Idag när jag var på gymmet och svettades kom en kille fram till mej... Han kände igen mej från förlossningen i somras, jag tog emot dom när dom kom och skulle föda. Helt otroligt att han kom ihåg att det var jag som tog emot dem, att jag slutade kl 15 den dagen och var jag var uppväxt. Medans jag knappt kände igen han från början. Men det är klart, vi har helt andra utgångspunkter: för dom är det den viktigast/bästa dagen i deras liv, för mej är det bara en vanlig (rolig) dag på jobbet. 

Jag blev glad att han kom fram och hälsa. Och dom var båda supernöjda med bemötandet, så jag klappar mej själv på huvudet för ert bra utfört jobb.

Dagens träning gick bra. Var sjukt opeppad, som jag har varit hela veckan nästan, men när jag väl tar mej iväg så kör jag hårt. Ingen vits att göra det halvhjärtat. Indoor och gym/ben+axlar avverkade jag idag. Benen ska fittas till nå rejält! 
Efter dagens indoorpass.

Puss på er!
Idag stod bakning på schemat, det blev nyttiga chokladbollar att ha till kaffet eller som energikick på rasterna i skolan. Dom blev goda! Men dom smakar ju såklart inte som vanliga chokladbollar med smör, havregryn och socker... dom smakar nyttigt helt enkelt och nyttigt är gott!!

Jag använde mej utav ett framgooglat recept från Leila.se. Men jag hittade inga gojibär, så det fick bli tranbär istället. Det här receptet använde jag:


Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mej. Ikväll blir det ferra hos Sandra på öbacka och senare eventuellt utgång på Origo om vi tar oss in (lär vara mkt folk).

Seeya!

Puss på et!
Just nu sitter jag och pluggar. Kursen som vi läser nu är om psykiatri, jätteintressant!! Sitter just nu och skriver instuderingsmaterial till tentan om olika lagar som gäller personer med psykisk ohälsa. 
LPT - Lagen om psykiatrisk tvångsvård, 
LRV - Lagen om rättpsykiatrisk vård, 
LVM - lagen om vård av missbrukare, 
LSS - Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade
Jätteroligt! Intressant!

Men tyvärr blev mina dagsplaner ändrade när sekreteraren från kvinnokliniken ringde och ville att jag skulle jobba ikväll. Jatack, sa jag! Dock förstördes också mina planer om att gå på ölprovning med brorsorna, men jag slutar halv tio, kvällen är ju fortfarande ung då, jag jag kanske kan hinna med både och.
Det är heller inte "tyvärr" och "dock" att mina planer ändrades i sista minut, tvärt om; jag är som vanligt superglad att jag får jobba på mitt älsklingsjobb.

Nu ska jag laga lite lunch och ladda inför kvällens förlossningar<3<3<3

Puss på er!

Hej hopp. Länge sen Zandry skrev. Sedan sist har jag blivit godkänd på tentan, påbörjat SISTA året på sjuksköterskeprogrammet, jobbat extra på förlossningen och bokat resa till Skåne i oktober och anslutningsresa till Sthlm den 21 dec. Wohooooo, snart kommer vi Thailand.

Just för tillfället ser jag på greys anatomy samtidigt som jag testar blogg.se's nya app. Ska strax få i mej lite käk och sen ska jag dra till iksu och köra lite bodypump. 
Jackan är ute på tradera, igen! Nu ska jag få den såld!! Orka ha en 2000kr jacka i garderoben som aldrig används! Nej. Buda på den om du är intresserad:) http://www.tradera.com/jofama-by-kenza-auktion_163301_190424209
  
Puss på er!