"hej Zandra. Du är fantastisk" det fick jag höra idag, det gjorde min dag helt underbar. Sen har jag fått två nyheter idag som jag hoppas ska leda till något kul. Summa summarum så har det varit en bra dag som har gjort mej glad, sånna dagar gillas.

Aktiv helg. Har varit ute med snöskotern hela helgen, så himla roligt och skönt och få komma ut. Igår kördes det med Rickard och Sara. Vi hade inte med oss någe fika, men tur var väl det för det blåste som attans på yttersjön, istället fikade vi hos farmor och farfar när vi kom tillbaka. Rickard körde bort oss i hopp om att hitta en bättre och roligare väg tillbaka och till slut lyckades vi hitta fram.

Jag fick en försenad födelsedagspresent av Rickard och Sara. Den här lilla kulan till mitt pandora armband :) Finfiin!!

Jag är sånn som person att jag tycker om att hjälpa andra. Jag släpper allt jag har i mina händer för at fixa och dona och hjälpa andra med problem. Jag gör det för att jag är snäll och för att jag bryr mej om andra, men va fan får jag tillbaka? Tack? Ne, skulle inte tro det.

Meningen med att hjälpa andra är ju för att man vill ha uppskattning, men det verkar ingen kunna ge mej. Jag kanske ska sluta med det då, vara egoistisk i alla lägen och bara tänka på mej själv för då slipper jag åtminstånde känna mej utnyttjad.

Jag tänkte ut en idé som skulle underlätta för en person, men när jag inte kunde ro den idén i land så fick jag skiten för det, då var allt helt plötsligt mitt fel. Det känns lagom kul kan jag säga. Så nu mår jag dåligt över att jag inte kan lösa situationen.


Man kan inte både ha kakan och äta den.
Lalalala.... :) Vackert väder idag. Lagom kallt/varmt. Det firas med en tur med röda faran :) Det var länge sen jag var ute och körde så det ska bli kul att rasta hästarna lite. Hihi.


Röda faran är skönheten i mitten på bilden :)
Igår fick jag följa med Madde och titta på valparna. En utav dom här sötnosarna ska bli Maddes, dock så blev jag också kär. Det fanns en hane som var otingad ;) 4 veckor gamla är dom och sååå underbart gulliga.









... Mitt sätt var att sluta äta. Vissa tröstäter, men jag hade noll aptit. Den börjar sakta men säkert att komma tillbaka så ni behöver inte vara orolig att jag ska tina bort.
 

FÖRE:                                             EFTER:


HAHA, konstiiga bilder idag ;) Men jag har konstaterat att byxorna har blivit större? Eller är det jag som blivit mindre? Bilderna är tagna samma dag såklart, men "före-bilden" putar jag ut magen allt jag kan :P 4 kg har jag gått ner på 3 veckor. Att bli dumpad är tydligen bästa bantningskuren.

Jag har mått dåligt, men den här dagen har blivit en vändpunkt för mej. Pratade med Jonas igår och det kändes bra, vi sa Godnatt och Hejdå som vänner och det är första gången jag har känt så på 3 veckor. 

Nu blickar jag framåt.

Jag har ett tråkigt tillkännagivande, min blogg kommer att vila en stund framöver. Ingen vill läsa en dyster blogg och just nu kan jag inte låtsas att jag är glad när jag innerst inne inte är det.

Helgen som var var jag i Malmö och tävlade. Allting gick skit. Äsch, tävlingarna gick väl okej med tanke på hur lite jag har tränat. Och Emy, Annie och Mia var ju och hälsade på, det var jättekul. Men resterande delen av helgen var tung och jag mådde dåligt och var ledsen större delen av tiden. Nu känns det som att jag är tillbaka på ruta ett när det gäller sorgen.

Därför hoppas jag att ni förstår att jag inte uppdaterar så mycket. Det går ju bra att ringa om man undra något ;)