Cowboy/Countryfest

5kommentarer

Fredagen bjöd på cowboy fest. Madde och hennes klasskompis hade fixat ihop en helkväll med roligheter och utklädnad. Det var kul att fara på en fest som är lite utöver det vanliga, som är en massa sprit och hög musik. Här var det lekar, old fashioned dans och roliga kostymer.

Det hela började inte bra, för inte faan har jag väl cowboykläder liggandes i garderoben bara sådär, men jag hade ändå bestämt mej att jag inte skulle lägga ut några pengar på något jag förmodligen aldrig mer kommer använda. Därför beslutade jag mej till sist att göra det enkelt: Svarta stövlar, jeans, skjorta och en väst. För att öka cowboykänslan lite så flätade jag håret i två flätor. Cowboyutsyrseln var färdig.

Innan fest skulle två träningspass avverkas. Styrketräning först i cirka en timme, sedan simträning en timme på det. Måste säga att turorningen på passen var inte det ultimata. Mina muskler var helt SLUT efter styrketräningen, så när jag hoppade i vattnet fick jag mjölksyra efter kom-i-gång serien. Men jag tog ut mej bra, och jag är riktigt nöjd med båda passen. Avslutade träningsdagen med en 25a uppifrån på 17.99. Bästa tiden det här året iallafall, så träningen ger resultat, det är kul att se utvecklingen :D

Efter snabbdusch och pizza var vi färdiga att bege oss iväg till Holmsund, (ett samhälle någon mil från Umeå) där festen väntade på oss. Jag bekantade mej ganska snabbt med människorna där och bara kort efter vi anlänt så var det dag för lekar. Vi delades in i lag, helt random, så vi skulle lära känna varandra. Mitt lag var bra, fick bra kontakt med alla förutom en mystisk kille som inte sa mer än nödvändigt. :P
Tävlingsmomenten bestod av: Springa med en sked i munnen med ett ägg på, hoppa i säck, hästsko-kastning, lasso och ''poäng-pinne'' (döpte just leken själv, hehe) Vårat lag kom trea, trots att vi hade vunnit två grenar, men vi fick inga fullträffar på varken lassot eller med hästskon och det var det dessvärre andra lag som fick. Men det var kul iallafall.

Kom hem klockan 04.00, då jag hade vinglat hem på min moppe. Nädå, men jag orkade inte sova borta och var inte särskilt full heller, så jag tog risken och satte mej på moppen och körde hem. Idag är jag helt oskadd och fick inge böter :D Livet blir så mycket mer spännande om man tar lite risker ibland.

Idag har varit en typisk slappardag (som alltid, dagen efter) Framemot middagstid var jag dock uttråkad och orkade inte göra någon middag, så jag ringde till pappsen. Daniel och Rickard var där och de hade planerat fest för kvällen, så jag blev bjuden på grillat och vitlöksbröd. Stannade kvar och socialiserade mej med mina bröder och en hel rad andra människor som hade kommit till Daniel och Jenni under kvällen. Jag drack ingenting så jag blev fort trött. När Rickard och hans kompis John skulle iväg på krogen erbjöd jag mej att skjutsa dem och sedan åkte jag hem och nu sitter jag här.

En hälsning: Mattias och Lenita, jag vill ha era bilder från kvällen. :D (hoppas nu att dom är flitiga och läser min blogg, vet dock att Lelle inte finner ngt intresse av det)

Nu ska jag kolla på Narnia, Prins Caspian som jag har laddat hem från det nyfunna programmet Pirate Bay. Min nya favo

5 kommentarer

Mattias

07 Sep 2008 10:42

Riktigt nöjd över kvällen och helt galet nöjd över blomman jag vann! :D



Det ska nog gå att ordna lite bilder, men jag har bara mina egna, Lenita har tappat bort sladden till kameran :(

Annie

07 Sep 2008 12:29

Jo, men jag såg inte vem som spillde ut hennes dricka, men annars hade jag ju självklart gjort de :)

Låter som du har haft en rolig helg i alla fall, har jag också haft=)



Tack ska du ha ;D Emy fixade håret på mig, blev jättenöjd. Och hon som klippte mig senast cckså, så hennes förtjänst;D Men tack :D

Emy

07 Sep 2008 17:33

Jo d ska jag få men bra o prova olika klänningar så man kan se vad man passa o inte passar i=) Ringde kaowe så hade ngn o prata med=)

Julia

08 Sep 2008 09:06

hur var filmen tycker du? :)

Lelle

23 Sep 2008 16:28

haha va rolig du är ;) Jag får mina ryck och måste då typ läsa allt jag missat :D Sladden är återfunnen så jag fixar det till dig! Jag tror att jag kommer att ringa dig ikväll...känns som om att det var ett tag sen :( Puss på dig!!

Kommentera

Publiceras ej