http://www.vk.se/Article.jsp?article=262479

Det är skolan där jag jobbar. Min sista dag avslutades med brandlarm och jag fick gå hem 3 timmar tidigare. Fick dock lön för dom timmarna jag skulle jobbat, men jag tycker det var tråkigt. Jag tycker om att jobba där och hade velat säga hejdå på ett bättre sätt. Synd.

Nu är det bara skola ikväll, sen imorgon åker jag sönder ut. Tranås närmare bestämt. Träningsläger från torsdag till söndag, ska bli rikigt kul. Har inte kunnat träna ordentligt när jag har jobbat, så det ska bli skönt att få komma igång igen.

Kort inlägg idag, men dock ett inlägg :) Så var nöjd :P

Seeya!
Från början tyckte jag det här jobbet var kul, det tycker jag nog fortfarande, men vissa börja gå mej på närverna!!

Det är nämligen så att i lördags så ringer min jobbarkompis och säger att han har fått barn och att jag skulle jobba 10 dagar framöver, dessa dagar började i måndags och nu har jag redan jobbat en vecka. Det är kul med jobb och bra att få in lite pengar, men efter den här förmiddagen så blev jag tvärless.

Jag jobbar på skola som fritidsledare, typ... Mina arbetsuppgifter är enkla; jag serverar fika, godis, dricka å sånt, sen ska jag även se till att dom går på lektionerna och att dom sköter sej på rasterna. Det har gått bra fram till idag, då en dörr har satts upp till uppehållsrummet. Eleverna tyckte tydligen var skit kul att testa mej, så dom stängde igen dörren och drog soffor framför, så ingen kunde komma in. Jag var där och sa åt dem ett par gånger, men får bara spydighet tillbaka.

What to do?! Jag ringde min chef, som var ledig idag, och berättade om problemet. Nu har jag lunch och får se om han fick någon hjälp av rektorerna när jag kommer tillbaka.
Jag har lixom ingen erfararenhet hur man handskas med sånt här, så det är inte så enkelt. Sen tror jag att dom ser mej som väldigt hjälplös och tänker säkert ''vad kan hon göra'' och visst, det är ju sant, jag kan inte göra mer än att säga till på skarpen å när det inte hjälper så vet jag inte vad jag ska ta mej till.

SUCK!