Jahapp, då har vi flyttat igen. För er som inte är insatta in min komplicerade boendesituation så ska jag berätta det för er. Det är nämligen såhär att vi har sålt huset på Böleäng (sorligt, men tyvärr sant) och eftersom att jag inte har någon lägenhet och mamma inte skulle få tillgång till sin nya lägenhet förens två veckor senare så gick flyttlasset till mormor. Mamma fick sin lägenhet i fredags iaf, så nu har vi flyttat in alla saker till Teg och nu ska jag bo där i en månad innan jag får min lägenhet.

Flytten gick som den skulle, nästan i alla fall. Alla kom hem oskadda förutom jag, och jag hade inte ens hjälpt till att bära. Jo, lite grand, jag fick ta de lätta sakerna. Bland annat bäddmadrasserna. Bror min tyckte att jag kunde ta båda samtidigt, men jag hade ju inge händer kvar, så jag frågade vart han tyckte att jag skulle ta den. Han svarade "på huvudet" Sagt och gjort. Han slängde madrassen på huvudet på mej och jag hör hur nacken knäcks. Men ingen fara med mej för stunden, men ont gjorde det och jag kunde inte vrida huvudet på två dagar.

Vad har hänt mera sen jag skrev sist? Inte mycket faktiskt, livet flyter på och för närvarande händer det inte särskilt mycket.
Var i alla fall hos tandläkaren i måndags. De var imponerade. De sa att det var ytterst ovanligt att det kom folk till dem som inte hade några lagningar. Stolt som jag är så har jag aldrig någonsin haft ett hål, men jag äter å andra sidan inte godis eller glass heller.
Sen så har jag även varit hundvakt de senaste två dagarna åt en Drevervalp på 10 veckor. Hur söt som helst, men gråter hela tiden, stackarn saknar sina syskon och mamma. Det är nämligen så att de fick hem den i söndags, och i vanliga fall tar man en valp redan vid 8 veckor, så den här valpen har fäst sej vid sin familj mer än den skulle ha gjort om de tagit den efter 8 veckor.
Har även gått på cirkus. Vi hade fått gratis biljetter från Barncancer föreningen, så man var ju som tvungen att gå ;) Nämen det var ganska roligt faktiskt, inte varje dag man går på cirkus faktiskt.

Suck, detta var ett tråkigt inlägg känner jag. Faktum är att glädjen som jag kände förra veckan är lite borta nu. Jag går och väntar på att något ska hända, men det gör lixom aldrig det. Man ska då alltid måsta ta saken i egna händer. ;) Mamma kommer hem från Åre imorgon och hon är bra på att få saker att hända, så jag tänkte att hon skulle hjälpa mej på traven lite grand.

Inget Sex and the city blir det ikväll. Kanalerna fungerar inte efter flytten. Vad gör man utan teve och dator?
Har börjat läsa en massa bloggar sen jag själv börjat blogga. Min deffinition på "en massa" är typ 3-4 stycken, men det är mer än vad jag gjorde förut då jag inte läste någon alls. Hur som helst så tycker jag att det är så roligt att det går så himla bra för alla. Tjejerna i Örebro verkar klara sej utan mej. Vet inte hur i helvete det lyckas med det, måste vara svårt, men de kämpar tappert ;) Det är kul att läsa om när folk är nöjda över sitt liv och när de känner att det har gjort rätt val osv. Att höra en massa tjat om allt som är dåligt och alla som beter sej illa, sånt har jag fått nog av. Säger inte att man aldrig får skriva sånt, för även den bästa har sina svackor, men det är så mycket roligare att läsa lyckliga inlägg. Ett konstaterande från min sida bara.

Idag har jag varit och skrivit på anställningspapperna. Fick veta vad jag skulle få för lön och lite sånna där saker som är viktiga att veta. Börjar trivias riktigt bra med chefen (känns konstigt att kalla någon det) han verkar vara väldigt humoristisk och hemskt snäll, så det känns bra att veta att jag inte behöver vara rädd för att ringa och fråga om något. Annat hade det varit om jag hade fått jobbet på O'learys. Ett tag ville jag ha det jobbet jätte gärna, men nu känns det som att det här blir mycket bättre.

När jag sa hejdå till mormor idag så frågade hon vart jag skulle. Jag berättade att jag skulle på mitt nya jobb. Ni skulle sett hur det sken upp i ansiktet på henne: "nämeen OOOH så roligt!" utbrast hon. Hon visade ganska tydligt att hon tyckte det var jätte roligt att jag hade fått ett jobb, trots att hon är lite emot att jag ska jobba som bartender.

Snart börjar mitt helt nya liv. Ska jobba som bartender och fritidsledare, ska även försöka få ett dagjobb i form av ICA eller någon klädbutik eller dyl. Om lite mer än en månad så flyttar jag in i min enormt fina, bra belägna, lägenhet på Renmarkstorget mitt inne i centrala Umeå. Det är som en dröm att jag fick tag på den lägenheten. Hyran är inte särskilt hög, det är en fräch lägenhet med badkar, och det är en lagomt stor 2a. Man kan faktiskt inte få det bättre, det är jag helt övertygad om ;) Kommer inte släppa taget om den här lägenheten i första taget kan jag lova er.

Nu ska jag avsluta, ni fick er ett glatt inlägg idag också ;) Tänker avsluta med något fantastiskt roligt. Joo, det var såhär att mamma kom hem med en väldigt rolig sängannons från blocket idag:

Frun ska göra om sovrummet IGEN eftersom sängramen inte passar in längre. Den är klädd i vitt tyg, kommer från IKEA och den samlar en massa damm och katthår efter våra två katter. (Jag påpekade detta vid inköp, men vad vet jag om inredning) Efter en tvätt av tygeländet runt stommen så krympte det om man får ta i så man får skitsmak i munnen för att det ska passa. (Och det gör det ej ändå) Man kan stå ut med det tycker jag, men igen, vad vet jag????? Nu ska eländet ut (sängramen alltså, inte frun) och jag kan tänka mej att skänka bort eländet (igen, sängramen, inte frun) Det är bara ramen som ska ut, ej skjutbanorna (madrasserna) Allt tyg är nytvättat. Eller bytes mot något kul. (OBS Ingen fru. DET RÄCKER MED DEN JAG HAR)

Kanoon och skriva en sånn där annons. Sängen är såld för annonsen är borta. Undra om frun fick se vad han hade skrivit ;)
Vänlige Oscar från Corona ringde och väckte mej idag med det glada beskedet att jag fick jobbet som bartender på Club Corona. Det känns inte verkligt än. Känns som att "varför tog han mej?" Mena jag sa ju ändå att jag var hörselskadad och att jag har benprotes, men berättade även att det inte skulle bli några problem och han verkade tro mej.

Börjar iaf jobba nästa fredag och jag känner på mej att det kommer att vara smockat med folk. Eftersom att nästa fredag är det premiär och alla studenter har kommit till stan. Men det blir nog kul. Nu måste jag bara rå-plugga drinkar. Glömde föresten fråga om de brukar servera Mai-Tai där, eftersom att han var så gullig och testade mej om jag kunde den på anställningsintervjun.

Nu har jag en början i alla fall, det är nog inget som kommer att räcka till hela hyran och mat, men jag har fått ett till jobb på torsdagar där jag ska jobba på en ungdomsgård för mellanstadieelever tror jag det var. Skulle få veta lite mer om det här jobbet till veckan.
Ganska sjukt ändå, skrev in mej på arbetsförmedlingen i början på augusti och skulle komma tillbaka 1 september, men som det känns nu så lär ju jag redan ha fullt upp med jobb innan dess. Känns bra i alla fall. Många säger att man typ aldrig får några jobb via arbetsförmedlingen, utan det är mer på kontakter och de man söker själv.

Nu har jag även fått tillbaka min mobil. Under tiden som den varit trasig har jag använt 3 andra mobiler, den ena bättre än den andra. Den ena kunde man inte läsa sms på, för att displayen var trasig. Den andra kunde man inte skicka sms på, för att den var dum. Den tredje var en exakt likadan mobil som min fast guld, lånad av pappa, den fungerade utomordentligt, men jag är glad att ha tillbaka min fina, rosa mobil.
De sa till mej, att eftersom att detta är tredje gången jag har den inlämnad så var det viktigt att jag hade sparat alla kvitton för tidigare lagningar, så nästa gång när den går sönder så skulle jag få byta till en helt annan mobil (och betala eventuell mellanskillnad) Men kul att dom sa det NU, för jag har ju självklart tappat/slängt bort alla kvittona och nu skulle det typ Kosta för att jag skulle få en utskrift av det. DUMT.

Men nu ska man väl gå och göra något vettigt av dagen. Äta frukost och gå på en promenad i regnet hade jag tänkt. Sen ikväll är det träning som vanligt, alltid lika spännande och få veta va för pass man ska simma. Den som lever får se.
Jag som alltid har trott att tjejer var mest komplicerade. I går blev jag motbevisad. Antingen hade du bara en dålig dag, eller så är det så att du är himla komplicerad helt enkelt. Men jag bryr mej inte, du får fundera ut hur du vill ha det och inte ha det med dina relationer bäst du vill.

Lördags var det utgång iaf. Börjar bli lite utav en vana att gå ut på lördagar. De är inte lika kinkiga med åldersgränserna längre, så man kommer lätt in på 23 även fast man är 19 eller äldre. Ganska roligt faktiskt för då blir det mer blandade åldrar och man stöter på fler än de som man känt i typ hela sitt liv.

Vi började iaf festkvällen med middag hemma hos mej. Det var jag, Lenita, Mattias, Madde, Christian, Julia och Carris. Mattias och Lenita lagade maten efter ett gott recept som Mattias hade. Det bestod av kyckling, tomat, lök, paprika och champinjoner. Allt detta låg i marinad medans det bakades i ugnen. Blev hemskt gott, lätt ett recept som jag kommer att stjäla. Senare sjöng vi lite singstar för omväxlings skull ;) och vid halv elva tiden gick vi in mot stan. Efter många om och men slutade vi på Olles där jag träffade en kär gammal vän. Vi pratade, dansade och hade roligt. Det var en bra kväll. Förutom att jag blev hemskt frustrerad av en viss kille, men jag har lätt för att koppla bort sånt där och inte bry mej, det är nog en utav de goda egenskaperna jag har.

Idag var en sånn här typisk bakisdag. Vaknade upp, klarvaken, kring tio. Mamma blev förvånad över att se mej uppe ur sängen så tidigt på helgen. Jag tog ett glas juice och la mej i soffan och kollade på teve. En halvtimme senare sov jag igen. Julia kom förbi och vi pantade lite burkar, slängde lite glas från gårdagen också for vi en sväng på Expo och fördrev tiden.

Åkte till Johanna senare på kvällen och såg på WallE med hon, Johan, Sandra och Jasse. Det var trevligt att träffa lite "nytt" folk. Även fast jag har känt dem sen i sjuan, så har vi inte umgåtts sen evigheter tillbaka. Jag och Johanna bestämde att vi skulle träffas någon dag och ta en fika och prata lite gamla minnen å sånt ;)

Måndag imorgon. En ny vecka fullt med nya jobb att söka. Ska ringa till Micke och Angelika och kolla om de har några lediga tjänster på deras jobb. I veckan ska jag även vända tillbaka dygnet och försöka ta tag i mitt liv och inse att jag inte har sommarlov längre. Tanken är att jag ska upp och träna 06.30 tis,ons,tors och fre. Vi får se hur det blir med den saken.

Godnatt


I lördags när vi skulle gå hem från krogen var det en kille som haffade tag i mej och frågade om jag var intresserad av att bli fotad. Och jag tänkte: "va fan är det här för äckel" Men han såg bra ut. hade iofs inte med saken att göra men... Hursom helst visade det sej att han jobbade för Umemodellen och han tyckte att jag hade rätt look för att ställa upp som modell.

Kanske, kanske inte?

Jag har alltid drömt om att bli modell, men har på senare tid inte tänkt så mycket på det. Anledningen till att jag skrev om detta just idag var för att jag fick ett sms av han som jag träffade i lördags där han frågade om jag fortfarande var intresserad. Nu ska jag skicka en bild på mej till honom också sen skulle de ha något introduktionsmöte för alla nya i höst.

Jag vet att jag är aningens risktagande när jag gör sånt här, lämnar ut mitt nummer till helt okända människor och skickar bilder till folk som jag inte ens vet om de talar sanning. Men shiit, man lever väl bara en gång, och det här kanske är min enda chans att bli modell. Om dom ens vill ha mej. Jag skrev tillbaka till honom att jag var lite osäker på om jag var vad de sökte efter, då fick jag svar tillbaka: ''det är klart du gör, annars hade jag väl inte frågat, eller hur?'' Hehe.

Jaa. Idag har jag i alla fall sökt jobb på Corona nattklubb. Jag ringde barchefen och sa att jag var intresserad, sedan skickade jag ett mail till han med personligtbrev och CV. I helgen ska jag prata med Angelika och fråga om hon kanske kunde lägga in ett ord åt mej på Harrys. Sedan på måndag ska jag skriva ett personligtbrev till Vattenfall och även kontakta lite fler barer runt om i Umeå. Bland annat tänkte jag fråga om de vill ha någon bartender F20 på Rex, inte för att jag har så höga förhoppningar om det, men man ska alltid sikta mot stjärnorna.

Det var nog allt för idag. Sex and the city om cirka 20 minuter, ska göra mej iordning för natten innan dess.
Godnatt.
Nu finns även jag som aktiv bloggare. På denna sida kan du följa mej i mina med- och motgångar. Jag skriver dock denna blogg för mej själv, för att jag vill skriva ner mina tankar och funderingar. Fast det är ju bara ett plus för de vänner som jag inte har ständig kontakt med att de kan följa mitt liv via denna world-wide-webb-site ;)

Det har hänt enormt mycket i mitt liv sedan jag "bloggade" sist. Jag kan dock inte skriva ner orden på exakt VAD som har hänt, men jag tycker bara att jag har utvecklats som människa, och jag har en lång väg kvar att gå.

Just nu fördriver jag min tid med att:
Söka jobb:
Vilket har visat sej vara enormt mycket svårare än jag trott. Umeå är nog bland den jobb-fattigaste staden i hela Sverige.
Festa:
Det är något som mitt liv alltid kommer att fyllas med, man träffar så många enormt goa människor som man förmodligen aldrig skulle ha pratat med annars. Kort sagt: I LIKE IT ;)
och sist men inte minst
Simning:
Även det kommer alltid vara en del av mitt liv. För närvarande ligger min satsning på VM/OS, jag vet inte om jag har kapasitet att nå dit, men det tänker jag ta reda på. Så i höst kommer jag tillbringa många timmar i bassängen och på gymmet.

Nu ska jag gå och se på Sex and the city. Bland tidernas bästa serie.