Ny frisyr och matlagning på master-nivå ;)

1kommentarer

Tjooflöjt!

Nu är skolan avslutad för veckan. Shiit vad mycket info och nya grejer att ta in, jag är helt slut i hjärnan. Hade önskat mej en lugn helg egentligen, men ikväll blir det jobb och sen komm Stina och Emil på husesyn ;) Imorgon drar träningslägret igång - simning, styrketräning, föreläsningar. Det blir ingen vila för mej inte!

Var ju och klippte mej igår och tänkte visa resultatet. Alla barnen kommer ut från frisören med kortare hår, utom Zandra, hon kommer ut med längre hår än andra! Ha!

 Före  Efter

Damn, I'm good looking! ;) Blev asnöjd, och inte vidare dyrt blev det heller. Klippning, färg och klippning av löshår - 700 spänn! Attityd kan  slänga sej i väggen då dom tog 1100 spänn för bara slingor, SAX  är det nya stället för mej!

Nu ska jag käka lunch i form av Lövbiff med basilika och soltorkad tomat, ruccolasallad och kryddig spagetti. Bjöd mamma och Rickard på det igår och dom var alldeles till sej, så gott tyckte dom att det var. Mästerkocken Zandry is here to stay! Det är kul att laga mat åt andra när man får så mycket uppskattning.

Puss på er!

1 kommentarer

Cecilia!

30 Aug 2011 17:34

Väldigt fint. :)

Kommentera

Publiceras ej