Jag hörde av mej till Mathias för jag tyckte att det var länge sen vi sågs å vips blev jag inbjuden på fest. Så nu trampar jag till haga å sen får vi se vad som blir efter det. Hah! Spontant. Jamen man ska vara spontan på sommarn.

"Hur lång tid tar du på dej att piffa till dej?" Vilken fråga, jag är ALLTID piffad!! :D



Puss på er!


Idag skiner solen, fastän det är väldigt blåsigt! Jag har precis varit på maxi och handlat. Och nu är det en limpa i ugnen på väg att gräddas.

 

Såhär ser jag ut idag. Vadan mössan?! Jamen, det var hemskt blåsigt som jag sa, så när jag kom hem hade jag brain-freeze, så den fick värma skallen ett tag :)

Oooh, jag beställde massvis med kläder igår, från Nelly.com och sportamore.se. Jag blev tokkär i den vita blusen som jag visade igår, men när jag skulle beställa den så försvann den, jätteledsen blev jag. Men blev lite annat kul och massa nya träningskläder som jag hoppas ska passa. Är mycket roligare att träna om man har en snygg outfit, eller hur?! ;)

Nu har jag laddat hem skype och ska försöka skypa med Stina sen, så jag får se hennes vackra nuna och den lilla valpis-skiten.

Puss på er!
Nu har jag faktiskt inte shoppat sen i början på juni, snart två månaders köpstopp (om man inte räknar med nordmalingsmarknaden, men det var mammas pengar ;)) Ja, jag är 24 år gammal, men min mamma måste väl få skämma bort sin enda dotter ibland ;)

Hur som helst så funderar jag på att beställa några godingar från Nelly. Jag älskar Nelly. Det går inte en enda gång som jag är inne där utan att jag hittar något. Farligt, men ooh så trevligt.

Ska visa vad jag funderar på denna gång:







Det blir snabbt väldigt dyrt inne på Nelly. Detta och en klänning och ett linne till för 1600 spänn. OH MY... Har jag råd med det tro? Jag ska suga på karamellen ett tag.

Puss på er!

Nu har jag mail-bombat sekreteraren på Omvårdnad i Umeå. Allting är så himla struligt med dispenser & omtentor hit och dit, och jag vet aldrig vem jag ska vända mej till eftersom jag tillhör Övik, men vill skriva i Umeå. Råååstruligt! Och jag känner att kvinnan jag skriver till är extremt less på alla mina frågor. Men jag vill ju vara 100 % säker på att jag får skriva anatomin den 31 aug och att jag får skriva den i Umeå. Pallar inte fara till Övik.

Den 6 aug kommer andra antagningen, håll tummarna för mej då! En ska tacka nej, sen är det MIN TUR! Jag vill vill vill vill vill! Finns inte ord för hur lycklig jag skulle bli... Snälla, låt det vara min tur! Snälla!

Puss på er!
Svårt att sova i natt också och jag hade bestämt att jag skulle vakna 9:20 (utan att väckas av väckarklocka) Hör och häpna, 9:24 vaknade jag. Snacka om att ha bra tidsuppfattning. Skulle se Vampire Diaries, men jag somnade om, skämms på mej! :P

Nu har jag sett simning, ätit frukost och är redo att börja dagen. Idag blir det plugga för hela slanten, skelettet och musklerna ska traglas in. Sen ska jag fara och handla ingredienser till att baka bröd, mums. Jag får se om det blir något gym idag... kanske.

Var på gymmet igår, körde bänk, var toook-svag, kändes inte alls nå kul. Mitt långsiktiga mål är att ta 50 kg och det är lååångt kvar ;P Men jag börjar få in tekniken nu och jag tror att när man har den så är det lättare att lyfta tungt. Jag vet att 50 kg inte är så mycket, men det är lagomt för en tjej i min storlek och vikt, tycker jag. Vågar inte säga hur lite jag lyfte igår, pinsamt lätt ;P Men som Örjan sa, förut hade jag problem att bara lyfta stången... så jag är på god väg mot mitt mål. Jaja, nu ska jag sluta pladdra.


Dags att öppna anatomi-böckerna.

Puss på er!
Eller ska vi säga god dag? Men jag har typ sovit till nu och nu sitter jag och slökolla på simning. Älskar att OS är igång, så himlarns spännande. Anledningen till att jag sov länge var inte pga av simningen, utan det var för att jag sov typ 4 timmar igår när jag kom hem från stranden, Smart? Det förstörde hela min dygnsrytm, men jag var så himla trött av någon outgrundlig anledning.

Men nu är jag uppe, pigg är jag inte, men uppe. Idag ska jag städa, diska och kanske tvätta (om det finns någon ledig tvättid). Sen blir det nog gym ikväll. 



Puss på er!

Igår satt jag och Julia uppe och kollade på os invigningen. Den var mäktig faktiskt, det var kul att se Englands historia växa fram på stadion (om det nu var det det skulle föreställa ;)) Och kul att se alla länder marschera in med deras flaggor. Men det värsta jag har sett i hela mitt liv.... det var när någon anhängare till tyskland (vet inte vem det var) stod och heilade i publiken. INTE okej!! Usch! Jag var i chock!

Men trots det var det en jättetrevlig invigning, dock något utdragen, men ja om närmare 200 länder ska marschera in på stadion så kan man ju förstå att det tar tid. Idag är OS igång. Jag har sett simning (såklart!) Och hör och häpna Michael Phelps var nära att missa finalen på 400 medley, 7 hundradelar ifrån att inte gå vidare från semi. Skärpning får vi säga till han!

Nu ska jag fara till Bettnäs och sooola! :)


Bild från när jag skulle på date ;)

Puss på er!
Os invigning,
Jag var extremt skeptisk, men tro på faaan, det Funka!

 

Nagellack med mönster, alltså ränderna blir utav en magnet som man lägger över nageln när man har målat på lacket, sen håller man så i ca 15 sek åsså blir det randigt. Hur fräsigt som helst! Och inte alls svårt. Rekomenderas starkt, kostar endast 79 kr.

Puss på er!
Magnetic nails,
Det här är första gången på över två veckor som jag går ut bland folk, alltså på stan. Äsch det lät konstigt. Men det jag vill ha sagt är att jag har varit osminkad och opiffad väldigt länge och nu vet jag varken in eller ut?! Vad ska jag ha på mej? HAH. Dagens I-landsproblem. Julia skulle haft flera förslag som jag skulle neka till allihopa, så jag får tänka att hon är här och väljer någon utav hennes Icke-favoriter. Rätt enkelt! ;P

  
Tuff brud i lyxförpackning... I wish.. ;) 

Nu ska jag gå in i klädkammarn och tillbringa någon timme där, hejdå!

Puss på er!
Igårkväll blev det inte riktigt som jag hade tänkt mej. Efter träningen skulle jag hem och duscha och slappa, istället tyckte Lenita att vi skulle grilla för det var så fint väder. Så planen ändrades. Men innan vi var ute med korvar, maschmallows och pinnbröd så hann vädret ikapp oss kan man säga... tunga, svarta moln fulla med regn var påväg mot oss. Men vi lät inte regnet förstöra våran grillning utan vi tog oss var sitt paraply och väntade ut regnet och efter regn kom solsken. Mys var det faktiskt. Grannarna kom ut en efter en på sina balkonger och tittade på galenskaparna (vi) som grillade i spöregn ;D

Det gick inga bussar när jag skulle hem igår, så jag fick slagga på Lenitas soffa. Imorse vaknade vi och började dagen med vampire diaries och eftersom att jag hade träningskläderna på mej sen igår så for jag och tog ett gympass innan jag for hem och hoppade in i den efterlängtade duschen ;)

Nu sitter jag här, har precis målat naglarna och ska se på lite how i met your mother, i lugnan ro. Sen ska jag fixa till mej lite och sen fara på dejt! Shiiit, jag gör Aldrig sånt, aldrig! Så jag är lite nervös, samtidigt som det ska bli kul. 

Japp, det är min eftermiddag/kväll.

Puss på er!
Äntligen fick jag med farsgubben på en tur med kajakerna. Det var första gången jag paddlade kajak och roligt var det, men ack så jobbigt. Tusan va trött jag är i armarna och ryggen nu, men än är det inte dags för vila, ska på gymmet med Babe kl 19, sen så ska jag hem och ta en skööön dusch och mysa framför teven.

Önskar att jag hade några bilder som jag kunde visa från när vi var ute på vattnet idag, men jag vågade inte ta med mej en telefon (efter det som hände den förra) och definitivt inte en 8000 kronors kamera. Så ni får helt enkelt visualisera hur det såg ut när jag och pappa klöv vågorna med var sin kajak.

Nu ska jag gå och spana in kylskåpet, vad blir det till middag ikväll tro?

Puss på er!
Due date (filmen jag såg igår) var sämst! En sån här film som man bara blir irriterad på. Nä, den rekomenderas INTE! Dock såg jag Mamma mia efteråt och den är alltid sevärd. En riktig måbra film.

Idag har jag varit med pappa. Vi har varit hos farmor och farfar, jag har tvättat min skoter och lagat min cykel. Därefter for vi och storhandlade och fyllde upp mitt kylskåp, ack så nödvändigt! Nu ser det ut som att det bor någon på sjukagatan igen. Följde med pappa hem och fick lite middag. Senare ska jag försöka få med pappa på en tur med kajakerna, men jag anar att det kan vara ett misson impossible, men skam åt den som inte försöker ;)

Puss på er!

Ps. jag har inte skaffat någon ny telefon än, men mitt vanliga nummer fungerar att ringa och smsa till, så nu kan ni bryta tystnaden ;)
Jag har saknat min garderob och den har saknat mej. Var tvungen att prova lite kläder för att gottgöra garderoben för min frånvaro i två veckor. På bilden har jag på mej ett one-shoulder linne från H&M (last year).

  

Nu ska jag se film. Due date. Får se om den är bra.

Puss på er!
Nu har jag varit på vift i två veckor, men nu är jag äntligen hemma. Följde med Daniel och Jenni när dom åkte hem från stugan, så nu sitter jag på sjukagatan igen. Har haft på mej protesen en stund idag, men det var lite stappligt, för jag vågade inte belasta helt med risk för att ärren ska gå upp eller något. Men det läker bra faktiskt, tog bort skyddstejpen igår och stygnen ser finfina ut. 

Jahapp, åter i Umeå alltså. Det har varit strålande sol varenda dag jag har varit i stugan så jag har pressat på. Men så fort jag träder in i Umeå så öser regnet ner. Nog är det väl märkligt. Men jag tycker det är ganska skönt faktiskt, för nu FÅR jag vara inne. När solen skiner så säger samvetet "passa på att vara ute nu medans det är sol" men nu när det regnar så kan jag med gott samvete sitta inne och se på teve, som jag inte har gjort på en vecka typ.

Skönt att vara hemma. Rinnande vatten i kranen och möjlighet till att duscha, det är livet ;) Vi har egentligen rinnande vatten i stugan, dusch och toa finns också.... meeen, pumpen hade ju gått sönder så vi har varit utan vatten sen i fredags. Så när man gick på toa fick man fylla på med två hinkar vatten för att korvarna skulle spolas undan, sen så fick vi ha dunkar med drickesvatten (precis som vi hade för ett par år sedan, innan vi fick Rent vatten och inte "pruttvatten") och slutligen så var man tvungen att tvätta sej i havet om man kände sej lurkig. Rena 1800-talet ju!


Stugan från havet..

Puss på er!
Hittade lite grejer på marknaden i alla fall, men eftersom att jag har en väldigt lätt plånbok numera så fick det räcka med det lilla ;)

 
Blev ett mönster till en poncho, som jag ska fråga farmor om hon vill sticka åt mej. Vet dock inte i vilken färg jag vill ha?! Kanske kakigrön?
Sen köpte jag "förkylnings-honung" Eucalyptus, det rensar näsan bara man luktar på den, mycket god.


Väldans fin ring. Den är gjord av en silversked. Riktigt kul. Jag ska försöka bli bättre på att använda ringar och den här kommer nog användas ofta, gillar den jättemycket!

Det var allt, ganska lite ändå, men otroligt hög kvalitet på allt, inte sånt här vanligt skräp som man oftast kommer hem med från marknader. Jag lovade mej själv att jag inte skulle köpa en handväska för typ 100 kronor (som jag uteslutande alltid gör på marknader) och jag köpte ingen heller. Jag ska börja bli bättre på att köpa kvalitetsgrejer hädanefter.

Puss på er!
Nu har vi precis ätit våfflor med nyplockade jordgubbar och smultronglassen som jag och mamma gjorde för någon dag sedan. Riktigt gott och fantastiskt onyttigt. Det har inte direkt varit något bantningsläger att vara i stugan, nejnej, det är fika och gosaker varannan timme typ och däremellan äts det ordentliga mål mat med sallad och allt till. Jag tycker inte jag gör annat än att äta och jag saknar verkligen att träna och göra av med alla kolhydrater som man stoppar i sej... för jag vill inte bli rund om magen igen, 50-52 kg det får jag väga, inte mer. Nu befarar jag dock att jag är uppe i 54, men det försvinner när jag kommer tillbaka till mina matvanor.

Jag har varit på marknaden nu med mamma och Åke. Blev inte så mycket inhandlat, men det var ändå kul att strosa runt där ett tag. nu är jag T-r-ö-t-t! Ska nog lägga mej ute i solen och läsa bok en stund. Jag lägger upp bilder på det lilla jag hittade på marknaden, senare.


Åke, Jenni, Mamma och Daniel.

Puss på er!
Igår när vi skulle på marknaden avbröts vi av ett samtal från rörmokaren, pumpen till vattensystemet var nämligen caput! Så det var bara att åka tillbaka till stugan och avbryta shoppingen. Tråkigt för Lenita för hon hann inte se så mycket på marknaden utan vi fick skjutsa henne direkt till busshållsstationen. Jaja, sånt som händer.

Sen så kom mina småkusiner på oanmält besök, så vi tillbringade dagen med dom istället, så inga sura miner :) Idag gör vi ett nytt försök att ta oss till marknaden, dock utan Babe, men det ska nog gå ändå.


Jag har just upptäckt webcamen på min dator, därav liknande pose-bilder varje dag ;) Men en bild är bättre än ingen, eller hur?!

Puss på er!

Nu släpper vi av Lenita på busstationen. Hon ska vidare söderut till Härnösand.


Marknadslooken ;)

Puss på er!
Är i detta nu påväg till Nordmalingsmarknaden. Blir tufft att hoppa runt på kryckor där, men det är ba att härda. Sen åker Lenita hem, tråk.


Åka båt...


Fin solnedgång...

Puss på er!
Japp, jag är fortfarande kvar i stugan. Börjar få lite lappsjuka nu faktiskt. Fast, faaaaast, Lenita är ju här nu, så nu har jag någon att skvallra med. Vi har legat och solat hela dagen och bara njutit av den svenska sommaren när den är som bäst. Tanken var att vi skulle plugga, men sanningen ska säga att det är extremt svårt att koncentrera sej på inlärning när det är gassande sol och man vill heller inte sitta inne när det är så här strålande väder. Dilemma!

Jag har nästan bestämt mej att jag ska börja använda protesen nästa vecka, fast läkarna säger NEJ. Men jag orkar inte hoppa nå mer på kryckorna, orkar inte. Tja, vi får se hur jag gör helt enkelt. Men jag ska nog in till stan på lördag eller söndag. 

Nu ska jag återgå till min trevliga blondin, Lenita ;)


En bild på havsviken här i stugan.

Puss på er!
Det är något märkligt med den sängen jag sover i här i stugan. Natten till igår var det ormar i sängen, inte allt för trevligt. Natten till idag låg jag och spånade på talet som jag ska hålla på min bröllopsfest, mkt märkligt. Den här sängen spelar mej spratt, för jag är helt övertygad om att allt som händer är på riktigt.

Dålig sömn i natt, så jag tog mej en liten sovmorgon. Solen skiner här idag igen, så jag ska strax sätta mej i badenbaden och plugga.

Puss på er!


På kvillskär utnyttjar man växtligheten fullt ut, inget ska gå till spillo. Njadå inte riktigt, men det är alltid kul att göra egen saft och egen glass. Så idag har jag och mamma blockat fläderblommor och påbörjat saftkoket (det ska stå i tre dagar) sen så fick jag den briljanta idén att göra smultronglass, så jag hoppade ut på berget (enbent) med mamma hack i häl (för hon var rädd att jag skulle trilla och slå mej fördärvad) och plockade smultron.


Fläderblommor.


Receptet i korthet:
40 klasar fläderblom
1,5 liter socker
2 liter kokande vatten
3 skivade citroner
(Blanda och låt stå i tre dagar, OBS! Ska ej koka, häll bara kokande vatten över ingredienserna)


Sultrooon!


Mixade smultronen och passerade dom för att inte få så mycket kärnor i glassen.

Glass recept:
6 dl vispad grädde
1,3/4 dl kondenserad mjölk
½ dl lemoncurd
2 dl mixade smultron (gärna mer om det finns)
Blanda samman och ställ i frysen några timmar.

Puss på er!
Idag har jag suttit med anatomiboken. Betat av nervsystemet. Jag kan inte allt, det ska erkännas, men jag tror att jag kan tillräckligt i alla fall. Ska bara lära mej kranialnerverna utantill, sen så får det räcka. I morgon går jag vidare i boken, nästa anhalt får bliiii......... huuuum?! Ska vi säga Medicinsk terminologi och Basal cellbiologi? Det absolut tråkigaste i hela boken, men gör jag det nu så får jag det bortstökat. Japp, vi säger så! Imorgon blire terminologi och cellbiologi.

Nu har jag ganska precis ätit middag med mammsen och Åke. Grillad kyckling, sallad delux och Emys goda currymangosås. Muuuuuums! Och till det lyxade vi till det ännu mer med ett glas rosé. Är det sommar så är det!!





 
 
Jag har faktiskt suttit ute heeela dagen idag. Finaste vädret. Jag bättrar på brännan ;) Imorgon bär det nog iväg in till Umeå. Ska hoppa (springa) några ärenden. Kanske eventuellt får vi med oss en brutta påvägen tillbaka ;) Hoppas.

Nu ska jag gå och sätta mej till ro i tevefotöljen och pilla naveln lite.

Puss på er!
Jag och Daniel tog motorbåten ut för att möta dom seglande människorna. För dom hade liksom hållt på sedan 14 i eftermiddag. Tja, en tur som borde ha tagit 2-3 timmar har nu tagit över 6 timmar! Mygoood! Jenni blev less och var kissnödig, så vi skjutsade henne tillbaka till land.

Det var vackert väder så jag passade på att fota med min telefon. Alltid när jag har uppe telefonen nära vattnet så håller jag alltid lite extra hårt om den, så även idag. Och Daniel saktade ner närmast bryggan, men upptäckte att han hade saktat ner för tidigt och drog på gasen igen...... och det var det sista jag såg av min Iphone! Den hoppade ur handen på mej och gled efter relingen på båten och pluuuums ner i vattnet.

Min iphone ligger på havets botten i detta nu. HAHAHA! Jag kan inte annat än skratta åt missödet. Å Daniel som fick skuldkänslor var beredd att hoppa i och leta efter den. Gulligt tänkt, men relativt lönlöst.

Så hur nås jag för tillfället?? Jag vet inte. Inte alls, I guess! ;D

Puss på er!

Igår tog jag fram pluggrejerna. och mamma som älskar att strukturera och domdera skulle självklart komma och lägga sej i. Kl 19 satte jag igång med plugget och med mammas hjälp så slutade jag inte förens 23!! Vi började upptäcka att det lästes fel flertal gånger så därför blev det sänggång, men när man pluggar sådär sent så är det svårt för hjärnan att sluta tänka. Jaag läste bok i en halvtimme, sen släckte jag lampan och allt jag kunde tänka på var Diencephalon, Corpus Callosum, Mesencefalon och massvis med andra strukturer i hjärnan.

Idag är jag trött. Känns inte som att jag har fått en enda blund i natt. Typiskt. Snart kommer Jenni B hit. Hon, mamma och Åke ska segla hem en segelbåt som dom har köpt i husum. Jag får inte följa med :( Va ledsen jag blev. Istället ska jag sitter här å glo på Simon (Jennis lillebror) lär ju bli skitskoj, eller....?

Ska åtminstone repetera nervsystemet idag. Nu känns det faktiskt kul att plugga när mamma har sparkat igång mej. 


Lite utav det jag håller på med nu, för den som ä intresserad ;P 

Puss på er!
Idag är det växlande väder på Kvillskäret. Jag har suttit ute och solat en stund, men avbröt solningen då jag och mamma skulle ta kort på den nyrenoverade "Storstugan". Nu ligger annonsen ute på blocket och vi väntar med spänning för att se om det är någon som vill hyra den i sommar.

Idyllisk stuga vid havet





Det är inte för intet som den här stugan tillhör mitt paradis. 

Puss på er!
Har precis ätit middag, köttbullar och mackisar med massvis med ketchup. Gottigotti!

Nu sitter jag här hemma och väntar på mamma och Åke. Jag har nämligen lämnat pappas omvårdnad nu och åker vidare till nästa fågelbo. Nu ska mamma få mata mej ett tag, tills även hon tröttnar på mej ;P 


Osminkade, opiffade Zandry idag.

Puss på er!
Man kan ju bli less för mindre. Aldrig kan det blåsa medvind i mitt liv. Tur, det existerar inte i min värld.

Antagningen kom idag. Jag möttes av beskedet Reserv med villkor. Det innebär att jag är första reserv om jag klarar min jävla fucking anatomitenta. Jag som hade sökt om att få dispens för att få börja ändå, men den verkar ha fått avslag. Det blåser stark motvind just nu, men jag ska ringa nästa vecka och höra varför jag inte fick dispens, jag som hade det BÄSTA ansökan.

Nåväl. Nu ska jag se Toy story 3. Sen blir det i rymden finns inga känslor. Filmkvällen har startat!



Fina jag från min bal för 4 år sen. (Shiit, tiden går fort.) Har inga nya bilder att ladda upp nu, så det blir en tripp längs minnenas stig :)

Puss på er!
Varför deeeeet?!

Idag kl 13:00 skulle man ju få besked. Tja, alla utom Zandra tydligen. Jag vill veta! Vill vill vill vill veta nuuuuu!!


HAHA, såhär ser jag ut i väntan på resultatet! ;D
När man är på bättringsvägen efter en sjukdom så brukar man ju säga att man är uppe på bena(benen) men ja, jag är inte riktigt där än. Än så länge är jag bara uppe på benet. Men nå mycket värt har jag inte gjort ändå, men jag tänker sätta mej och plugga lite grann nu. Och till middag får jag fiiiinbesök! 
 
Haha, nu när jag sitter här och tänker på vad jag har för värt att skriva om så kom jag på sjukaste drömmen jag hade i natt. Sjukaste! Jag drömde att det var OS i London och jag var där. Inte som simmare utan bara support. Men när tjejen i min klass blev sjuk så blev jag erbjuden att hoppa in och simma hennes lopp, inte vilket lopp som helst utan min paradgren 800 m frisim. 800 meter är inget man hoppar i och gör sådär med en klackspark, nää, det krävs träning, träning och åter träning för att ens överleva loppet. Men i drömmen tänkte jag "tjja, jag har ju kört lite gym iaf, det borde gå" Så jag tackade ja och hoppade i och simmade. Allt gick som smort, jag vann till och med loppet och satte världsrekord. Oj, vilken uppståndelse det blev. Guld-tjejen från Umeå....

Drömmar kan vara för himla härliga ibland, eller hur?!



Puss på er!
Jag känner mej verkligen mer handikappad än någonsin och det har bara gått 1½ dag. Herregud, 5 veckor kvar. Hur ska detta gå? Jag kommer formligen krypa ur skinnet innan detta är över, men som mamma sa: läkarens rekomendationer kan man alltid tumma på. Så det som är 5-6 veckor, kan nog lätt bli 4 veckor om jag har tur :) Vi håller tummarna.

Idag har jag gjort nada. Har faktiskt bara legat på soffan och sett massvis med meningslös tv. men smärtan börjar lägga sej nu, så imorgon ska jag ta mej upp och börja plugga, inget sommarlov här inte :( Men nu är det baskemej tredje gången gilt för anatomin, så den här gången SKA det gå! Det måste gå!


En blogg utan bilder är en tråkig blogg, därför får ni en arkivbild från Luleå förra sommaren, då jag var där och hälsade på Malin. Har inte så mycket mer roligt att bjuda på för dagen, ledsen.

Puss på er!

Redo, nu kör vi! Ingen narkos, endast lokalbedövning, men det ska gå bra. Jag får ha min hårdrock i öronen, med den klarar jag allt. Puss på er!

Helt ärligt... Vart är sommaren? Var på stan idag och dom har faktiskt börjat skylta med höstkollektionen. Har dom redan gett upp om en solig å varm sommar? Tja, enligt den här prognosen så verkar det inte bättre.

Gokväll. Nu är jag nyduschad och redo för operation. Det stod på broschyren som jag fick att man skulle tvätta sej med tvål upprepade gånger på stället där man ska operera sej, så nu är det gjort, inga infektioner ska komma att störa min läkningstid här inte :)

I torsdags på festivalen förfestade vi i en turnebuss typ. Sjukt roligt, träffade jättemånga härliga människor. Bland annat en norrman som hette Jan Björnar, haha Björnar. Skit roligt, eller?! Sen så var det en kille som fattade tycke för mej, men innan han vågade lägga in stöten så frågade han Daniel "Är det okej om jag stöter på din syrra?" Visst, sa Daniel, men du är ändå ingen chans. HAHA, ack så rätt han hade. Men killen i fråga kom ändå fram till mej och berättade det hela och frågade om han hade någon chans och jag hade i mage att säga som det var "Nej, det har du inte" Så jag lindade in det och sa "Du får väl prova" Tror dock att killen tog det som ett Nej, för sen pös han och jag såg inte mer av han under kvällen.

En annan kille frågade mej "Säg mej, varför är du ensam?" Vadå ensam? Men han menade varför jag inte hade någon pojkvän. Vafan svarar man på det? Jag svarade att det var för att jag hade en defekt och pekade på min vänstra fot. Vadå, sa han då, en gul fot?! (för protesen är lite missfärgad) men när jag sa att jag hade protes så verkade han inte alls tycka att det var något konstigt med saken och insisterade på att bjuda ut mej på middag. Så så blev det... efter det gick Daniel undan med han och varnade honom för vad som skulle hända om han var oschysst mot hans lillasyrra. Vi får se om han håller sitt ord och bjuder ut mej, eller om Daniel skrämde iväg han också ;)

Brorsan vill väl, tar hand om syrran i vått å tort. Den som sårar lillasyster ligger inte överst på Daniels inne-lista direkt.

Pose-arn ;) Godnatt!


Inside i'm a mess by someone before

Puss på er!
Jag tänkte summera hela våran festivalhelg. Banden vi såg: Mustach, Sparzanza, Nightwish, Ghost, Lillasyster, Raised Fist, Finntroll, Manowar, Corroded, National teatern och Raubtier.

Bäst får jag nog säga att Manowar var. Kunde dock bara två låtar och dom spelade dom inte ens ;P Men stämningen då bandet spelade var helt magisk, det var så att man fick gåshud hur jävla engagerade alla fansen var. Och låtarna var som gjorda för att publiken skulle sjunga med och även om jag inte kunde låtarna så tog det en refreng, sen lärde jag mej dom. Mäktigt var det också när hela publiken sträckte upp armarna och höll tag med ena handen på andra handleden, the sign of the Hammer. Ja, mycket sevärt.

Det sämsta, vet ni vad det var?! Joo, Nightwish såklart! Jag hade inte väntat mej annat faktiskt. Jag har sett Nightwish förut och då var jag helt såld, men det här var typ 5-6 år sedan och sen dess har dom bytt sångerska. Anette Olsson, Istället för att sjunga opera så låter det som att hon sjunger covers till ett original (vilket hon faktiskt gör) Inte okej! Sen dansar hon runt på scenen som om hon var på ett R&B dansgolv. NEJ, inte okej! Också skulle hon ge sej på att sjunga Nemo och Wish i had an angel, vilket blev ett kollektivt självmord, tycker jag iaf. No offense mot Anette, hon är säkert bra egentligen, men det är omöjligt att leva upp till Tarja Turunens operasång.


Nightwish på scenen.


Raised Fist. Jag blev faktiskt positivt överraskad av detta band. Var inte så tokförtjust i dom innan jag åkte, men efter att ha sett dom live så gillar jag dom. Dom levererade!


Sparzanza. Dom spelade direkt efter RF och dom bleknade ganska rejält i jämförelse med RF. Men ja, dom dög helt klart.


Manowar-fanan. Det märktes att det var det mest omtyckta bandet och säkert det bandet som dom flesta kom för att se.


Obegåvad bild på Manowar på scen. Hade ingen kamera med mej så det blev mobilkameran, därav bildkvaliten.


Mäktigt avslut på en grym spelning. Bandet hade gått av scenen, men det spelades ändå en sista låt och fyrverkerier skjöts upp under hela låten. Vi hade börja gå mot utgången, därför vi står så långt bak. Daniel filmade under tiden då folk gick förbi med "the sign of the hammer" uppsträckt i luften.


Corroded. Även dom överraskade positivt. Synd att dom hade så dålig speltid, för publiken var lite avdankade och sömninga. Men dom var häftiga, lätt ett band som jag håller fast vid.


Efter en lååååång, men ooo så trevlig helg så är jag nu tillbaka i Umeå. Det var skönt att komma bort en stund. Gävle är en fantastiskt fin stad UTAN vägarbeten och ombyggnationer ö-v-e-r-a-l-l-t! Men nu; Back to the reality. Har varit med M på stan en sväng nyss och ska ta mej för och röja lite i lägenheten strax.

Puss påp er! 
Då var den här festivalen över. Såhär med facit i hand så ska jag erkänna att jag är ingen festival-människa. Jovisst, det var skitroligt, men jag orkar inte hålla igång helt enkelt. Men jag vet vad knepet är: börja dricka så fort man vaknar fast jag har inte riktigt det psyket. Om det blir fler festivaler för min del så måste jag träna upp mej helt enkelt;)
 
Nu sitter vi i bilen påväg hem till Umeå och tydligen så FÅR jag inte åka hem, utan jag ska gladeligen med till Vännäs för ännu mer festande. Det är nämligen Vännäs-dagarna i helgen. Men om Zandry vill hem å sova då?! :/ Tja, vi får se hur det blir nä vi närmar oss Västerbotten:)
 
Jag lever.
 
Puss på er!
Zandry är redo för roadtrip. Fast min skjuts är lite seg i starten tydligen, Krille är nog långt här i från... Men jag är färdigpackad och känner lugnet. Visst är det konstigt, när man ska till jobbet på morgonen så går tiden hur fort som helst, man hinner knappt borsta tänderna innan man rusar iväg. Men när man ska iväg på en efterlängtad resa så är man alltid klar med åtminstone en halvtimme till godo. Jag skulle nog säga att jag har ca en timme till godo idag. Men som sagt, jag är inte stressad... :P


Dagen outfit, delar av den iaf. Vilken märklig färg jag fick i ansiktet ser jag, orange? Måste vara det bristande ljuset i hallen.

Puss på er!
En TUFF dag på jobbet! Fattar inte varför det alltid ska vara jag som jobbar när allting går snett, jag är otursförföljd verkar det som. Hur som helst, när jag kom hem så ville jag bara dra täcket över huvudet och glömma dagen/kvällen, men jag var ju tvungen att packa. Jag tog en kopp kaffe, MY MISTAKE, nu är jag piggare än någonsin.

Jaja, men nu har jag iaf packat ner min allra rockigaste outfit, jag har dock inte så mycket svart och nitar i min garderob längre, those times are long gone. Men jag lyckades leta fram lite som inte var rosa och blommigt iaf. Det blir nog bra. Jofama-jackan gör susen och den är självklart med :)

 
Min älskade jacka som jag inte går en meter utan ;)

Nu ska jag försöka sova trots piggheten. Vi ska åka kl 8 imorgon, så lite skönhetssömn på det här kan behövas. För jag känner att det kommer bli långa nätter :)

Puss på er!
Träningsvärk idag, jajjemen! Var ju och körde gym med Lelle igår. Rygg och mage, tro mej, det känns idag. Men det är en skön känsla tkr jag, jag älskar att ha träningsvärk.

Nu är jag redo för ännu en dag på jobbet. Attendo-tishan på. Ni kan även se resultatet av mina ögonbryn och fransar från igår. Jag är faktiskt helt osminkad på bilden :) Känns sommarfräscht, då man inte alltid orkar sminka sej på sommarn.


Sådärja, nu ska jag ta mej till bussen. Jag tar faktiskt bussen nu, även om jag hade tänkt att jag skulle kunna cykla i sommar, Men det är så förbannat långt till jobbet och jag får skavsår som attans när jag cyklar så långt, det är inte värt det. Buss funkar, även om det kostar lite....

Puss på er!
Tänkte bara kika in och visa farmors söta Ragdoll-kissemjauar.

 
 

Sötaste nosarna! Och en bild på gamle far när han håller i ena ungen. Oom jag blev sugen på någon utav dom här sockerbitarna, men hon ska ha 6000 för en, det är jag inte så sugen på :P

Puss på er!
Ragdoll,
Trots att jag var ledig idag och behövde inte vakna någon särskild tid så vaknar jag självklart klockan 8, suck! Men somnade om, det var sköönt. Klev upp vid elva, käkade lite mat och for och tränade med Lenita. Det blev ett ordentligt gympass och ett kortare simpass efter det. Vi passade även på att ångbasta lite.

Sen cyklade vi hem till Lenita och fikade och drack kaffe på ballan hennes. Och därefter var det färgning av bryn och frans som stod på schemat. Nu har jag SVARTA ögonfransar, fint, och även svarta ögonbryn, lite mindre fint. men den färger brukar lägga sej efter ett par dagar, så det blir nog bra.

Just nu sitter jag och jobbar lite för barncancerföreningen, inge roligt vill jag lova. Men det är enkelt och jag kan det här utan och innan sen förut, så det är bra att jag får in lite extra kosing från pappsen. Jag gör nämligen hans jobb, så han betalar mej lite svart på sidan av ;)

Sen blir det film i form av Iron Man 2. Bra ledig dag. Imorgon blir det jobb igen, från 13-20. Sen sticker jag iväg söderut, mot gävle, på torsdag. Najs.





Mina cupcakes från midsommar, som blev Awesome!

Puss på er!
Lång jobbdag idag, började sju i morse och slutar nu kl nio. Men har haft en skön rast mitt på dan då jag for till Nydala och solade med Madde, Erik, Marine och Micke. Det var myspys.

Nu är jag trött som rackarns. Bussen går hem om en kvart och väl hemma så kommer jag krascha i sängen.

En kort liten update bara.

Puss på er!