I morse ändrade jag min rutin. Jag ställde klockan på 07.00 istället och tänkte att om jag sparade den där sista halvtimmen så skulle jag vara piggare och kliva upp då. Det gick ganska bra faktiskt, men då hade Stina läst mitt tidigare inlägg och tänkt att hon skulle ringa och väcka mej. God tanke, men dessvärre så var hon väldigt pratsjuk, så det blev stressigt ändå! Men jag hann duscha i alla fall också fick jag ju prata med min underbara tremening, så jag klagar inte på morgonen :)

Snart slutar jobbet för dagen, då styr kosan mot Nydala där jag ska njuta av bad och sol i mängder. Sen tänkte jag ta mej till Holmsund och simma lite, det var ett tag sen nu.

Hoppas ni har en fin dag i solen.

Puss på er!
Som dom flesta vet är inte fröken Lindgren bäst på att kliva upp på morgonen och jag har en hemskt morgonhumör som dock har mildrats en aning med åren.

Mitt nuvarande jobb börjar kl 8, inte dödligt tidigt ändå, men det är ändå alltid lika svårt att kliva upp ur sängen. En vanlig morgon ser ut såhär ungefär:

06.30 klockan ringer. (Snoozar med 3 minuters mellanrum)
07.30 klockan ringer för sista gången, Zandra ligger fortfarande kvar i sängen och är tröttare nu än när klockan ringde första gången.
07.40 jag tänker att jag borde kliva upp, men ligger ändå kvar under det sköna täcket.
08.00 jag vaknar i panik och tittar på klockan, slänger av mej täcket och är tröttare än någonsin. Slänger på mej kläder, skiter i frukosten och tandborstningen, packar med mej sminket och kommer 10 minuter för sent till jobbet.

Det är min underbara morgonrutin. Visst låter det fantastiskt, inte alls stressande på något vis.... Är det någon som har något bra tips på hur man ska ta sej upp ur sängen på morgonen, i sånna fall: dela med dej! Jag är trött på detta. Det är faktiskt mycket möjligt att jag skulle bli på bättre humör om jag slapp stressa och om jag fick i mej lite mat på morgonen, eller låter det helt knäppt? Ett annat sätt är att gå och lägga sej i tid och inte ligga vaken och blogga till kl 23.50.

God natt. Puss på er!
...fast jag vet inte hur länge den stannar, men det återstår att se ;)

Helgen har dragit förbi med lokala regnskurar, men nu är solen äntligen här. Inte ett moln så långt ögat kan nå! Dock har jag varit inne hela dagen och jobbat och donat i lägenheten som för övrigt ALDRIG tycks bli färdig, jag har börjat vänja mej vid att det ser ut som ett bombnedslag.

Så till dagens outfit:



Tröja: Gammal som gatan, från Nicole.
Kjol: Gina tricot
Leggins: London baby ;)

Löshår: London :P

Min mamma tvingande mej att köpa detta löshår, det är andra gången jag använder det. Jag tycker det ser så falskt ut, men när man betalar dyra pengar för något vill man ju använda det! :P

Ikväll är det shopping för hela slanten. Utförsäljning på VILA-kläder på i20 med Lenita, Madde och Emma.

Puss på er!


Idag har jag varit på stan med handikappade Lenita. Hon var strong som hoppade runt på stan i flera timmar med mej. Hittade i alla fall dessa fina skor på bilden ovan på rea, 149 spänn, vadå värt? Dom ska användas till min blommiga klänning imorgon på självaste midsommar.

Jag och Lenita kände för att göra ingenting imorgon så därför far vi ut till stugan, som är känt för att just göra ingenting. Men vi ska nog ändå bada i badtunna, äta god mat, dricka vin och skvallra, så jag är säker på att det kommer bli alldeles perfekt.

Nu är Julia här. Vi ska göra currywraps, gott!

Puss på er!
I morse var en dålig morgon. Det började med att jag sov liiite för länge, låg och lyssnade till grannen ovanför som spelade gammal 90-tals musik och drömde mej bort lite sen gick jag in i min överfyllda walking closet och skulle välja kläder för dagen, och vad tusan hittar jag? INGENTING!

Idag ska jag bli fotad i en miljö som får mej att må bra, till boken som jag ska vara med i. Jag valde simhallen såklart! Tänkte därför att jag skulle vara lite representabel och ha min snyggaste outfit, det blev inte så! Jag valde en jeanskjol, ett blommigt linne och en vit kofta. Hade tagit kort och visat, men sitter på jobbet och ska börja med mina sysslor nu. Jag förstår att ni lider med mej och mina problem ;)

Ha en bra dag.

Puss på er!
I söndags tog jag mitt pick och pack från lägenheten för att sova hos Madde några dagar, för på måndagmorgon skulle dom nämligen komma och tapetsera. På tisdagmorgon for jag förbi lägenheten för att hämta lite nya kläder, då hade dom inte ens börjat tapetsera dom hade bara ställt in lite grejer i hallen och stuckit såg det ut som. Idag hade jag blivit lovad att dom skulle vara färdiga men när jag kommer dit är det minsann inga nya tapeter på väggarna. Jävla målare! Va fan har dom gjort i tre dagar?!

Jag som hade tänkt duscha och byta kläder och ikväll hade jag planerat att mamma skulle komma förbi och titta på min nytapetserade lya, men icket sa nicke! Istället sitter jag i tvättstugan, som för övrigt är Kung! Fyra tvättmaskiner och det verkar typ alltid vara ledigt. Tänkte att jag kunde passa på när mina planer ändå blev förstörda.

Jaja, inget att grina över egentligen. Jag är en glad människa som ser alla motgångar som en möjlighet, Haha! Ska gå över till mitt gamla jobb nu och hälsa på pappa.

Puss på er!

Ett tråkigt sammanfattningsinlägg om min tävlingshelg, men vissa kanske finner det intressant att läsa.

Hur helgen började har jag redan skrivit om, så det tänkter jag inte upprepa. Lördagmorgon började med att min rumpa låg på det hårda klassrumsgolvet för min luftmadrass hade gått sönder, SUCK! Ja, dagen kunde ha börjat bättre.

Efter något års uppehåll i seriöst tävlande har Zandras bristande tävlingsrutin äntligen infunnit sig. Förut har jag varit extremt seg på morgonen, aldrig ätit frukost, knappt simmat in något, varit bara allmänt trött och på dåligt humör. Men inte denna gång minsann, jag åt en bra frukost och var tokladdad inför dagen. Jag vetti tusan vart den energin kom ifrån? Kanske gjorde det susen att sova på golvet ;)

Lördagens lopp var 50 fjäril, 50 fritt och 100 ryggsim. Perss på 50 fjäril och långbaneperss på de andra distanserna. Herregud, Zandra verkar vara i form. Både jag och mina tränare var i chock efter dessa resultat.
Vädret den här dagen var strålande till en början men efter lunchvilan så hade mörka moln börjat titta fram så på eftermiddagen fördröjdes tävlingen någon timme pga åska. Dock så måste jag faktiskt medge att jag tyckte att det var skönt att slippa solen en stund, för man blev så grymt seg i kroppen av denna värme. Men det var en snabb skur och åter kom solen framemot kvällen.

När tävlingarna var slut för dagen åkte vi till skolan igen och käkade i skolmatsalen. Vi handikappsimmare har verkligen varit bortskämda med att sova på bästa hotellen, äta på restaurang och lyxa till det på varje tävling, men när man åker med frisksimmarna, Iksu och Sandvik, så är det att bo på skola som gäller. Så dagen avslutade med att vi säger godnatt och efter cirka 5 minuter början Jan snarka, hela klassrummet bryter ut i fnitter och då vaknar han och blänger på oss. HAHA!

Söndagen började ungefär på samma sätt som föregående dag, luftmadrass trasig! (hade fått låna en luftmadrass av Elisabeth som åkte hem dagen innan) Fan va otur man ska ha med dessa jävla luftmadrasser, jag kanske är för benig så jag nöter hål i madrassen. Jaja, jag sov gott ändå.

Söndagens lopp var 50 rygg och 200 fritt. 50 rygg gick bra. 200 fritt var jag lite mer nervös över, trodde aldrig att jag skulle orka simma med min form. Jag frågade Jan om hur jag skulle lägga upp loppet och fick svaret; hitta tekniken 50 meter, max 100 meter och sista 50 meter bara simma allt som är kvar. Det lät bra tyckte jag, jag var först efter 100 meter, chockerande! Höll ut i 40 meter till, sen tvärdog jag men slutade ändå på långbaneperss även där och bara 4 sek över kortbaneperss.


Fantastikt bra helg. Jag får betyget Överförväntan och jag är grymt nöjd. Nu är jag så motiverad att fortsätta träna och tävla. I september är det kanske jag som gör comeback på 800 fritt.

Hoppas ni överlevde den här tråkiga, nördiga läsningen om simning.

Puss på er!

Tävling i helgen då. Sollefteå är platsen och risö-sim är tävlingen. Det var strålande väder när vi lämnade Umeå, 30 grader och inte ett moln på himlen, man var ju lagomt peppad att sitta i en minibuss utan AC i två timmar, nja!

För mej var första tävlingsstart 400 medley, fruktansvärt jobbigt! Fy fan! Men jag överlevde med nöd och näppe och ett nytt svenskt rekord lades till meritlistan:)

Nu ligger jag här på min luftmadrass, som jag här fått låna av Örjan, ner bäddad i en kokhet sovsäck i ett klassrum, inte världens lyx men det ska väl gå.

2 minuter till läggdags. Imorgon ska det simmas 50 fjäril, 100 rygg och 50 fritt, det blir nog en bra dag imorgon, roliga distanser.

Avslutningsvis så hälsar min sänggranne Jonte till alla läsare.

Puss på er!

Det är roligt att jobba på polisen! Idag fick vi ett break i dom dagliga rutinerna för att kolla på när polishundarna tränades, det var häftigt, jäklarns så bra pli det är på dom där schäferhundarna.

Och strålande väder är det idag, jag måste medge att jag tycker att det är lite jobbigt, man blir som seg på nå vis. Men jag tänker minsann inte klaga, för här ligger jag på min bakgård och solar. Har just lärt känna min första granne, vad han heter det vet jag inte men han var trevlig iaf, vi kanske gör solsällskap fler gånger:)
Nu väntar jag på Lillefot som kommer hit om en stund och vi ska dra till nydala och bada, mys!

Puss på er!
Ja, ni läste rätt. Från och med ikväll är det bara att komma och hämta det ni vill ha för en billig peng. Helt ärligt, hur fan kan en människa samla på sej så mycket skrot? Jag har fan seriösa problem att rymma allt i min lilla lägenhet. Men det tar sej, nu väntar jag bara på tapetsering och målning så jag får börja sätta upp saker på väggarna.

Sover första natten i min nya lya i natt. Ligger just nu i sängen och ser på irobot, härligt härligt.

Sov gott och puss på er!
Som jag har längtat efter den här dagen; en kväll att göra ingenting på, men nu när den väl är här så klättrar jag på väggarna av uttråkning. Det var så länge sen jag gjorde ingenting, så jag kommer knappt ihåg hur man gör.

Idag har jag varit i lägenheten hela dagen och donat på. Har packat upp allting till köket och badrummet så där är det nästan klart. Sen har jag påbörjat insortering av kläder i min Walking Closet ;) och där kunde jag kostatera att jag har verkligen mycket kläder, så roligt. Hade mycket skor också, men några favoriter har kasserats, så mängden minskade dramatiskt, men det finns ju nya på affärn!!


Ett härligt tankesätt från IKEA. :)

Morgondagen fylls utav ännu mer flytt. Åker till Vännäs och lånar bilen av Daniel och sen ner till stugan och hämta sängen min och sen packa in tv+tvbänk så jag äntligen får in lite möbler i lägenheten och så jag så småning om kan sova där. Sen blir det grillning hos Jan. Så imorgon ska jag inte göra ingenting, det blir bra!

Hoppas ni har en kanonbra lördagkväll.

Puss på er!
I torsdags startade vi tidigt från Umeå med en hyrsläp på OK/Q8 och en gammVolvo lånad av pappsen. Vi gick och shoppade kläder när vi kom fram och hela fredagen ägnades åt att välja ut rätt möbler och div. attiraljer som ska komma att pryda alla våras lägenheter.

Vi landade i Umeå igen kl 23:00 och jag var hemma 1,5 timma senare. Gissa om jag har tagit det lugnt idag? Vaknade vid 10 tiden men tyckte att jag hade förtjänat att ligga kvar en stund till, så det gjorde jag och vaknade en timma senare, hoppade in i duschen och nu sitter jag här och borde fara till lägenheten och börja packa upp alla grejer och få allting på plats, men det är en seg förmiddag.

Nu är jag mätt på shopping ett tag, dock det är fortfarande lite grejer som saknas som jag inte kunde hitta på ikea. Funderar på att göra som Madde, ta tre shoppingfria månader, skulle jag klara det? :P

Jaja, nu ska jag äta frukost/lunch sen far jag till sjukhusgatan 2a och börjar dona runt lite :)

Puss på er!
Nu har jag äntligen fått nycklarna till min lägenhet, eller jag fick dom igår men jag däckade i sängen vid halv tio så jag hann inte skriva igår.

Fick hjälp av SötJens att bära in kartonger igår och fick även min första inflyttningspresent i form av en svampkniv, jag den kanske kan komma till användning någon gång:-p Angående tapetvalet så har jag fortfarande inte lyckats bestämma mej, men jag har kommit fram till en ljus tapet i alla fall. När jag tittade på lägenheten första gången i mars så verkade det som en jätteljus lägenhet, nu har det (till min stora besvikelse) växt upp en gigantisk björk utanför balkongen som definitivt inte fanns där innan. Suck, men den har sin charm ändå. När jag är färdig med allt kommer det bli kanon. Men ja, det ska sägas: jag har bytt ner mej, men vad gör det då? Huvudsaken att jag trivs och det är jag säker på att jag kommer att göra när jag kommer i ordning:)

Imorgon blir det IKEA, då ska det shoppas för hela slanten. Kul!

Puss på er!