Min lägenhet är så obeskrivligt stökig just nu så jag mår illa bara jag tänker på det. Ska försöka ta tag i det innan jobbet börjar. Hade tänkt att ägna alla veckans dagar till RÅ-plugg men det var en tjej på jobbet som hade fått hjärnskakning så jag tog över hennes pass idag och imorgon.

Helgen har flugit förbi med rasande fart. Bowling på fredag. Jobb lördag och utgång med grabbarnagrus på lördagkväll, träffade söta Maddis på coverclub:) På söndag sov jag bort hela dagen tills jobbet börja och som avslut på helgen såg jag på skräckfilm på Öbacka.

Åå vet ni, jag är sugen på att julpynta!! Kan det ute bli december på en gång, orka november liksom? Och vart håller snön hus? Förra året snöade det 14 oktober, i år har jag inte sett en skymt av någon snö alls :O

Nu ska jag börja städa.

Puss på er!

Tonight is bowling night:) jätteroligt. Vi har inte startat igång än men jag är laddad. Har lite ont i armarna från styrketräningen, men jag ska nog kunna uträtta mästerverk ändå.

Min outfit för kvällen ville jag bara visa nu när den här fantastiska appen funkar så bra:)

Nu provar jag den nya blogg.se appen, som jag har längtat efter detta, vi får se om den når upp till mina förväntningar.

Nu är det fredag och äntligen helg, veckan har gått fort faktiskt. Jag har kommit igång med träningen och jag är mörbultad, men det är grymt skönt att vara igång igen.

Fredag alltså. Ikväll ska jag ut med mitt gamla jobb. Vi firar över 1000 skrivna förhör och ska fara och käka och bowla. Det var miljoner år sen jag bowlade så det ska bli roligt:)

Slutligen ska jag prova lägga upp en bild på mina nya naglar. Enkla, men ack så smakfulla den här gången:)

Måndag idag, om ni har missat det :P Åter tillbaka i skolan och det känns ganska bra. Vi hade en obligatorisk studenthandledning idag då vi skulle prata om hur vi upplevde praktiken. Det var trevligt och nyttigt att få prata av sej och byta lite erfarenheter, men det var bara det att hon som ledde gruppen hade NOLL KOLL på tiden, så dom sista tre tjejerna som redovisade fick typ prata i 3-4 minuter. Och tiden som egentligen var avsatt var 10-15 minuter. Lite dåligt!

För övrigt är jag nääästan frisk nu och i morgon är det Zandra som är åter på träningen och jag är Laddad! Annars så kommer dom två kommande veckorna mest fyllas med plugg plugg plugg. Jag vet att jag är tjatig angående den här tentan, men jag är så sjukligt nervös och jag vill verkligen verkligen inte kugga.

Så nu är jag åter i Umeå alltså och det firades med utgång i Lördags. En riktigt höjdarkväll blev det. Det hela började hemma hos mej med att piffa upp sej, dricka lite och sjunga singstar såklart. Sen drog vi till stan på förfest. Där gjorde jag min första vurpa under kvällen, satt nämligen i en rullstol som var livsfarlig, lutade mej tillbaka lite grann och innan jag visste ordet av så låg jag på golvet. Det gick bra. Min andra vurpa däremot gick inte lika bra, den slutade med en trasig tand och fantastiskt ont i svanskotan. Jag säger bara en sak: Det krävs en Zandra för att lyckas med det :)

Karaoke på coverclub och lite dans sen blev det efterfest och jag kom inte i säng förens klockan 6 på morgonen. Alltså alltså alltså?! Nog för att jag tyckte att det var tråkigt förut när mina brudar aldrig var sugen på efterfest och grabbarna jag var ute med nu verkar aldrig banga på det, men jag måste faktiskt medge att det blir aningens sent. Jag som hade ambitioner om att plugga hela söndagen, det blev inte så kan man säga :P

Jag hade verkligen kalasroligt i Lördags. Tacka alla som var med och förgyllde min kväll.

Nu ska jag återgå till plugget och sen ta tåget hem från Övik kl 16:16.

Puss på er!

Som ni kanske vet så har jag legat inför döden (lätt överdrift) med feber,snuva, illamående, ont i huvudet...  Men nu är jag tillbaka. Missade två dagar på praktiken och dom måste jag såklart ta igen, men imorgon är sista dagen. Så skönt det ska bli att komma hem igen, slippa sitta och köra till Husum varje dag. Större håla får man leta efter och dessutom luktar det inte cookie där precis.

Trodde aldrig att jag skulle säga det, men nu längtar jag tillbaka till skolan. Men har en hel del uppgifter jag måste ta itu med innan måndag. Nu när praktiken är slut så närmar sej det stora allvaret, nämligen tentan. Jag är nervis-pervis.
 Såhär ser jag ut på dagarna.

Jag har även vart på vårdcentralen för mitt skavsårsproblem som har plågat mej under sommaren och hösten. Bättre sent än aldrig och ta tag i det tyckte jag. Fick en penicillin-kur och om det inte ger med sej på tio dagar så får jag operera bort knölen :O Whut? Jag blev förvånad. Vadå operera? Jaa, tydligen så är det någon vätskeansamling-tjosan-hejsan som man måste ta bort. Äsch, fatta ingenting ja. Jag måste verkligen lära mej lyssna på vad läkarna säger. Men huvudsaken att jag slipper knölen och kan gå så är jag nöjd.

En fråga: Får man dricka alkohol när man äter penicillin?
Det får man va? men penicillinet tappar effekt, visst är det så? eller är jag helt out and bicycling?

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag plugga!

Puss på er!

Alltså, jag är frustrerad. Det är fantastiskt vackert här ute i stugan ikväll. Månsken och dess spegelbild glittrar i havet. Den här bilden gör inte alls en rättvis avbildning av verkligheten, men det var det bästa jag kunde åstakomma med Åkes compact-kamera. Frustrationen i det hela är: Vart är systemkameran när man behöver den?



Jag hoppas ni kan föreställa er hur vackert det är. Båten, brygga, trädet i förgrunden... allt är perfekt!

Puss på er!
Igår kväll satt jag och väntade på att en auktion skulle ta slut på tradera. Jag hade budat på en Jofama by Kenza jacka. Shiiit, vilken spänning jag kände klockan 00.00 (auktionen var slut 00.05) Jag satt och budade, fast bestämd om att jag skulle vinna jackan... och mycket riktigt, det gjorde jag. 1220 blev slutsumman, för en jacka som kostar nästan det dubbla så jag en fantastiskt nöjd.

Finfin höstjacka. Jaa, det är en likadan som jag har haft förut, men den blev för stor i tvätten ;) så jag sålde den (på tradera) men kunde inte klara mej utan den...

Hoppas hon som sålde den är snabb på att leverera, vill helst ha den förra veckan ;)

Puss på er!
Herrejissanses, jag har ju glömt att lägga upp en bild på mina senaste naglar. Skämmes tamme faan! Och jag kommer ihåg att jag skrev att jag skulle ta bort dom, det blev inte så utan jag filade bara ner dom och ska göra nya 25 oktober. Jag kunde helt enkelt inte ta farväl av dom.

 Vad tycks? Jag gillar stark i alla fall!

Tänkte att jag kunde bjuda på bilder från alla mina nageljobb så får ni se utvecklingen. Låt säga såhär, det är lite mer vågat nu än i början och min nagelterapeut har blivit jätteduktig sen hon började med mej.

1. 2.  3.  4.  
5.  6. 

Jag gillar nog 4 och 5 bäst. Vad tycker ni?

Allt är så övermäktigt just nu. Plugg, plugg, plugg och praktik på det. Praktiken är kul, men nu början jag komma in i rutinerna och lära mej allt, då tycker jag att jag kan få stanna hemma och plugga istället. Plugga är svårt, alla måste ha sin allra första tenta någon gång och det är klurigt att veta vad man ska plugga på... vad kommer att komma med på tentan? I do not know!

Just nu längtar jag bara till helgen. Jag vet att jag borde plugga då också, men vet ni va? det tänker jag icket göra. Jag ska på inflyttningsfest och eventuellt gå på bio. Tänka faktiskt slappna av lite och ha roligt, det känns som att jag behöver det.

Och för övrigt har jag sjuuuk träningsabstinens!!! Så fort jag kommer hem igen så är det jag som ska ta tag i mej själv!

Nehe, nu ska jag återgå till böckerna.

Puss på er!


Jag vill fara iväg igen. London, New York, Hawaii, Vietnam, Thailand. mm. Välj du, jag följer! :P

Jag som hade tänkt käka middag med Daniel och Jenni ikväll och sedan gå ut och dansa med Schtina. Det blev inte så för jag har dragit på mej en förkylning. Alla andra helger på året hade jag inte bangat för en sån skit sak, men nu har jag praktik och det är viktigt att jag är frisk tills på måndag. Istället för utgång får det bli tevekväll med Vänner och Transformers. Och fyllechaffis till brorsan.

Puss på er!
Har precis sett klart Fast Five. Slutet, alltså slutet... Jaa, jag ska inte spoila något för er som inte har sett den och vill se den. Men jag är speakless. Många har sagt att den här filmen inte är någe bra, det är därför jag har väntat så länge med att se den, men alla kan slänga sej i väggen: Jag älskar den! Jag är ju något utav besatt av snygga bilar och välpumpade muskler ;) Så enligt mej har filmen allt den behöver.


LovleyLovleyLovleyLovleyLovleyLovleyLovleyLovleyLovleyLovleyLovleyLovleyLovley

Puss på er!

Asså Asså Asså... Hur bäst är inte den här låten?



Zandry likes! Tumme upp.

Schtina är sugen på utgång i helgen och jag kan inte annat än hålla med henne om att det vore på sin plats att skaka på rumpan lite, det var länge sen sist. Sen kommer Jenni hem i helgen och jag ville hitta på något med henne och Daniel, så vi får se vad det blir.

Anna frågade om jag ville jobba, fre, lör, sön men jag tackade nej, nej, nej. Orkar fan inte praktiksera 100%, plugga 100% och sen jobba 50%. Nej, någonstans får jag väl sätta gränsen. Helgen ska jag ägna åt att plugga och träna :) Lovley, längtar till träningen... börjar känna mej tjock om magen och klen om armarna, No god!

Puss på er!
Härligaste vädret här på Kvillskär. Alldeles spegelblankt på vattnet och solen skiner. Det är verkligen livskvalitet att bo här ute, I love it! (Fast på kvällarna blir man lite rastlös då det inte finns något att göra)

  

Har precis kommit hem från praktiken nu. Fick ett blodsockerfall i morse, blev alldeles kallsvettig och höll på att svimma. Fick ta en paus i arbetet dricka lite saft för att få tillbaka energin, ironiskt nog så drack jag sockerfri saft, men det kändes som att den hade lika bra effekt ändå.

I morse ringde klockan 05:45 och jag var död, som väntat. Mamma kommer in klockan 06:00:
Mamma: När ska du åka?
Jag: Kvart över sex.
Mamma: Skynda dej då, du måste ju kliva upp innan du åker!!
Jag: Jaaa!!

"Kliva upp innan du åker".... Ha! Vilken lustigkurre. Jag älskar min mamma, det gör jag verkligen, men det tär på tålamodet när hon ska säga åt mej vad jag ska göra. Vi får se om jag överlever dom här veckorna ;) Nää, skämt åsido, det går jättebra att bo med mamma och Åke. Dom är så snälla och fina mot varandra och mot mej. Och nu ska jag vara snäll och visa min uppskattning att jag får bo här genom att laga mat till gammfolke.

Puss på er!

Ett år sedan. På väg till Casino Cosmopol i Sundsvall. Tog en tur till Ikea och Birsta och shoppade loss :)
Jag saknar som vanligt mitt långa hårsvall, men det är under pågående odling.



Är på praktiken nu. Ja, det var jobbigt att kliva upp i morse! Men det är roligt, full rulle hela dagen. När dagen är slut ska jag hem och reflektera och skriva dagbok. Sen får det bli en välbehövlig tupplur. Nu ska jag återgå.

Puss på er!

När mamma är mer teknisk än jag, då börjar man ju undra vart världen är på väg. Jag hade nämligen problem att komma in på det trådlösa nätet här i stugan och tänkte att jag chansar vilt och frågar mamma vad det är för fel. Jag räknade dock blint med att hon skulle misslyckas, men jag blev mäkta förvånad när hon efter 2-3 minuter säger "sådär, nu är du ute på nätet".

Idag har jag varit första dagen på praktiken. Jag var där 8 i morse och hoppade i sjuksköterske-outfiten och klev in i rollen som syrra... Njaasi, inte riktigt än. Först antar man rollen som undersköterska, så den första praktiken får vi mestadels följa undersköterskorna för att lära sej grunderna. Idag blev det dock inte jättemycket vårduppgifter gjorda, jag och mina två kurstjejer fick mest en massa info om verksamheten och arbetet och vad som förväntas av oss under dom här tre veckorna.

Mitt schema skulle egentligen ha bestått av tre arbetsdagar den här veckan, men för att jag ska slippa jobba sista helgen så la vi in fler arbetspass i veckan och nästa vecka så har jag alla helger fria, ganska skönt ändå. Så i morgon börjar jag 06:45... över min döda kropp.... urk på burk vad jag inte kommer vara pigg när jag kliver upp klockan 06:00 imorgonbitti, men det är väl bara att vänja sej, I guess!



Och med den somriga bilden säger jag hejdå för den här gången.

Puss på er!