Ont i halsen och snuva... Jag är grymt stolt. Nu undrar ni säkert varför, lugn bara lugn, jag ska tala om. Det är för att jag brukar vara sjuk typ en gång i månaden. Men jag minns fan inte senast när jag var sjuk. April?

Yeye. I helgen har jag varit hos Jonas. Vi har sett på Björn Rosenström. Jonas han tyckte inte det var bra, men det gjorde jag. Dock var han bättre på kajen här i Umeå, bättre ljud och fler låtar.
Vi har också varit på lastbilsmässa i jönköping. Det var gegga-mojja överallt, och jag hade mina foppa-skor på mej. Det bästa hade varit ett par stövlar. Men men, det var rätt så kul ändå, men jag var trött så jag somnade på en trappa medans Jonas gick runt och snackade med sina polers ;P

Sen så har vi fiskat krabbor. Det är tydligen sånt som man gör på västkusten, så jag var ju tvungen att prova. Skit kul var det, lika kul som att fiska. Man blir alldeles till sej när det kommer en krabba, Jonas han tog upp en, men det ville inte jag, jag hade ingen lust att bli fastklämd mellan två stora klor! :P

Vi hyrde film och såg Bounty Haunter, faktiskt bra film. Åt popcorn och käkade rulltårta :D Jag har kommit in i min rulltårte-period igen, inte bra. Om ni undrar så är det dom här som man köper på ica, drömrulle (tror jag dom heter) sjukt god, med smörkräm i mellan istället för sylt.

ÅÅÅH, nu börjar Takida spela på radion. Never alone, always alone. Dom är bra, måste se dom live nästa gång tillfället erbjuds.

Hemskt trevligt att käka med mamma igår. Den kvinnan är den klokaste jag känner. Man kan alltid bolla tankar med henne, ibland svarar hon inte så som jag har tänkt mej, men när jag funderar ett tag så är hennes sätt oftast bättre.

Vi var ju och åt på café Göteborg, himla mysigt fik. God mat. Jag åt en grekisk sallad med kyckling och mamma tog västerbottenspaj. Och till efterrätt delade vi på en chokladkaka. 48 kronor kostade den och jag tänkte direkt att det var lite överbetalt tyckte jag. Men när efterrätten sen kom in och såg ut såhär så förstod jag varför den kostade så mycket. Jag som trodde att jag bara skulle få chokladkakan :P

Jag sitter just nu i soffan hos Lelle och trycker i mej tacochips som blev kvar från fredagens taco-middag med Jonas. Känner mej hemskt onyttig, men jag orkar inte äta någon mat för jag väntar på att mamma ska sluta jobbet, då ska vi gå på Göteborg och äta middag. Mor och dotter middag :) Mamma påpekade att vi inte hade haft någon tid för oss själva på länge.. Det har varit så mycket med kalas och bröllop och grejer, men nu har vi tid :)

Men jag har ialla fall varit på gymmet idag, så jävla dålig är jag faktiskt inte. Egentligen är tisdagar vattengympa-dagar, men det gick ju inte idag när mamma ville träffa mej. Nästa vecka Julia :)

På fredag lämnar jag dom här kissande-katterna som Lenita har och åker till Jonas. Vi ska se Björn Rosenström och gå på lastbilsutställning. Spännande. Jag tycker faktiskt att det är roligt, men Jonas går så jävla långsamt. Han ska helst kolla under lastbilen om det går, inte en enda bit på bilen får man missa. Jag är mer sånn att jag tittar på hur mycket den blänker och vilka motiv dom har på bilarna. Men men, det blir nog roligt ändå, vi får försöka göra en kompromiss, inte för långsamt och inte för snabbt så borde nog båda få det kul :)

Förbannad blir jag!! Jag sitter och ska komma på hur jag ska kunna skriva ut adress etteketter via excel eller word. Men tusan, det funkar ju inte!! Jag har googlat på olika sökord med ettiketter och excel, och det kommer fram skit bra beskrivningar men det funkar ändå inte?

Så jag är ju van att jag ska kunna ringa någon som kan hjälpa mej med problemet, via support eller bara en vänlig själ som inte har något bättre för sej än att hjälpa stackars Zandra i nöd. Så därför går jag in på Offices hemsida och klickar mej vidare till support. Jag pratar med en snubbe i 10 minuter då han fråga om mitt produkt-id. Och när jag har rabblat siffrorna så säger han att vi har en piratkopia och därför kan han inte hjälpa mej!!

Jag blir så arg!! För det första så kunde han ha frågat det direkt, istället för att dra ut på samtalet och för det andra kan man väl tycka att man ska ha lagliga programvaror på ett stället som detta!! Så vad jag ska göra nu, det har jag inte kommit på än. Suck, jag som trodde detta skulle vara lättförtjänta pengar när jag tog på mej uppdraget, 2000 kronor för att skriva ut lite adressettiketter typ :P Men så blev inte fallet.
Jag inser att jag är dålig på att uppdatera, så nu kommer en liten kort resumé på vad som har hänt sen sist.

Jag har flyttat in hos pappsen min. Det tog mej 3 hela dagar att rensa den gamla lägenheten på skrot och skräp, men nu är den ren och fin. Det ända som jag inte har tagit itu med det är kläderna. Jag har mycket färre garderober där än vad jag hade i stan så det är lite svårt att få in allt. Men jag trivs i alla fall skit bra där, man är aldrig ensam och får alltid jättegod mat :)

Jonas föräldrar har varit uppe och hälsat på. Vi åkte till vattenkraftverket (som var stängt pga ombyggnationer) Besökte bergsbrottet, åt en god lunch på brännlands wärdshus, fikade i parken, promenerade längs golfbanan i norrmjöle, åkte till stugan, hade picknick på en ö, badade i tunnan, och fiskade.
Jag tycker vi hann med riktigt mycket och det var trevligt att dom kom upp och fick träffa mina föräldrar och fick se hur jag bor och så.

Sen var det möhippa för mamma. En lång historia som blir för tradigt att skriva här, så därför tar jag det kortfattat att vi hade det jättebra och åt god mat och hade underbara samtalsämnen om spökande hus och hemsökta lägenheter. Tur att jag skulle sova med Jonas när jag kom hem, för jag blev lite mörkrädd.

Sen var det ju förståss det efterlängtade bröllopet. Jag tänkte lägga upp lite bilder från det så jag skriver inte så mycket om det nu. Men det var i alla fall det finaste bröllopet jag har varit på (jag har varit på 1 förut, när jag var 4 år gammal) hehe. Mamma var så vacker som jag aldrig har sett henne förut och Åke var stilig. Att ha ett bröllop med havet som bakgrund kan inte bli annat än bäst!

Då var den semesterveckan slut. Nu är det ny arbetsvecka och jag bor hos Lenita och tar hand om hennes busiga kattungar. Jag har kommit igång med träningen och hoppas att jag ska hålla det där nu. På fredag fyller Daniel år, det ska firas med middag på Allstars. På fredag kommer även Stina upp för att bosätta sej i Umeå, kul kul. :)

Upp ur sängen, redo för en ny arbetsdag. Moppen är nermonterad i väntan på nya däck så jag har fått låna brorsans bil, men idag ville den inte. Satte mej bakom ratten, vred om nyckeln, ingenting händer...

Jag ville inte väcka pappsen så jag löste det hela själv. Jag ringde bara Jonas en gång och frågade vilken kabel man skulle ta först. För jag hade fått för mej att man kunde få ström i sej om man tog fel kabel först. Men det visade sej att det inte var så, det spelade alltså ingen roll. Och Jonas påminde mej om att bilen måste vara på. MEN SÅKLART! Antagligen så är inte ens jag så dum att jag stänger av strömkällan. Men gulleJonas ville ju bara hjälpa till och ta det säkra före det osäkra. Men nog har man varit med förr ;P

Kom en halvtimme sent till jobbet tackvare denna lilla händelse, men det var väl ingen fara heller.