Jag har nyss vaknat upp i min nyinköpta pyjamas. Blev ett spontanköp på stan i lördags. Behövde en lätt pyjamas till Thailandsresan, så jag kan sova utan täcke utan att flasha hela mej ;) Så det fick bli snoopy från H&M för 99:- Billigt och bra!


Idag har jag ingen skola, men ska försöka sitta hemma och kika på streamde föreläsningar och förbereda inför pluggveckan. Och förhoppningsvis får jag paket senare idag! I can't wait! :)

Puss på er!
Bara för att jag tycker det är roligt att ta outfit bilder och för att jag är aningens ego, så lägger jag upp lite outfitar från den gångna veckan :)


Mys-västen som är det underbaraste jag har köpt på länge från VILA. Och såklart den älskade Jofama by Kenza-skinnjackan (jag lever i den)
 
  
Stickat från Cubus. Gamla byxor från JC.


 
Stickat från JC och jeans från Gina Tricot.

Stickat hör hösten till helt enkelt! 

Till veckan väntar jag paket från både Nelly och Zalando. Det kommer bli som julafton i oktober :D Jag älskar att beställa kläder. Det finns få saker som muntrar upp mej så mycket som ett nyanlänt paket på posten! :) Hoppas allt passar.

Puss på er!
 
Attans pannkaka! Den svarta jackan tog slut på Nelly. Men hittade istället en röd/lila i samma modell. Egentligen roligare än att ha helsvart. Ska suga på karamellen ett tag:) 

Nu är det simning på tapeten.

Min kära iksu-bassäng<3 I vattnet trivs jag som bäst!

Puss på er!
Älskar hösten ibland. Inte när det regnar, blåser och är kallt. Men när det är sol, frisk luft och löven börjar gulna och falla av träden. Men framför allt så älskar jag just den här hösten för att det innebär säsongspremiär av alla mina serier!! Började just kolla på Hart of Dixie <3, men tog en kort paus och kollade på kläder på internet istället ;)

Har hittat en jacka, men stor luva och skinnimitation på ärmarna. Man kan diskutera om jag behöver den och om jag har råd att lägga pengar på den... men när det kommer till kläder och shopping brukar jag sällan vara förnuftig. Eller jo, förnuftig så till vida att om jag INTE köper den, så vet jag att jag kommer att ångra mej. Så istället för att känna ånger, så köper jag, sen kan man alltid lämna tillbaka om man känner sej missnöjd.

Jackan i alla fall:
 
  

Crazy beautiful! 

Nu ska jag återgå till Hart of Dixie.

Puss på er!
 
Idag är en sån här dag då jag absolut inte vill kliva upp ur sängen. Jag vill inte lämna govärmen under täcket. Men jag måste, Ortopedtekniska om 20 minuter, det är bara att lägga på en rem!

Puss på er!
Jag är en väldigt impulsiv människa. Kommer jag på något som jag vill göra, så ska det göras NU och helst igår. Förra veckan fick jag ett erbjudande om att ta över en 3 årig hankatt, jag sa att jag skulle fundera på saken över helgen.
Igår ringde jag upp kvinnan med katten och sa att jag ville ha katten. Då meddelar hon att dom hade hittat en annan som var intresserad, som bodde närmare där katten finns nu, dvs i Stockholm. Så det blev ingen kissemjau för min del. Jättetråkigt, för jag hade verkligen vant mej vid tanken att bli kattägare och det är dessutom något som jag har tjatat om ända sedan jag föddes känns det som ;) Zandra är ingen hel Zandra utan pälsiga, lurviga, mysiga husdjur.

Så vad ska jag nu ta mej till? Skaffa ett gossedjur kanske är en god idé. Nä, men det kanske var mening att jag inte skulle ha katt just nu. Jag måste ta en sak i taget, det får jag påminna mej själv om nästan hela tiden. Först ska jag ut och resa, sen kan jag skaffa ett husdjur. Var sak har sin tid. Men nog vore det mysigt med en kisseunge.
 
Jag ska vänta tills jag har råd att köpa en sån här stilig katt. En Sibirisk katt. 
 
 
Puss på er!
Första natten avklarad och nu har jag sovit till kl 15 utan att ha dåligt samvete, lovely! 

Det gick faktiskt förvånansvärt bra att jobba natt. Det var en lugn natt på förlossningen och jag städade mest ur salar. Kl 4-4:30 så fanns det inget att göra, så jag tog mej en promenad runt avdelningen och aktivt letade saker att göra för att hålla mej vaken. Och vips så var kl 06;45 och det var dags att gå hem.

Nattjobb är absolut något jag kan tänka mej i framtiden, men kanske inte enbart natt. 

Nu börjar min dag. Frukost först, sen blir det träning i någon form!

Puss på er!
Gokväll! Det är en märklig lördagkväll för mej. Jag har precis vaknat upp från en timmes powernap och sitter nu och dricker en kopp kaffe. Men det är ju inte så konstigt kanske, det konstiga är att jag ska snart och jobba. Mitt första nattpass ever! Jag har ju gått på arbetspass efter kl 21 förut (som bartender), men då slutade jag klockan 3 på natten, jag hann aldrig bli trött liksom.

Nu slutar jag kl 7, en vanlig natt på sjukhuset helt enkelt. Kan tänka mej att jag passar till att jobba natt, men jag är ändå nervös. Mest nervös över att min hörsel ska gå och lägga sej och jag inte hör larmklockan. Så håll dej vaken hörsel!! Nämen det här blir bra. Känns bara jättekonstigt att inte ha en lördag planerad med aktiviteter, men det ska bli kul att jobba igen!

Bild från i torsdags på tentafesten:


Puss på er!
Hotellet för första nätterna i Thailand är nu bokat. Jag och mina resekamrater Emy och Kaowe ska bo i en bungalow med havsutsikt på ön Koh Samui (som jag aldrig kan uttala rätt, men jag kan stava till det iaf). 
Jag längtar så enormt mycket till den här resan! Vi kommer ha det så himla bra och jag har valt det bästa ressällskapet någonsin! <3

Här är en liten bild på hur det ser ut på hotellet Eden Beach Bungalows


Inte dåligt för 300kr natten tycker jag. Och bara ett stenkast från havet! Ett underbart ställe att fira jul på! 
Nu fattas bara planeringen om vart vi ska fira nyår, men det lutar åt Koh Pangang, fast vi skippar nog moonpartyt ;)

Puss på er!
Nu är höst verkligen här och kylan börjar komma med besked. Förra veckan hade vi kring nollan här i Umeå, men den här veckan har det varit varmare. Jag har nu säkrat värmen för i höst genom att införskaffa nya pjuckor och fina skinnhandskar. Jag är nöjd som få!

Skor från Vagabond 899:- (tror jag)
Handskar från accent 349:- Finurliga handskar med iPhone-fingrar. Me like!

Väntar på Mathias nu, ska fortsätta shoppingen på Netonnet; en epilator ska införskaffas! Hejdå till håriga ben!;) Senare ska vi beställa mat från Shanghai och kolla på sons of anarchy! Det blir en bra fredag!

Puss på er!