Jahapp, då hade man skrivit ett rå långt inlägg om Jobb utomlands och tittade tillbaka på tiden på Mallorca. skrev om att jag hade fastnat i Umeå och att mitt liv för närvarande står rätt stilla. Och vad händer? Jag tryckte på förhandsgranska och tack vare att den här bloggen inte fungerar som den ska så är hela inlägget borta, det finns förvisso kvar på ''nya händelser'' men det är bara halva inlägget och orka skriva om allt?

Ni får nöja er med den kortfattade versionen istället. Blir bara grymt störd när sånt händer.

Hursom helst så skulle inlägget avslutas såhär:
Nu ska jag gå och äta, sen fara på den rutinmässiga söndagsträningen, efter det ska jag gå på skyltsöndag med kära mor min.

Seeya!



Bilden som var menat som en tillbaka blick på hur härligt man kan ha det på en solstol i Thailand.

Fortsätter det såhär så har vi nog en vit jul :D



Passar på att blogga lite när jag är hos mamma och har internet :) Jag sov hos mamma igår för jag hade inte så stor lust att gå hem i snöstormen. Det var skönt, jag gick och la mej vid 10, var helt slut sen lördagens bravader ;P

Lördagen började tidigt, klockan nio ringde pappa och sa att jag skulle komma till hotellet och käka frukost. De hade nämligen fått ett presentkort av Rickard, som han i sin tur hade fått från sitt jobb förra julen, där de skulle få sova på Umeås finaste hotell, Plaza. De bodde på 14 våningen så jag tog chansen att gå upp dit och fota Umeå och i samma veva fick jag njuta av en god hotellfrukost.

Sedan ringde jag mamma och hon kom in till stan för att gå och shoppa med mej, vi köpte en massa grejer och jag gjorde slut på mitt sparkapital sen förra lönen, men som tur är så är det löning igen imorgon. Jag väntar mej en fet lön med tanke på hur mycket jag jobbade i oktober :)
PÅ stan köpte jag iaf en stekpanna (äntligen, har haft en gjutjärnspanna fram till nu, den väger typ ett ton) köpte också en duk, ljus, blommor och lite mat. Var även och kollade på ett par skor för 2000 kronor :O Vinterskor, bästa kvalliten, skit varma. Sånt kan man betala för, lär ju ändå ha kvar dom ganska många år.

Kvällen innebar inflyttningsfest. Jag var färdig vid halv sju och väntade in mitt främmande. som ALDRIG kom. Jag är ju van vid Örebros fester, där brukar ju de flesta dyka upp vid sju, så man ska hinna gå in på krogen gratis. Men här dök alla upp vid halv tio. Sammanlagt var vi 12 pers, ganska lagomt i min lilla lägenhet. Vi satt och pratade, drack och spelade singstar såklart :)

Sen hade en utav festdeltagarna fått reda på att man kom in gratis innan klockan elva om man hade med sej ett ljus. Kanoon! Dock så är det 23 på den krogen på lördagar, men vi gav inte upp för det. Vi skulle in. Tack vare att jag har kompisar som sitter i rullstol (dom måste gå in bakvägen) så tog vi oss alla in. Dock så sa dom när vi kom ner att det bara fick följa med en med rullstolen, då sa jag att jag hade protes och kunde inte gå i trappor, han ba: jaja, för den här gången då. Vi kom in! :D Gratis dessutom. Till skillnad från Örebro så kommer man sällan in gratis i Umeå, Happy Hour existerar inte.

Väl inne tappade vi bort alla. Jag gick till karaoke baren och sjöng, sen var verkligen ALLA borta. Det fick mej på lite dåligt humör. Tycker inte om när man kommer i ett sällskap också slutar det med att man är själv :O Därför säger jag som jag alltid har sagt; krogen är överskattad. Vi hade ju skit kul när vi var hemma hos mej. Gick och åt vid halv två, sen hade vi lite avkoppling hemma hos mej, med lugn musik och vi satt och summerade kvällen. Skönt att bo nära krogen.

I veckan ska jag på möten med arbetsförmedlingen, jag ska anmäla mej till skoterkörkortskurs också ska jag fokusera på att bli frisk förkylningen jag har dragit på mej. Nästa helg är det tävling igen, har bara anmält mej till söndagens lopp och jag hoppas att det ska gå bra.

that's all folks
Seeya!
Nu har snön verkligen kommit på riktigt! Igår snöade det 1 dm. Det ser nu ut som på ett vackert julkort eller vykort, snö som täcker grenarna på träden, folk är ute och skottar och bilarna skrapas rena från is varje gång man ska starta bilen. Det är vinter helt enkelt och som alltid när vintern kommer är jag lycklig!

Det var länge sen jag skrev nu och det beror på att jag inte har något internet i min lägenhet, jag klarar mej fint, men det resulterar till att jag inte bloggar så väldigt ofta.

Det som har hänt sen senast är nog inte så mycket. Jag har varit på två tävlingar, där det båda gick skit bra och det känns att formen är påväg tillbaka. Har fått upp träningslusten igen och jag har som mål att träna ungefär 10 gånger per vecka, Den här veckan fick jag dock bara upp det till 8 ggr, men jag måste vänja mej att ränna till simhallen och gymmet HELA tiden! :P

Och hur går det med jobbsökandet? Det är relativt lugnt på den fronten måste jag medge, men senast som i fredags fick jag ett nytt jobb. Assistent jobb. Dock är det bara extra anställning (som alla andra jobb jag lyckas få tag i) men det är en början i alla fall. Sen så är jag nu inskriven i jobbgarantin vilket innebär att om jag jobbar mindre än 8 tim/vecka så får jag aktivitetsstöd som är 129 kr/dag, inte så mycket men det är mer än noll. :P

Det är svårt att få jobb när man inte har någon kvalificerad utbildning och om man dessutom är både hörselskadad och rörelsehindrad står man inte högst upp på listan direkt. Men jag kämpar och tycker till viss del att det är ganska bra att jag inte jobbar, för då har jag mer tid över till träning.

Nu ska jag ut i snön och fota det ljuvliga vinterlandet innan det töar bort.

Seeya!