Jahapp, då var det över... Sammanlagt 8 timmar tog det... Idag har jag stor sorg!

I två dagar har jag fått hjälp att flytta ut grejer från lägenheten och igår städades den kliniskt ren. Idag klockan 11 träffade jag hyresvärden för en slutbesiktning. Han påpekar gång på gång att det är en perfekt lägenhet och jag instämmer: Man kan inte få det bättre, säger jag med ett försökt till leende.

Men jag ska inte älta detta något mer, jag är bara tacksam att jag har fått bo där i 1 år och 9 månader. Min lägenhet var bäst! Men nu mot nya utmaningar i livet. Nu ska jag spara pengar. Fatta att få 6-6500 extra varje månad?! Men först ska jag betala tillbaka skulder, 9600 är jag skyldig olika människor, men efter det så ska det sparas.

I natt sov jag i soffan hos pappa men idag flyttar jag ut till lägenheten som dom har vägg i vägg med garaget. Jag kommer ha det så bra där, jag fick verkligen en försmak av det igår när det serverades oxfilé och revbensspjäll från grillen. Det roligaste är att det är typ sånn mat varje dag, åtminstonde på sommarn. Och det absolut bästa är att man behöver aldrig vara ensam där, det är alltid någon som hälsar på. Och nu i sommar bor min extra syrra, Angelica där så det finns alltid någon att prata med.

Idag när jag slutar jobbet ska vi ta itu med alla flyttkartonger och få lite ordning på skräpet som jag har dragit dit. Jag trodde jag hade lite grejer men det blev 2 släpvagnar och 4 fulla bilar med mina kläder, möbler och diverse grejer. Pappa svor mer än en gång när han insåg hur mycket jag har samlat på mej. Haha, jag skrattade bara.



Nu har jag tagit ut all min semester för den här sommaren. Det blev två hela veckor :) En vecka på Rhodos som ni redan vet och andra tillbringades i huvudstaden och på västkusten :)

Torsdag förra veckan åkte jag ner till stockholm för våran årliga träff med örebro-gänget, som jag kallar det. Det är alltså dom kompisarna som jag fick när jag gick i gymnasiet. Det är kul tycker jag att vi kan hitta på sånna här saker trots att vi bor på så olika ställen i sverige. Det var så roligt, när vi satt på en restaurang i gamla stan i stockholm så en servitris frågade vart vi var ifrån, Kaowe svarade (medans han pekade på varje person) Stockholm, Ängelholm, Halmstad, Piteå och Umeå. Snacka om udda sällskap ;)

Tillbringade helgen i huvudstaden. Vi festade med gamla godingar och såklart spelade vi vattenfall, med lite nya regler som blev jätte komplicerat men det var roligt. Och Jonas kom upp med bilen på fredagkväll. Vi var i gamla stan och gick på gröna lund. Jag åkte alla karuseller! Inklusive insane:
 
Den var faktiskt verkligen INSANE! rätta namnet har dom hittat till just den karusellen.
På söndag åkte vi vidare ner till söderland. Emy och Kaowe fick åka med mej och Jonas eftersom vi skulle åt samma håll. Vi stannade och grillade hemma hos Jonas, sen skjutsade vi hem dom till Ängelholm.

Så började en ny arbetsvecka för min kära pojkvän och jag hade som ambition att träna medans han var på jobbet, men det var skönare att sova sängen, så det fick bli en annan dag, fast "en annan dag" kom tyvärr aldrig. Men men, man ska göra det man vill och det man känner för, det är viktigt.

Jag hann med att åka till Emy och fira henne 21års dag och tillbringade dagen på stranden och i vattnet i magnarp. Malin, Annie och Kaowe var också där. Fick höra lite om Malins resa, var riktigt kul att träffa henne igen.
På onsdagen åkte jag upp till Stina och insåg att det inte alls är så nära som man trott. Jag antar att jag har blivit bortskämd med det korta avståndet till Emy och den braiga motorvägen. För att åka till Stina måste man ta dåliga och krokiga inlandsvägar, men det vare värt det, en sista gång! :)

På kvällarna hänge jag och Jonas, vi tvättade bilar, var på bio, åt middag med några kompisar till Jonas, förberedde inför 50års kalas. Och på lördag var åkte vi vattenskidor/wakeboard/tub, jag åkte det sistnämnda med Jonas och det gick foooort och sjukt roligt var det. Dock så gjorde det ont som tusan om man ramlade av i den höga farten. Vattnet blit så hårt och man studsar som en gummiboll på vattnet flera gången innan man skär vattenytan. Såhär 2 dagar efteråt är jag öm överallt, men det var det ju också värt det.

50års kalaset för Jonas mamma var roligt. Vi hade ordnat en massa lekar och det lev mängder av skratt när dom olika momenten genomfördes. Det blev en god plock-middag och lite sång och ett tal. På kvällen lev det lite kyligt och jag var trött, så jag gick och la mej vid 12 så festen fortsatte utan mej.

Det var som sagt min semester. Jag måste säga att dom två veckorna jag har haft ledig har jag spenderat himlans bra. Sommaren är ännu inte slut, även om det verkar så på vädret, så jag ska nog kunna hitta på mycket roligt innan det är över. Men i veckan ska jag ta itu med flyttningen. På torsdag ska jag UT!

Det händer saker på bilddagboken. Har laddat upp bilder från både Rhodos och mamma 50års kalas. Blev dock inte så många bilder från det sistnämnda, men alltid nånting. Spana in bilderna här.

Förresten så har första antagningen till universitetet kommit. Jag är 44 reserv i Övik. Jag och mamma satt och diskuterade det nyss och hon tyckte det lät lovande. Stina har även uppmanat mej att gå på uppropet fast jag fortfarande är reserv för det finns dom som inte dyker upp av olika skäl. Spännande.

Nu väntar jag med spänning på andra antagningen. Håll tummarna för Zandra :)
Nu har jag varit hemma ett tag från Rhodos. Kommer inte skriva något i bloggen om resan utan hänvisar till min bilddagbok där jag har lagt upp en massa bilder och text om mitt och Jullans äventyr.

I helgen var det kalas för mor min. Jonas kom upp i fredags och vi hade tvmys i soffan. Dock så var jag trött och uttråkad av en svensk kriminal-film, noll tollerans, så jag betedde mej som en barnunge som inte får som dom vill och det slutade med att jag somnade.

Så på lördagen åkte vi med mormor och morfar ut till stugan där det vankades 50 års kalas. 4 timmar tog förberedelserna och då var vi 12 personer som hjälptes åt. Mycket mat blev det och mycket folk kom det. Det var öppethus från kl 14. Personligen har jag fått nog av öppethuskalas, det är mycket roligare om alla är där samtidigt så kan man ha roliga lekar, tal och musik. Men det blir nog på bröllopet istället.

Vi badade i poolen och kollade på hajen. Sen åkte Jonas hem på söndagen och jag satte igång med att flytta lite. har redan packat en låda med skålar, fat och hushållsmakiner och en med böcker och pärmar. Ska fortsätta idag tänkte jag. Men först vill jag städa så jag kan ta kort på alla rum innan jag flyttar, som minne :)

Ikväll är det bio! Eclipse!! Har hört så mycket bra om den filmen. Nu sträckläser jag boken innan kvällen.