Tjena alla partyglada grillare där ute ;D Nu är jag tillsnyggad för kvällen och taggad som attans att göra staden osäker ikväll. Kvällen inleds hos Lillefot där vi ska grilla såklart! Och sen drar vi vidare ner till Campus och spanar in brasan och känner vi för det så styr vi kostan mot stan och dansar en stund som avslut på kvällen. Perfekt eller vadå??



Jag önskar er alla en trevlig Valborg.

Puss på er!
Behövde verkligen ett par nya promenad skor, nog för att jag planerar att köpa när jag far till London, men man måste ju ha en backup plan om man inga skor skulle finna på plats. Så därför tog jag tag i saken idag och införskaffade mej ett par enkla, vita gympaskor typ. Påminner lite om fotbollsskor tycker jag :)


249 kr på skopunkten.

Väl ute på shoppingrunda så hittade jag en älsklings-skinnjacka, på Rea!! Jag kände att jag kunde verkligen inte gå hem utan den. Spanar in prislappen, OJ 1799:- men halva priset på det så det blev väl typ 900:- trodde jag!! Men väl i kassan kostade den bara 649:- Vadå fynda??


ÅÅÅ, är den inte Lovley?! :D

Efter dagens shoppingtur som spenderades med Julia så kunde vi båda konstatera att vi kände oss lite lyckligare inombords. Shopping är verkligen upplyftande för själen. Och mer shopping lär det bli inom dom närmsta månaderna, jag har nämligen växt ur alla mina jeans, eller jag har krympt i dom rättare sagt, eller jag vet inte hur jag ska uttrycka mej, dom är för stora i alla fall. Har trots allt gått ner 8 kg sen januari och det märks i midjan :P

Puss på er!

Jag blev dissad. Attans pannkaka säger jag åt det!! Men herrejissanes, vågar man inget så kan man heller inte vinna något. Den här gången vågade jag, men jag vann inte. Jag gråter faktiskt inte för det.

Ååh, jag har just avslutat ett otroligt spännande avsnitt av The Vampire Diaries. Det tåls att upprepas att den serien är det bästa jag någonsin sett, jag är fullkomligt tokig i den!! :)



Julia, en bild på Lenita när hon har lugg ;) Och jag med för den delen.

Puss på er!

Här får ni en efterbild på resultatet från gårdagen. Det blev en väldigt varm färg, nästan snudd på orange, men jag tyckte att det blev snyggt. Jag är nöjd, med allt förutom priset. 1110 kr!! För slingor med EN färg och inge klipp, bara slingor liksom. Det är ju rena rånet.



Nästa gång ska jag färga någon annan stans, dom får minsann inte tillbaka mej som kund :P Idag ska jag fara och fixa min protes, den jag har nu har sett sina sista dagar, verkligen!

Uppdatering: Dom ringde just från ortopedtekniska och efterlyste mej, tydligen var tiden klockan 8 och inte 11 som jag trodde. Attans! Fick en tid imorgon istället.

Hörni, Puss på er!



Nu sitter jag med foliet i håret och är förväntansfull:) blir det blont eller blir det orange? Den som lever får se. Det här är i alla fall vad jag gör när ni andra jobbar, haha!

Puss på er!
Min bästa låt just nu. Lyssna och njut!

 

Idag har vi strålande väder i Norrlands huvudstad. Jag ska strax fara till iksu och träna bort allt påskgodis. Sen blir det jobb ikväll, jag skulle egentligen ha jobbat från sju imorse till halv ett, men det ringde en kollega och ville byta, så jag tackade och tog emot. Det är mycket roligare att jobba kväll.
Idag får ni en charmig bild av Gunillas kisse, Asterix.
Just nu är jag på jobbet, sitter i en stekhet bil och väntar på att tiden ska slå halv tolv, då jag ska laga lunch och sen slutar jag för dagen. Idag är en strålande dag. Solen skiner, himlen är blå, det finns absolut inget att sörja idag.
Har nog inte så mycket mer att skriva så det får räcka för den här gången.
Puss på er!

Två saker, inte färga håret hemma och aldrig låta mamma gå lös med saxen i mitt hår. Idag gjorde jag det sistnämda. Jag hade en jättefin page frisyr innan som var kortare i nacken och lite längre framtill, när mamma var färdig med mej så blev det tvärt om, kort framtill och långt i nacken. Inte så charmigt.

Inte för att klandra min mamma eller något... Hon gick frisör på gymnasiet, som var för typ 100 år sedan och sedan dess har hon aldrig jobbat som frisör utan bara klippt familjens herrar... därav så är hon inte bäst på att klippa tjej-frisyrer. Men snåltarmen tar vid och jag tänkte att hon kunde toppa, så kunde jag fixa färgningen hos frissan.

I det här läget är det lätt att vara efterklok. Nästa gång kan vi ju hoppas på att jag har lärt mej, men det kanske krävs några gånger till innan det går in.

Gammal bild på mitt långa blonda hår ;) På tisdag blir det förhoppningsvis blont igen.

Lägenheten kryllar av myror. Överallt!! Det kröp just en över skärmen på datorn, inte friskt. Tur jag ska flytta härifrån snart :)



Idag har jag gjort ingenting ;P Förutom att jobba såklart. Hade så tråkigt så jag började prova en massa sommarkläder, lovley! När jag öppnade väskan med sommarkläder så fick jag en mindre chock, färgglatt! Man kan undra om det verkligen är mina kläder. Rosa, grönt, blått, gult och korall, är bara några av färgerna man kan hitta i min sommargarderob. Svart existerar inte, men en jävla massa vitt, fast det är väl så det ska vara! :)

Ne, nu ska jag till jobbet. Glad Påsk!

Puss på er!

Herregud, Zandra jobbar ihjäl sej! Jag måste fan lära mej att säga nej, men min inställning är att inte tacka nej till ett enda tillfälle som jag får jobba. Det har funkat hittills men det börjar ta på krafterna.

Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12 och 15.30-21.30
Torsdag 8-12 och 16-20
Fredag: Ledig
Lördag: 7-12.30 och 16-20
Söndag: 15.30-21.30
Måndag: 7-12.30

Kommer dock bara upp i 43 timmar när jag räknade ut det, men jag är så jävla ovan att jobba såhär mycket, så jag känner mej extremt nöjd. Imorgon kommer första lönen in, men den ska sparas till London då ska jag köpa det jag vill ha. Nya skor tex ;)

Om jag ska orka med den här arbetsveckan så får jag ju se till att krypa till kojs nu, Godnatt.

Puss på er!

För någon månad sen så var jag på The Studio och fick vara modell för en dag. Jaa, det var roligt. Bli sminkad, klä upp sej och fota, skit kul. Jag har inte visat bilderna från det, dels för att jag inte tycker att dom blev så strålande fina, sen för att jag inte har kunnat ladda upp bilder på dumburken.

Men nu tänkte jag att jag skulle göra ett försök.



Jaa, det var två utav bilderna. Köpte typ tio stycken, men gillar dom inte särskilt mycket. Jag tycker att fotografen var dålig på att fånga ljuset... och nu tänker ni att det är ju mitt jobb att stå i dom bästa vinklarna... jaa, kanske, men nu var jag inte med i top modell utan förlitade mej blint på att han skulle ta strålande bilder, vilket inte riktigt var fallet. men dom där två var jag nöjd med, men det var absolut inte värt pengarna :P

Var och fixade naglarna igår. 2,20 timmar tog det, hehe, bra sätt att fördriva tiden på tycker jag iaf. Fina våriga naglar med lila blommor på ringfingret och tummen blev det den här gången :)
 
 

Hm hm hm, vad ska jag skriva mer då? Det har hänt skit mycket på senaste tiden och jag har inte varit ledig en sekund känns det som, därav den bristande uppdateringen. Jag jobbar och står i och snart klirrar det in i kassan och det ser jag framemot :)

På senare tid har det kommit många önskemål och tjat om att jag ska skaffa facebook, jaa, tro det eller ej men jag funderar faktiskt på det. Fast nä, glöm att jag skrev det där, jag ska hålla ut ett tag till. Jag ska hålla mej till mina principer.

Vad ska vi mer hitta på att skriva då? Jo, jag har helt plötsligt blivit intresserad av innebandy. Hur fan gick det till? Först kom ett helt oväntat intresse av Hockey, det var iofs förra året och nu kommer även innebandy. Vad är nästa, fotboll??? Neeej, där går min gräns ;P Fortfarande så måste jag hålla mej till mina principer ;)

Det här blir verkligen ett sammanfattnings förhör.... inlägg menar jag såklart, jag är påverkat av jobbet. Men hur som helst så har jag börjat simma lite smått igen. Var på tävling i helgen och hejade fram IKSUs simmare, det gjorde mej sjukt peppad. Jag kanske ska börja tävla lite mer på hemmaplan för det är dyrt och resa så långt hela tiden och det känns som att jag har glidit isär från den "världen". För mej kändes det som att det var skönare stämning på tävling i helgen än vad det har varit på dom senaste HK tävlingarna jag har varit på.

Jag har tagit bort lösenordsskyddet, när det var så få som läste min blogg så slutade jag ju blogga totalt, inge roligt jue! Därför får nu alla tillgång till den igen :) Jag vet bara inte hur jag ska promota bloggen, hade underlättat om man hade haft facebook ;)

Hörni, hoppas att ni alla mår fantastiskt bra, för det gör jag! Energin bara sprudlar inom mej.

Puss på er.

Igår slog vi klackarna i taket, Jag, Julia och Stina. Jens var också med men han hade platta skor förståss. Jag stog i säkert 1,5 timme och fixa hår, smink och kläder. När man inte har varit ute på länge är man så sjukt orutinerad på allt :P

Det började med en liten förfest hemma hos Julia sen for vi ner mot stan vid tio tiden, för vi ville komma in gratis ;) Och det gjorde vi och njöt av en händelserik krogkväll. En hel del karaoke blev det för min del och vi dansade så att svetten rann. Killarna tycktes flockas runt mej under kvällens gång och det ska sägas att jag njöt faktiskt av det, det var roligt. Träffade några gamla klasskompisar från högstadiet, skit kul och vi efterfestade fram till klockan halv fem på morgonen. Solen hade gått upp när vi var hemma.

Idag är man sliten i kroppen. Jag hade ju klackiskor och dansade som aldrig förr så idag har jag träningvärk i benen. Sen fick jag för mej på morgonkvisten att jag skulle göra chins på en stång som en kille hade satt upp i dörröppningen, jag kan konstatera såhär dagen efter att det inte var bästa medicinen för min rygg.

Ikväll är det säsongspremiär av Gossip Girl, det ska ses såklart! Sen får jag se om jag tar en tidig kväll, det blev inte många timmar sovda i natt, men det var det ju jävligt värt :)

När jag kommer hem ikväll från dagens alla roligheter så ska jag ta av mej mina skor. Inga konstigheter med det, men trots att jag har benprotes med allt vad det innebär så väljer jag skor efter snygghet och inte vad som passar på protesen. Så dagens skor var i Pretty woman-stuk, långt skaft som går över knäna, jaa, alltså inte så lätta att ta av..... (fan va jag gör en kort historia lång :P) Hur som helst så måste jag sätta mej ner för att få av mej dom och då väljer jag att sätta mej på toan och till min stora förvåning glider jag ner med rumpan i hålet på toasitsen och brister ut i as garv!! (locket var alltså inte nerfält)

HAHAHA, kanske inte låter så roligt, men jag fick mej ett gott skratt såhär på kvällskvisten.

Idag har jag och Stina varit hundvakt åt Maddes lilla wheaten valp, puttinuttigt :) Och på vägen hem ikväll så är det världens vackraste norrsken på himlen. Man förundras varje gång man får se naturens underbart vackra fenomen. Det såg ungefär ut som en grön regnbåge på en svart natthimmel full av stjärnor och nymåne. Jag älskar norrland, det tåls att upprepas!

Godnatt
Alla vet att jag är ett stort fan av The Vampire Diaries. Nyligen har jag fått hem böckerna och har börjat läsa serien. Vampyrer härjar som aldrig förr, det är ett allmänt intresse :P

Hur som helst så ha diverse folk tjatat på mig att jag borde se True Blood, så idag tog jag tag i saken och laddade hem några avsnitt. Har just sett första och jag kan ju konstatera att det är PORR utan dess like, MY GOOD!!! Mitt betyg efter första avsnittet är inte skyhögt, det verkar okej men nog måste jag medge att Vampire diaries är 10 resor bättre.

Nu tänker ni "men hon har ju bara sett ett avsnitt, ge det en chans" och det ska jag göra, men till saken hör att efter ett avsnit av Vampire Diaries var jag frälst så därför måste jag nog säga att i dagens läge så leder VD med hästlängder före True Blood, men mycket kan ändras under tidens gång.