Jag besökte många städer helgen som var. Började ju med att jag åkte till Jonas och bodde i hans husvagn tills han sluta jobba på torsdagen då vi åkte till Örebro. Det var en lång bilresa, ganska dåliga vägar och Jonas var jätte rädd när jag körde ;) Haha. Vi tog ett stopp i Lindesberg hos Micke där vi blev bjudna på mat. Mycket trevligt :)

Väl i Örebro var det farväl till Jonas :( Sen hallå till Eeemy och Kaowe :) Det blev till att kolla på bilder från Emys bal och när hon och Malin var i tunisien. Sen vart det en tidig kväll eftersom att Emy skulle vara pigg och glad till champagnefrukosten. Kaowe kollade visserligen på Twilight en stund för han kunde inte sova, men det hördes när han hade gett upp för då började snarkningarna.

På fredagmorgon kom Stina. Vi var väldigt långsamma i starten och hann inte alls med det vi skulle. Slutade med att vi fick ta taxi till hotellet för att vi skulle hinna. Vrålhungriga som vi var så gick vi till Gustavsvik och tog oss något att äta, sen bar det iväg ut i regnet på Virginska skolan där Emy skulle springa ut :)

Under dagen hann vi med att kolla på en massa glada studenter som åkte lastbil, Emys studentmottagning, förfest och slutligen Frimis studentfest 2009.
Det var verkligen en kanon dag om man bortser från det hemska vädret, kallt som faan var det. Men för det mesta var det uppehåll, så det var ju tur. Är så glad att jag hade fint väder på min student, då slapp man frysa häcken av sej.

Fulla och glada var vi hela kvällen och det hela avslutades med CORNER ;) (en sista gång) Träffade några gamla godingar där, så det var trevligt. Corner är verkligen The Place! ;) Alla kommer dit.
Efter en god pizza tog jag och Stina taxi hem. Jaa, det var ett jävla taxi-åkande, men vi var trötta och orkade inte gå.

Full som jag var så fick jag den briljanta idéen att jag skulle åka ner till Halmstad dagen därpå. Saknade min pojke, å eftersom jag inte hade någon hemresa bokad så satte jag mej på tåget mot Göteborg. I Göteborg skulle jag vänta i 1 ½ timme, så jag smsade Lina och frågade om hon ville hålla mej sällskap. Hon kom dit och det var ett trevligt återseende. Dock lite för hastigt, men jag kanske kommer ner i sommar :)

Hoppade på tåget som skulle ta mej till Halmstad. När jag kom dit var där ingen Jonas, dumt :P Men han kom senare, med reflexbyxor ;) ME Like! HAHA. Tillbringade kvällen, natten och dagen därpå hos han, och sedan vid 5 tiden åkte vi tillbaka till Gävle. Mycket lång bilresa igen. Sov i husvagnen, som förresten var andra gången i hela mitt liv som jag sov i husvagn, första gången var när jag kom ner förra onsdagen. Så jag blev av med min husvagns-oskuld ;)

På måndagen skulle jag hem igen, hem till kära Umeå. Borta bra, men hemma bäst. Det är verkligen sant.
Vi var extremt sega på morgonen, Jonas hade tagit ledigt en stund för han skulle skjutsa mej till bussen. 20 minuter innan bussen skulle åkte vi från husvagnen och vi skulle åka 3 mil. PANIKEN! När vi kom till Gävle Bro så skulle busschauffören precis gå in i bussen och köra iväg, men Jonas ställde bilen framför bussen så han inte kunde köra ;) Så jag hann med.

Jaa hörrni, det var min helg :)

Vill börja med att tacka min kära tremening som har fixat layouten på min blogg, känns lite mer personligt nu :) Tack så mycket.

Blir inget långt inlägg idag och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat på 1000 år.
Anledningen till att jag valde att blogga denna dagen till ära, är för att jag har precis fått veta att vi har fått ny konkurrans i den klassen som jag simmar i. Förut var det jag som hade rekorden på långa distanserna och Malin som hade de korta distanserna. Det är så det ska vara helt enkelt ;)

Nämen nu kommer det en liten 12-13 åring in och inkräktar på vårat revir.
Jag och Malin har i stort sett samma handikapp ''amputerad'' nedanför knät. Den här tjejen har båda sina ben kvar, bara att hon har lite mindre funktion i fotleden (vet inte riktigt vad hon har för handikapp) Men hur i helvete ska vi kunna konkurrera med en som har två ben? Klassnings systemet är inte riktigt som det borde vara.

Jag vet inte hur det här kommer påverka min framtida simning. Jag klarar inte av att vara näst bäst. Självklart kommer jag fortsätta träna och lägga ner timmar i vattnet för att bli bättre, men om det visar sej att hon är duktig på långdistans så vet jag faktiskt inte hur jag gör. Hon har redan raderat ut mitt rekord på 200 frisim, dock bara med några tiondelar, men hon är fortfarande så himla ung. Det oroar mej.

Nu har jag lättat mitt hjärta lite, så nog om simning.
Åker till Gävle på onsdag, ska sova hos Jonas. Sen åker jag bil med han till Örebro där jag ska fira min kära lilla Eemy som tar studenten. Självklart alla andra också, men det blir Eemys mottagning jag går på :) Ska bli roligt. Nu kanske det blir ''en sista gång'' på riktigt ;)

men hörni, over and out ;)