Jag satt och lyssnade på radio, då spelas Markoolios nya party-låt. Och han sjunger typ "annars vaknar man hos bengen..." Jag kanske är efterbliven, men jag har aldrig hör uttrycket bengen, men antog att det var polisen. Googlade på saken (som vi har lärt oss i dagens samhälle att göra vid minsta lilla osäkerhet) och då minsann kom det upp en kul sida, nämligen Slangopedia. Har ni tråkigt någon dag, så gå in där och slumpa fram ord, skit roligt!

Chipskostym: ett annat ord för mjukiskläder.

PLÄP:
Pung längre än penis
-uppstår ofta vid en kall dusch eller ett kallt bad! kan liknas vid minipitt och pansarpung.

Patte:
Patte betyder ös, drag och snabbt och används oftast med "full" framför. Full patte!

(Det här var något jag hade svårt för att höra när jag var tillsammans med Jonas, han sa ofta full patte. Vadå full patte?! För mej är patte bröst. Eller pattar, bröst.. Så vadå Full Bröst? Fattade noll)


HAHAHA! Men ja, det jag sökte efter var bengen och det visade sej vara polisen, precis som misstänkt. Tacka vet jag google, varför vara osäker liksom när man har google ;)


Puss på er!


Fredag idag, snart helg. Gud så skönt det ska bli! Men först på agendan står tentamen. Allmän farmakologi och läkemedelsberäkning, det sistnämnda tror jag stenhårt på. Läkemedelsberäkning är, som man hör på namnet, matte! Matte det gillas, det är något jag kan utan att behöva råplugga. Problemet är bara att man måste ha 100% på det provet, så inga misstag, inga felräkningar och absolut inga slarvfel. Wish me luck!

Jag är rätt så trött nu, så jag får se vad jag orkar med i eftermiddag. Kanske åker jag hem och tar en powernap eller så går jag på stan och tjoar runt eller varför inte ta sej en sväng till Iksu, var ju trots allt en vecka sedan sist. Jag har inte hunnit träna i veckan med allt plugg, usch! Men ja, vi får helt enkelt se vad jag orkar med efter tentaskrivningen.

Ikväll ska jag iaf se på Vampire Diaries med Lenita, det har jag sett fram emot lääänge!

Puss på er!
Äntligen är den här dagen slut! Jag vaknade kl 6, för att ta tåget till Övik kl 7, för att sedan gå på upprop kl 8:30. Spenderade hela dagen i Övik, kom hem 18:20. Snacka om lååång dag! Urk, aldrig mer! Snälla, säg aldrig mer?! :P

Väl hemma har jag inte orkat plugga särskilt mycket, gått igenom lite bara inför tentan, men jag inser ju att mitt upplägg har varit minst sagt bristande. Jag lär mej ALDRIG. Suck! Nästa kurs kommer bli tuff. Men den här gången ska jag vara steget före. Jag ska använda min fina mapp som jag fick av Stina och skapa ordning och överblick över plugget, sätta deadlines och hålla det! Japp, nu ska det bli ändring! *slår näven i bordet*

Ikväll fick jag en glad överraskning. Närmare 21 tiden ringer det på dörren. Vem fan kommer nu? Vågar jag öppna i bara mässingen (njadå, inte riktigt, men absolut inget man visar sej i inför folk) Men tänka sej, bakom dörren stog min Idol! Lenita! Ni förstår inte hur glad jag blev. Jag har fan inte träffat kvinnan sen 10 februari! Hon gjorde min pissiga dag alldeles förträfflig till slut!

Vi bestämde att inte låta det gå så länge igen, så därför ses vi kanske imorgon, på fredag och på lördag. Till råga på allt så är Mat-ias borta över helgen, så vi ska ha sleepover. Måste ta igen all förlorad tid. Lovley!

www.sängen.nu!

Puss på er!

Vad kan gömma sej i det paketet tro???


JOOO, nämligen min älskade skinnjacka!



Det var ett jävla tjat om denna jacka, men nu är den i mina händer så nu kan jag äntligen sluta sukta efter den. Jag kommer använda den JÄMT! Så jävla snygg den är! AWESOME!

Puss på er!
Det här med att hålla sej borta från shopping höll inte länge för fröken Lindgren. Nu är jag i skotankar. Frågan är om jag ska köpa ett par Fred Perry eller ett par Converse??



Jag tror nästan att jag gillar Fred Perry bättre (dom till vänster, såklart) Dom kostar lika mycket; 699:- Men väntar ett tag med att köpa dem, är så slaskigt och hemskt nu så jag lär ju förstöra dem så fort jag sätter foten utanför dörren. Det får tina upp lite mer på gatorna först, sen blire shoeshopping :D :D

Puss på er!

Jag vet inte vad det är med mej och Melissa Horn nu för tiden, men hon förstår mej! 




Seeya later.

Puss på er!
Jag måste erkänna att jag är inte överdrivet nöjd över det rejser-snabba borttinadet av snön, jag hade velat köra mera skoter, mera mera mera! Men jag kan ändå inte hjälpa att bli glad när jag ser det första vårtecknet:



Kolla fjärilen. Trevligt.

Rast en stund från jobbet, ska fara och träna, sen börjar jag jobbar igen klockan 15:30. 

Puss på er!

Jag misstänker att jag har någon allvarligare störning på hjärnan, det var då åtminstone ett faktum i natt när jag skulle försöka få mej en blund. Jag var trött när jag gick och la mej, men så fort jag hade varvat ner och lagt mej till ro så hör jag - dripp dropp dripp dropp. Suck! Jag låg och vred och vände, det enda jag kunde tänka på var det där förbannade ljudet!

1 timme senare klev jag upp och undersökte vad det var och det kom från balkongen, så fanns inget att göra åt saken. Försökte att inte tänka på det, en omöjlighet visade det sej vara. Typ 30 minuter senare satte jag mej upp och tänkte "hur fan ska jag göra?!" isolera ljudet på något vis i form av handdukar på balkongräcket? Men det verkade dumt. Efter många om och men pluggade jag inte ett par öronproppar och sov som en liten bäbis resten av natten, hörde nästan inte när klockan ringde:P

Men eller hur, störd?! :P

Nu ska jag fortsätta jobba!

Puss på er!

Jag har det väldigt gott ställt den här månaden, efter att räkningarna är betalda så har jag över 5000 kronor kvar?! Det har fan inte hänt sedan... Ja, jag vet inte när. Men jag tar goda råd från Daniel: spara till Egypten. Så det ska jag göra. Inge mer shopping på onödigt skräp.

Nu är jag på väg till jobbet. Ska jobba ikväll och dubbelt imorgon, dvs. 11 timmars pass. Så det blir en jättelugn helg för mej, ladda inför tentaplugg nästa vecka!

Puss på er!

Efter långt övervägande så blev det den svarta Jofama by Kenza 9-jackan. Det blir bäst så, den passar ihop med mina kläder o då kan jag använda den jämt! Hur snygg är den inte?!?! Längtar tills den levereras!


Nu är jag hundvakt åt Isou-korven. Han är som ett litet barn, hittar nya saker att göra hela tiden och nöjer sej inte med sopkvasten till min stora besvikelse. Nää, för att Isou ska vara nöjd så är det Iphone-hörlurar, sidenband och skor som gäller. Pust, stööön. Men snart kommer Maddis och hämtar han.


Ikväll blir det innebandy med Brullan. Som hon har tjatat att jag ska följa med på en dalen-match och nu har jag inget att skylla på så jag fick motvilligt säga ja. Men what a heck, det kan ju vara kul att göra något nytt. Hoppas bara att jag går obemärkt förbi!

Trevlig helg alla.

Puss på er!

Var på stan en sväng och shoppade igår. Vero Moda har kommit till stan och det firades med ett par nya jeans och en blus. Jag har länge velat ha ett par ljusblå jeans som jag kunde skära hål i så dom får den där slitna looken, så när jag hittade ett par på Vero Moda som bara kostade 199 kr, så var jag ju bara tvungen att köpa dom. Väl i kassan gick kalaset på över 700 spänn, så jag blev lite fundersam hur det kunde bli så mycket för ett par jeans som kostade 199 och en blus som kostade 179. Det visade sej sen att jag hade kollat på prislappen till skärpet som satt på jeansen. I själva verket kostade jeansen 599 kronor. Skulle ju skära sönder dom, men tänk om det blir dåligt då måste jag slänga 600 kronor i sjön, känns ovärt. Vi får se om jag kanske lämna tillbaka dom och hittar ett par billigare.



Jag har kööpt en blå tröja, för typ första gången i mitt liv :) Jag gillar!

När jag var inne på stan så passade jag på att prova min dröm-jacka, dvs. Jofama by Kenza 9. Och nu börjar jag tänka om... Ville ha den röda först, den kändes coolare på nå vis. Men igår så fanns inte den röda kvar, så jag provade den svarta istället, den var sjukt snygg den me. Så då började jag tänka... Den svarta kan man ju ha till mer kläder, lila, blå, rosa, grön. Den röda kan man typ bara ha till svart, jeans och brun. En jacka som kostar 2798 kronor vill man ju kunna använda jämt!


Svart eller röd....?!

Puss på er!
Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Nu är det dags att komma igång med träningen. Eller jag är igång redan. Har börjat köra 2-3 gånger i veckan, men jag borde nog köra mer för att bygga muskler. Körde Bodypump med Jullan igår, körde inte riktigt fullt ut, hade ingen direkt ork. Idag har jag kört gym med Alexander, det gick lite bättre än igår och jag känner att det rycker i armarna. Härlig känsla :)

Så nu är jag igång, målet är att ha en fit kropp till Egypten-resan :) 3,5 vecka kvar. IIiiiiiiiih! Jag längtar. Kommer bli Awesome!! Jag ville dock hinna ta dykcert. innan jag åker, men det finns inte riktigt pengar till det, så det får bli en annan gång.

Nu ska jag slänga mej i duschen. Sen blir det att laga lite mat, får se vad frysen har ett erbjuda.

Puss på er!
I morse blev jag väckt av Madde. Isou hade smitit och hon behövde hjälp att leta. Snäll som jag är så kastade jag på mej kläderna och tog bussen dit. (Ringer en vän i nöd, så ställer jag alltid upp, dag som natt)Väl där så ropade jag lite, men fick sen ett samtal av Madde att han var återfunnen. Någon vänlig själ hade lockat med han in på sjukhuset med hundgodis och sen kontaktat polisen. Så lilla Isou-odågan är tillbaka och Madde är lugnad :)

Konstigt nog så fick den här händelsen mej att börja tänka på en egen hund. Men, meeeen, jag måste ta mej in på sjuksköterskeprogrammet här i Umeå först samt jobba ihop en liten hund-budget. Har nu suttit och drömt mej bort på pinschersektionen.se och läst litegrann om psyket på hunden (vilket jag har gjort förut också, men alltid kul att upprepa) Känns som att hunden kan passa mej bra. Dock kanske aningens mer aktiv i jämförelse med min Golden som jag hade förut, aningens ;) Ni som kände Ronja vet att ALLA hundar är mer aktiv än hon :P

Men ja, jag tror att det kan funka. Har börjat kolla på uppfostringsmöjligheter och jag tror faktiskt att "klicker"-metoden kan funka. Det får man nog höra lite mer med uppfödaren vad dom tycker är bäst. Detta är ännu bara drömmar, men när jag bestämmer mej för att "nu är det läge att skaffa hund" så kommer jag ta reda på mer. Känns onödigt att börja ringa till uppfödare och fråga runt när jag ändå inte kan skaffa förens till hösten, eventuellt.


En sån här liten plutt vill jag ha! Vill Vill Vill :D

Puss på er!
Titta på min korkskruv. Förstår att det där är mitt naturliga krull. Jag kan knappt tro det själv faktiskt. Om jag duschar utan balsam och använder lite mousse sen när jag torkar det så går det att krama fram lite lockar. Trevligt.



Nu ska jag ta och packa ihop lite badkläder och sovgrejer för att sedan åka till brorsan i Vännäs och bada pool. Det blir myskväll med grillat, vin och sällskap av båda bröderna och Sara. Trevlarns. (hoppas jag får något annat i tankarna istället för mitt deppinlägg tidigare idag).

Puss på er!

Jag är less. Less på allt. Jag brukar känna såhär rätt ofta när jag tänker efter. Just nu känner jag bara för att stoppa huvudet i sanden och stanna där någon vecka. Jag har så himla lite energi över, känns som att jag är sur mest hela tiden. Urk! Ujeää! Inge roligt.

Det finns ingen egentlig anledning till varför jag känner såhär... Eller när jag tänker efter så gör det ju det, men jag vill bara inte erkänna det för mej själv och andra. Jag kämpar på och försöker ha så lite tid som möjligt att känna efter. Det kommer inte annat emellan, men jag fixar så att det gör det så det är bra.
Det är bara att bita ihop helt enkelt. Tiden går fort och snart åker jag utomlands, då ska jag ladda krafterna och rensa tankarna från problemen.

Pladder pladder pladder, som ingen förstår ett skit utav, knappt jag själv.

Puss på er!

Friday night and everyone's moving..... i can feel the heat but it's shooting heading down.... lalalala, gammal dänga av Kim Wild. Jag är på party humör, men jag får nöja mej med poker-night med grabbarna grus. Det blir najs det också. Men för er som ska festa ikväll vill jag rekomendera en bra partylåt.




Ha en finfin kväll.

Puss på er!
Nu är min Jofama by Kenza-jacka såld. Jag köpte den i höstas för 700 kronor, men kände att det inte var min stil riktigt också var den inte så snygg på som jag hade tänkt mej. Jag la ut den på tradera och fick den såld för 1650 kronor. Snacka om att göra en bra affär!! Jag är nöjd. Nu ska jag ruva på dom pengarna ett tag.

For till vårdcentralen idag, för läkaren som jag var hos i januari (när dom trodde att jag hade körtelfeber) ville att jag skulle komma tillbaka och ta lite prover för att säkerhetsställa att allt är okej. Så jag for dit, väntade på min tur i 50 minuter och när jag kommer in så visar det sej att läkarn har inte skrivit en remiss på vilka prover som ska tas. HELVETE!! Så himla bortkastat! Tog i alla fall tillfället i akt att gå och hälsa på på min gamla arbetsplats: polisen. Så helt bortkastat kanske det inte var trots allt.

Nu ska jag få i mej nå mat sen ska jag fara till IKSU och träna.

Puss på er!
Känslan som infinner sej när man har skrivit en tenta är lättnad. Gud så skönt, nu kan jag äntligen andas ut. Jag vet att jag klarade första delen av tentan som var Klinisk Kemi. Andra delen: Mikrobiologi/immunologi har jag fortfarande inte fått något resultat på, men jag gissade betydligt mycket mer där. Får hoppas att jag kammar in ett godkänt där iaf, fick VG på första delen :) *stolt*

GUUUU SE SKÖNT! Det känns nästan lite tomt, dom senaste två dagarna har jag pluggar konstant under min vakna tid. Vad ska jag göra nu då?! Jag kanske promenerar in till stan, möter upp Jullan och handlar mat och gotta inför våran filmkväll. Eventuellt att jag unnar mej en flaska vin för att fira!

Alltså ursäkta att jag upprepar mej nu, men Helvetet va skönt det känns! Ni som går universitetet och har pluggat inför tentor vet säkert hur det känns.

Ha en finfin dag.

Puss på er!

Jahapp, då sitter jag på tåget till Ö-vik igen. Har inte varit i skolan på evigheter känns det som och idag är dessutom första gången som jag åker solo. Saknar mina klassisar! Det här suger verkligen, jag känner det! *ledsen i själen* Men jag biter ihop och gör det bästa av situationen.

Idag är det venprovtagning på schemat, det ska bli grymt roligt. Enligt källor så får man ta prover på varandra, så vi får se om jag kommer hem levandes idag eller om dom tappar mej helt på blod. Jag hade tänkt plugga på tåget idag, så jag tog med mej dator och allt för att sen upptäcka att dom inte har någon uppkoppling på tåget?! Vadå värdelöst?! Dessutom är det kylgrader i tåget så jag börjar bli lite kall om nosen!

Jag överlever nog det här också ska ni se: Det som inte dödar, det härdar!

Puss på er!

Alltså min humor på senaste tiden är ju under all kritik. Men jag finner verkligen detta helt underbart roligt. Enkel, löjlig och något rå humor, precis i min stil ;D




Han får en verkligen att bli sugen på flygande Jacob, eller?!


Puss på er!
Godmorgon alla glada. Snart helg, men för mej börjar arbetsveckan kan man säga. Kl 13 börjar jobbet och innan dess ska jag kolla på lite streamade föreläsningar. Tenta på onsdag, så nu är det bara att bita ihop och slå upp böckerna.

Sitter här med en kaffekopp och kollar på rix fm på teve, dom är ganska roliga faktiskt. Dom tar upp riktigt relevanta saker kan jag tycka, allmänbildning på högsta nivå! Har tröttnat lite på Vakna med the voice, men vetni vad som hade varit Awesome?! Om dom visade Morgonrock från Rockklassiker på teve. Jonas och Anton är BÄST!

Att det är Melodifestivalfinal imorgonkväll har väl ingen missat och jag ska ärligt säga att jag hade velat kolla på det, men jag jobbar och slutar precis lagomt till att programmet slutar. Syndisch. Så nu funderar jag på om jag ska se det på svtplay, det kan jag ju göra. Men oddsen är ganska stora att jag inom den halvtimmen som jag ska ta mej hemåt från jobbet, får reda på vem som vinner och då kommer jag skita i att kolla på det. 

En bild, för att det var så länge sen. Visste är den fin?! Att fota blommor är ganska tacksamt.



Tack för mej idag.

Puss på er!

Tatueringstider för Zandry. Har hittat en jättebra sida där man kan leta fram det typsnitt man vill ha på sin tatuering. www.dafont.com. Finns så sjukt mycket att välja på.


Under början av 2012 har jag inte ägnat många timmar åt jobb och det syns mycket på ekonomin. Igår skrev min samordnare på Attendo och undrade om jag kunde jobba ngt i helgen och att hon hade alla kvällar öppna, så jag tog alla. Lite senare frågade hon om jag kunde jobba dubbelt på söndag, Nemas problemas sa jag. Och idag frågar hon om jag kan börja tidigare imorgon, Japp det går alldeles utmärkt. Så från till att jobba ungefär 16 timmar, så blir det istället 24 timmar. Klirr klirr i kassan tänker jag bara!

Måste få ventilera mina tankar angående en till grej. Under hösten så har vi varit 6 tjejer som pendlat till Ö-vik. Det har funkat jättebra för att man har alltid haft sällskap och när vi inte har kunnat lära känna klassen så bra så har vi alltid haft varandra. Jag tycker inte att det har varit så himla jobbigt att pendla tack vare dom.

Vi allihopa har ju hela tiden önskat att ta oss in i Umeå och i slutet på förra terminen var det 3 st som fick flytta till Umeå. Efter halva den här kursen så är det 2 till som har tagit sej in. Vad betyder det?! Zandra är ensam kvar!! *gråter en skvätt* Anledningen till att jag inte tog mej in samtidigt som klasskompisarna är för att jag råkade blanda ihop prioriteringsordningen, så jag blev struken och fick anmäla mej på nytt, alltså hamnade jag i reservkvoten och därmed är det kört för fröken Lindgren att ta sej in den här terminen. Otroligt tråkigt, ledsamt och surt!

Suck!

Puss på er!
Åkte som sagt med mamma till stugan idag vid lunch. Gratis tågresa hit, Awesome! Mamma hade lyxat till det och köpt en bit smörgåstårta som vi mumsade i oss när vi kom fram. Sen tog jag fram datorn och kollegieblock och satte mej för att lyssna på streamade föreläsningar. Grymt tråkigt, men det ska göras. Imorgon tänkte jag nog ta och läsa lite i boken istället, kändes roligare.

En dag utan träningens tecken är bara att glömma, så jag och mammsen tog skidorna och åkte på en tur. För min del blev det bara 2,5 km, men det var jobbigt ändå och med tanke på att jag är så ovan plus att jag har ett ben mindre att åka med så blev det ett lagomt pass för mej.

Sen åkte vi på systemet för att fördriva tiden innan Åke kom till Nordmaling. Mamma skulle lära mej att hon kunde om viner, vad man ska gå på, vilka druvor som är bra, ja, vad som är gott helt enkelt. Så jag skojade och sa att vi kunde ha vinprovning hemma och mamma tog mej verkligen på orden. 5 röda viner, 2 vita viner, ett rosévin och ett mousserande vin. Jag undrade i affären vad hon höll på med, då sa hon "men det är ju fest ikväll, lilla lördag vettu". HAHA, gullemamma, den bästa på jorden! 

Nu har vi ätit en god middag, bakat bröd och ska kolla lite på teve innan sängen. Jag hinner glömma bort hur underbart det är att vara här mellan gångerna. Imorgon kommer Rickard och ska hjälp Åke att riva altanen till Storhuset, då ska jag bjuda på crémebrule :) Men innan dess så blir det massor med plugg.

Puss på er!
Jag förstår att folk kanske tror att jag är deprimerad pga musiken som ja la upp i förra inlägget, men så är inte fallet. Jag är glad, träningen gör att jag är full av endorfiner. Jag har faktiskt ingenting att deppa över och därför gör jag inte det heller. Jag gillar bara att lyssna på meningsfull musik med texter som jag kan relatera till, men det betyder ju inte att jag är deppad. 

Sitter nu och kollar på tv, har fastnat för årets Big Brother. Människorna där är helt rubbade allihopa, men det är ändå jävligt underhållande att kolla på. Och nej, jag följer det inte slaviskt, men kl 22 på vardagskvällarna har jag oftast inget bättre för mej ;P

Imorgon ska jag följa med mammsen till stugan. Har haft så dålig pluggdisciplin i veckan så nu måste jag isolera mej själv från omvärlden. Så innan jag far ut till ingenstans imorgon så måste jag tvätta och hämta ut min kurslitteratur (1½ veckan efter kursstart, bra jobbat) det kräver alltså att jag kliver upp kl 7 imorgon för att hinna tvätta, packa och fara till stan. 

I helgen blir det jobb för hela slanten, fre, lör och sön 15:30-21:30. Klirr i kassan! Det behövs verkligen. Har tappat stinget lite när det gäller jobb och jag lever därefter också. Saknar att shoppa och ta ut svängarna, det har blivit lite sånt på senaste tiden. Snåltarmen har tagit ett fast tag om mej.

Ne, slut på pladder nu. Ska kolla ett avsnitt Desperate Housewives och sen sova sängen.

Puss på er!
Inte alls min typ av musiksmak, men hon skriver helt underbara texter. Jag gillar musik som man kan känna igen sig i. Dessa låtar kan jag verkligen relatera till.










Hon är bra, faktiskt.

Puss på er!
Jag är inne i ett träningsflow! Känns som att jag har kommit igång ordentligt nu och efter varje pass så längtar jag redan till nästa ;) Vi får se hur länge det håller i sej. I morgon ska jag prova Aqua Box, blir spännande. Är egentligen inte så förtjust i Aqua-passen, men det här kanske är något helt annat så jag provar innan jag bestämmer mej för att bojkotta.

Vidare så har jag lagt ut min rosa Jofama by Kenza jacka, jag köpte den i höstas och tyckte att den var aningens för stor och nu när jag vill ha den nya Kenza 9 så tänkte jag sälja den här så jag har råd att köpa 2700-kronors-jackan.
Annonsen hittar ni här: Tradera.com/jofama by kenza om ni är sugna på denna godbit :)

Puss på er!
Nu är jag inne i tatueringsträsket igen. Vill göra en text på insidan av överarmen. Det här är det senaste bidraget, jag gillar, men måste låta det sjunka in ett tag så jag inte ångrar något. Sen kommer ju inte texten vara exakt i det typsnittet, men något i den stilen iaf.
Får se vad det blir helt enkelt.

Var hos Jennie igår och kollade film. Vi såg The girl with the dragon tattoo. SÄMST! Svenska versionen är ju så mycket bättre. Alltså jag förstår inte varför Hollywood var tvungen att göra sin egen version av filmen, för allting är ju exakt lika dant fast snäppet sämre helt enkelt :P Äsch, jag ska inte förstöra för er som vill se filmen (fast det kan jag redan har gjort förresten) men du spar jag er 2,5 timme som ni kan se någon mer värd film, tex. Tintin! Den var bra, har dock inte sett hela än, men av det jag har sett kan jag konstatera att den är grymt bra gjord, spännande och rolig.

Allt för mej idag, nu ska jag se senaste och sista säsongen av Desperate Housewives.

Puss på er!

Dagen har varit instensiv med tentaskrivning och massor med skranåkning och stjärtlappsåkning. Tentan gick helt okej, kan gå vägen men vi ska inte ta ut något i förskott;) Dagen i backen var skit kul. Jag tvingade Madde långt upp på kullen, hon skrek som en stucken gris när vi åkte nerför på skranan och det gjorde det extra kul för min del;)

Nu är jag på gå till en klasskompis och ska se film. Egentligen var jag sjukt sugen på att gå ut och dansa, men jag får nog inse att efter denna intensiva dag så orkar jag nog inte det. Det blir trots allt skönt att inta soffläge hos Jennie ;)

Imorgon blir det kanske skoter om jag får tag på någon bil som kan ta mej till farmor och farfar, sen ska jag och Julia mysa. Vi är i tatueringstankar, ska visa senare vad jag hade tänkt mej.

Ha en finfin kväll.

Puss på er!

Ikväll är jag lite stolt över mej själv. Jag hörde av mej till Jullan för att fråga om hon ville följa mej och träna, men hon kände sej lite hängig så hon sa nej. Och då tänkte jag: Faan, då skiter jag också i det. Men i nästa sekund så tog jag mej i kragen och for iväg. Kändes grymt skönt.

Körde ett bodypump-pass och jag gjorde det bra med tanke på hur mycket träningsvärk jag har i kroppen. Körde på så jag blev svettig (det brukar jag inte bli på bodypump). Nu kan jag äta en chokladbit ikväll med gott samvete.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det att plugga lite till inför imorgon.

Puss på er!
Nu jääävlar! Jag vet att jag har sagt det här tusen-miljoner gånger, att jag ska komma igång med träningen igen. Den här gången tror jag faktiskt på mej själv. Har redan kört 2 pass den här veckan. Har kört igenom överkroppen på gymmet. Kör ett BP pass idag. Roligt när jag äntligen är igång. Och det är ju så: Ju mer man tränar, desto roligare blir det. Så nu när jag har den här jävulusiska träningsvärken så tänker jag fortsätta köra, det återstår bara att se om det håller i sej till nästa vecka...

Jaa, nu jävlar ska här byggas muskler;D Wish me luck!

Tomorrow är det omtenta på anatomi och fysiologi. Det kan gå hur som helst känner jag, men jag ska ha positiv inställning och sitta länge än en timme den här gången. Ikväll blir det en lugn kväll, ladda krafterna inför tentan och repetiera lite.

Puss på er!
Helt allvarligt, det är 8 grader ute... plusgrader!! Det är ju helt sinnessjukt vad varmt det är, inte alls bra! Jag vill ha en lång skotersäsong, men det får jag väl förstås inte få som det ser ut nu. Ledsen Zändry :(

Förra inlägget... ja, det var ingen stämningshöjare direkt. Jag var och hälsade på mormor igår för att försäkra mej om att hon mådde bra, det gjorde hon. Hon hade varit på permis under dagen och får åka hem idag. Glad Zändry :)

Och angående kill-bekymmerna så förstår jag att jag inte blir dissad den här gången, inte på det sättet och det känns bra. Jag har en fin vän och det är onödigt att äventyra det om man inte är på samma nivå känslomässigt, äsch, jag vet inte vad jag babblar om, men i det stora hela: Glad Zändry :)

Jaha, under skrivandets stund så ändrar termometern till 9 grader. 9 GRADER! Det droppar från balkonger och rinner massor med smältvatten i stuprören. Ledsen Zändry :(

Puss på er!