05.40 ringde klockan för att jag hade lovat att jag skulle väcka Jonas. Det tog ett tag innan jag fattade varför klockan ringde så tidigt. Men så ringde jag och pratade med han en stund, sen fick jag somna om igen. Vaknade av att han ringde klockan nio, då var det upp och hoppa. En timme senare kom Julia, ett väldigt spontant besök. Hon skulle till arbetsförmedlingen och fördrev tiden lite hemma hos mej.

Senare på dagen åkte jag till Jens, en simmare från Bollnäs som ska plugga i Umeå. Titta på hans studentrum, satt där och snackade ett tag. Sen åkte vi ner till stan då Lenita ringde och ville fika med oss. Så vi beställde mat/fika på Wayne's och satt där och snackade en stund.
Lenita hade funderat på att färga håret, så vi for och köpte färg till henne och jag färgade håret på henne, medans Jens fick prata lite med Jonas och jag och Lenita sjöng lite singstar under tiden färgen satt i.

Till middag hade jag lovat mamma att jag skulle komma och laga mat, men tiden räckte inte riktigt till. För jag lyckades glömma nyckeln hem till mamma och fick vända och hämta den igen, i rusningstrafik, så det gick inte fortast. Sen när jag skulle och handla så hade jag glömt ta med mej handväskan, men hittade pengar i bilen men de räckte inte till allt jag behövde.
Provade receptet som jag fick av Emys mamma. En jätte god kycklingpaj. Dock blev den inte riktigt lika god för mej, men det var ju första gången, så jag ska öva lite mer.

När jag är hemma hos mamma så ringer henne arbetskompis och ville prata med mej om bartenderjobb. För hennes son jobbade som kock på O'learys och då hade dom frågat om dom kunde tänka sej ta in en praktikant. Så hon ville ha mitt nummer så hon kunde smsa barchefen. Typ 10 minuter senare ringer han upp och frågar lite sen säger han att han ville ses till veckan så kunde vi prata lite mer och se vad jag kan få för arbetsuppgifter och så. Vilken dans på rosor :D Han lät jättetrevlig på telefon och lät verkligen intresserad av att få in mej i branchen. Skit kul.

Det lönar sej alltid att känna folk :)

Nu sitter jag här hos mamma och ska kolla på vänner lite innan jag åker hem.
Ursäkta bristen på uppdatering. Känns som att jag alltid börjar mina inlägg med att be om ursäkt för att jag är sämst på att uppdatera, men det kan inte hjälpas.

Nu var det Jonas som tyckte att jag skulle uppdatera, så då får jag väl göra som han säger då :P
Sommarn är slut, rutinerna börjar sakta komma tillbaka. Träningen börjar dra igång igen, vet inte om det är på gott eller ont, just nu känner jag mej lite opeppad.

Kan ju dra lite kort vad jag har gjort i sommar.
Har varit ute och rest runt i sverige lite grand. Umeå, Nordmaling, Piteå, Bollnäs, Göteborg, Örebro, Halmstad, Ängelholm, Tranås är några städer som jag har besökt i sommar. Det har varit Festival, Träningsläger, Student, Liseberg, Gokart, Utomlands (Danmark), Sola och bada. Fast jag är grymt besviken på vädret i sommar och när det har varit bra väder så har jag (av olika anledningar) inte kunnat vara ute och sola. Men jag är nöjd med sommaren 2009.

Jag är glad att jag har ett jobb som jag kan styra över tiderna själv, det har gjort att jag har kunnat vara borta och gjort det jag velat även fast jag har jobbat. Sweet. Men jag antar att man inte alltid kommer ha den förmånen.

Just nu sitter jag på jobbet på barncancer föreningens kansli. Ska snart vidare till nästa jobb som börjar klockan 3, så jag ska hem och laga lite mat. Synd jag inte har min mästerkock hemma som kan laga goda köttbullar åt mej, eller tacos ;) Helt underbart att komma hem från jobbet två dagar i rad och maten står på bordet.

Det var tyvärr allt jag hade att skriva idag. Ska försöka bli bättre på att uppdatera.

Puss Puss