Jag måste verkligen be om ursäkt för att jag är Sämst på att uppdatera min blogg, men det blir så jobbigt att göra det när man inte har någon dator för då måste jag skriva extra mycket (och komma ihåg extra mycket) när jag väl skriver. Därför blir det helt enkelt inte av.

Tanken var att jag skulle åka ner till Stina och umgås med henne och Emy i helgen, mina gamla grannar. Det gör ont i mej och säga att jag inte har råd. Jag har verkligen alltid varit den som har TAGIT mej råd, även om jag egentligen visste att jag skulle ha pengarna till något annat. Jag antar att det är endel av mognaden, en del av att bli vuxen är att man måste säga nej ibland, även om det tar emot.
Ni får ha det roligt utan mej helt enkelt, åka på ullared och äta fin middag... Utan mej. Jaja, thats life. Man kan inte vara med på allt.

I helgen får jag istället gå på House of Metal kanske :) och krogen blir det nog också.
Har inte druckit på hela januari, eftersom att jag har legat på hårdträning. Förra helgen blev det att supa till, men det var inte min bästa fylla direkt, så därför blir det en ReMatch i helgen, fast blir nog inte mycket att dricka då heller för nu är träningen igång igen. Jag har utökat träningen till 13 pass/veckan, så nu ska det FAN ge resultat!!!

Var i Malmö och tävlade för två helger sen. Det gick ganska bra. Perssade med 3 sekunder på 200 fritt och det blev ett nytt svenskt rekord. Sen så gjorde jag även personbästa på 50 fritt och 100 rygg, men det var inte så märkvärdiga tider, jag trodde att jag skulle kunna göra mycket bättre med tanke på den träningen jag har lagt ner. Men det tar nog ett tag för kroppen att vänja sej, kanske, vi får hoppas. SM är i slutet på April, nere i Osby i skåne. Hatar att alla tävlingar är i skåne, det är så JÄVLA långt!!
Ända positiva med att jag tävlade i skåne senast var att jag fick träffa min söta lilla Emy. Hon kom och kollade på tävlingen på lördagen. Dock så var jag inte jätte social för jag var så inne i tävlingen, men det var ändå jätte kul att träffa henne igen.

Bara men börjar skriva ett inlägg så har det lätt för att bli långt om man har mycket att berätta, jag skulle kunna sitta här och skriva i timmar. men jag är hos min pappa så jag ska gå ner och vara lite social med Daniel och Jenni.

Men nu vet ni iaf att jag lever, jag måste ju tala om det då och då så ni inte blir oroliga ;P
Ha det bra alla

Seeya!