Pannacotta

1kommentarer

Hade ju lovat pannacottareceptet igår, men det glömdes bort. Så det kommer nu istället:

Ingredienser:

Gör såhär:

Lägg gelatinbladen i blöt.

Skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg fröna och vaniljstången i en kastrull.

Häll på vispgrädde och tillsätt sockret. Låt koka upp. Rör om och låt puttra 1-2 minuter.

Ta av kastrullen från plattan, viktigt! (det får inte koka när du lägger i gelatinbladen för då skär det sig.) Lägg i gelatinbladen och rör om så att de löser sig.

Sila bort vaniljstången. Häll upp i portionsglas och ställ in i kylen minst 2 timmar så att det stelnar.

Strö över (tinade) bär eller frukt. Superduper enkelt och jättegott!


Puss på er!



1 kommentarer

Annie

24 Feb 2013 17:02

Sååå snygg design!

Och nu kom jag äntligen in på bloggen via dator, hurra! *peppar peppar*

Svar: Det måste ha varit den förra bloggdesignen som hindrade dej från att komma in :P Men märkligt att bara du hade problem med det ;P
Zandra

Kommentera

Publiceras ej