Det regnar! Åååå, hur ska jag kunna bevara min frisyr i dessa väderförhållanden?? Det kommer nog inte att gå, suck! Dagens I-landsproblem.

Nu är jag iaf redo för fest. Länge sedan sist och jag är supertaggad! Har satt på mej min bästa kräftskivsklädsel;) och piffat till mej lite extra. Nu bär det iväg mot gluntensväg!!

Bra kämpat zandry. Nu skålar jag med mej själv! Ikväll skålar jag med babe och 15 andra kräftskiv-gäster.

Snart... Snart är det ÖVER! Jag ser ljuset i tunneln. Om 40 minuter skriver jag andra omtentan: anatomi. Jag ser framemot att spika den;) haha, självförtroende på topp. Vi får se om det fortfarande är på topp efter ca 3-4 timmar.

Östra paviljongen, här kommer jag! Mer redo än någonsin. Nu köööör vi!!

Jag är alltid sugen på att skaffa hund, alltid! Men hundar kräver mycket tid och arbete, något som jag tyvärr inte kan ge en valpis i dagsläget, jag inser det. Har kollat lite på omplaceringshundar, och det skulle kunna vara ett alternativ. Men då vill jag ju ändå ha "rätt" ras för mej. Jag vill ha en snygg hund, en som jag tycker är snygg. Ja, jag går på utseende, men det gör väl alla. Ingen skulle väl skaffa en hund som dom tyckte va ful, eller??

Hur som haver så kan man alltid drömma sej bort. Raser som alltid har legat mej varmt om hjärtat är Rottweiler och Dobermann, nu på senare tid även Pinscher (som är en mellan-variant av Dobermann). Så jag brukar med jämna mellanrum vara inne och kolla på dessa klubbars hemsidor, bara för att fantisera liksom.

Nu tänkte jag att jag skulle "tänka utanför boxen" och göra ett test, vilken hundras som passar mej. Gjorde testet här: http://www.canis.se/oppdretter/rasevelger.php?mid=126&s=9. Jag fick upp tio hundraser, många spetsar(?) konstigt och Pinscher(!) Sen fick jag upp den här vovven:

 




En staffordshire bullterrier. Började läsa om rasstandarden och jag tror att den hunden skulle passa mej alldeles utmärkt. Verkar lagom som första hund. Den kräver inte så mycket motion (som jag tror att en pinscher gör). Den älskar människor och vill vara med överallt. En social hund. Det stämmer kanske in på många raser iofs. Jag gillar, tåls att fundera på. Men som sagt, jag drömmer mej bort för en stund bara ;)

Nu är prio ett att klara studierna och inte halka efter så mycket! Hund har jag tid med sen. Haha, man kan ju verkligen undra vem som har talat vett i mej... fast med närmare eftertanke, jag vet vem det är... hennes namn börjar på L och slutar på ENA, närmare bestämt min älskvärda moder!

Som sagt, fokus på studierna. Nu ska jag börja göra kväll, sova tidigt ikväll. Tenta ggr 2 imorgon. Jag behöver den sömn jag kan få.

Puss på er!

Tentan kändes hur bra som helst. Behövde inte ens tänka särskilt länge innan jag visste hur man skulle räkna ut uppgiften. Jag vill absolut inte ta ut något i förskott, för förra gången var jag stensäker på att jag hade klarat mej. Jag har samma känsla nu; det här gick vägen. Men det återstår att se om jag har gjort allt rätt utan slarv.

En rolig grej: Rickard hämtade mej efter träningen igår. Jag skulle få låna hans bil. När jag kommer gående mot bilen och kliver in i bilen så säger han "va snyggt du går". Jag vet att det är en konstig sak bli glad över, men jag kan få den komplimangen ibland och jag blir superglad varje gång. Ni som inte har ett och ett halvt ben och benprotes kanske har svårt att förstå varför jag blir glad över det...

Nu: vampire diaries!
Sen: anatomiplugg!!!

Kom igen nu Zandry, det här fixar du!

Tenta nummer 1 av 3 idag. Läkemedelsberäkning. Jag är nervös, tänk om det inte går vägen. Men det gäller bara att inte slarva, läs igenom varje fråga, och kontrollräkna minst två gånger. OCH gör uträkningar!!! (Det jag kuggade på förra gången var att jag inte hade gjort uträkningar på två uppgifter)

100% rätt är det som gäller på den här tentan. Jag känner pressen. Inte en decimal fel, inte en enda miss. Full pott, inget annat! :P

Nu drar jag iväg mot Östra Paviljongen.

Hejssvejs


Puss på er!


När man sitter och pluggar under en längre period så får man lätt ont i kroppen, framför allt i ryggen, har jag märkt. Därför var jag tvungen att byta ställning, så nu ligger jag på mitt icke-dammsugade golv och läser gamla tentor. Kan ha hjälp av att det kommer liknande frågor, hoppas.

Ikväll blir det simning. Planen är att jag ska köra stenhårt, så jag är supertrött ikväll när det är läggdags, så att jag somnar innan huvudet hinner landa på kudden. På så sätt slipper jag ligga och vara nervös och tänka att jag inte pluggat tillräckligt och diverse tankar som kan komma upp inför en tenta. För på torsdag går nämligen första tentan av stapeln, läkemedelsberäkning. Den är lätt, så det kommer gå vägen! Efter den blir det ytterligare lite plugg till anatomin, som är på fredag. Direkt efter den är det en annan tenta, en cambrotenta... Seeeen är det helg! Å vad jag kommer känna att jag förtjänar den kommande helgen! Längtar så jag blir tokig.

Men nu, återgå till gamla tentor.






Puss på er!

 

 

Det var ett tag sedan sist, men nu har ångesten kommit sej smygandes. Anatomi snart. Och jag HAR pluggat den här gången, men jag känner mej ändå inte redo. Det är det som gör att jag får sån jävla ångest just nu, tänk om jag mot förmodan inte klarar den, då är jag ju bortom all räddning. För nu har jag suttit konstant i snart två veckors tid, om det inte går vägen nu så kommer jag verkligen känna mej Värdelös! Ja, man kan ju ha ångest för mindre!

Pappa var här för en stund sen och förhörde mej på nervsystemet (den största delen av tentan typ). Det gick sådär. Fast pappa var nog inte bästa läraren heller, han ställde skit konstiga frågor och kunde inte uttala orden, så det blev svårt för mej att förstå vad han mena även om jag kanske kunde svaret. Hur som helst så avslutade han det hela med att säga "jaha, det här behöver du nog plugga lite mer på". Precis det man vill höra när det är 4 dagar kvar. 

Jaja, men fyra dagar kvar till dagen D, tre dagar kvar att plugga, det är mycket. Det kan jag hinna uträtta stordåd på, let's hope so! Visserligen så går lite av onsdagen och lite av torsdagen bort till plugg till annan tenta och skrivande av annan tenta, så låt oss säga två dagar kvar att plugga. Fortfarande stordåd kan uträttas! ;) Jag gör mitt bästa!

Puss på er!

Sa att jag inte skulle visa vitrinskåpet förens det blev färdigt, men jag inser nu att det kommer dröja ett tag. Det enda som fattas är en tapet där det mörka är, men den ska väljas med omsorg och det har jag inte tid med just nu.

Därför visar jag vad jag har åstadkommit fram tills nu. Jag är nöjd. Det återstår att se om jag ska slipa kanterna så att den ser sliten ut, shabby chic. Har inte bestämt mej än.

Före:


Almost done...

 

Puss på er!

Äntligen ser jag normal ut igen. Inget blåöga. Har visserligen en liten rodnad kvar, men det täcker sminket alldeles utmärkt. Efter två veckor är det läkt, nästan iaf. Har fortfarande en böld närmast tinningen, men den syns inte.

Ska strax fara in till stan och köpa en subway macka :) Sen blir det filmtime! Jag pluggar så dåligt på kvällarna, så det finns ingen mening att försöka ens. Dessutom så tvivlar jag på att jag kan ta åt mej mer information efter ca 7 timmars pluggande. Så ett avbrott är precis vad jag behöver känner jag.

  

Ohh förresten. Jag är less på mitt hår. Jag har en utväxt som heter DUGA. Så jag funderar på att göra lite ljusare slingor i överhåret och rödbrun i underhåret. Jag tror att det kan bli awesome! Men just nu finns det varken tid eller pengar till sånt, så jag får leva med min utväxt ett litet tag till.


Som Kaley Couco har på den här bilden, fast lite mer röd ton av underhåret. FIIINT?

Puss på er!

Jag har tråkigt. Borde plugga, men har precis målat naglarna så då kan jag inte skriva utan att det förstörs.

Sitter och leker med liten nya appar. Bland annat en som man redigerar bilder, det är alltid kul. Photo editor heter den. Ska testa instagram också, det har ju varit ett jävla tjat om den länge nu, så jag måste ju testa om det är så bra som alla får den att verka.
En annan app som är rolig är songpop free. Man får musikintron också ska man gissa vilken låt eller artist/band det är. Skit kul! Jag heter zandry där om nån vill utmana mej;)



Puss på er!

Roligare än så har jag inte denna söndag. Har precis slängt in lite tvätt i maskinerna och sitter och pluggar medans jag väntar. Multitasking! Haha, eller?:)

Var hos Lelleboy igår och såg film. En film som hon har läst boken till innan. Så under stora delar av filmen satt hon å småsuckade och sa "såhär var det absolut inte i boken" haha, hon är ju rolig. Jag tyckte iaf inte att det var nån bra film, ogillar Zac Efron, som var i huvudrollen. The lucky one hette filmen.

Fick med mej en fin blomma hem också. Och mitt citrusträd blommar här hemma, det luktar fantastiskt!

 

1, mitt citrusträd. 2, blomman jag fick av Lelle

Puss på er!

Måste ta en paus i mitt intensiva pluggande, har slut på blyertspennor! Stan kanske inte har öppet än? Men jo, Åhléns har väl alltid öppet lite längre. Annars finns det väl på Ica.

Jag idag.
Jeans h&m 99 kr :)
Linne Nicole/vila
Kofta VILA

Fredagkväll, nu är det helg. Men för mej så fortsätter plugget i samma stil som under veckan. Är alldeles för få dagar kvar för att jag ska kunna unna mej lite ledighet. Nej, bit ihop! Kör några dagar till. Nästa vecka vid den här tiden är allt över. Och då ska jag slappna av och njuta innan skolan börjar på måndag. Sweet, längtar!

Zandry är tröööt! Jag sa att jag skulle ha vilodag från träningen, men blev ett gympass ändå. Axlar och bröst, det gick bra, jag blir starkare och starkare. Körde dock inte bänk idag, utan fick bli med hantlar (för det var fucking KÖ, studenterna är tillbaka i Umeå, det märks) men det är bra att köra lite variation, så det gjorde inget. Men ja, nu har jag kört intensiv träning hela veckan, så jag tänker åtminstone ta helg från att åka till Iksu.

Å med det sagt ska jag gå och sova. Godnatt från mej.

Puss på er!

Det här är ganska roligt.
 
En kille som provar på hur det är att vara kändis. Allt han behöver är en bodyguard, några paparazzis och någon som låstas att han är superkänd. Sen är han känd, tydligen. Folk kommer fram till han och vill ta idolbilder. Folk låstas till och med att dom har hört hans första singel, men vet inte vad den heter. Och någon tjej säger att han är med i spindelmannen filmen.

Helt otroligt hur lätt-manipulerade människor är.





Puss på er!
Måste berätta om roligaste saken som hände på gymmet idag.

Ni vet ju att jag har en blåtira, ja. Och folk glor, mycket och inte alls diskret. Idag kom det fram en kille till mej när jag satt och körde en maskin. Han pratade på engelska och jag blev allmänt obekväm (trodde han stötte på mej, vilket han kanske gjorde) Hur som haver så pratade vi en stund (med min knaggliga engelska) och efter ett tag sa han att han hade titta på mej ett tag och undrat "who hit that lady"
 
Japp, han säger Who hit that lady till mej! Och jag tänker inte på ögat det första jag gör, utan jag tänkte snarare "vem sätter på den där tjejen" Så jag nästan skriker ut WHAT?!? Vem frågar en sån sak liksom. Sen förstod han hur jag tolkade det och formulerade om sej så att jag förstod att han undrade vem som hade slagit mej. Engelskan är knepig ibland, så många saker betyder samma fast olika.
 
Han trodde mej inte heller när jag sa att jag hade ramlat. Vilket nästan ingen har gjort. Varför måste en blåtira alltid kopplas till att man har blivit misshandlad? Det har kommit fram 3 helt okända killar till mej under senaste veckan och frågat vem som har slagit mej. Och alla har dom erbjudit sej att ta sej ett rejält snack med killen som har orsakat min blåtira. Snällt, ja, men väldigt märkligt. 


Såhär ser jag ut idag, inte så farligt tycker jag, jämfört med hur det har sett ut.

Puss på er!

Det slår aldrig fel, jag får alltid dödens träningsvärk i låret av bodypump. Aj aj aj! Men lite skönt är det ändå :) igår var det pilates, ganska segt träningspass, men dom som tror att pilates inte är jobbigt tror fel! En timmes mage/rygg träning, jag lovar, det bränner ordentligt i musklerna i slutet. Ikväll blir det bara simning, kommer ta det lugnt känns det som. Och imorgon ska jag nog unna mej en vilodag, det kan bli bra:)


Annars då?! Ja, vad tror ni? Antagligen så blir det plugg för hela slanten. Ska bara se klart desperate housewives först. Jag börjar mina mornar med reprisen av vampire diaries och desperate housewives. Lovley!

Puss på er!

Jag tappar motivationen till att blogga. Har inget att skriva om. Allt jag gör om dagarna är plugga och träna. Så det är inte så underhållande varken att skriva eller att läsa om.

Ikväll är det pilates som sagt, med Lenita, sen ska jag simma. Efter det måste jag hem och återgå till böckerna. Det börjar dra ihop sej och jag känner paniken.

Min pluggklädsel idag är klänning från hm och skjorta från stayhard.se

Orkar inte röra en fena just nu. Klockan är knappt halv tio och jag funderar redan på att gå och lägga mej. Körde bodypump för första gången sen juni typ, det var Jobbigt! Jag svettades till och med, och ni ska veta att jag svettas nästan aldrig (fast jag kör hårt). Imorgon blir det lite lugnare träning, pilates står på schemat också börjar simträningen för säsongen, så jag ska hoppa i och simma några längder.

Jaha, what to do now? Skulle kunna gå och lägga mej, men det finns risk att det blir många vridningar och vändningar innan jag lyckas somna. Så jag får fördriva tiden framför teven en stund till. Tråååk. Tråååååk. Tråååååååk! Jag har tråkigt!

Menlöst inlägg ikväll... Har inge roligare att skriva om faktiskt.

Puss på er!

Nedräkning till domedagen, nämligen den 31 aug. Livet kommer ta slut då, det känns så. Men jag måste försöka blicka framåt... Har en kräftskiva att se fram emot på kvällen den 31. Jag gillar inte kräftor, men det kommer bli en sju-jäklarns fest, då det är tre av oss som har jobbat häcken av oss för att skriva omtenta. Men jag ska inte övertagga för det, för då vet dom flesta vad som kommer hända... "godnatt Zandry, kl 22:10" Hah!

Jag behöver knappt berätta vad jag ska göra idag... men ikväll blir det lite bodypump tror jag. Om jag har pluggat bra och kan slita mej ett tag. Kroppen behöver trots allt röra på sej.


Plugg tugg, för roligare läxläsning.  Fick den av Madde igår, sötnosen :)

Puss på er!
Börjar bli less på det här. Känns som att jag pluggar hela tiden men ingenting fastnar. Jag har fel pluggteknik, det är ett som är säkert. Men jag biter ihop och fortsätter, måste trots allt klara det här.

I helgen har jag varit i stugan, därav dålig uppdatering. Är så jäkla dålig mottagning på 3G nätet där ute. Jag har iaf haft det jättekul med äldsta brorsan. Vi har fiskat en massa. Trevligt. Det var dock hemskt dålig med fisk i det stora blå, för inga fina fiskar ville nappa på våran krok, ´bara dom fula fiskarna (till min besvikelse). På 4 kast fick jag 4 gäddor! Jag hatar gäddor! Vill ha borrar, som är goda och äta och framför allt lätta att dra upp. En 3,5 kilos gädda är tuuung att dra upp för lilla Zandry. Jaja, vi fick iaf 14 aborrar och 3 sikar. Så lite mat i frysen blev det iaf.

Nu ska jag återgå till människokroppen.


No matter how i try to conceal,
I have a big fucking stone in my chest,
A rift in my heart that i can't seal.
Time passes by, but this is the type of wound, that will never heal.
never heal. 
 

Ögat läker, sakta.... (texten ovan har inget med ögat att göra) :P
 
Puss på er!
Jag rensade lite i min kurslitteratur och tänkte att jag skulle sälja iväg lite på blocket. Två böcker kunde jag avvara. Så jag lade ut dom och nyligt var det en som ville ha ena boken. En bok som jag knappt har öppnat under tidigare kurs. Men nu när jag kollade igenom den så upptäcker jag att den är obligatorisk till höstens kurs. HAHA, ironiiii! Jaja, får låna den på biblioteket istället då.

Skönt att få lite extra kosing iaf. Men jag tycker alltid det är jobbigt att sälja saker, jag litar liksom aldrig på att affären sköts ärligt, jag är alltid rädd att jag ska bli blåst på både pengar och saken jag säljer. Det har dock aldrig hänt att jag blivit lurad, men jag är ändå på min vakt! :) Hoppas den här affären går bra. Människan fanns inte på eniro, varken adress eller telefonnummer, så jag anar ugglor?!?! Fast å andra sidan, vem skulle vilja lura någon när det gäller kurslitteratur? Ska man blåsa någon så kan man ju göra det på något roligare kan man ju tycka ;P



Puss på er!

Nu har jag kommit till det absolut roligaste kapitlet i hela boken, nämligen sexualfysiologi! Eftersom att jag vill bli barnmorska så är det här enkel och intressant läsning.

Visste ni att...
- en man producerar 200 MILJONER spermier varje dag?!
- spermierna utgör bara 10% av sädesvolymen, resten är sekret?!

Intressant va?! Haha, jag tycker sånt här är riktigt roligt :)

Sådär ja, nu är jag färdig med målandet. Det tog ett tag kan man säga. Nästan två hela dagar, för att slipa, måla, torka, måla igen... Vissa delar krävdes tre varv. Nu är det färdigt, men skåpet är inte riktigt klart än. Jag ska fixa tapet till vitrinet också ska Rickard komma hit med spikpickadoool och spika fast glaset. Visar ingen bild förens det är Helt färdigt :)

Nu blir det plugg för hela slanten. Sitter ute på gården och pluggar anatomi. Jag är så less på skiten så jag vill spy! Men jag måste försöka härda, för jag VILL verkligen klara det den här gången! Ursäkta om jag har en tråkig blogg just nu, men jag hinner och kan inte roa mej så mycket om dagarna då jag måste sitta med böckerna 24/7. Men i helgen så ska jag nog fara till stugan en dag och fiska, lite omväxling i vardagen.

Här sitter jag och käkar risen och marianne och dricker en kopp kaffe (utan mjölk, blä) Kollar på Ghost whisperer. Jag har målat idag och pluggat.

Tja, nå mycket mer spännande händer det inte på sjukagatan idag.

Morsning korsning!

Idag har jag hållt på med mitt vitrinskåp. Helvete vilken tid det tar! Hur många sidor har ett vitrinskåp egentligen? Tusen?? - verkar så. Har varit och köpt lite mer målarfärg och en roller så att det blir jämna ytor och inga penseldrag. Nu tar jag paus en stund.

Ska cykla till Jens. Han bjuder på middag ikväll. Vilken himlarns tur jag har :) Ooh, förresten, halsen är bättre nu. Hoppas det håller i sej (pepparpeppar). Men blir nog ändå ingen träning imorgon. Ska få färdigt skåpet och sitta och plugga.

Önskar jag kunde se ut såhär just nu....


Istället ser jag ut såhär. Ser ut som att jag har gått lös med ögonskuggan ordentligt. Faktum är att jag försökte sminka över det, men det slutade med att det såg bara ännu värre ut. Får leva med det här ett tag till.


Puss på er!
 
Ni vet att mitt motto, mitt ordspråk, mitt sätt att leva efter är "det som inte dödar, det härdar". Igår så grät jag visserligen en skvätt efter att jag hade trillat in i fotpallen, men sedan var det nog och nu är jag stolt över min krigsskada. Jäklar va cool jag ser ut. Vi kan väl låtsas som att jag har varit i slagsmål och om ni tycker det här ser illa ut så ska ni sen den andra personen! ;)
 
    
Haha, sagrad brud! :P

Puss på er!
Jag börjar sakta men säkert. Har slipat hyllplanen och målat dom vita. Det innebär att jag har gjort ungefär en tiondel av allt jobb som är på vitrinskåpet. Men det är ganska kul, jag älskar att måla, dock hatar jag att slipa. Så därav Ganska kul :P 

Idag har jag haft storfrämmen. Lenita och Mattias var här och käkade lunch, Lenita påstod att det var första gången jag åt hemma hos henne, (är jag så dålig på att bjuda hem folk på mat? Skämmes). Sen kom Rickard förbi och visade upp sin nya bil, jag bjöd på kaffe och lite kakor, sen berättade han om sin semester. Trevligt att träffa den brodern igen, var länge sen!

Jag har ont i halsen, typiskt! Jag vill inte bli sjuk, fast det vill man väl iofs aldrig, men det känns extra tråkigt nu när jag har kommit igång bra med träningen. Nu måste jag hålla mej ifrån IKSU några dagar, skit också! Får ägna mer tid till att plugga då, så det kanske är bra. 


Såhär ser skåpet ut nu...


Och något i den här stilen kommer det se ut när det är färdigt. Ska tapetsera inuti skåpet, kommer bli skit snyggt, tror jag.

Puss på er!


Jag brukar inte ta på mej benet det första jag gör på morgonen, utan det ligger kvar vid sängkanten. Nu, för en stund sedan när jag skulle hoppa omkring och fixa frukost och sånt så snubblar jag över benet och faller handlöst och slår huvudet i en jävla fotpall!!!! Stukade nog stortån också!!

Nu ser jag helt misshandlad ut ansiktet! Kul?! Fantastisk start på dagen.

Puss på er!
För det första så vill jag berätta att jag kopplade just in min iphone till datorn. Då frågade den om jag ville återskapa telefonen från den senaste gången jag sparade och det ville jag ju.... Trodde jag ja! Alla bilder är tillbaka, alla appar och mina inställningar, det blev jag ju glad över att få tillbaka. Men fick tillbaka en till sak också som jag blev uppriktigt sagt glad över att det försvann förut... Nu är det tillbaka och jag kommer ju inte självmant ta bort det heller......... puuuust.

För det andra så har jag blivit hemskt dålig på att svara på sms. Tror att perioden som jag var utan telefon gjorde att jag kom ifrån det här beteendet att man ständigt ska vara kontaktbar och aldrig låta någon vänta mer än 5 minter på ett sms-svar. Nu kan det gå en hel dag, kanske till och med nästa dag innan jag svarar. Knäppt. Fast bra. Så ha tålamod.


Är hemkommen från Vännäs. Har som sagt varit på kalas för Daniel. Trevligt. Jag åkte dit utan paket, inga blommor, inte ens ett kort och kom hem med rödavinbärs-saft och en BIL. Och nej, jag har inte fått en bil, jag ska ha Rickards BMW tills han får den såld. Och sen så ska jag ju ge Daniel något, eventbiljetter som jag nämnde, men dom kommer senare. S¨å jag är inte någon bortskämd liten lillasyster, nejnej. Vi ger och tar, i lagoma doser så alla blir nöjda.

Nu babblar jag igen. Har en förmåga att börja göra det om kvällarna. Är sjukt trött, så jag ska få i mej en kopp te sen ska jag nana kudden.


Puss på er!

På sommarn blir det mycket kalasande. Nu är jag redo att åka till brorsan som fyller 28 år (imorgon). Han ska få BÄSTA presenten av mej och Rickard, nämligen biljetter till Nitro circus i globen. Jag hoppas han blir glad! :)

Såhär ser zandry ut ikväll:

Hah! Kan jag ju intala mej själv. Alla som känner mej vet att jag är allt annat än morgonpigg, men det funkar ganska bra att kliva upp på morgonen nuför tiden. (Jag vet aldrig hur man ska skriva nuförtiden, är det nu för tiden? är det nuförtiden? eller är det nuför tiden? Blir olika varje gång jag skriver det)

Nu ska jag cykla iväg på min fina cykel. 20 min tar det till jobbet och det är uppför hela vägen typ, så jag hinner verkligen vakna innan jag är där. Och sen tar jag en kopp kaffe när jag anländer till jobbet. Bra morgonrutin tycker jag.

Slutar kl 13, då blir det mest sannolikt ännu mer gym-träning. Har även packat ner baddräkt, så vi får se om jag vågar mej ner i vattnet trots läkarens rekomendation (efter operationen). Och kl 16 sitter jag bänkad framför teven. Ska se handbollsfinalen med Lenita. Kommer bli så sjukt kul. Älskar när ett sverige-lag är i final, det blir sådan stämning och va nervös man kan bli, så spännande att naglarna ryker all världens väg. 

Ja, nu ska jag bege mej så jag inte blir sen.

Bara en "reason to be fit" först, bara för att den passar sååå himla bra in på mej :)



Puss på er!
Har absolut inget kul att skriva om egentligen, men jag måste hålla mitt uppdatera-en-gång-per-dag-löfte.

Imorse kom Madde och väckte oss. Hon ville ha hjälp med bröllopsfrisyr. Om hon blev nöjd? - Det var svårt att utläsa, men ganska i alla fall. Jag gjorde en inbakad fläta från ena sidan till den andra, där bak. Också ville hon ha sitt vanliga kalluffs hängandes på ena sidan. Tja, jag är ganska nöjd med mina frisör-skills ändå. Emy skulle vara stolt över mej ;)

Och tack vare att Madde kom i sista minuten så missade vi BP-passet kl 10. Men istället tog vi oss iväg och gymmade. Jag körde dock inte så bra, men det är alltid bättre än ingenting. Var mer pepp på BP, så jag hittade inte riktigt motivationen. Efter träning så stressade jag i mej tacos från igår och cyklade iväg till ännu ett jobbpass.

Nu är jag äntligen hemma. Blir tidig säng ikväll för jag ska vara på jobbet 7 imorgonbitti.

Puss på er!


Finfin dag med lite shopping på stan, beach, tacos och avslutade med "en gång i Phuket"

Tja, kort sagt: dagen blev inte så jag hade planerat.. Blev tyvärr ingen träning, hade taggat inför det. Det är den enda nackdelen att umgås med folk, det är att inget blir som man hade planerat. Hade jag fått göra dagen själv så hade jag håller mej till originalplanen, men jag säger absolut inte att jag hade Velat göra dagen själv... Bara att det är lättare att hålla sej till manus om man lirar solo.

Imorgon hoppas jag på revange på träningsfronten. Blir eventuellt ett BP pass innan jobbet. Har inte kört BP sen operationen, så det kan bli kul känner jag.

It's feeling good inside

Puss på er!

Efter avslutat jobb blev det beach istället. Sitter nu med Lenita och Mattias och ser på swedish beach tour på Rådhustorget. Solen skiner. Vi har det bra.

Vid gudars skymning va jag är uppe tidigt!! Ska jag orka cykla till jobbet? Det är frågan... förmodligen inte, men det hade underlättat avsevärt. För efter avslutat jobb åker jag till "farmor" och pluggar en stund, sen ska vi köra pilates och gym och därefter blir det pyjamasparty med filmmys. Så jag ska se till att ta ut mej ordentligt på träningen så jag förtjänar att ta det lugnt.

"Farmor" är Lenita, för er som inte vet. Lenita är även "babe". Kärt barn har många namn! Hah!


En bild från Thailand, som har absolut ingenting med inlägget att göra, men en blogg utan bilder är en tråkig blogg. Därför kan man slänga upp lite slumpmässiga bilder när man inte har ngt bättre att komma med.

Ha en fin dag!

Puss på er!
Det är minsann inte varmt ute nu, vi börjar gå mot höst och det känns på temperaturen. Har precis kommit hem från biobesök med V. Såg total recall. Faktiskt bra sci-fi-film :) Jag gillar. 

Hann hem lagomt till 200 meters finalen. Coolt att det blev trippelt jamaikanskt. Bolt, Blake och Weir, tog medaljer i den ordningen. 

Men nu ska jag försöka sova. Ska upp tiiiidigt imorgon och jobba. Ställer nog klockan på 06:20 och det är tidigt för mej då jag har sovit tills jag har vaknat under hela juli typ. Men det ska nog gå bra.



Godnatt!

Puss på er!

Jag och Lenita sitter på UB och pluggar. Det går bra och det är faktiskt roligt. Människokroppen är fascinerande men jävligt komplicerad. Jag fattar ungefär hälften av det jag läser, så det är tur att jag inte ska bli läkare... 45 minuter till ska vi vara flitiga sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Bio kanske? Vi får se. Hoppas ni har en fin dag i regnet. 



Puss på er!

För att summera dagen... Den har varit underbar i alla avseenden. Som sagt så skulle jag och Lenita plugga, men vi valde att ta vara på det underbara vädret, strålande sol, typ 25 grader varmt och badtemperatur. Så vi for till stranden och solade och badade. Jag var lycklig, Lenita var lycklig för att hon har troligtvis fått ett nytt jobb och solen sken. Ja, då finns det inte mycket att deppa över helt enkelt.

Emy kom in på skolan, grattis till henne. Stina är välmående och har världens sötaste valpis, lite avis är jag, men grattis till henne med, håller fortfarande tummarna för distanskursen, än är det inte över ;P

En dag i glädjens tecken. 

När vi låg på stranden så kom ett smörgåstårte-bud... hehe, nädå, det var Örjan som var less på smörgåstårtan som blev över från kalaset, så han delade med glädje med sej. Så vi fick alltså tårta på stranden. Efter det for vi och lyfte skrot på Iksu. Ooom vi var starka, Aaatt vi var!! Bröst och axlar och lite mage. Blev ett bra pass. Vi är bra träningspolare, jag och Babe.

Vi for till gluntensväg och käkade middag, firade dagens glädjande besked med ett glas viiin och såg på film. Nu är jag äntligen hemma efter en låååång dag. Ska sova nu, det blir nämligen plugg imorgon också. å då har vi tänkt att vara lite flitigare (hoppas det inte är sol imorgon också ;))


Lenita och Zandry när vi är som normalast ;)

Puss på er!

Det här kommer jag leva på länge. Jag har inte riktigt fattat det än. JAG KOM IN I UMEÅ! Äntligen får jag plugga på hemmaplan! Ååå jag är så glaad!! Jag och Lenita ligger på Nydala och solar nu. Vi började dagen med att plugga, men vädret var alldeles för fint så vi var tvungna att bege oss till stranden. Så nu ligger vi här och glassar i solen och livet leeeeker! Puss på er!

Godmorgon. Jag är uppe något före min vanliga tid, har sovit sjukt länge den senaste veckan. Till tolv, inga problem. Men idag tar jag mej i kragen, ska nämligen fara till bibblan och plugga med Babe! 

Titta här vad jag hitta på tuben. Hur söt är inte kissen? Sånna här filmer ökar mitt sug efter ett husdjur! 

 

Puss på er!
Alltså fatta paniken över det här. Usch va jag skulle hata mina kompisar efter en sån sak.




Har precis lurat en tupp en stund, hade lovat mej själv att jag inte skulle göra det, men ögonen höll sej inte uppe längre. Innan dess så var jag på gymmet med Örjan. Det blev mage och rygg, bra körde vi. Sen avslutade vi med lite klättring och bänkpress. 

Puss på er!
Äntligen en ny phone. Pappa prutade 200 kronor, så jag fick en sprillans nys iphone 4S för 4300 kronor, ganska bra. Och när man har en ny telefon så vill man börja använda den direkt, men nej, det går ju inte. Iphone har ju mikro-sim, så jag måste in till telia och fixa ett nytt sim-kort imorgon, sen är den färdig att användas :D Lovley! I'm so happy!

När jag hade pappa (och bil) med mej så passade jag på att fara till Teg och hämta mitt paket från sportamore. Provade kläderna direkt när jag kom hem, allt satt som en smäck! Så för att inviga den nya outfiten så far jag nu på gymmet och pumpar lite. Rygg och mage tror jag det blir idag.


Min finfina iphone, å så mycket kärlek du kommer få av mej! 

Puss på er!
Har precis sett en awesome film. Det krävs egentligen inte mycket för att jag ska tycka en film är awesome, det enda jag behöver är one good looking guy, lite pangpang och snygga bilar. 21 jump street hade, två av tre möjliga och jag tyckte den var Kanon!

Nu är jag kär, i Channing Tatum. Ska ta och ladda hem alla filmer som han är med i så jag får titta på lite godis. Haha. Jag känner att jag låter som Zandry flicka 14, men det är tillåtet att drömma sej bort och förälska sej i film-karaktärer, jag tycker det!! :P


Mmm mm mm, give me some piece of that, handsome!!

Godnatt.

Puss på er!

Kanske, hoppas! Imorgon blir det kanske en ny telefon för Zandry. Dessvärre så följer prutar-kungen med mej och det kan tendera till att bli piiiinsamt! Hatar att pruta på ett pris som redan är BRA! Men ja, vill jag ha hjälp av pappa så får jag tydligen finna mej vid att han ska försöka pruta.

Håll tummarna att det blir affär. Är så sjukligt less på denna HTC.

Puss på er!
I'm alive!

Har varit på kalas hela eftermiddagen. Födelsedagsbarnet tyckte att jag kunde stanna ett tag till, men jag tog chansen att åka när bilen gick mot stan. Har suttit och skypat lite med Stina, fick se lille pirayan, Gibson. Vilken söt liten skrutt, ooom jag blev sugen på en egen liten skrutt...

Yesterdays events: en tripp på stan, sen blev det att kolla på OS på kvällen. En lugn dag kan man säga. Köpte lite på stan, men endast det nödvändigaste. Två teer, hårklämmor och ett par svarta jeans från h&m för endast 99 kr. Dom har funnits på marknaden förut, men inte i min strl och dom säljer som smör i solsken, så jag var bara tvungen att köpa dom nu när dom fanns i rätt strl. Ja, så det blev en billig dag på stan.

Nu ska jag värma på gårdagens middag. Sen blir det tv-lördag: film och sista OS-simningen för den här gången, kom igen Thessan! 

Puss på er!
Har just suttit och skrivit i en timme. Ett tycka-synd-om-mej-inlägg. Hade så mycket som jag var tvungen att få ur mej. Alltså egentligen är det inte det minsta synd om mej, men ni vet ibland har man bara en sån där dag då man vill skylla sitt dåliga humör på någon annan, så jag gjorde det i ett långt inlägg som är opublicerat.


Igårkväll for jag till Madde, drack iste med hon och Jullan. Satt och snackade ett tag om allt och inget, myspyys. Sen for jag ner till stan och kolla film, paranormal activity 3, ganska dålig film faktiskt, man fick inget riktigt grepp om handlingen, men att jag blev rädd OJA! Satt på nålar hela filmen. Vågade inte cykla hem direkt efter det, även fast klockan var mycket, så vi lättade upp stämningen med lite komedi i form av mupparna :) Var hemma kl 4 på morgonen. Morgonstund har guld i mun? Nej, det har den inte! Den har bara massvis med elaka fåglar som är på jakt efter människor att äta... 

Var tungt att kliva upp när klockan ringde 10:30. Men jag skulle på lunch-date med Anna, så det var bara att ta sej upp och pallra sej iväg. Var himlarns trevligt att träffa henne, en frisk fläkt kan man verkligen säga, så glad :) Väldigt tråkigt att även hon ska lämna mej för Luleå! Jag hatar Luleå! :P

Det blir en lugn kväll med tidig sänggång för min del, ska försöka sova ikapp lite :)

Puss på er!
Å va jag älskar alla mina kläder som jag hämtade ut idag. Blev dock bara tre klädersplagg, men alla var 100 poängare! Försökte ta kort på hur dom ser ut, men är svårt med systemkamera och när man är själv. Nåja, det får duga.

  
Älskar klänningen. Älskar ryggen!! Dock är det svårt att ha BH, så jag kör utan men det funkar ju det också.

 
Linne och tunika. Tuff VS stilig. Japp, båda funkar.

Finns inte ord för hur mycket jag älskar att shoppa. Skor, kläder, handväskor, smink... listan kan göras lång. Dock har jag svårt för att hitta skor som passar bra, pga protesen, men det ser jag som en välsignelse för annars skulle alla mina pengar gå åt till att köpa skor. 

Nu har jag varit på stan och fikat en stund. Ska strax möta upp Madde, we have some catching up to do! Sen blir det film i stan ikväll, jag hoppas till gudarna att jag inte somnar för jag är trött! Men jag ska grunda med lite mat så kanske energin håller hela kvällen.

Puss på er!
Rolig utekväll igår med grabbarna. Blev inte så mycket dricka för min del då jag var väldigt oförberedd, men lika bra det för jag mår fantastiskt idag, som jag befarar att vissa andra Inte gör ;P Började med förfest på Haga, vi spelade något nytt spel för mej: tuben, det var roligt om än jag förlorade ganska mycket. Sen drog vi ner på stan, mot rex där hängde vi till stängning och sen drog vi på max och käka fyllemat. En vanlig utekväll helt enkelt.

Idag är jag endast trött, men inte bakis. Nu ska jag till stan och fika. Sen ska jag hämta ut mitt paket från Nelly, snacka om snabb leverans då jag beställde i måndagskväll. Spännande, alltid lika kul att beställa kläder, känns nästan som julafton! :D

  

Zandry idag :)

Puss på er!