Eftersom att det blev en ganska stressig dag i söndags så sköt jag upp alla hjärtans dag till igår. Jonas skulle komma vid elva på kvällen. Jag gjorde mitt allra bästa för att vara lite romantisk.

Hade satt ljus i hallen som formade ett hjärta, så det var det första som han skulle se när han kom hem. Sen så hade jag köpt en bukett blommor :) Också hade jag tänt ljus inne i badrummet och fyllt badkaret och lagt rosenblad på ytan. Till det hade jag gjort mufinns med hjärtan på och sockrade glas med granatäpple fyllt med päroncider. Det var så läckert för grantäpple-bitarna for upp och ner i glaset, som magi :)

Va säger ni, tycker ni jag lyckades? Det tycker jag iaf. Och det var godkänt från mannen min :)


Idag är det kallt i Umeå. Bilen startade inte i morse, så man fick sitta och frysa i evigheter. Senare idag ska jag träffa en journalist som ska skriva en artikel om min simning. Och fotografen ska ha med sej gastuber också ska han fota under vattnet. Det blir spännande.

I helgen blir det lite fest. Jag tänkte slå på stort denna gång, men alla verkar ha gjort planer redan. Men Sanne, Björn och Jeppe skulle nog komma iaf, så det gör väl inget om det bara är vi. Sen får man gå ut på cover club, det var så länge sen. Jag saknar det stället.

I helgen blir det nog skoterkörning (om det inte är så jävla kallt) Sen nästa helg åker jag och Jonas till Idre. Han ska ta skoterkörkort och jag ska åka slalom :) Det blir najs.

Puss på alla.
Och speciellt till min älskade Jonas <3

I fredags var det dags för den årliga februari-tävlingen. Men innan vi begav oss iväg till Malmö så skulle Jonas fixa ett par saker hemma. Bland annat åka på ortopedtekniska. Där jag fick träffa en kvinna som hade en dotter som hade cancer. Trodde jag? Jag fick beskriva mitt handikapp och förklara allt varför dom hade opererat så osv. Sen kom det fram att dottern inte alls hade cancer utan föddes med ett ben kortare. Jag tyckte inte alls att det var ens i närheten av mitt handikapp. Men men, jag hoppas dom inte blev skrämda av att se mitt ben.

Åkte Ådi till Malmö kl fem på kvällen. Släppte av Jonas pappa på s:t jörgen och sen åkte vi till vårat hotell som låg 5 km ifrån stan. Tråkigt att bo så långt bort, men ändå, man ska ju bara sova.

Upp tidig på lördagmorgon, snabb hotell frukost, sen var det dag för insim på aq-va-kul. Efter två år i en utebassäng med ett värme-tält på, så var vi äntligen tillbaka i en riktig simhall med riktiga omklädningsrum.
Tävlingsstart klockan 9, och det började med 50 fritt som jag så vackert gjorde en tjuvstart på. Och ändå simmade jag på sämre tid än jag gjorde på träning. under dagen simmade jag även 100 rygg vilket gick hyffsat bra faktiskt. Och trots att jag blev diskad i försöken på 50 fritt så fick jag ändå simma finalen, fast det gick inte så bra då heller, me  jag blev inte diskad iaf.

Eemy och Annie var och hejade på mej. Jättekul att ni kom. :)

På kvällen var det gala-middag som bestod av en kycklingsallad och en festis. Lyxigt värre ;) sen såg vi på rullstolsbasket. Det var spännande faktiskt, dom var jätte duktiga och skickliga med rullstolarna. Dock så hade inte resten av min klubb tålamod att sitta och se sista 10 minutrarna, så jag vet inte vem som vann.
När vi kom tillbaka till hotellet så sa alla godnatt och vi gick till våra rum.
Jag och Jonas låg och tittade på dum och dummare :P

Söndagmorgon var jag och min rumskamrat lite sega i starten. Kl 07.15 hade jag äntligen lyckats dra upp Jonas ur sängen och bilen till simhallen gick 07.30. Så det blev en rekordsnabb frukost.
Dagens lopp började med 50 fjäril. personbästa med 2 sekunder, Fast jag har fortfarande en grymt dålig tid. 100 fritt som gick senare på passet blev jag diskad igen, för tjuvstart. Sucksucksuck. Vad är det med mej? nu ska jag verkligen hem å träna på starter. Fast det har jag sagt många gånger förr, men mina tränare verkar inte riktigt förstå allvaret i hur dåliga dom faktiskt är. Jonas får hjälpa mej istället då. :)

För Jonas gick det bra på tävlingen, som vanligt:P Trots att han har varit i vattnet typ 5-6 gånger det här året så kan han fortfarande göra bara några hundradelar över sina personbästa tider. Orättvist!! När en annan har tränat "dåligt" men ändå varit i vattnet 4-5 gånger i Veckan!!!

Alla hjärtans dag fanns ingen tid att fira. Så jag ska överraska min älskling när han kommer upp på onsdag, då får vi fira i efterskott. Spela roll egentligen vilken dag man firar att man älskar varandra? Bara man gör det :)

Yesbox, nu är det tillbaka till arbetsveckan. Är fortfarande oklart hur det blir med min anställning här på barncancer föreningen, men förhoppningsvis får jag veta det i veckan.

Allt för denna gång.
heydah

Länge sen sist.

Igår fyllde jag år. Nu är man 22 år gammal. Det är alltid jobbigast dagarna efter man har fyllt år då folk frågar hur gammal man är (tänktänktänk) "21, Neeej! 22 är jag ju" :P
Annars frågar folk "hur känns det nu då att vara ett år äldre?"
Men bara för att jag har fyllt år och på papperet är 22 och inte 21 så känner jag mej lika gammal. Ingen skillnad alls.

Igår var en vanlig dag. Jag jobbade och slutade klockan 12, då kom Madde och Hansen förbi och grattade mej. Vi åt tårta och kollade på förlossningskliniken. hehe.
Sen var det träning. Sista träningen innan Malmö open. Det gick hyffsat, jag är nöjd. Jag har tränat skit dåligt i början på detta året, så jag vet inte hur tävlingen kommer gå.

Efter träningen blev jag hämtad av Daniel och vi åkte till Mormor och Morfar och käkade födelsedagsmiddag. Rickard var där, han har gjort en operation för en vecka sedan. Han ska "förlänga" benet. Han hade riktigt ont, så han fick ligga i soffan större delen av tiden. Jag kände verkligen med honom, jag om någon vet vilken smärta han går igenom. Men det roligaste var att jag trodde att Rickard skulle vara lätt irriterad och lett retlig, men han höll humöret uppe och jag tyckte det var imponerande att se.

Vi åkte hem ganska tidigt för Rickard hade så ont. När jag kom hem så var jag glad, glad åt min fina familj och mina underbara bröder. Visst kan dom vara en "pain in the as" ibland, men jag skulle aldrig klara mej utan dom. Känns så bra att Daniel äntligen har kommit hem från hans långa resa.

Idag fyller Hansen och Carro år. Många februari-barn :) Efter jobbet idag ska jag åka och gratta Hansen. Sen kommer Julia till mej och vi ska ha mysstund bara vi, det var länge sen. Tacos blir det på menyn. Och efter det tar jag flyget till Ängelholm, där jag förhoppningsvis blir upphämtad av Jonas. Imorgon bär det iväg till Malmö och då blir det tävla av. Emy och Annie ska komma och heja på mej, så det ska bli jättekul.

Tack och hej för denna gång.
Pusspuss