Såhär blev nya frillan. Jag är grymt nöjd. Och hon som klippte mej var helt underbar, vi pratade om allt möjligt och det blev ingen pinsam tystnad som det ofta blir hos frisören tycker jag. 2,5 timme satt jag och jag njöt av varje minut. Jag brukar inte gå till frisören så ofta, det blir oftast mamma som klipper topparna, så jag tycker att jag kunde unna mej det även om det kostade mer än ni vill veta ;P Men vilken skillnad det blev, från det gröna, slitna långa håret till det här korta, fräscha nyfärgade håret :D

   

Köpte med mej några produkter hem också:
1. OroFluido (en hårolja som ger glans och värmeskydd för plattång och hårfön osv) 
2. Dust it, Osis+ (en fantastisk produkt som ger samma volym som om jag skulle tuppera håret i flera timmar)


 

- När jag är ensam tycker jag om att sminka upp mej, ta på fina kläder och leka att jag är en artist som är superkänd och supersnygg. Där kan jag dansa omkring i många timmar.

- Jag är grymt mörkrädd, låt säga att jag har blivit enormt präglad av alla skräckfilmer som setts genom åren.

- Jag är bortskämd av min pappa. Han ger mej allt jag vill ha. Ända sen jag hade cancer så har han tyckt så synd om mej och har nog trott att han har gottgjort allt det onda som har drabbat mej genom att köpa mej saker i överflöd.

- Som liten var jag en riktig retfia.
Jag älskade att reta mina storebröder, men det slutade allt som oftast med att jag fick stryk och gick till pappa och grät. "Pappa Daniel/Rickard är dum mot mej" Så dom fick alltid skulden. Haha, mission completed!!

- Som liten grät jag även ganska mycket,
så pappa hittade på ett smeknamn som jag har fått leva med sen dess: Skväkan. Fråga mej inte vart det kom ifrån och hur han kom på det.


- Jag tål inte att förlora. Jag försöker hålla god min, men har jag haft en dålig dag så är det lika bra att låta mej vinna, annars slutar inte kvällen nå trevligt.

- Jag är en jäkla sjusovare. 10-12 timmar, nemas problemas. Jag önskar att den är ungdomsfasen skulle ta slut någon gång. Folk säger att ju äldre man blir desto mindre behöver man sova, det regeln gäller inte Zandra.

- Jag gillar inte konflikter, så jag känner många gånger att jag blir trampad på för att jag alltid gör som alla andra tycker. Ibland känner jag också att jag ställer upp lite för mycket, när jag inte alltid får samma hjälp tillbaka.

- Jag avskyr dubbade filmer. Det upptäckte jag när jag såg dubbade Harry Potter. Allting känns så falskt. Och när man som hörselskadad ofta läser på läppar och är lite beroende av att se personen som talar, så är det jätte jättesvårt att höra vad som sägs eftersom att munnen rör sej fel.
Jahapp, då var man på arlanda igen. På vip-loungen. Dom bjuder på glögg och pepparkakor idag. Bra tänkt, jag älskar glögg. Faktum är att jag älskar allt som hör julen till :) Förutom julmaten då, men skinkan är god och inte att förglömma: Dopp i grytan. Det är en höjdare!!

Skulle gått på skyltsöndag idag i Halmstad, men både jag och Jonas kände oss lite sjuka så vi stannade hemma och såg på dubbade Harry Potter.

I övrigt så har det varit en ganska så lugn helg, men ändå har vi haft mycket att göra. Julbord, shopping, jobba. Jaa, så mycket var det nog ändå inte när jag räknade upp det, men en helg är kort och inte så mycket tid som man hade önskat.

25 minuter kvar tills mitt flyg går, bäst jag går till gaten så jag inte missar det, men först ska jag ta en till kopp glögg. Ha en trevlig söndagkväll!

OOHH, Joo, förresten!! Imorgon klipper jag mej. Jag är sjukt nervös, vet inte om jag kommer låta henne klippa saxen i mitt långa hår :/
Suuck! Det här var inte vad jag hade väntat mej när jag klev upp imorse!! Jag skulle ha varit hos Jonas för flera timmar sen känns det som, men icket sa nicke! Dom har problem med snön här nere. Det börjar med att planet från Umeå är försenat 40 minuter, lite suck! men när vi väl var påväg att landa i stockholm så fick vi inte göra det för att dom höll på att ploga landningsbanan, mycket suck!! Och det resulterade till att jag blev ombokad till flyget som går 21.30 (jag skulle ha flygit 18.05) Inte det minsta roligt faktiskt!!

Så jag tänkte att man borde ju få någon ersättning för mat och sånt där, men det gick inte att få tag på en ända människa som arbetade på sas, till slut fick jag gå till en gate och fråga en pilot, han skickade mej vidare till ankomsthallen, jättemycket suck!!!!

Väl där var det fullt med folk och jag gick fram och skulle ta en kölapp. På skärmen står det eurobonus gold som en egen ruta, så jag klickar på den och drar mitt kort och det blev genast min tur. Då fick jag gå före minst 10 personer, så lite glad blev jag iaf. Sen fick jag en rabattkupong som jag kunde köpa mat för. 75 kr. Jag gick till max och beställde för 78 kr. Jag räckte fram lappen och trodde att det skulle funka ändå, men då sa han "3 kronor" lite övertydligt. Jag hade inga lösa pengar så jag frågar honom med sarkasm i rösten "ska jag måsta betala 3 kr med visa-kortet" Han svarade ja, som om det vore en självklarhet. Herrejessanes!!

Nu sitter jag alltså här... Tur har jag iaf som har Guldkort, för då kan jag sitta i mysiga fotöljer och mumsa i mej bullar och kex. Fast jag hade ju hellre varit framme hos min Jonas och legat och myst i soffan. Och till råga på allt så har mitt batteri varit slut sen jag lämnade Umeå, jättebra tillfälle att vara utan ström på mobilen. Men jag hoppas Jonas har förstått iaf att jag kommer halv elva istället för tio över sju!! Otroligt mycket suuuuuck!!
Snart är vargavintern här och det börjar kännas. Snön faller varje dag och det är -10 som medeltemp. Jag behöver en jacka så jag klarar mej den här vintern. Den här hittade jag på Stadium igår. Varm-lång-dunjacka. Inte så farligt dyr, 1299:- Det är okej pris tycker jag. Den fanns bara i röd kvar i min storlek, men jag skulle vilja ha en svart. Ska kolla i Halmstad imorgon om den finns där.

Hohoho, jag kommer inte frysa i när vargavintern kommer!!


 

Vill även ha den här jackan. Jofama by kenza. mm mm mm, säger jag bara. GE MEJ! Den kostar ca 2000 kr vilket är lite väl dyrt för zandras plånbok, dom kanske rear ut den efter jul, Hoppas!!

Fika med gänget på costas                                             Var på megazone och provade fortets 26 celler


Ingen fest utan vattenfall                                             Jag och Malin på Allstar


Vi tillbringade mesta tiden i karaoke-baren,                     Kaowe och Jonas är så söta ihop. Dansadansa.
här sjunger vi holding out for a hero

Helgen var helt fantastiskt rolig! Var så kul och träffa alla igen och hitta på många roliga saker. Var länge sen jag hade en sånn rolig utekväll och jag är så glad att jag och Emy äntligen fick våran vilja igenom så vi stack till coverclub. Kanoonkul!!



Förrätt: Tomatbruschettas med basilika och vitlök
Varmrätt: Stekt lax med kiwi, serveras med matvete röd paprika harricoverts och en citronsås gjord på créme fraiche
Efterrätt: Chokladmousse med skalade apelsinklyftor

Jag fick många 5or. Gästerna njöt av varenda lite tugga och det gjorde jag också, det blev jättelyckat! :)
Idag hyllar vi Freddie Mercury, som dog den här dagen för 19 år sedan. Jag är inte uppvuxen med queen och kan inte säga att jag var ledsen när han dog, då jag bara var 3 år gammal. Men musiken känner man till och Mercury har skrivit en utav dom bästa låtarna genom tiderna, nämligen The show must go on. Jag ryser varje gång jag hör den!

Det är precis vad jag behöver. Jag har blivit förslappad av att bo 2 mil ifrån civilisationen. Imorse tex, så startade inte bilen och jag blev förbannad och allmänt less så i all hast glömmer jag träningskläderna och jag orkar inte åka hem bara för att hämta dom, känns jävligt onödigt.

Hur ska jag få den här nya energin då? I don't know! Någon som har något förslag?
Det är den här vinterdeprissionen som jag har drabbats av. Den brukar komma varje höst då det blir mörkt och kallt, sen kommer jag inte tillbaka förens i februari då ljuset sakta kommer åter.

Lite ny energi kanske jag får i eftermiddag då jag hade tänkt plocka fram julpyntet. Ska se vad jag kan använda i min lilla lägenhet. Lite glitter och julgransbollar kanske kommer upp. Sen ska min lilla julgran fram. Mysigt mysigt. Jag börjar lite i förväg i år för jag ska ju bort i helgen och till första advent måste det vara julstämning.

Jul jul, ge mej, Jul jul, jag vill ha...

Ikväll är det min tur att ha "halv 8 hos mej" mina drömmar i natt speglade hur otroligt nervös jag faktiskt är utan att ha insett det. Jag drömde att dom kom till mej tio över sex fast vi hade satt ut tiden sex, men taxin hade svårt att hitta. När dom kom så var jag så stressad att jag knappt hälsade dom välkomna!! Katastrof, dålig värdinna!
Väl inkomna i huset så hade jag inte ens börjat förbereda varmrätten, my goood! Jag tänkte hela tiden på mitt betyg och hur många grejer som skulle dra ner på det. Dålig dröm, det kommer ju inte alls bli så i verkligheten! :P

När jag slutar idag ska jag åka och handla det som behövs, sen sätta igång med storkoket. 5 munnar ska mättas och 5or som poäng vill jag uppnå :) Menyn får ni inte veta riktigt än, men efterrätten är redan gjord och jag tycker att det blev en succé, hoppas bara dom andra har samma smaklökar som jag :)

Good luck zandry!
Äääsch!! Jag hade tänkt lägga in lite bilder från helgens roligheter, men internet var så jävla slött så istället får jag berätta om Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Såg den med Larsson ikväll och den var fantastisk. Me like!

Where to start? Jag vill inte avslöja för mycket, men dom flesta som är inbitna Harry Potter fans vet ju redan vad som kommer att hända :P Den levde upp till mina förväntningar, till skillnad från många andra filmer i serien. Den har nästan fått med varenda kapitell i boken och det var inte mycket som man saknade, lite små grejer kanske, men vad hade man väntat sej?

Det är ett genidrag att dela upp filmen tycker jag, men den här första filmen var lite långsam, det var inte så mycket action i den, men det kommer i nästa film som kommer ut den 15 juli nästa år!! :) En rolig grej är att jag hade gissat vart filmen skulle sluta (när Dobby dör) och jag fick nääästan rätt, det kommer en scen efter det, då voldemort stjäl trollstaven ur Dumbledores grav, sen sluta den :)

Till er som inte har läst böckerna: shame on you!! men i övrigt så tror jag att det är svårt att hänga med för dom förklarar inte så ingående om alla saker (som dom gör i boken), så att rekomendera är att ta med någon som kan förklara för dej om det är något du inte förstår :)
Harry Potter and deathly hollows part 1: Z Z Z Z z (4,5 Zandra toasters, av fem) Rekomenderas starkt!

För er som gillar Twilight så har den sista filmen, Breaking Dawn, preimär 18 november 2011. Den är tydligen också uppdelad i två delar, bara för att dryga ut på det och tjäna mer pengar?!

Bjuder på en osminkad bild på mej själv för att visa mitt gröna hår, som snart ska bort. Jag insåg igår att jag verkligen verkligen kommer att sakna att ha långt hår. Hade lite second thought. Men bestämde mej ändå för att klippa mej, man måste våga prova något nytt :)

 

Titta mitt långa-slitna-gröna hår, som trots sina brister är en god vän som jag håller väldigt kär ;)


Sitter och kolla på biggest loser amerika på feman. Jag har fastnat för den här serien just den här säsongen. Men en sak stör jag mej på, det är att det är bara vågen dom kollar på. En tjej ikväll har gått ner as mycket, och väger nu typ 80 kg. Fortsätter hon träna så kommer hon ju inte gå ner lika mycket, beroende på hur hon tränar så kan hon till och med gå upp i vikt pga muskelmassan, för det vet ju alla att muskler väger mer än fett.

Jag vet inte hur man skulle kunna mäta det på något annat sätt, men jag har länge tyckt att det har varit jobbigt att jag har gått upp så mycket i vikt, men saken är ju den att jag har aldrig haft muskler förut, men det har jag nu. Så därför har jag ju hellre muskler och väger 4 kg mer, än att vara bara smal och ha en bra siffra på vågen.

Nu har jag börjat med måttband, mycket bättre att gå efter. För det ger det resultatet man vill ha och inte bara en meningslös siffra. Men när man ser dom ta i så jävla mycket och träna så bra så blir man otroligt taggad att ge sej iväg till gymmet eller bassängen, finns inget som går upp mot ett riktigt hårt träningspass ;) Man känner sej så stolt och nöjd efteråt, det är som en drog nästan,

Här kommer lite bilder från gårdagens preimär av "halv 8 hos mej" Det hölls hemma hos Julia och det var verkligen som på tv (Det lilla jag har sett utav det) Allting var jättefint upplagt och hon har verkligen tänkt till den bruden. Av mej fick hon 21p av 25 möjliga, inte illa pinkat!

 
 

Till förrätt: tunnbrörullar med kallrökt lax, philadelfiaost och chilioliver.
Till varmrätt: renskavsgryta med lingon, syltlök och kantareller och det serverades med ris och lite sallad.
Till efterrätt: marrängbotten med nötter, ett lager med hallon och toppat med grädde och dekoration.

Nästa gång är det min tur. Igår hade jag ingen aning om vad jag skulle bjuda på, men idag har jag en idé. Jag måste ha drömt om vad jag ska laga i natt fast jag inte minns det. Men jag är rädd för att ingenting kommer att kunna mäta sej med Julias gourmémåltid, men skam åt den som inte försöker ;P

Idag börjar halv åtta hos mej. Vi har gjort en egen variant av det, men samma grundkoncept som på tv. 3 rätters middag ikväll hemma hos Julia. Det ska bli spännande och se vad hon har kokat ihop.

Har läst 500 sidor ur Harry Potter nu, jag tror jag nöjer mej med det. Man vet ju inte hur lång filmen, första delen, kommer vara, men jag gissar på att det slutar med att Dobby dör, eller vad tror ni?

 

1. Ny klänning till jul och eventuellt nyår. Bikbok 299 kr. Det är inte en rättvis bild på denna vackra klänning, men ni får vänta med att se den på när den ska användas.
2. Dagens outfit. Klänning H&M. Håret är som vanligt upplindat i en knut, men snart ska mitt långa hårsvall klippas av.
Jajjemen, ni hörde rätt! Den 29 nov har jag bokat klipptid för att göra en page-frisyr. Ska bli jävligt spännande, men också lite pirrigt. Jag har ju alltid haft långt hår och har alltid försökt spara längre och längre, men nu är det så jäkla slitet och grönt och tråkigt, så nu ska jag prova något nytt. Trivs jag inte i det så finns det alltid hårsnoddar att sätta upp det med också växer det ju faktiskt ut :P

Jag har precis tänt en brasa och håller på att poppa popcorn. Ska sätta mej i soffan med Harry Potter-boken och ett glas cider. Myys!

Jag hade många förslag för kvällen, många trevliga erbjudanden, men idag kände jag inte för nånting annat än att vara hemma och ta det lugnt.

Hoppas ni får en lika mysig lördagkväll som jag :)
Julen kommer tidigt för mej iår ;) Jag har redan börjat planera och nu sitter jag och gör en spotify-lista med julsånger. Lite tidigt, jag vet, men visst är det väl underbart att lyssna på?! :)
En favvo iår som Julia visade mej är förra årets MQ reklam. Ni känner igen den och artisterna, men om inte så ger jag er ett smakprov.



Visst är den underbar. Lyssna på hela låten vetja, så blir det eran jul-favvo 2010.

Men nu återgår jag till November igen. Love the way you lie - Rihanna feat Eminem.
Jag har precis kommit hem från Stina, vi har satt ihop hennes vitrinskåp som levererades ikväll. Det var piece of cake, trodde vi?! När vi ställer upp skåpet så ser jag till min besvikelse att vi har vänt hyllplanen fel väg. Gud va jag känner mej skyldig! Men jag ska fixa det Stina, du ska inte stå ut med det där fula :)

Imorgon har jag helg, men pappa talade så vänligt om för mej att han behövde lite grejer till morgondagens styrelsemöte som han ville att jag skulle fixa, så jag får åka in till jobbet ändå. Men det blir nog lika bra, då får jag röra på röven lite istället för att sova hela dagen.

Nu ska jag knyta mej. Gonatt
Som vi har väntat, snart är äntligen sista filmen här. Dock så är den uppdelad i två delar, så sista sista filmen får vi väl vänta på något år till. Men jag tycker det rätt bra ändå, för då får dom med mycket fler detaljer. Jag och Jullan taggar stenhårt, men ruggig kommer den att vara. Sjunde boken är hemsk, men otroligt spännande.

Ohh, jag känner när jag tittar på trailern att jag skulle vilja hinna läsa igenom boken en gång innan filmen, men hur tusan ska det hinnas? Jag får helt enkelt stå ut med att jag inte minns alla små detaljer.



Igår kom det säkert en dm snö. Jag hade julkänsla :) Spelade julsånger och funderade på julklappar. Men idag.. idag är det töväder, några plusgrader och snön börjar sakta men säkert töa bort. Neej! Stanna kvar!! Snälla!

Jag hade sett fram emot lite mer snö och se till att få röda faran fixad och sen ta sej en sväng i skoterspåren. Men det kanske får vänta ett tag. Jag har iaf inhandlat nya, varma skoter handskar, dom var åtminstonde varma i butiken ;)

Idag är jag snuvig som få. Nyser och nyser och nyser, det tar aldrig slut. 3-4 nysningar på rad, det är ovanligt.

ÅÅ, jag måste bara säga en till sak. Mona Sahlin, hur tråkig är hon inte när hon pratar? Herregud, man kan ju låta lite glad även om man är en tråkig politiker. Fast det förstås, ingen vill ju ha henne kvar som partiledare, så det är kanske inte så konstigt att hon är bitter.
..Plogbilar!! Herregud säger jag, hela morgonen har det snöat och jag ar inte sett en jävla plogbil. E4an är en katastrof, hemma hos pappa så fungerar min bil som plogbil för att den är så låg och det har kommit mer snö där borta. Att det ska vara så svårt att vara framme i tid innan man kör av vägen.

Jag efterlyser också en parkeringsplats. Står felparkerad där ute nu och jag vill minsann inte ha en till parkeringsböter!!

Ooh, Kolla kolla! Den här grymma bilden är inte hämtad från google! Faktiskt så är det min egna kamera som har producerat en sånn vacker bild. Jag kan dock inte ta åt mej äran för den, för det är min far som har fotat när han var i västindien. En leguanödla. Med mitt nya zoomobjektiv. Tänkte bara att ni ville se hur gryyymt bra det är!



Dom här djuren är jätte svåra att komma nära, för dom är väldigt skygga, så ni kan ju tänka er hur bra zoom det är :)

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Har varit dåligt på bloggningsfronten i helgen, ar dels inte haft tid, sen har Jonas ganska slö dator, så man har inte tålamod att starta upp den ;)

I helgen har jag bowlat, spelat biljard, varit på 80års kalas, sett på traktorrace, kollat när Jonas och Tobbe kört cross, varit på stan och varit på Ullared.

Jag hade ju väntat mej att det skulle vara lite folk på Ullared igår, men så var inte fallet, men det gick bra ändå. Och hör och häpna... Jonas utbrister: "känner inte du henne?" Jag tittar mej omkring och mycket riktigt, jag känner henne, det var ju Lina med sin lilla Neo som var ute och shoppade. Kul och se den lilla krabaten, vi tyckte att vi skulle ses nästa gång jag kom ner :)

I övrigt så var jag inte så taggad som man kunde tro på att shoppa, jag tror jag blev lite snål. Kände inte att jag behövde något heller. Julpynt ville jag ju köpa, men jag har ju som ingen lägenhet att köpa det till, så både jag och Jonas blev förvånade när våra grejer tillsammans inte äns översteg 1000 kr. Men lite fick jag med mej hem iaf :)

 

1. Söta små tavlor som jag ska hänga upp någonstans :) (tycker egentligen inte óm att köpa massproducerade tavlor, som ikea tex för jag vill ju inte ha samma som alla andra, men när det gäller Gekås så behöver jag nog inte oroa mej att någon ska ha samma med tanke på att vi har typ 100 mil dit)
2. Stickers till scrapbooking. Jag kanske ska göra fina julkort istället för att använda dom vanliga tråkiga klistermärkena på paketen. Vi får se om jag har tid, lust och ork.
Sen köpte jag 3 par leggings (skit billiga) en filt, en hoodtröja med mysigt innertyg från herravdelningen ;) och och oooch... Pinocchio andra filmen i min samling. Nästa film är Fantasia.

Snart ska jag ner på stan och träffa Lelleboy. Ha en trevlig dag.

Idag har jag gjort en insatts för klubben. Upp tidigt i ottan för att hämta upp Frida, för att sen åka till Iksu och ställa upp 260 bord och stolar till polisstudenterna som ska ha tenta. 150 kr/per o timme. Duktigt Zandra, Örjan, Frida och Madde. Klapp på huvudet!



Drygt arbete ska ni veta. Jag är helt mör i kroppen från både bodypumpen och dagens styrkepass. Och för att inte tala om hur ont det gör i händerna, jag är verkligen inte van att jobba med händerna och kroppen. Tack och lov så slipper jag vara med att ta ner borden igen. För snart ska jag till Jonas och pussa på han, men innan dess så ska jag nog ta en tupplur i soffan här på jobbet.
Färgningen igår blev något utav en katastrof. Ni ser på bilden hur missnöjd jag är. Yeye. Dagens klädval är mindre katastrofal iaf. Klänning från Halens, första gången jag använder den.

 

Efter jobbet idag ska jag åka och träna. Ska försöka ta igen det jag missade igår. Sen ska jag hämta mamma på jobbet och vi ska ner till stan och ha en middagsdate :) Då får jag höra hennes utlåtande om färgen. Fast jag ör redan vad hon säger. "Men det är ju grööönt!!"

Håret ska åtrgärdas, men det kanske är bäst att låta den här färgen få lägga sej till ro någon vecka innan man färgar igen, eller vad säger du Emy?

Idag skulle jag ha en lång träningsdag upplagt med spring (på löpband), bodypump och simning. Men en bit in på bodypump passet så blev jag jätte illamående och fick lov att avbryta så jag skippade simningen idag. Tråkigt, men det var ganska skönt att komma hem i tid för en gångs skull.

Nu ska jag färga håret. Askblond, vi får se hur resultatet blir. Enligt förpackningen så ska den ej användas på hår med gula skiftningar, och jag har ju genomgult hår, så vi får se om det blir något överhuvudtaget.

Länge sen den här katergorin användes. Grymt suddiga bilder. Hade noll tålamod så ni får ha överseende med att jag inte ser klok ut :P

 

Tröja från Kappahl. Ville ha en svart egentligen, men den fanns inte i min storlek så jag fick nöja mej med lila. Håret har jag lockat med locktång, men det är från gårdagens så det är lite tillplattat, men fortfarande snyggt med lita volym utöver det vanliga. :)

Nu återgår jag till jobbet :)

Jag blev glad igår när jag kom hem från jobbet. Pappa hade ju äntligen kommit hem från sin semester på curacao och vet ni vad han hade mej sej hem till mej???? :D

Det här underbara objektivet. Gud så glad jag blev. NIKKOR AF-S DX 55-300mm VR. Oooyeah!! Längtar tills jag får använda det på riktigt. I vinter på skoterturerna kanske? Eller när Jonas ska köra cross och jag ska ta proffsbilder på han.

När räkningarna är betalda, när sparpengar är undanlagda, när bilen är tankad och när lån är tillbaka lämnade, då tillkommer det 1300 kr som jag ska slänga ut. 500 på parkeringsböter och 800 på studiematerial till taxilegget. ÅÅÅ! Det hade jag inte räknat med.

Så jag sa till Jonas att det blir nog inget Gekås nästa måndag, det tog emot i alla mina muskler att säga det. Jag ville verkligen dit och kolla på julgrejer och kanske köpa lite julklappar. Men Jonas tyckte att vi skulle åka ändå, för vi hade planerat det och jag hade bokat flyg utifrån att jag skulle åka dit. Så han erbjöd sej att låna ut lite pengar till mej om det krisar sej. Vilken underbaring han är <3 Vad glad jag blev.