Alltså amerikanare och socker... dom har inte en sund relation till varandra.
 
 
Tjejen på 4:47 typ. Så himla gullig. Inte viste jag att ungar kunde vara så ödmjuka.
 
Puss på er!
 
 
Vart ska jag börja...
 
Jag har börjat praktiken på njurmedicin, skit spännande och kul. Jag har fått ett sommarjobb, jippi!! Jag har fått löneökning på Attendo, med nästan 1000 spänn på en heltid, inte illa. Japp, det går bra nu.

Praktiken gör dock att jag inte orkar träna, fruktansvärt tråkigt :( Men idag är jag ledig, så jag ska passa på att träna ett indoorwalking-pass och gymma lite efter det. 
 
Kort och gott, det var typ allt jag hade att skriva, tråkigt, väldigt tråkigt. Har kommit ur mitt blogg-flow, tråkigt, jättetråkigt. Känns som att bloggare är ett döende släkte nu när instagram har slagit igenom. tråkigt, supertråkigt. Men fortsätt att titta in här, för snart blir det roligt, väldigt roligt, superroligt igen! 

En bild på min pärla :)

Puss på er!
... nu har jag fått en hel del tips om hur jag ska väcka er :D
 
HAHA, så jävla roligt! Min humor.
 
 

Första dagen på praktiken idag. Ska bli spännande. Man ska komma ombytt å klar, å det gör mej lite nervös för jag hittar typ inte till omklädningsrummet. Får åka dit så jag har gott om tid på mej att leta :P

Puss på er!

Jag är en slagen hjälte just nu. Ligger i sängen efter att ha tagit en powernap, men om tre minuter ska jag upp och skynda vidare.

Dagen har sett ut så här, jobb från 7-13, åt mat hos en brukare;) sen tog jag på mej pjäxor och skidor och åkte en sväng i skidspåret. Fruktansvärt jobbigt med dålig valla, men skönt att få vara ute i solen och göra något nyttigt. Nu har jag vilat i ca 30 minuter och nu ska jag jobba dagens andra pass. Värst va hurtig och duktig jag är;)

Nu är det dags att sätta igång med den här uppgiften. Ni vet boken jag lånade, jag ska skriva ett referat till den, samt återkoppla det till en vetenskaplig artikel och reflektera utifrån ett existentiellt fenomen. Så här sitter jag nu med böckerna uppslagna, en fredag, när solen skiner ute.



Senare blir det jobb. följt av en tidig kväll.

Puss på er!
Igår ringde en avdelningschef från sjukhuset och frågade om jag ville komma på intervju. Vad sa jag? Nej? Jag minns inte, men det slutade med att det inte blev någon intervju. HAHA, så himla klantigt. 

Men jag ska berätta hela historien. Det hade blivit något fel i min ansökan (som vanligt), så mitt förstahandsval var tydligen barnkliniken och inte kvinnokliniken. Hon som ringde var från barnkliniken och hon frågade om det var mitt förstahandsval, varpå jag sa Nej. Och då sa hon att hon skulle höra av sej till personalansvarig på kvinnokliniken och lägga min ansökan där istället. Så förhoppningsvis så ger det mej större chans att få jobb där jag VILL jobba.

Ang. jobb i sthlm så har jag fått mail från en klinik, där dom hade tillsatt alla tjänster redan, men jag har fortfarande 13 avdelningar kvar. Så det är inte kört ännu. VILL till sthlm helst av allt. Vill uppleva något nytt, Umeå har en tendens att bli tråkigt på sommarn och ska man lika jobba hela sommarn så kan man ju göra det i en trevlig sommarstad - Stockholm. Hänga med Emy och Kaowe :), och besöka Sandra i hennes fina sommarställe som hon har berättat så mycket om :), hänga på mysiga utserveringar efter avslutat jobb.... Ja, det är drömmen.

Puss på er!
Så himla roligt, men tydligen "gammalt". Men skit samma om jag är efter att hitta sånna här klipp. Kanske är det någon annan som har missat det också och kan skratta lika hysteriskt som jag gjorde när jag såg det!


HUKA FÖR TUSAN!
 
Puss på er!

Igår var det hela 15 minus när jag körde fyllkajorna hem. En temperaturskillnad på 25 grader från veckans varmaste och veckans kallaste! Herreminjee!

Idag är det snökaos. Jag ville åka skoter idag, men det kan ju jag fetglömma. Hade också kunnat tänka mej att åka längdskidor, men även det är inte att tänka på under rådande väder. Gav som förslag till brorsan min att vi skulle åka och träna, men nääää! Daniel är slöare än slöast. Suck!

Istället sitter jag nu här och läser min bok. Den är bra. Men jag har insett nu att ALS är en jävla sjukdom! Guds straff till den aktiva, högpresterande människan. Usch!

En bild på vädret. Är dock svår att fånga blåsten på bild ;P

HAHA, rimmarn är i gång tidigt idag, men jag är bara så lycklig att det är minusgrader igen och att det har kommit lite snö nu på morgonen, Lovely!

Min dag handlar om Stroke, två föreläsningar på VVH under dagen, det ska bli intressant. Sen ska jag jobba, suck! Jag trivs inte längre på Attendo, men nu känner jag att jag behöver pengar och jobbet blir faktiskt roligare ju mer jag jobbar, så det blir nog bra. 
 
Jobbet ikväll gör att träningen blir inställd. Men annars har jag tränat på mycket bra i veckan. På simningen i onsdags så körde vi teknik. Tränaren bad en tjej kliva upp ur vattnet för att hon skulle titta på min teknik. Det var den bästa komplimangen jag har fått på länge. Att hon skulle lära av min teknik betyder att jag simmar ganska bra, och det var jättekul att höra. Vi filmade även lite och minsann! jag simmar faktiskt ganska snyggt numera. I övrigt så har det varit en tung träningsvecka, men för att man ska bli bättre så måste det kännas tungt ibland. Lite vila på det här så är jag fit for fight nästa vecka igen!

Puss på er!