Nu säljer jag min älskade Jofama by Kenza 4-jacka. Jag drunknar formligen i den så jag vill liksom inte ha en 2000 kronors jacka som jag inte använder, och NEJ jag tänker inte växa i den igen! Kommer inte på fråga!!

Nu ska jag köpa en ny, men först vill jag ha sålt den gamla såklart. Lägg ett bud på min tradera-annons.

http://www.tradera.com/Jofama-by-kenza-4-auktion_163302_138792107


Puss på er!


Well kommer du ihåg när du var som en vän för mig
Du vet du var så stor att jag skulle dö för dig
Och jag trodde nog att det skulle vara så
I resten av mitt liv för detta skulle ingen kunna ändra på
Men så kom den där dagen då du slog mig
Lät mig förstå att du bedrog mig
Och nu sitter jag ensam
Och hatar att jag lät dig ge mig den där känslan

Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra
Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra

När jag fick dig att se rött
Så kunde jag leva på att låta dig skrika dig trött
Men när du kommer ett steg närmare än vad du får
Så kommer allting bara sluta i öppna sår
Som du får mig att blöda ut
För du karvar och vrider din kniv som ett ur
Och varje varvallt detta går runt i mig
Så känner jag att du måste ut ur mig

Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra
Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra

Nu ska jag leva själv
Nu ska jag leva själv
Och allting för mig är bara jag och endast jag
Nu sitter jag på skolan och försöker plugga. Vi har blivit indelade i grupper och har gjort upp ett schema för kursens alla deluppgifter sen den 30 september är det kursprov. Alltså, en kurs som på gymnasienivå läses på två terminer läser vi på 5 veckor. Jaa, jag har lite panik!

Jag skulle ha pluggat igår men det körde ihop sej rejält på jobbet så jag jobbade över en timme och försökte styra upp allt. När jag sen kom hem hade jag ingen lust att sätta mej och börja läsa i boken. Därför blir det dubbelt så mycket att göra idag, men det ordnar sej nog.

Yesyes, vad har jag mer att säga? Jo, träningslägret var ju i helgen, jag var grym får jag erkänna. Hängde på Jonte, Sara och Elsa hur bra som helst.. Visst dom är snabbare än mej, men jag körde ändå exakt samma pass men fick bara lite kortare vila och det är precis vad jag behöver. Nu har jag inte tränat ngt sen söndags så det vore bra om jag kunde hinna iväg och köra lite gym eller pump idag. Motivationen är på topp och då är det bara att ligga i så länge den varar.

Nu ska jag återgå till urinorganen ;)

Puss på er!
Tjooflöjt!

Nu är skolan avslutad för veckan. Shiit vad mycket info och nya grejer att ta in, jag är helt slut i hjärnan. Hade önskat mej en lugn helg egentligen, men ikväll blir det jobb och sen komm Stina och Emil på husesyn ;) Imorgon drar träningslägret igång - simning, styrketräning, föreläsningar. Det blir ingen vila för mej inte!

Var ju och klippte mej igår och tänkte visa resultatet. Alla barnen kommer ut från frisören med kortare hår, utom Zandra, hon kommer ut med längre hår än andra! Ha!

 Före  Efter

Damn, I'm good looking! ;) Blev asnöjd, och inte vidare dyrt blev det heller. Klippning, färg och klippning av löshår - 700 spänn! Attityd kan  slänga sej i väggen då dom tog 1100 spänn för bara slingor, SAX  är det nya stället för mej!

Nu ska jag käka lunch i form av Lövbiff med basilika och soltorkad tomat, ruccolasallad och kryddig spagetti. Bjöd mamma och Rickard på det igår och dom var alldeles till sej, så gott tyckte dom att det var. Mästerkocken Zandry is here to stay! Det är kul att laga mat åt andra när man får så mycket uppskattning.

Puss på er!
Yes, ni hörde mej: I hate them! Idag envisades jag att jag ville ha något lite finare på fötterna än mina foppa-tofflor eller vita gympadojor, så jag tog ett par klackar. Inte mitt smartaste drag för dagen innefattade mycket promenad. Faaan, man kan tycka att jag gör det aningens svårt för mej, jag har ju protes for fucks sake! Behöver jag något som gör det ännu svårare att gå? Jaa, tydligen! Nu har jag iaf blodiga köttsår på foten min för att jag envisas med att "vara som alla andra"

Ändå vilken ständig press man har på sej att man ska passa in, se ut på ett visst sätt, klä sej rätt, följa normen. NEEEJ! Nu sätter jag ner foten! Jag bojkottar heels för ett tag och mitt nästa mission är att hitta ett par sköna, snygga, PLATTA skor.

Jag har klippt mej idag och stylat till löshåret. Blev kanonbra, jag är skitnöjd. Ska lägga upp en bild så fort jag får tid. Nu är det sova som gäller. Skola och jobb imorgon. God natt!!

Puss på er!
Idag har jag mest bara strosat runt och gjort det jag har känt för, en härlig dag. Började med att jag bjöd pappa på lunch och han hjälpte mej att sätta upp gardinstången, blev kanonbra! Han beundrade hur fint jag hade fått det i lägenheten och jag klappar mej själv stolt på huvudet :)

Sen var det skola, 1 timmes samtal med min mentor om studieschema och kurser som jag kan validera osv. Under förmiddagen regnade det och var allmänt grått och trist, men efter skolans slut så började det klarna upp så jag tog en promenad till medicinska biblioteket på NUS och lånade en bok till kursen som börjar på måndag (värt att slippa köpa kurslitteratur) Efter det så var det så kanonfint väder så jag gick ner till Östra station och köpte mej lite fika och gick ner till Öbacka strand och njöt av vädret. Lenita kom efter en timme och gjorde mej sällskap.


Ser ni så underbart vackert. Nästa gång jag flyttar så är det där jag ska bosätta mej, no doubt!



En härlig dag som avslutas i en härlig säng :) Imorgon är det skola hela dagen och simning hela kvällen, så imorgon lär jag inte njuta fullt lika mycket som idag, men men jag får försöka se dom små ljusglimtarna

God natt, sov gott.

Puss på er!
Igår kom en matleverans till dörren min, inte vilken som helst utan just Linas matkasse.


 
Den första bilden visar hur det såg ut i min kylskåp innan jag packade in varorna och den andra bilden efter. Ni ser att frukt- och gröntlådorna var ganska tomma förut, och nu är dom proppfulla. Massor med kul mat.


Det här var första maten som jag provlagade. Varmröktlax, pärlcouscous och kokta grönsaker. Allt var gott utom den där pärlcouscousen. Idag har jag även lagat lunch till pappa, det blev kryddiga färsbiffar, potatissallad och indisk raita. Smarrigt.

Pappa som fick höra om det här för första gången blev väldigt intresserad och var sugen på att prova. Och många andra som jag har berättat det för verkar också intresserade. Så därför tänkte jag utnyttja min blogg till att ge mina läsare ett fantastiskt erbjudande.

Jag har Linas Matkasse och är riktigt nöjd. Nu har de ett vän-erbjudande som jag kan dela med mej av. Om ni vill testa och använder min rabattkod så får ni första kassen för 499 kr (ord. pris 749 kr.) Min kod ger även en gratis fruktkasse som normalt kostar 109 kr.
Om ni vill testa det här så är koden: K896852 . Kom ihåg att detta är en prenumeration, men du kan boka av efter du har testat.

Jag tänkte skriva att det kostar inget att prova, men det gör det ju faktiskt. Men fundera över hur mycket pengar du lägger på mat en vecka? 500 kronor är billigt för 5 middagar för 4 personer. För mej är den en bra inspiration, när det lätt blir att man gör en stor sats köttfärs och äter det resten av veckan, eller varför inte klassikern: Mackaroner och korv? :P Prova prova.

Alla frågor är välkomna och jag besvarar de jag kan, annars finns allt på www.linasmatkasse.se

Puss på er!
Ny vecka, nytt citat: "Man kan inte bestämma när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva." -Joan Baez
Så klokt så klokt.

Nu är första skoldagen avklarad, mycket info har jag och mina klasskamrater fått. Dock så gillar jag inte statusen på den här utbildningen. Eller det är säkert jättebra egentligen men när vi satt i aulan och när rektorn och kuratorn skulle informera om div. tråkig info så pratar dom som om vi vore trög i kolan hela bunten.. För faaan, vi är väl vuxna? Och förstår ett betydligt mer komplicerat språk än vad dom verkar tro! Upprörd var jag och satt och himlade med ögonen i stort sett hela tiden. Men det är klart, det är ju många nysvenskar som går på komvux också, så det kanske är nödvändigt för att alla ska förstå men det kändes ibland som att det var särskolan dom talade till och inte 20 plussare.

I morgon ska jag träffa min mentor och lägga upp min studieplan, det är en timme mitt på dagen så jag försöker fundera ut vad jag ska utnyttja resterande tid till. Blir väl att träna lite och fixa böcker till dom kurserna jag ska läsa. På tal om träning... första simpasset ikväll sen i början av juni, ska bli spännande och se hur formen är. Sen blir det träningsläger till helgen, jaa veckan är rätt så fullspäckad med jobb, skola, träning. Det återstår att se hur länge jag pallar det här tempot innan förkylningarna infinner sej.

Puss på er!
Ja, jag är säker på att ni också har koll på dagarna och vet att det är måndag imorgon :P Det ska bli en spännande vecka. Jag börjar skolan, simningen startar igång igen och Linas matkasse kommer till min dörr. Det kommer bli en bra vecka. Är dock inte råtaggad att ta på mej skolväskan igen, men det löser sej nog.

Har precis sett klart fast and furious (fyran). Sist jag såg den filmen så somnade jag, så jag har aldrig sett slutet. Otroligt spännande! Nu ska jag hyra och se feman, fast med närmare eftertanke så har den nog inte kommit ut än.. men nu är jag ju inte polisanställd längre, så nu kan jag vara olaglig och ladda hem den.

Jaha, nu kallar sängen. Måste få några timmars sömn så jag och pigg och utvilad till en ny skolvecka.

God natt och sov gott!

Puss på er!
Jobbar ikväll... Men har lite rast nu så jag har passat på att dammsuga och torka golvet. Nu sitter jag och ser på Vänner (beroende? Ja)

Alla avsnitt är döpta efter vad de handlar om, såklart! Detta avsnitt handlar om chicken pox dvs. vattkoppor. Pheobe har aldrig haft det så hon blir smittad fort. Enligt vad jag har hört så är det värre att ha det som vuxen därför vill man att sina barn ska smittas när dom är små. Vad jag har hört.
Min mamma minns inte om jag har haft vattkoppor och OM jag mot förmodan har haft det så är hela mitt imunförsvar utraderat av cellgifterna, det betyder att om jag träffa ett barn med sjukdomen så blir jag mest troligt smittad.

Det slog mej när jag tittade på deg här programmet att jag har hellre vattkoppor nu när jag är ung än när jag är gammal... För om det blir värre för vuxna, så borde det ju vara mer farligt ju äldre man är, plus att det skulle vara drygt att få det när sina barn får det.
Vart vill jag komma med detta? Jo, känner ni någon som har vattkoppor eller när någon ni känner får det så vill jag också bli smittad, kontakta mej då ;)

Nu ska jag återgå till jobbet.

Puss på er!

Nu har jag precis ansökt om studiemedel. HAHA, nu är jag verkligen student på riktigt, märkligt det känns. Har inte suttit i skolbänken på 3 år så det kommer bli en stor omställning. Jag har förresten bara tagit bidragsdelen från CSN som är 2700 kronor och resten tänker jag försöka jobba på Attendo. Skönt att slippa låna. Men vi får se om det funkar, börjar såhär i alla fall. Och jaa, det är Bara Komvux jag ska gå, undersköterska. Men det blir bra, då får jag in studietekniken och träna upp diciplinen innan den riktiga utmaningen börjar.

Min sista dag på jobbet ser jag ut såhär:



Skinnjacka från MQ (min nya fetish är skinnjackor, dyrt nöje) Tunika från Halens. Linne och Leggins från Gina. Sjal från Ge-kås. (OBS! Vet att håret ser jävligt ovårdat ut, men jag ska klippa mej till veckan, Jippie!!)


Såhär blev naglarna förresten... inte riktigt som jag tänkt mej, men är ändå extremt nöjd som vanligt.

Ska fixa lite mat nu och plöja igenom några avsnitt av Vänner (det blir lätt ett beroende när man har boxen) Sen kl 17 börjar nästa jobb. Jobbar till 21 ikväll och då tänkte jag ha filmkväll, någon som är på?

Puss på er!

Nu har jag precis kommit hem från min sista dag på jobbet. Känns lite tomt ska jag erkänna, trivdes faktiskt bra på det jobbet. Härliga arbetskamrater, bra arbetstider, roliga och spännande arbetsuppgifter. Att få en inblick i vad myndigheten pysslar med har varit otroligt lärorikt och att verkligen få lära sig hur ett förhör går till i riktiga världen och inte som på CSI ;P Skulle ha varit roligt att se hur många förhör jag har skrivit under mina 6 månader på polisen, det kom jag förstås på nu, så det går nog inte att lösa. Får besöka dom på Skrevcentralen och be dom göra en sammanfattning åt mej.

Jag har blivit skadad från det här jobbet... Jag har, sedan sjuan-åttan, skrivit mej, dej, sej... med E-J och inte med I-G... men på polisen har jag fått skärpa till mej och stava det rätt. Det är som inprintat nu, så när jag bloggar så skriver jag först med I-G för att sen se att det ser helt korkat ut och ändra till E-J. Förhoppningsvis är det en vanesak som är lätt att träna bort igen.

För att återgå till min sista dag på jobbet så blev jag glatt överraskad när alla mina sju arbetskamrater kommer in till mitt kontor med en påse från buketten. Sötnosarna hade köpt mej en blomma och jag anade ingenting. Blev så himla chockad och glad.


En fin ceris-röd orkidée och ett kort där det stod "Lycka till med studierna, önskar Skrivcentralen"

Puss på er!

Då har jag precis kommit från operationsbordet. Ni vet att jag pratade om en kul nyhet för någon dag sen... det var att jag skulle operera mej. Ansiktslyft, silikonläppar och näsoperation. Jag är fantastiskt nöjd. Visst blev det bra?



Vet ni, jag skämta bara. Men jag ska operera mej snart. Jag har inte fått någon tid än, men jag var på läkarbesök den 27 juli och inom tre månader ska jag få min tid. Är lite nervös! Var länge sen jag låg på opererationsbordet, men den här gången så behöver jag inte sövas fast frågan är om det är något positivt?? Hatar att man hör allt dom gör. Faktum är att det är en skönhetsoperation, men mer säger jag inte, ni får vara nyfikna ett tag till. Det är en sak som jag har velat göra länge och det kommer bli fantastiskt och jag kommer känna mej som en ny människa!

Puss på er!
Ibland när jag är själv brukar jag sminka mej som om jag skulle ut på krogen och så brukar jag prova alla mina fina klänningar. Detta gör jag till hög musik och dansar runt i lägenheten. Jag är säker på att många tjejer känner igen sej, kanske även killar? Vad vet jag ;)

Ikväll hade jag i alla fall en sånn kväll och jag hade publik, inte vem som helst utan självaste Chandler från Vänner tittade på. Hade nämligen kollat på Vänner innan och startmenyn till avsnittet var kvar på teven. Så när jag står där i bh och trosor så tittar Chandler på mej med ett mycket belåtet leende. Jag fick mej ett gott skratt, för det såg verkligen lustigt ut.

Nu ska jag he på ett sista avsnitt av Vänner sen ska jag sussa sängen.

Puss på er!
My lazy day continues... Sen senaste inlägget har jag gjort... häpnadsväckande: Ingenting! Jo, ätit en massa skräp. Mackor, choklad, druckit saft... usch, mycket kalorier. Noo good Zandry!

Eftersom att jag har så tråkigt så slänger jag upp en dagens outfit, jag vet att jag lovade att den kategorin skulle uppdateras lite oftare, men faaan, det går ju inte när jag inte har något internet hemma och när det inte går att lägga upp bilder via mobilen.

 

Skjorta från Halens, Linne från Cubus och några skräpjeans från Nicole som endast kostade mej 125 kr i våras. Och löshåret gör comeback ;) Älskar att slänga med mitt långa hårsvall igen. Men ja, det ser inte jätteäkta ut...

Hörni, det var allt för den här gången. Gå nu ut och fånga dagen, vilket jag verkar ha extremt svårt att göra denna soliga afton.

Puss på er!

I just wanna lay in my bed... Lalala. The lazysong by Bruno Mars.

Idag är jag ledig på eftermiddagen från mitt andra jobb, sen jobbar jag både förmiddag och kväll hela veckan ut, så idag känner jag för att göra just ingenting. Har ju jobbat på förmiddagen såklart, sen var jag förbi Östra och skrev in mej på Komvux, men efter det tog jag tag i att göra ingenting. La mej nämligen och sov en stund, skööönt.

Efter 3 timmar att göra ingenting är jag uttråkad!! Vi får se om jag hittar på något snart, dessvärre blev jag lite lat. Längtar till imorgon, då ska jag fixa mina naglar ( kanske för sista gången) börjar man vårdskola kan man ju inte ha långa-glittriga naglar, synd.

Ett litet levnadstecken idag iaf, nu ska jag återgå till mitt slappande och slöande.

Puss på er!

Mamma och Elza letar efter fiskar.

I fredags for jag och mina bröder och hälsade på morsan och Åke i stugan. Mormor och Morfar var också där och senare på kvällen kom även min morbror med fru och barn från Stockholm och hälsade på.

Jag vet att jag har sagt det förut, men jag gillar INTE barn... men jag tycks hela tiden bli motbevisad. Först var det Linas Neo som tog sej in i hjärtat på mej och nu mina kusiner. Ganska snabbt blev jag huvud-lekledaren, för ingan annan orkade. Men jag hade kul med mina småkusiner. Jag tror faktiskt att det är så att jag gillar inte barn i allmänhet, men när jag får lära känna dom så ändrar jag snabbt åsikt.

Jaa, det blev världens släktkalas ute i stugan. Mat i alla möjliga olika former, lax, fläskfilé, tre olika såser, potatissallad, vanlig sallad, tomat och mozarella och den stora finalen bestod av min favorit: Blåbärskaka!!




Bilderna får tala för sej själva. Jag försöker gottgöra er med bilder för att allt för många inlägg har saknar just det.

Puss på er!
Litet bildspel från min underbara semester.


Grillning i Länghem med Stina, Emy och Emil. Skåååla med Rosévin (som jag för övrigt har druckit hela sommarn typ)


Framemot skymningen började vi bli lite runda om fötterna. Vi satt och ljög ikapp och lät spotify vara på så det fick agera singstar ;)


Pyjamaströjan som alltid följer med när vi ses.


Klitterhus i Ängelholm. Fantastisk dag med sol, bad, pizza och regn.


Röda läppar. Sitter på en uteservering i Ängelholm och dricker rosé såklart. Senare blev det bio, Brides Maides.


På Liseberg träffade vi Lina och Neo. Neo tyckte det var skit gott med glass!! Emy blev nästan utan, stackarn.


Slänggungorna. Zandra håller på att skratta brallan av sej, lätt en av favoriterna. Fast balder och Kanonen var också grymma.

    

1. Emy utanför Gekås. 2. Min schnygga klänning som jag köpte på Gekås. 3. Åt fantastisk god Langos på Luleåkalaset. 4. Jag och underbara Malin. 5. Rolig skylt på busstationen i Piteå? eller var det Skellefteå?
(Obs! Miniatyrbilderna är klickbara)


Fin kväll i Luleå. Fantastisk fin stad faktiskt.

Tog nog över 200 bilder under semestern så ni har bara fått ta del av lite utav godbitarna. Och en bild säger mer än 1000 ord, eller hur, så därför tackar jag för mej.

Puss på er!
Måndag, ny vecka, nya möjligheter. Veckans citat lyder: "Det är svårt att behålla lugnet när man är sysslolös."

Jag har skaffat en ny kalender så jag ska kunna hålla koll på allt som händer och i den så står det kloka citat för varje ny vecka så jag tänkte dela med mej utav dom.

Ni ska veta att jag har ångest, som vanligt... ångest kommer utav att jag vill göra för mycket på alldeles för lite tid. Som ni har läst så hittade jag och Lelle bästa resan igår. Båda vill fruktansvärt gärna åka, men Zandra har plugg och träningsläger och Lenita vill använda pengarna som inte har till att förnya sin garderob. Ni inser problemet, men än har vi inte gett upp hoppet, det kan gå att lösa.

Senare idag lovar jag er att jag ska lägga upp lite bilder från min semester, men innan dess har jag en timme kvar på jobbet och sedan lite tvätt att ta itu med.

Puss på er!
Sommarvärmen är tillbaka. Jag sitter och har precis ätit en plocktallrik på café Göteborg med Lelle och Matte.

Jag och Lelle kollar utlandsresor... Från Skellefteå till Marmaris för 2500. En vecka. Ospecifierat boende. Helt okej! Vill vill vill åka. Hade varit så himla skönt. Bara sola och bada och ha det bra.



Ville bara kika in och säga hej, men nu ska jag återgå till mitt sällskap

Puss på er!
Ice morsan har försökt nå dej 7 gånger...
Jag och mamma hade stämt träff igår, hon skulle hämta upp mej hos Lelle, vi skulle fara och handla sen skulle vi åka ut till stugan. Bara det att min telefon strejkade för en stund så mamma fick inte tag på mej... Hon for därför förbi mej och kolla om min bil stod där, vilket den inte gjorde för jag var ju hos Lenita... Så hon åkte vidare till L men där stod ju inte min bil, neee, såklart den inte gjorde för jag kör ju volvon... Mamma gav upp och var irriterad som tusan för att jag inte svarade på telefon. Då for hon till maxi och skulle handla själv då hon kom på den snilleblixten att ringa L som kunde lugna ner mor min och säga att hennes förlorade dotter var hos Lenita, precis som hon hade sagt att hon skulle vara! :) Stackars mamma, inte lätt att bli förvirrad och irriterad.

I stugan var vi, jag och mina syskon, mina kusiner, mamma och Åke, mormor och morfar, Erik och Cecilia... Rena släktkalaset. Jag var barnvakt och dom andra donade med maten. Sen poolade vi till mitt i natten... Mys mys mys.

Tidigare idag har jag varit på kalas hos brorsan. Sen på kvällen vart det grillning i Vännäs och lite festligheter. Sen skjutsade jag hem Rickard och Sara och nu sitter jag här hos Rickard och har precis sett klart sagan om ringen. Och nu fortsätter jag mina nattliga besök till Lelle och ska hämta Volvon.

Jag hoppas som vanligt att ni har det lika bra som jag. God natt, sov gott alla.

Puss på er!
"När man kommer till öknen, då hittar man sand och det är då det är dags att promenera". -Maria Montazami

Visst är hon klockren den där bruden. Nya ving reklamen tar verkligen alla pris, jag skrattar lika gott varje gång jag ser den.

Annars då? Jag haft Madde och Julia på besök idag, dom har beundrat min fina lägenhet. Julia sa till och med att det var finare här än på Renmarkstorget och det mina vänner är inget dåligt betyg ;) Faktum är att jag har satt en mycket mer personlig touch på den här lägenheten. Jag trivs som fiskarna i vattnet, som fåglarna i luften... Ne, nu tar jag fan i så jag spricker, men I like it here! Och ännu bättre kommer det bli när min granne flyttar hit ;)

Sitter och slökollar på en film på 8an, moonlight mile, verkar lite lam faktiskt, men det är många bra skådespelare som Dustin Hoffman, Jake Gyllenhall och Susan Sarandon, så jag tänker ge den en chans. Har fan inget bättre för mej ändå så.

Precis som min goda vän Eemy så har jag också något roligt framför mej, det är redan publicerat i cyberrymden men jag väljer att hålla på nyheterna tills jag vet 100%. så ni som inte har lyckats få reda på det får vänta en stund till.

Puss på er!
Ringde till min hyresvärd idag och skulle felanmäla vattenkranen, fläkten och lampan i köket. Han sa att han skulle skicka Vaktis Lelle nu i veckan, men jag trodde ju knappast att han skulle komma idag! Jag käkade lunch efter jobbet och kollade på ett avsnitt av Vänner, sen somnade jag och väcktes en timme senare av att Vaktis stampar in i lägenheten. Han hade såklart ringt på före, men det hörde inte jag när jag var i drömmarnas land. Aningens pinsamt!

Fick iaf fixat allt som kunde fixas på plats också ska jag få en ny fläkt och en ny kran. Säga vad man vill, men Scherdins fastigheter värnar verkligen om sina hyresgäster, mycket bra service har dom! Screw bostaden säger jag bara! ;)

Nu ska jag värma upp inför mitt älskade bodypump-pass. Träningsvärken börjar infinna sej och då är det bästa att fortsätta köra stenhårt så försvinner den fortare.

Puss på er!
Idag blev det är kärt återseende på Iksu. Körde crosstrainern i 20 min, det var dyngjobbigt!! Pinsamt va dålig kondis jag har. Sen var det bodypump 1 timme, herregud, svetten bara rann men det var skönt och jag behövde det.

Nu har jag precis ätit och ska gå iväg till Ica berghem och köpa glödlampor så jag kan lägga in alla kläder som har samlats i en hög i fotöljen, för det är inte så lätt att ha ordning i min walk in closet utan glödlampa.

Ska försöka göra kväll hyffsat tidigt idag för imorgon är semestern slut och jag ska åter till jobbet.

Puss på er!
Ligger tusan fortfarande i sängen, inte bra Zandra. Men idag ska jag minsann ta tag i mej själv och ge mej ut i civilisationen. Ska träffa min Babe idag, sen blir det träning i form av bodypump. Jag gillar att hårdstarta, för då får man träningsvärk direkt och då är det lättare att motivera sej till att köra vidare.

Var vaken en stund igår natt och såg på en utav mina favoritfilmer - Rocky IV. Ja, jag har lite märklig filmsmak. Vet faktiskt inte vad det är jag gillar så mycket med dom filmerna, dom är bara kung helt enkelt.
När jag kollade på filmen så undrade jag för mej själv om sista fight-scenen är trickfilmad, för hur gigantisk ser inte Dolph Lundgren ut i jämförelse med Sylvester Stallone? Så jag googlade på saken och det visade sej att i verkligheten är Dolph Lundgren gigantisk med sina 195 cm över marken medans Stallone faktiskt kan klassas som kort med endast 175 cm över marken. Så det förklarar ju en hel del, 20 cm längdskillnad, klart som korvspad att Stallone ser shorty ut.

Ne, nu ska jag ta och kliva upp och göra någonting av den här dagen

Puss på er!
Vilken dag är det idag? Lördag. Och vad gör jag? Glor på teve. Inte alls tragiskt tycker jag, för faktum är att jag har varit uppi folk och på resande fot, så det är ganska skönt att vara i min ensamhet.

Har precis sett den femte Disneyklassikern - Bambi. Var så sjukt länge sen jag såg den och jag måste faktiskt erkänna att den är inte särskilt bra. Många Disneyfilmer kan man ändå hitta humor i även när man är vuxen, men Bambi har ingen humor, den är bara puttinuttig och gulligullig... men ja, det är ju trots allt en barnfilm från 1945, så vad mer kan man begära?

Nu ska jag fortsätta min slapparkväll med ett glas chill out rosevin, muuums fillibabba.

Puss på er!



Måste bara tillägga en sak: såg just att dom visar Rocky IV inatt. Jag älskar Rocky-filmerna, får aldrig nog, så det ska jag titta på i natt 00.25.
Nu bli det nog inga fler soliga dagar på stranden för min del :( Ser ut att bli regn hela veckan i Umeå. Lyckligtvis så börjar jag ju jobba på måndag så det gör mej inget.

Sitter på bussen nu och har bara någon mil kvar tills jag är hemma igen. Lämnade Luleå lite tidigare än jag hade tänkt för Malin jobbade och jag hade ingen lust att vara själv där hela dagen.

Nu ser fram emot att komma igång med simning, gym och bodypump. Kände mej ganska vältränad innan jag gick på semester, men jag kan inte direkt påstå att det känns lika bra nu. Har klämt i mej fullt med onyttigheter under den här semestern och det sista jag vill är att gå upp alla kilon igen. Hårdtäning nästa! Kanske eventuellt tävling snart om jag hinner komma i form. :)

Nu ska jag hem och tvätta och packa upp allt jag shoppade på Gekås. :D

Puss på er!
Klockan är 11:15 och jag ligger fortfarande i sängen. Det är fint väder ute så jag borde verkligen röra på mej. Malin jobbar idag så jag har ingen att leka med. Soo, what to do???

Igår var det invigning av Luleåkalaset, jag var där i min ensamhet, men det var lika bra för då kunde jag kolla på vilka band jag ville. När Malin hade slutat så joinade hon mej, vi spelade, kolla på karuseller (ingen av oss våga åka) satt på en uteservering och tog ett glas, myyys. Alexander kom också med sitt Jokkmokk-gäng. Kvällen slutade tidigt när mitt sällskap var tvungen att köra hem.

Finns inte så mycket mer å skriva om idag, ska hoppa i kläderna nu och ta mej ut på stan.

Puss på er!
Då beger jag mej norrut igen. Sitter på Arlanda och väntar på flyget till Luleå där jag ska träffa Malin, Sanne och Alexander. Med en latte i handen fördriver jag dom kommande 1,5 timmarna med att blogga och lyssna på spotify.

Dom två senaste dagarna har jag spenderat i Göteborg. Jag och Emy tog tåget från Ängelholm och träffade upp Lina som hade med sej sin lilla Neo. Herregud, jag trodde att jag inte gillade barn, men den där lilla plutten gjorde ett gott intryck på mej:)

Vi spenderade hela den soliga dagen på Liseberg, kalaskul!! Åkte jättemånga karuseller, bl.a. balder, kanonen, lisebergsbanan, uppskjutet, flumeride.... På senare dagar har jag lärt mej att älska karuseller så länge dom inte snurrar och inte är sinnesjukt höga, som fritt fall tex, men allt annat ställer jag mer än gärna upp på.

Men nu är det som sagt hem till norr som gäller, hem till en dialekt jag känner igen. Blev lite mobbad för min norrländska i Ängelholm:(
Sen får vi se när jag åker hem igen, men jag har faktiskt lite hemlängtan nu och kläderna börjar ta slut så jag kanske tar mej hem under lördagen beroende på vad Luleå har att komma med;)

Puss på er!
Sitter här på stranden i Ängelholm på västkusten:) Har varit en kalasdag med mycket sol och en liten regnskur vid lunch. Nu sitter vi och lyssnar på disneyklassiker på spotify och ska snart bege oss hemåt för att sedan gå på bio och se brides mades.

Imorgon tar vi tåget till Göteborg och åker karuseller på Liseberg och träffa Lina.
Kort sagt så har jag det underbart. Har varit på mitt bästa ställe = Ullared, gekås. Det blev dyrt 1800 spänn, men man får passa på när man får chansen;)

Nu gick solen i moln så nu tackar vi för oss!

Puss på er!