Igår gjorde jag och Jonas en roadtrip till Oskarström (Halmstad) Med oss på vägen hade vi tremening Lisa och Emil. Bitvis var det en väldigt trevlig resa med skratt och prat, men bitvis var det väldigt tråkigt. 14 timmar höll vi på. startade kl 10 på morgonen och var framme prick 00.00.

Så nu är jag här alltså, har sett Crocodile Dundee 2 och nu väntar jag på middag. Jag och Jonas har varit och handlat till nyårsmiddagen och Jonas har handlat en hel del fyrverkerier.

En sak som jag inte har hunnit berätta om är att jag och Lenita var på utförsäljning för VILA kläder. 75% på allt. Jag plockade på mej en hel del vill jag lova. 8 plagg (tröja, linnen, jeans, klänning, leggins) allting för 620 kronor. Det var inga kläder som jag skulle köpt i affären kanske, men ganska bra baskläder och en tröja som jag känner på mej kommer bli min favorit. Jag ska visa sen när jag kommer hem.

Kvällens underhållning blir måla naglarna och se på film. Oooh juste!! Jag har köpt marabou premium ginger lemon, den ska ätas efter tolvslaget imorgon. Jag längtar. ETT ÅR utan choklad... mmm va jag ska njuta av den första tuggan.

Gott nytt år på er alla!
Kraam Zandry

Julen är över och jag har haft det fantastiskt. Mycket god mat och fina julklappar. Fick bla en skoterhjälm, presentkort på expo, handdukar, pengar, socksockar, en fin skål mm. Jag är nöjd och kunde ínte haft en bättre jul.

Nu är även mellandagsrean avklarad. Jag har köpt mycket, mycket grejer!! En dunjacka, nintendo wii, massa fint julpynt från rusta, fleace-tröja. Hade gärna spenerat många fler timmar på rean, men med en pojkvän som inte tycker om att gå i butiker så är det lite tråkigt, men jaja, jag fick det jag ville ha.

Nu ska jag och Jonas bjuda familjen på våran hemmagjorda pizza.

Hoppas ni har haft en bra jul, och att ni kommer få ett fantastisk nyårsfirande.

PUss på er alla från Zandry

Skippade jobbet idag. Gjorde bort allting igår så det kändes bara onödigt att sitta av tiden där istället för att vara hemma och mysa framför ett program av The vampire diaries :) Har även varit ute på promenad i det fina, men kalla vädret.

Ikväll är det uppesittarkväll med bingolotto :) Här på klubbstigen 4 har vi bjudit in till storfest, 17 stycken kommer att trängas framför teven i hopp om att kamma hem storkovan. Pappa grilljerade 4 kg skinka igår, så vi lär ha så det räcker till alla. Myyyys!! Julen är full av mys-stunder med familjen and i like it!

Kissen är tillbaka. Jag blev glad över att se den lilla pälsbollen. Han har varit borta sen i lördags och vi trodde han hade gått och dött. Men nu är han tillbaka och allt är frid och fröjd dan före dopparedan.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

God jul på er<3

Min vanliga uppdatering efter tisdagens middag. Madde bjöd in till lite julmys med ett vackert dekorerat bord, pepparkakor och grankvistar, till och med matchande dricka. Jättefint.
När vi kom bjöd hon på en fördrink som var gjord på glögg och ginger schweppes.

Madde var över förväntan när det gällde mej. Jag trodde aldrig hon kunde göra så gott som passade alla smaker. Vet att hon är duktig på att laga mat, men hon gör mycket annorlund, det här var annorlunda men BRA annorlunda :) Hon fick den första 5an av mej på huvudrätten.

 
 

Förrätt: Mixad morotssoppa med ingefära och en klick ört-créme fraiche
Varmrätt: Ungsgrillade fiskspett med lax och torsk severat till safransris med russin, en fräsch sallad och en klick aioli på sidan
Efterrätt: Chokladkaka med kaktus-lime sorbet och lime skivor och kakao som dekoration

Det här var sista avsnittet av halv 8 hos mej, för den här gången! Det kommer förhoppningsvis tillbaka i vår med nya deltagare. Jag ska säga er att det har varit skit kul, få prova ny mat och alltid längta till tisdag :)

Idag har jag sovit länge. Sköönt! Älskar söndagar när man inte har någon alls press att kliva upp ur sängen, men dock gjorde jag det till slut för att stiga upp och klä julgranen :) Sen har jag såklart skottat snö, ett meningslöst jobb för tio minuter senare syns det inte att man har skottat :P



Nu har jag gjort mej fin och tagit på mej fina julklänningen. Ska nämligen till mormor och morfar på lilla julafton. Julklappsöppningen börjar ikväll :) Ska bli mys. Synd bara att inte Jonas kunde vara med :( Men annars är hela familjen samlad och jag väntar mej mycket skratt och god mat.


Överträffade mej själv idag, jag är riktigt stolt! Det är ett par skor som jag har kollat på sedan länge tillbaka. Vanliga svarta stövlar, med lite nitar.... hittade dom idag, halva priset!! Provade dom och dom satt perfekt och var jättesköna, meeen, jag köpte dom inte trots att dom bara kostade 250 kr. men jag tänkte att jag skulle spara dom pengarna till något jag verkligen behövde, för stövlar har jag gott om!!

Bra gjort Zandra, om jag får säga det själv.

Nu är jag hemma, är helt slutkörd efter att ha skottat hela uppfarten och gångarna till huset. Har satt igång en tvätt och håller på att ladda ner Desperate Housewives som jag missa i tisdags. Har tänkt mej en ganska tidigt kväll så man får vila upp sej lite.

Trevlig kväll på er! <3

Igår var jag på stan med min bror Rickard och handlade julklappar. Så nu har jag bara en sak kvar och det är klappen till Rickard, vet inte alls vad jag ska köpa till han, kanske går förbi stan lite idag också för det är lite grejer jag saknar.

Men på tal om att shoppa med Rickard så är det roligt till en början, men sen övergår det till allmän förlamning i hela kroppen ;) Han är den ända killen som jag känner som faktiskt tycker om att gå på stan och när han ska köpa julklappar så lämnar han ingenting åt slumpen, allting ska vara perfekt. Så det tog sin lilla stund igår, men vi fyra-tiden började jag gnälla "Rickard, jag vill gå hem nu!"

När jag kom till träningen igår så kändes det som att jag redan hade gjort bort mitt träningspass, jag var totalt slut i både kropp och knopp. Och självklart så hade jag glömt baddräkten på tork där hemma, men jag lyckades få tag på Madde innan hon for hemifrån så jag fick låna en träningsbikini.

Det var min dag igår. Idag är det typ snöstorm, kulkul, då får vi äntligen lite snö :)

Stina gjorde bra ifrån sej. Fantastisk god mat och fina uppläggningar :) Dock lite förutsägbar, jag hade gissade på något med kantareller och även den där kycklingrätten. Men det blev ju inte mindre bra för det! :P Hon är duktig kock Stina. Lovord till henne :)

 
 

Förrätt: Kantarellsoppa
Varmrätt: Kyckling i brunsås med ris och en fräsch sallad
Efterrätt: Cheescake med vitchoklad och passionsfrukt

Tisdag har verkligen blivit en dag som man ser framemot numera. "Halv 8 hos mej" Ikväll är det hos Stina. Ska bli jättespännande att se vad hon kan åstakomma :) Men egentligen är det ju inte så viktigt att man lyckas till 100% det är ju bara själva grejen som är så fantastiskt rolig. Men jag tror Stina kommer att lyckas galant!

Nu ska jag fara och träna. Tänkte faktiskt hålla träningen nu, så jag inte slappar till allt för mycket, det är farligt. Vill åka skidor i vinter och då är det bra om man har en bra grundkondition, så jag jobbar på det. Nu är det faktiskt roligt igen, det går i perioder, men när det är kul då ska man passa på.

Saknar Jonas, vi brukar inte vara ifrån varandra såhär länge, men jag hade ont om pengar så det blev ingen resa. Men nästa vecka ses vi:) Puss på dej Larsson!<3

Mobilbilder och betyg från middagen får ni imorgon i vanlig ordning.

Trevlig kväll!

Jag och mamma hade pysseldag igår. Gjorde tack-kort till de som var på bröllopet. Jättefina blev dom om jag får säga det själv. Men inte så rakt, mamma tyckte att det skulle se hemmagjort ut. Så passade hon på att skriva God Jul på korten, så det blir ett somrigt julkort. Jag är så avundsjuk på mammas fina skrivstil, jag ska deffinitivt lära med kalligrafi.



OOOHH! Bästa serien! Ni som har missat The Vampire Diaries, har verkligen gått miste om något storartat! Jag såg mitt första avsnitt på andra säsongen i torsdag och föll för det direkt! Nu har jag laddat hem hela första säsongen och jag kan inte slita mej från datorn. 

Jag kan bara säga att jag rekomenderar stark denna serie, ni som gillar Twilight kommer deffinitivt gilla denna!

Allt eller inget människan

Du vill leva aktivt men lyckas inte riktigt. Du har tagit ett beslut om förändring och vet vart du vill men har inte hittat rätt väg dit. Du har lätt för att träna i perioder men också lätt för att glömma bort varför du tränar.
Du saknar konkreta mål med din träning vilket gör att din motivation tryter.

Här kan du göra testet själv om du är sugen på att veta vilken träningstyp du är.

Sånn är verkligen jag, i perioder är jag as duktig på att träna, men sen kommer det någon sjukdom emellan som gör att jag tappar motivationen. Den här gången har det varit jävligt svårt att hitta den igen, men jag jobbar på det.

Absolut bästa genom alla säsonger!! Han krossar allt motstånd enligt min åsikt. Jay Smith är här och han är här för att rocka sverige!!!

Ikväll önskade jag dock att Minnah skulle ta hem segern. Hon passar bättre som idol, vinnarlåten passade henne mycket bättre. Jay hörde inte ens hemma i idol, han var på toook för bra. Och nu ska vi höra han på radion med "dreaming people" tills vi får sår i öronen, tills vi spyr över jay (som vi har gjort med alla andra vinnare) Jag ville inte att det skulle hända. Men jag ska vara stark och det hoppas jag att Jay också kommer att vara. Snart, när det här skivkontraktet går ut, så får han sjunga låtar som faktiskt är gjorda för han och för den underbara röst han har.

Mycket lovord till Jay, man kan tro att jag är In löööv, men njaa inte riktigt, han är bara det bästa sverige har haft att komma med i rock-genrern. Jag sammarfattar hela han med fyra bokstäver B-Ä-S-T!!!!
Igår fick jag panik... Jag konstaterade att snart fyller jag 23 år! 7 år kvar till 30, my goood!!

Här sitter jag på rumpan, dagarna i ända, och är uttråkad som aldrig förr. Det är okej att ha sånna perioder efter 30, efter 40... men inte i 20 års åldern!! Jag måste ut i världen, jag måste röra på mej, se saker, få erfarenheter. I helgen så ska jag till min livscoach (mamma) Då hade jag tänkt att jag ska jobba på ett lista över saker som jag ska göra under 2011. För jag vägrar låta det bli som 2010...

Inte för att jag inte har haft ett bra år, för det har jag, men det känns inte som att jag har gjort det jag har velat göra. Jag har bara varit fast här på barncancerföreningen. Nu har jag bestämt med att 2011 ska bli utmaningens år, jag ska inte falla tillbaka på trygghet som jag har gjort detta år. Lite trygghet är ju alltid bra, men man måste våga också!!

Ojj, bara en massa rappakalja snackar jag nu, men hoppas ni förstår vad jag menar! :)
Jag hittade en grym tävling idag. Där man kan vinna biljetter till Elle-galan 2011. http://loreal.feber.se/


Jag ska skriva en motivering till varför just jag och min kompis ska vinna :)

Just nu jobbar jag halvtid och tjänar inte så mycket pengar, men gudarna ska veta att jag lever över mina tillgångar när det gäller mode och shopping. Jag älskar kläder <3 Sedan några år tillbaka har jag prenumererat på alla möjliga olika modetidningar bla Elle, Vouge o cosmopolitan. Jag tittar alltid på alla galor på teve bara för att få se alla fina outfits och frisyrer. Tycker det är så himla kul. Tänk att få trängas på röda mattan med Robyn, Agnes, Kenza och fantastiskt snygga Hayden Panettiere då hade min dröm gått i uppfyllelse.

Igår styrde kostan mot Umedalen, där Sara bor. Hon bjöd på något mindre traditionell mat, men det var ändå spännande och prova, även om det inte var någon jättehit för mej så hade hon lagt ner mycket tid och pyssel på att göra dom här maträtterna, så hon får helt klart mer än godkänt! :)

 
                                       
Förrätt: Smördegsrullar med kräftstjärtar, beasås och ost. serverades på en bädd av salladsblad.
Varmrätt: Falsk räksoppa med kräftstjärtar. Till det serverades ett vitt bröd.
Efterrätt: Ananaspaj med glass och marsansås.

Och som avslut på kvällen så spelade vi "Utan tvekan" Ett mycket enkelt spel, men som ändå var skit svårt. Man fick inte säga "Ja" "nej" eller tveka. Också skulle man svara på alla möjliga konstiga frågor. Jättekul var det, men jag vann inte :(

Är inte det här det roligaste ni har sett den här julen?? Tro mej, jag fick mej ett jävligt gott skratt när jag kom hem till min kompis (nämner inga namn) som hade julpyntat så fint. Ärligt talat, vilken katastrof, vilket brott mot den oskrivna inrednings- och dekorationslagen!!!! Vilken tur att Zandra var där med sina inredningsmedvetna fingrar och styrde upp allting till slut.

Till personen med midsommarkrukan:
Detta får aldrig upprepas! Ett brott som sagt!! Men jag fick mej ändå ett jävligt gott skratt!
I have fever! Fryser som en liten chihuahua. Så jag stannade hemma från jobbet idag. Nu har jag suttit och spelat the sims (första versionen av det) Det är faktiskt inte så roligt. Jag skulle gärna vilja prova the sims 3. För allting går så jävla långsamt i första, kanske är annorlunda i tredje.

Stackars Jonas kom i hem förrens kl 03.00 i natt. Han skulle flyga till Ängelholm, men dom kunde inte landa där för dom hade problem med plogningen av landningsbanan, så planet fick flyga vidare till Malmö. Ängelholm ligger ca 6 mil från Jonas, medans Malmö är 15 mil bort. Jag led med han.

What to do? Ligger här i soffan nu med datorn i knät och teven på. Bättre kan man faktiskt inte ha det när man är sjuk.

Vi hörs imorgon när jag är piggare
PUSSS
Idag har vi tagit första turen med skotrarna. Jag och Jonas åkte till farmor&farfar där vi har våra skotrar och fixade det sista för att dom skulle vara färdiga för säsongen, sen blev vi sugna på att rasta hästarna lite. Så det blev några varv runt farfars åker. Farfar blev också sugen, så han tog ut sin också :)

Nu har jag duschat och gjort mej lite fräsch. Helt otroligt faktiskt hur lätt den här frisyren är att fixa. Idag fönade jag det med huvudet upp och ner, min frisör hade tipsat mej om det. SKIT BRA! Man fick världens volym utan att anstränga sej. Sen bara två klämmor till luggen, sen är partyfrillan fixad.

Det blir dock inget party ikväll utan spelkväll hos Maddsson, men det är inte så bara. Förra gången blev det mycket skratt och även lite bråk om regler osv, men ändå skit kul!

jag älskar dig Jonas:)<3

Trevlig kväll på er.
PUSSS
Idag har jag inte gjort nånting alls. Har haft en riktig slappardag, sköönt!

Nu väntar jag på maten, sen ska jag åka in till stan, till Madde och baka lussabullar och se idol. Sen kommer Jonas klockan 22.10. DÅ ska jag hämta han och pussa på han för idag firar vi 1,5 år. Shiit vad tiden går fort!

Ha en trevlig kväll. Och heja på Jay!!
VILL HA!! Nyaste sony kameran på marknaden. Stöttålig, frystålig, dammtålig och framför allt Vattentålig! Innan min nästa sol o bad-semester så SKA jag ha den! Vet bara inte vilken färg jag ska välja?
Ceris, ljusblå, silver, ljusrosa eller svart. Det är frågan! :P
En kul grej händer idag. Olle Waller, a.k.a fråga Olle, kommer till umeå universitet idag. Jag ska dit!! Ska bänka mej på första raden och min hand kommer vara mer uppsträckt än alla andras. Nää, skämt åsido! Men jag älskar hans program på kanal5. Jag kort sagt; det blir en bra eftermiddag!

Den här köpte jag igår:



Värsta myyyströjan, Den ska jag alltid använda!! :)
Köpte även en julklapp till Åke, min mammas man. Sen lite julklappspapper och smått och gott. Rusta är ett bra ställe, nästan som Ullared i miniformat :)
Igår var jag och inhandlade lite julklappar, det är roligt tycker jag. Synd bara att man inte hade mer pengar att spendera på det, för då skulle jag verkligen gå lös. Idag fortsätter jag julhandlingen med att åka till Rusta med kära Julia. Ska främst hitta något fint julklappspapper, men det kanske slinker ner något annat fint i korgen också. Men julpyntet ska jag handla på mellandagsrean, behöver ändå inget pynt nu.

En rolig sak: Igår skulle jag till friggeboden (som står på våran tomt, som fungerar som förråd) Jag skulle hämta ett par kryckor till min kära vän som snart ska opereras. Så jag skottar upp en fin väg så jag slipper plumsa i snön, hade inga vantar på mej så jag höll på att förfrysa fingrarna i 18 minusgrader. Väl framme vid boden så går jag inte och lyser med ficklampan. Tittar över, under, mellan, bakom.... Tittar överallt men ser minsann inga kryckor. Jag går till garaget, där står dom!! Tänk så mycket tid jag hade sparat om jag hade kollat där direkt, men inte det.. nåja, jag fick mej nånting att göra iaf.

Over and out!