Koh phangan

1kommentarer

I skrivandes stund sitter vid i lobbyn på vårt hotell i koh phangan. Vi tar tillfället i akt och surfar lite på hotellets wi-fi. Vårt förra hotell hade inte gratis wi-fi så vi har missat mycket internetanvändande.

Vi har inte hunnit bilda oss någon uppfattning om koh phangan än, men den verkar inte ha samma lyxiga standard som Koh samui. Hotellet blev ett sista hands alternativ när vi skulle boka, då allt annat var fullbokat. Det är rätt ofräscht och vi funderar starkt på att åka vidare till koh tao lite tidigare. Men vi får se vad ön har att erbjuda först.

Nu ska vi ut och käka lite lunch sen ska vi leta reda på stranden.

Puss på er där hemma i snön och regnet ;)


1 kommentarer

Stina

28 Dec 2013 14:45

ooH Va underbart att få läsa hur ni har det!! <3 flera gånger har jag tagit fram ditt nr o ska ringa, men ack.. det går ju inte riktigt.. typiskt det där.. när någon är borta o onåbar på det viset, så vill man prata ;) Ni verka hade det hur underbart som helst och njut av tiden där borta i värmen, för här är det oktober väder! sjukt.. :p nu kan det lika gärna kvitta att snön ska komma..

Magen mår bra, så antar att bebisen gottar sig, lillen har hittat revbenet också, så det var en liten speciell känsla.. inte direkt jätte skönt :p ska till barnmorskan igen på fredag, nu blir det lite tätare besök, skojsigt!

ta hand om er! KRAM!

Kommentera

Publiceras ej