Som sagt: Umeås i särsklass roligaste helg är nu ett minne blott och tro mej, så roligt som jag hade i helgen har jag inte haft på länge. Helt enkelt Lovley!

Helgen började med att stå på en gäggig brännbollsplan i ösregn och döma 6 matcher á 24 min. Det var roligt, man fick känna sej viktig och maktfull ;) Vädret hade ju kunnat vara bättre, men orka klaga på det hela tiden, jag gjorde det bästa av situationen. Det roligaste var när en kille gick förbi mej flera gånger och det verkade faktiskt som att det enda ordet han kunde var "Tjäle" han gick förbi mej minst 4 gånger och tjatade på om sin tjäle. HAHA.

När mina matcher var slut så stannade jag kvar och tittade på Jonte och Jens matcher sen gick jag mot Madde, vilket var mitt utgångsläge hela helgen. Vi käkade och fixade ordning oss. Stina joinade och senare även Julia, som dock halkade efter för hon hade tappat sitt hjul till rullen, HAHA!!
Förfest på stan hos en Mattias, det var han och typ 10 tjejer under kvällen. Jag tror han mådde helt okej faktiskt ;) Sen drog hälften av gänget till TC och min halva av gänget drog till Allstar. Mötte världens skönaste grabbgäng som jag hängde med resten av kvällen, var hemma vid fyra!

Dagen efter var jag sliten som få, eller nja vi var nog ganska många i Umeå trakten som var slitna, med tanke på att det är Umeås största festhelg. Men hur som helst så hade jag lovat att jag skulle komma till ängarna och hjälpa till med dömningen, så det var bara att ta sej upp. Väl där så behövde inte jag, men jag stannade kvar och tittade på matcherna ändå. Stina Madde och Isou var med mej och den här dagen slapp vi regnet. Vi stannade kvar ända tills finalen och det var extremt underhållande, alla som spexar och killar som springer ut nakna på planen inför en publik på typ 2000 personer, folk som är fulla, vissa roliga, vissa odrägliga.

Käkade middag med Madde och Jens och sen for jag till grabbarna som jag träffade under fredagen, helt själv! Att jag vågar? Jodå, jag är en tuff tjej. Hade kanonkul med dom. Förfest, sen krogen i form av Olles, sen max på e4an och slutligen efterfest med frågesport. Kom i säng klockan 6, orka gå och lägga sig över huvudtaget? :P

Efter denna hårda helg så är jag grymt seg, forsov mej 1,5 timme i morse, FY ZANDRA! Men det tar ett tag att repa sig och nu ska jag vara nykter ett tag känner jag.

Inflyttning imorgon. Ikea i Sundsvall på Torsdag. En slapparhelg resten av ledigheten. Det kommer bli en trevlig vecka känner jag.

Lite bilder:

 
Fredagens look.                               Lördagens look. (Hade inte min bästa dag utseendemässigt, det där var det bästa jag kunde åstakomma) 


Madde, Carris och Maria på fest vid busstationen.


Amanda, Cuki och Maria innan utgång.


The lost Vikings värmer upp till musik.


Inför utdelningen av priset "best in show" så spexar alla på finalarenan.


Tack alla för en amazing helg!

Puss på er!

Umeås i särklass roligaste helg, Brännbollsyran! Jag har dömt 6 matcher idag och jag gjorde det med bravur, inte en enda feldömning;)

Dock var det inte det roligaste vädret, efter 3 matcher så öppnade sej himlen och regnet öste ner! Kallt och blött och vidrigt blev det.

Nu ska jag ta en varm dusch hos Madde, sen ikväll blir det fest med Umeå!!

Ha en trevlig kväll!
Puss på er!
Nu är pappsen och Gunilla i Barcelona. En del av mej hoppades faktiskt på att vulkanaskan skulle ställa in deras resa bara så att jag skulle slippa vara själv i Norrmjöle. (egoistiskt, ja) Jag får för mej att det spökar här och tycker inte alls om att tillbringa nätterna själva. Rickard är som tur är inte i Umeå, annars skulle nog han ta tillfället i akt och skrämma brallan av sin lillasyster som han så vänligt gjorde förra gången jag var själv här ute.

Det är värst om nätterna, det är då spökena visar sig vetni, så därför har jag fixat nattkamrater hela veckan ut, kanoon va? ;) Ikväll får vi se om Lelle kommer hit, annars kanske jag sover hos Madde och imorgon kommer Stina hit, sen i helgen blir det ju party för hela slanten så då slaggar jag förstås i stan på någon soffa någonstans, mest troligt hos Madde men det känns ju bra att fråga henne innan jag tar det för givet. :P


Under tiden jag skriver om min hemsökta lägenhet så ringer en journalist och frågar om jag vill vara med i en bok om barncancerfonden. Dom firar nämligen 30 års jubileum nästa år och ska göra en bok med fokus på överlevnad... och ja, jag har ju överlevt och är glad och full av inspiration. Behöver ni undra om jag tackade ja? Självklart gjorde jag det, linslus som jag är.

Nu ska jag gå och göra en macka och titta på private practice, en sjukhus serie som jag har fastnat lite smått för.

Puss på er!
Det börjar dra ihop sig nu till flytt och jag är TAGGAD! Om en vecka, sju dagar, får jag nyckeln till mitt nya hem. Inte för att jag inte har trivts dom 10 månaderna som jag har bott i Norrmjöle men det ska verkligen bli skönt att slippa pendla minst 4 mil per dag och jag behöver inte våldgästa mina kompisar varje gång jag har tråkigt och inte orkar åka hem mellan jobb och träning.

Men som ni alla kanske har räknat ut vid det här laget så älskar jag förändringar, så det dröjer väl inte länge innan jag är less på det nya stället och vill flytta vidare, men det blir ett senare problem. Nu till dagens problem: Tapeter!

Var och hämtade tapetprover idag, vardagsrummet ska nämligen tapetseras om. Kollade igenom tapeterna lite snabbt, fanns ingen som jag riktigt föll för. Jag vill ha en diskret tapet som ändå sticker ut liksom. En vit, men det finns ju ett antal att välja på. Skulle gärna vilja ha en vit med lite skimmer i, men även där finns det ett 10-tal stycken att välja på.
Suck, vem hade trott att det skulle vara så svårt? Men det är extremt viktigt att det blir rätt, ska ju förhoppningsvis leva med den valda tapeten ett tag. HJÄLP??

Utgång i lördags, det var verkligen kalaskul. Började festen hos Madde där jag käkade pizza och drack vin. Stina och Sophie dök upp sen gick vi vidare till tunnelbacken, till Lenita. Där sjöng vi lite singstar och drack vidare. Sara anslöt sej till oss innan vi skulle ner till stan och vid det här laget hade tre brudar redan lämnat gruppen, men vi kände starka ändå (och fulla)

Vi sjöng för Sara som fyllde 25 år:) Lenita bjöd på en drink, sen försvann Zandra, inte helt otippat. Jag hade lovat att jag skulle komma tillbaka men jag hittade inte Sara och Lenita sen.

Zandra: jag vet inte vart ni är nu:(
Lenita: Vi sitter kvar snygging!
(15 minuter senare är Zandra fortfarande inte upphittad)
Lenita: Du är värst!
Zandra: Ja!
Lenita: Baren nu!!!!
Zandra: Vart? Vilken?

Vid det här laget hade Lenita fått nog och letade upp mej själv, Zandra funnen på dansgolvet:)

Hehe, om jag får säga det själv så tycker jag att jag är jävligt underhållande:) men jag kan verkligen förstå om inte alla andra tycker det. Fast Lenita skrattade när vi pratade om det dagen efter, så hon kan inte ha blivit så arg.

Puss på er!


sommarfina naglar.

Hallå, statistiken visar att dom två senaste dagarna har jag haft 17 läsare. Men jag finner det mycket märkligt att jag har NOLL kommentarer! Skärpning! Vill ni att jag ska skriva så får ni minsann skriva tillbaka tycker jag, ge er till känna!!

För övrigt så är jag tillbaka på jobbet och det är blandade känslor kring det. Jag kan inte påstå att jag har vilat upp mej i helgen direkt, tvärt om, jag är tröttare än någonsin och det är tufft att ta sej upp ur sängen. Men snart är det helg och jag känner för att slå klackarna taket, mina nya klackar:)

Puss på er!
Här kommer ett litet bildspel från London.

         

1: Engelskmännen förstår förvirringen att komma till ett land som kör på vänster sida, därför har dom väldigt pedagogiska texter vid övergångsställena.
2: Zandra i röd telefonkiosk, jag var bara tvungen ;)
3: Mamma vid den fina växtligheten i Hydepark.
4: Jag och mammsen på sightseeing.
5: Utsikten från London Eye.
6: Vaktombyte på Buckingham palace.
7: Showtime i Covent garden.
8: London Eye by night.
9: Big Ben by night.
10: Mina fina skor som jag fick med mej hem. Visst skymtar ni ett par nya Peter Pan-skor? :D


Puss på er!
Hello darlings! Zandra is back! Befinner mej dock fortfarande i London och gudarna ska veta att det ska bli skont att komma hem igen. Jag och mammsen sitter i skrivandes stund i VIP Loungen pa Heathrows flygplats och har just avnjutit en god sallad och efterratt i form av en sockerkaka och caffelatte. Extra gott smakade allt for att det var gratis!

Vi har haft tre extremt intensiva dagar i London och vi har hunnit med det mesta: London sightseeingbuss, London eye, Themsenriver cruises, Buckingham palace, shopping, langa promenader i flera parker, musikal, sett dom flesta tunnelbanestationerna ;)

Spenderat pengar har vi gjort, utan dess like! Jag kommer fa leva pa vatten och brod i nagra manader framover. Lite utav det jag har kopt ar; 2 par jeans, 2 par linnen, hairextensions, 3 par skor, klocka, solglasogon, leggins och lite till. Now I'm satisfied ;)

Bilder kommer :)

Puss på er!
En inte allt för charmig bild på mej när jag äter årets första mjukglass. Var i parken igår och solade med Madde och Isou. Så vi passade på att njuta av en svalkande glass i vårvärmen. Bloggar på mobilen och jag veti tusan varför bilden blir på sniskan?! Men det får vara så.

Sitter nu i bilen och väntar ut tiden tills jag ska till ortopedtekniska. Har varit hos läkarn också idag och dom har sugit blod av mej, nasty! Min läkare var lite orolig över min vikt, men jag försäkrade henne om att jag åt hälsosamt, men hon tyckte ändå att jag kunde lägga på mej 5 kg.

Är dödligt trött idag. Det kändes mycket trevligare att ligga kvar i sängen i morse än att tvinga sej iväg till jobbet, men jag är en flitig arbetsmyra som dyker upp i tid, nästan:)

På agendan idag står det Ortopedtekniska, som sagt, sen hem och vila en stund, sen börja jobba igen kl 15.30 och efter passets slut så ska jag hem och fortsätta packa till el Londre:) Lovley!

Puss på er!
Idag har verkligen varit en dag full av solsken, både vädret och jag har varit på tipptopp idag. Det finns verkligen inte en enda logisk förklaring till detta, det har bara varit en otroligt härlig dag på alla sätt och vis.

Jag måste bara berätta om min gårdag. Jag hade varit på dop på Östermalm i Stockholm, hos min morbror och kusiner. Trevligt. Sen skulle jag ta flyget hem. Mormor och morfar skjutsar mej till Arlanda, jag ska checka in och skriva ut en bagagetag till väskan men möts av texten "kontakta personal" Jaha, tänkte jag, va fan är det nu för fel. Så jag går till bagagedroppet och berättar problemet. Han frågar vilket flyg jag skulle med och jag svarar 19.05. Då säger han vänligt till mej att det inte går några flyg till Umeå den tiden. WHAT?! Då visar det sej att jag hade bokat resan åt fel håll, dvs. Umeå-Stockholm istället för Stockholm-Umeå.

Suck!! Jag ringde till Morfar som hade kört vidare norrut mot Umeå och frågar om dom inte kunde vända om och hämta mej, för jag hade liksom ingen lust att boka om resan till senare på kvällen och betala 2500 kr. Så jag fick åka bil. Körde sista biten från Sundsvall så gammfolket fick snarka en stund. Var hemma i Umeå klockan 01. Dryg resa, så man kan verkligen inte förstå vart jag fick all energi från idag med tanke på att jag bara sov 4 timmar, men är man lycklig så är man! :)

Min dag har förgyllts av skvaller med mina bästa töser. Först på eftermiddagen med Stina och sedan på kvällen med Lenita. Lenita passade även på att tortera mej med att vaxa mitt ben, AJAJ! Och dagen har också bestått av ett fantastiskt simpass där jag kände att jag var i form (fast jag inte är det) men det kändes kul i alla fall.

En bild från mina och Lelles forna dagar på krogen. Vi hade lite nostalgi-snack under kvällen om diverse fester och rackartyg från förr, Those were the days!!


Hörni, kort sagt: Livet leker! och på torsdag bär det iväg till London! Längtar.

Godnatt

Puss på er!
Ikväll har mormor bestämt att vi ska ha fredagsmys, så så får det bli. Det blir grillning och ananaspaj till efterrätt, kan det bli mysigare? :)

Idag har det var finfint väder i Stockholm, dock lite blåsigt så jag sprang omkring i vinterjackan ändå. Tog mej in till Stockholm stad med guidning av kusin Ivar och mötte upp härliga Kaowe på en fika och pratstund, trevligt trevligt. Sen fick jag guidning tillbaka till pendeln, trots att jag har varit i Stockholm tusen gånger så hittar jag fortfarande inte dit jag ska.

Och och och, hur blev det min efterlängtade sovmorgon imorse?? Jo, det ska jag berätta för er. Familjen Bohlin, som jag bor hos, har städhjälp 2 ggr/månad och imorse skulle det städas, damsugas och vända upp och ner på huset från klockan 8 på morgonen, så att sova ut var det minsann inte tal om! Attans pannkaka!! Imorgon kanske jag får revansch på den fronten.

Puss på er!
Nu sitter jag i baksätet på mormor och morfars bil och vi rullar mot huvudstaden. Det var absolut inte planerat att jag skulle åka, men jag kände att jag var värd att komma bort en stund. Vi ska alltså på dop för min lilla nykläckta kusin. Jag passar på att möta våren och värmen i Stockholm under helgen.

En lång bilresa har vi framför oss och jag planerar att sova bort större delen av resan för jag fick nämligen bara 4 timmars dvala i natt pga nattens spännande bravader:)

Jag vet att jag har varit otroligt dålig på att blogga i veckan och att jag inte har skrivit något om våran fantastiska Valborg. Det är för att vi inte har haft något internet hos pappa, men vet ni jag hänvisar till brunettjullan.blogg.se där finns bilder från kvällen:)

Hörni, det var allt för denna gång.

Puss på er!