Jag har verkligen tappat det... Har inget som helst sug att träna, men jag vill ju ha en fit kropp. Hum, det går inte riktigt ihop. Please, help me to find motivation!

Jag vet ju att det är första veckan som är tuffast, bara man biter ihop då så flyter det på sen och blir roligare och roligare ju mer vältränad man blir. Nu har jag inte tränat ordentligt sen mitten på dec.

Ska vi säga såhär; nästa vecka börjar jag ordentligt med minst 4 träningsdagar i veckan och det inkluderar simning, det låter väl som en bra plan? I think so.

Puss på er!

Nu är gelén borta. Nu ska jag leva lite billigare och dra ner på onödiga utgifter. Bilen är borta, så där sparar jag 1000 kronor. Inga mer gelénaglar, där sparar jag 500 kronor. Mkt bra :)

Såhär ser mina, svaga, ömtåliga naglar ut numera:

Min fetisch för skinnjackor fortsätter. Den senaste vill ha-jackan är röd, bikerjacka, kort i modellen och tuff som få;) Den kostar däremot lite mer än jag vill lägga ut, men jag vet att jag kommer köpa den ändå.. Man måste unna sej.

Idag ska jag fixa naglarna och plugga. Tänkte även baka bröd, fil-limpa med torkad frukt, mums. Sen ikväll kommer mammsen och käkar middag, jag ska göra älgskavsgryta med kantareller och potatis. Sen orkar inte mamma åka hem (7 mils enkel resa) så hon sover över här i natt. Pyjamasparty med morsan, mys!

Förhandsvisning på mitt kommande inköp:

Jag och mina vänner lyxade till det lite idag och unnade oss en hotellfrukost på Plaza.

Avslutar med våffla med grädde och hjortronsylt, Gott!

Helt otroligt att jag vaknade av mej själv 8:40 idag. Fast med närmare eftertanke, inte alls så jävla otroligt med tanke på att jag gick och la med 19:30. Haha! Men jag satt i fotöljen efter att ha avnjutit middag och ögonen blev tyngre och tyngre, till slut kunde jag inte hålla emot längre så jag tyckte det var bäst att lägga sej. Sagt och gjort. Vaknade dock 22:30, men jag kunde somna om igen.

Igår var en hektisk dag. Sprang från föreläsningen för att hinna med tåget. Sprang hem för att hinna byta om, äta ngt och springa till bussen. Vidare upp på Iksu och även där hade jag tidspress, slängde av mej ytterkläderna och kom sent till bodypumpen, snacka om adrenalin jag hade i början på passet. Det var nog allt det här som bidrog till tröttheten;)

Idag är jag utvilad. Ska ta mej in till stan och spendera lite pengar hade jag tänkt. Sen ska jag träna ngt på Iksu, kanske blir simning eller gym, icket bestämt än.

Puss på er!

Storstädning ikväll. Skura, damma och framför allt slänga.

Nu ryker mina 6,5 års gamla skor. Bland favoriterna, men dom är inte så inne längre plus att efter 6,5 år börjar dom bli lagomt slitna. Så hejdå säger jag till puma-dojorna. Jag minns när jag köpte dom, alla hade sånna. Jag kom till ett träningsläger med simningen och vi radade upp 7 par puma-dojor i olika storlekar och kulörer. Ett minne blott. Nu går vi vidare från 2005 ;)

Känns typ som att jag väntar på ett dödbesked: kommer jag leva åtta veckor framöver, eller kommer jag vara död? Det är frågan.

Läkaren skulle ringa mej idag kl 14:30 och då får jag veta om jag har körtelfeber eller inte. Men faktiskt, dom här två dagarna har jag känt mej mycket bättre. Och jag började käka penicillin igår, det verkar bra mot bacilluskerna i halsen tycks det som.

Tenta om tre timmar. No comments!

Imorgon äre fredag, dagen som vi alla längtar till hela veckan. Imorgon är det vampyrafton med min Babe. Vampire diaries har haft uppehåll ett tag, men nu har vi sparat ihop hela tre avsnitt att plöja igenom. Kommer bli Lovley med andra ord, under förutsättning att Lenita vågar ha mej på besök, trots bacilluskerna. Hoppas.

Puss på er!

Usch vad jag mår pyton! Huvudvärk som aldrig förr, tjock i halsen och en jävla feber som pendlar mellan kallsvettningar och frossa. Inte roligt!

Jag har inte tid att vara sjuk, för jag är ju noll ork till att plugga och det är tenta på torsdag. Hujedamej!

Kul att det var så många som kändes igen sej i mitt föregående inlägg, hade iofs inte väntat mej ngt annat men det var roligt att ni delade med er.

Nu har jag suttit och pluggat hela dagen. Modellstudier och dissekering i Biologihuset på dagen. Tog en liten paus och for och handlade, sen återgick jag till studierna och har suttit fram till nu. Varför kan jag inte vara såhär flitig alla dagar? Då hade jag klarat tentan galant... Men jag ska ändå tro på mej själv, jag ska klara det! Jag är bra! Och jag gör mitt bästa! (Positivt tänkande kommer man långt med)

Nu har jag avslutat för dagen. Blir mys i soffan resten av kvällen.

En grej med att vara hörselskadad är att många bokstäver låter likadana. M och N, T och P, I och Y.... Ja, mina hörselskadade kompisar vet vad jag pratar om och ni andra har säkert också stött på problemet några gånger. Jag har i alla fall i hela mitt medvetna liv trott att det heter "Det håller på att tina bort" (alltså när ngt håller på att försvinna) Igår fick jag det berättat för mej att det heter "tyna bort". Vilken uppenbarelse och lite små pinsamt att bli rättad.

Så nu, alla mina hörselskade vänner, kan ni inte skriva ngt ord som ni har hört/sagt fel under lång tid. Skulle vara så roligt att få läsa :)

En liten anekdot bara, nu återgår jag till plugget och andningssystemet.

Puss på er!
Igår hade jag en Down-dag. Iofs hade jag en mysig spa-kväll med Lenita på IKSU, så det var trevligt. Men när jag kom hem så kände jag mej ensam, övergiven, tjaa, det var allmänt synd om mej. Kände också att det inte gick nå bra med skolan och blev osäker varför jag gör det här.

Idag har vinden vänt. Jag kom ihåg min dröm om att bli barnmorska. Så jag tog mej iväg till Lindellhallen och pluggade med Isa. Sen försökte jag ragga en dejt till resten av kvällen, men alla var upptagna med sitt. Så jag åkte och våldgästade Mormor och Morfar, fick lite specialundervisning av Mormor som har jobbat som lärare på just sjuksköterskelinjen, för typ 100 år sedan. Jag blev helt paff hur mycket hon fortfarande kan. Fick middag där också :)

Påväg hem fick jag ett sms av Kaowe, han och Emy vill ha med mej till amerikat, en sak som vi har pratat om länge. Och jag är självklart på, men jag måste få tag på ett sommarjobb så jag har råd att ta ut svängarna så mycket som jag vill. Och jag vill jobba i Norge, det hade varit underbart att få jobba hela Juni, kanske lite in på Juli och sen ha resten av sommaren till att resa och göra vad man vill :)

På måndag ska jag definitivt kontakta arbetsförmedlingen och se vad det finns för möjligheter. Jag känner verkligen att vinden blåser åt ett helt annat håll idag än vad den gjorde igår kväll. Men alla har vi våra Down-perioder, tur bara att min gick över snabbt :)

Puss på er!

Sju års olycka! Bilen fortsätter att gå i bitar. Ni måste verkligen vara less på att läsa om denna plåga och jag förstår att ni tänker "men varför säljer hon inte bara skiten" tro mej, jag frågar mej själv samma fråga varje dag. Lättare sagt än gjort tydligen.

Varför? För jag hittade just en app på AppStore: Wordfeud helper. Den hittar dom mest poänggivande orden baserat på vilka bokstäver man har. Alltså fuuuusk!! Jag har inte provat appen själv och tänker inte göra det heller. Det känns inte roligt längre att spela när man inte kan vara 100% säker om den andra har rent mjöl i påsen.

Idag har jag plockat bort julen och tagit fram året-runt-sakerna, jäklarns va tomt det blev. Och jag känner att jag skulle vilja göra en storrensning i garderoben och alla skåp, men jag måste försöka ägna all ledig tid till att plugga. För närvarande går det inte jättebra så jag har bestämt mej för att gå till bibblan i morgon dör att få ngt gjort.

Saknar dej A

Puss på er!

Nu är jag tillbaka i Umeå. Snön har kommit med besked! Det bara vräkte ner igår när jag och Stina landade på Alvik. Är ute och promenerar på dom numera snötäckta gatorna i stan.

All snö på bilden kom igår: