Chaweng -baan samui resort

0kommentarer

Det har varit en lång dag idag. Den började med att vi försov oss (läs Emy försov sej), så vi hann inte med någon frukost innan vi skulle checka ut från hotellet i Bophut. Istället så tog vi våra väskor och drog direkt till det nya hotellet i Chaweng. Ännu ett hotell med cirka 100 meter till stranden, vi lever lyxigt här i Thailand ska ni veta. När vi väl hade lämnat väskorna så gick vi till närmsta restaurang och käkade brunch, en brunch som tog cirka en timme att få, så vi missade nästan en hel soldag. Synd. När vi väl skulle lägga oss vid poolen/havet så började tjocka moln dra över oss.

Det blev en massa bad istället. Vattnet är helt underbart här, det är mycket varmare i havet än i poolen, så man kan bada lääääänge utan att frysa. Lovely om man heter Zandra och älskar vattnet mer än land :) 

Nu på kvällen har vi varit på ett köpcenter, som inte var särskilt mycket att hurra för. Herregud! Priserna var typ detsamma som i Sverige, sjukt ovärt. Så vi fortsatte till en marknad som hade massvis med mat, kläder och väskor (ja, ni vet en typisk marknad i Thailand). Maten bestod av massa konstiga grejer spm jag och Emy nästan blev illamående att känna lukten av, ujjjäääk! Kaowe däremot ville gärna äta skalbaggar, larver och syrsor, men han banga när inte vi ville smaka.

En sak har vi upptäckt här på ön; thailändare har överlag inga vackra sångröster. Om Emy någon gång ska skola om, så ska hon bli sångerska på Koh Samui, för hon tror sej kunna göra det mycket bättre än de som sjunger här och det betvivlar jag inte en sekund. Gräsligt. Nästan så att man måste välja restaurang på kvällen utifrån hur bra sångaren är och inte utifrån om maten verkar bra...

Vi avslutade dagen med fotskrubb. Kittlas gjorde det, men vi fick lena fötter och en mörbultande thailändsk massage på köpet. Vi har aldrig haft så här mjuka fötter sedan vi föddes typ. 

Okej, nu följer lite bilder från den gångna dagen. Enjoy!

Frukostdrinkar

Zandra köpte en kokosnöt :)


Och Emy fick sej en bananasplit
Kaowe tog en tiramisu


Kentuchy fried chicken var STARKT!


Ujäääk! Vem vill äta det där?

Standard kvällsmaten: bananapanncake (fast idag blev det crepes)


Avkopplande fotskrubb ;)

Imorgon ser vi framemot en off road mountain tour, det ska bli ett spännande äventyr. Klockan är nu 00:10 och det är dags för sängen så vi orkar upp till en ny fullspäckad dag.

Puss på er!

Kommentera

Publiceras ej