre människa.

Bland annat hörde jag nu när jag kom hem "Misslyckanden är nödvändiga för att vi ska utvecklas" Det är verkligen dagens bästa sanning, av alla misslyckanden man gör så kommer man ur dom ännu starkare och med mer visdom. Förstå så klok jag ska vara ;)

Men hur som helst, åter till rubriken, det gör verkligen inte ont längre. Hjärtat känns helt igen och bröstet smärtar inte som förut. Jag är lycklig och jag är lycklig med mej själv, jag klarar mej alldeles utmärkt on my own. Jag kan absolut inte säga att jag är glad att allt det här hände, för det är jag inte, men jag ser det som en nödvändig utveckling i mitt liv. Jag har lärt mej så himla mycket om mej själv och förhållanden som jag kommer ha nytta av i livet.


Det som inte dödar, det härdar. Det kommer alltid vara mitt sanna motto.
Idag följde jag en kompis till djurmagazinet. Strosade runt och tittade på alla möjliga roliga djursaker och mitt bland alla pipande leksaker kliver min kärlek in: nämligen en Rottwieler, modell mini! Det sötaste mina ögon har skådat. Det råder verkligen inga tvivel om att det kommer bli mannen i mitt liv ;) Inte just den valpen såklart, men min egna lilla Rottis.

Annars då? Jag har just kommit hem från en slitsam dag. Jobb från 8.00 till 21.30. Men vad gör man inte för att trygga ekonomin inför kommande flytt, hihi. Imorgon väntar en likadan dag och jag ska försöka hitta mej en skön soffa att vila på någon timme. Någon som har en till övers, hör av er i sånna fall? :)

God natt

Vintern är min absolut bästa årstid. Jag bara älskar allt som har med den att göra, snö, kallt, skoter, slalom, pulka, gnistrande soliga dagar och Norrsken. Wonderful! Det är långt ifrån alla som delar detta nöje med vintern har jag märkt, när alla andra är överlyckliga att det är plusgrader och att snön smälter, samtidigt så gråter jag lite inombords.
 
Sånna hära underbara dagar FÅR man inte sitta inne, det är typ straffbart!


Min fina skoter som tar mej dit jag vill i snölandskapet. Dock så startade den inte igår för att jag är så svag och orkar inte dra igång den. :P


Min nya skoterhjälm som jag fick i julklapp av bröderna.


Brunnsjön. Danne kom dit en sväng med. Pappa sätter på maggot på pimpelspöt.


Pimpla pimla. Jag är alltid lika spänd över att pimla, men efter 5 minter så är jag less :P


Och grilla korv, det är ju bara ett måste.

Jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle åka skoter, men tror ni det blev någon skotertur? Nee! Jag fick inte igång den jäveln. Ajsing bajsing. I stället såg jag på skidor och var ute och fotade. Kan konstatera att jag älskar Norrland, Det finaste som finns är en solig vinterdag då snön glittrar, I love it!

Idag provar vi igen, nu tar jag med mej någon som kan dra igång den, sen ska jag gardera mej med nya tändstift så det går lättare till nästa gång. Idag blir det alltså skoterkörning, pimpling och grilla korv, livet kan inte bli mycket bättre, eller vad säger ni?

Sen är jag nervös inför morgondagen, men jag försöker att hålla mej sysselsatt så jag inte ska tänka på det så mycket. Hoppas det går bra :)
Gårdagen fylldes med både roliga och tråkiga händelser. Dom tråkiga är att arbetsförmedlingen har strulat till det och jag får lida för deras misstag, men jag hoppas verkligen att det ska lösa sej till på onsdag. Håll tummarna!

Roliga händelser var att jag fick lyssna in ett förhör på kasettband igår, the old fashion way! Men det gick ju bra, bara det att förhöret slutade så tvärt tyckte jag så det kändes inte rätt. Jag gick till BystCaro och berättade problemet, då sa hon åt mej att jag kunde prova att vända på bandet. HAHA, jag hade totalt glömt att det fanns två sidor som man kunde lyssna på. Tänka sej vad tekniken har gått fort fram.

Det andra roliga var att jag var fyllechaffis igår, det var extremt underhållande. Fulla människor kan verkligen lätta upp stämningen alltså. Kopplade in baslådan i min bil, så nu kör jag omkring med en live konsert i bilen :P Fick även åka lite katapult i stolen då fyllorna tyckte att jag satt för långt ner och inte såg över ratten. Trafikfara säger jag, som tur var var jag lugn och sansad och körde inte så fort.

Nu har jag precis beställt med Jofama jacka :) Jag har absolut inte råd, men jag bara MÅSTE ha den!

Solen skiner och nu ska jag ut och köra skoter. Får inte med mej något sällskap idag, men jag åker ändå :) Känns dumt att sitta inne en sånn här vacker dag.

Men jag ska bara underhålla er lite till för idag. Pappa ska köpa nya glasögon och har fått för sej att han ska ha runda den här gången. Dom här tyckte han var fina:
 HAHAHAHA, vadå Harry Potter? Det saknas bara blixten i pannan.