SOOOOL

1kommentarer

Jag har inte sett solen sen, ja gud vet inte när, men idag skiner den minsann. Snömolnen har försvunnit och det är blå himmel för första gången den här månaden. Man blir så lycklig.

Nu är jag hemma på lunch, dricker en kopp te och tittar på Rasmus på luffen. Haha, den där Oskar skulle jag vilja känna, riktigt skön lirare.


Vintern när den är som bäst: skoter, snö och strålande solsken.
 
Puss på er!

1 kommentarer

Lina

27 Dec 2012 12:04

fy fan vad fint ni har det!! Här i gbg är snön helt borta, om man inte räknar med små små 10 cm gråa eller svarta högar här och var på marken. Man kan tro det är smuts, men vi som bor här vet att snön gömmer sig där under. Det har tillochmed gått så långt att vi funderar på att flytta till Norrland. Nåja, södra Norrland, men ändå!

Svar: Ja, nog äre fint alltid, men många här uppe har börja klaga på allt detta snöande. Jag är glad åt snön, det är jag, men det börjar bli ganska tjatigt att aldrig ha plogade vägar ;) Har aldrig varit med om att det har snöat såhär mycket.Gbg är väl typ sveriges största kallhåla och ändå är det aldrig någon snö. Varför ska man bo kvar där för? Flytta du :) Jag stödjer dej i det beslutet ;)
Zandra

Kommentera

Publiceras ej