Knappnytt

4kommentarer

Dagen till ära ska jag passa på att dissa Darin lite. Jag medger att det hade inte varit i närheten av lika roligt att dissa honom om det inte vore för att Julia är totalt besatt av pojken. Men sen måste jag erkänna att den här videon är fantastiskt rolig. Jag vet att den är gammal och säkert uttjatad också, men dock, sjukt rolig!

4 kommentarer

Julia

17 Jun 2010 11:37

T-Ö-N-T, det betyder Zandra på Töntspråket för er som inte visste det!

Lina

17 Jun 2010 12:17

suck...

Stina

18 Jun 2010 09:35

hihi jaa:p

Lina

19 Jun 2010 13:43

sv: jag strök som fan precis när jag "flyttat hemifrån", tyckte jag var jätteduktig men insåg efter ett tag att jag skiter fullständigt att vara en perfekt hemmafru haha dvs städa varje dag, damma, dammsuga och sprita toaletten, baka bröd, laga gourmetmat, sockerkaka eller annan efterrätt dagligen, ta ner gardinerna för att tvätta och stryka, tvätta tak och lister, piska mattor och soffa varje vecka.



Såklart jag inte slutat med allt... men jag håller det på en mer sund nivå nu. Jag var verkligen extrem innan men har lugnat ner mig haha..



denna gången var det dock extremt viktigt att stryka allt eftersom det var KNÖKFULLT i linneskåpet och hälften låg utanför så jag var tvungen att stryka allt och slänga en del så det fick plats haha. Jag försöker undvika att köpa kläder som kräver strykning men det har allt blivit ett par ändå, men kläder går himla fort att stryka haha. Men det var nog åtminstone 6-7 månader sen sist =)

Kommentera

Publiceras ej