suck suck suck

1kommentarer

Suuck! Det här var inte vad jag hade väntat mej när jag klev upp imorse!! Jag skulle ha varit hos Jonas för flera timmar sen känns det som, men icket sa nicke! Dom har problem med snön här nere. Det börjar med att planet från Umeå är försenat 40 minuter, lite suck! men när vi väl var påväg att landa i stockholm så fick vi inte göra det för att dom höll på att ploga landningsbanan, mycket suck!! Och det resulterade till att jag blev ombokad till flyget som går 21.30 (jag skulle ha flygit 18.05) Inte det minsta roligt faktiskt!!

Så jag tänkte att man borde ju få någon ersättning för mat och sånt där, men det gick inte att få tag på en ända människa som arbetade på sas, till slut fick jag gå till en gate och fråga en pilot, han skickade mej vidare till ankomsthallen, jättemycket suck!!!!

Väl där var det fullt med folk och jag gick fram och skulle ta en kölapp. På skärmen står det eurobonus gold som en egen ruta, så jag klickar på den och drar mitt kort och det blev genast min tur. Då fick jag gå före minst 10 personer, så lite glad blev jag iaf. Sen fick jag en rabattkupong som jag kunde köpa mat för. 75 kr. Jag gick till max och beställde för 78 kr. Jag räckte fram lappen och trodde att det skulle funka ändå, men då sa han "3 kronor" lite övertydligt. Jag hade inga lösa pengar så jag frågar honom med sarkasm i rösten "ska jag måsta betala 3 kr med visa-kortet" Han svarade ja, som om det vore en självklarhet. Herrejessanes!!

Nu sitter jag alltså här... Tur har jag iaf som har Guldkort, för då kan jag sitta i mysiga fotöljer och mumsa i mej bullar och kex. Fast jag hade ju hellre varit framme hos min Jonas och legat och myst i soffan. Och till råga på allt så har mitt batteri varit slut sen jag lämnade Umeå, jättebra tillfälle att vara utan ström på mobilen. Men jag hoppas Jonas har förstått iaf att jag kommer halv elva istället för tio över sju!! Otroligt mycket suuuuuck!!

1 kommentarer

Stina

25 Nov 2010 22:15

ja.. jag ska försöka:p haha, vore skoj iaf!



oh du.. jag förstår hur det känns! en heeel kväll försvinner för en. jag bröt ju ihop när flyget va försenat sist..



oh du.. din choklad mousse va mkt godare!!! herregud.. jag lyckades inge bra:p i soporna!

Kommentera

Publiceras ej